Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Nepa
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

Nepa

Well-Known Member
12c9b26211c84b98fec27e66f5617f08.jpg


Nimi: The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom
Kehittäjä: Nintendo
Julkaisija: Nintendo
Alustat: Switch
Lajityyppi: Seikkailu
Julkaisu: 26.9.2024
Kotisivut: https://www.nintendo.com/en-gb/Game...Legend-of-Zelda-Echoes-of-Wisdom-2590490.html


Pelasta Hyrulen kuningaskunta – tällä kertaa Prinsessa Zeldan viisauden avulla
Hyrulen asukkaita katoaa outojen repeämien myötä, ja kun eräs tietty miekkamies on muiden kadonneiden joukossa, on prinsessa Zeldan pelastettava valtakuntansa.
Liittoudu salaperäisen keijun, Trin, kanssa ja käytä Tri-sauvan voimaa oppiaksesi luomaan kaikuja, jäljitelmiä ympäristöstä löytyvistä asioista. Voit sitten luoda näitä kaikuja, milloin haluat ratkaistaksesi pulmia ja voittaaksesi vihollisia.
Luo kaikuja, kuten vesilohkareita saavuttaaksesi uusia korkeuksia, tee siltoja vanhoista sängyistä, heitä kiviä vihollisia kohti tai löydä oma luova yhdistelmäsi kaiuista tehdäksesi asiat omalla tavallasi. Voit jopa luoda kaikuja hirviöistä taistelemaan rinnallesi taisteluihin!


Julkaisutraileri(runsaasti pelikuvaa):

Trailerin analyysiä:


Itse odotan tätä kyllä kovasti. Ensimmäistä kertaa sitten kaikkien rakastaman Philips CD-i:n päästään pelaamaan Zeldalla hänen nimikkopelisarjassaan. Peli tuntuu yhdistelevän nerokkaasti vanhoja "top down" zeldoja uuteen BoW ja ToTK tyyliin. Pelistä löytyy runsaasti tuttuja rotuja, joita ei varsinkaan 2D-zeldoissa ole totuttu näkemään ihan samoissa määrin.
Enää ei miekka heilu, vaan Zeldalla on apunaan Tri Rod, jota käyttämällä hän pystyy luomaan kopioita maailman esineistä tai vihollisista. Mielenkiintoista kyllä nähdä, että onko Zeldalla mitään perusloitsuja joilla tavallisia rivivihollisia voisi kaataa, vai onko näiden kopioiden luominen ainut tapa ja jaksaako tämä kantaa pelin läpi. Löytyykö pelistä luolastoja on myös hyvä kysymys. Eiköhän näihin saada vastauksia tässä kesän aikana.
Julkaisu niinkin nopeasti kuin syyskussa, eli n. 10 vuoden tauon jälkeen saadaan UUTTA Zeldaa lintupersepktiivistä!
 
Tears of the Kingdom -tyylinen höpöily ja esineiden käyttö vaikutti kyllä tosi nokkelalta idealta. Directin parhaimpia juttuja tämä helposti. Onkohan Grezzo-studio asialla?

Ainoana pienenä mahdollisena harmina on, että tuo maailma näyttää olevan nähdyn perusteella sama kuin A Link to the Pastissa.
 
Tears of the Kingdom -tyylinen höpöily ja esineiden käyttö vaikutti kyllä tosi nokkelalta idealta. Directin parhaimpia juttuja tämä helposti. Onkohan Grezzo-studio asialla?
Tästä en onnistunut ainakaan vielä löytämään varmistusta. Hyvin mahdollista kun heidän aikeistaan ei ole pitkään aikaan kuulunut mitään ja tätä samaa pelimoottoria käyttää LA Remaken kanssa.

Ainoana pienenä mahdollisena harmina on, että tuo maailma näyttää olevan nähdyn perusteella sama kuin A Link to the Pastissa.
Tästä meinasinkin itseasissa kirjoittaa tuohon, mutta päätin sitten jättää väliin, koska trailerilla kuitenkin näkyy rutkasti uusia paikkoja, rotuja ja muita suuriakin eroavaisuuksia Link to the pastiin(tai Link between worldsiin). Silti joo, vähän hölmöä tämä "saman maailman" kierrättäminen nyt jo kolmessa pelissä kun peli muuten tuntuu rikkovan vanhoja rajoja vasemmalta ja oikealta. Olisivat vaan rohkeasti luoneet täysin uuden maailman.

Toki tässä nyt onneksi näyttää olevan huomattavasti enemmän eroavaisuuksia aikaisempiin Link to the Pastiin ja Between Worldsiin.
 
Viimeksi muokattu:
Vaikuttaa just semmoselta hyvän mielen peliltä, onks tää sit ihan joku uus zelda vai joku vanhemmasta tehty remake härdelli?
 
Sopivasti tulee veronpalautukset kun julkasu siinä maissa, syksyn pelit taitaakin olla Alan Wake 2 synkistelyä ja lepposta värikästä zeldaa!
 
Vihdoin pelattava Zelda! Tätä oon odottanut pikkutytöstä saakka. Ehdottomasti julkaisupäivän ostos ja toivottavasti tästä tulee myös siisti keräilyversio JA uusi Zelda amiibo. Myös gameplay vaikutti jälleen suorastaan nerokkaan erilaiselta ja monipuoliselta. En malta odottaa.
 
Ilmeisesti mä olen ainoa jolla videossa pisti silmään se kuinka siinä oli aina vain yks echo valittuna Y napille ja valikossa ne kaikki eri echot oli vielä yhdessä jonossa.
Jos se oikeasti on tuollainen niin pelaaminen on aivan jatkuvaa listan selaamista ja valikoissa ravaamista.
 
Ilmeisesti mä olen ainoa jolla videossa pisti silmään se kuinka siinä oli aina vain yks echo valittuna Y napille ja valikossa ne kaikki eri echot oli vielä yhdessä jonossa.
Jos se oikeasti on tuollainen niin pelaaminen on aivan jatkuvaa listan selaamista ja valikoissa ravaamista.
Tää pisti silmään itselläkin trailerissa kun kokosi niitä sänkyjä, toivottavasti joku pikavalintaratkaisu löytyy, tai ainakin itselle tulee käymään ähky aika nopeasti jos taisteluissa menee puolet ajasta valikkoikkunassa
 
Uusi traileri:


Näyttää edelleen kyllä niin hyvältä!

Kyllä tämä on kohonnut itselleni loppuvuoden odotetuimmaksi peliksi. En ollut mikään Links awekning fani, etenkään ulkoasun suhteen, mutta tämä näyttää etenemisen suhteen vapaammalta ja luovemmalta
ja jotenkin tähän tuo muovailuvahaulkoasu sopii oikein hyvin
 
Sen takia kysyinkin että onko tämä joku "remake" vanhasta kun links awekening oli joku gameboy remake kun tässä samanlainen muovimaailma, mutta ovat ilmeisesti vaan ottanut sen muovimaaliman mutta kyseessä kuitenkin ihan uusi peli. Anyway, kyllä tämä hyvältä vaikuttaa, kattoo nyt tuleeko kuitenkaan julkkaris ostettua kun olis vielä alan wake 2 tulossa ja uusi astro bot jne nii ei lompakko kaikkeen taivu.
 
Laitetaan nyt tännekin jos joku yhtä kova nörtti Zeldan kanssa kuin itse ja nämä kiinnostaa.


Ihan hyviä pointteja onnistui taas tuo löytämään trailerista joita ei itse bongannutkaan.
 
Enpä muista olisko Zeldat koskaan pettäneet omia odotuksia, mutta toisaalta en ole kaikkia niitä ikinä edes kokeillut. Tästä jotenkin jäi vielä hieman kaksijakoinen fiilis ja katsotaan mitä arvostelut aikanaan sanoo. Link's Awakeningista kyllä tykkäsin ja sen perusteella uskallan kuitenkin pientä hypeä pitää yllä. Zeldat ja Mariot ovat ne lähes ainoat pelit joita Nintendon konsoleilla tulee pelattua eikä niitä joka päivä uusia tule.
 
Näyttää erittäin lupaavalta. Pelihän on suoraan BOTW:n 2-D suunnitteluversiosta tehty oma pelinsä. Omaa silmää toki miellyttäisi enemmän Wind Wakeri graaffinen tyyli mutta ei tuo ulkonäkö jätä peliä ostamatta. Tuo heposella ratsastelu oli erityisen mukava uudistus ja BOTW tyylinen pää- ja sivutehtävä järjestelmä antaa odottaa pitkää pelattavaa niille, jotka haluaa auttaa Hyrulen asukkaita ongelmien hoidossa. Täytyy kyllä kuitenkin toivoa, ettei Nintendo hylkää kokonaan vanhaa Between of the Worldsin eri perinteistä Zeldakaavaa näiden 2-D - 2,5D Zeldojen osalta. Minusta tuo perinteinen rajoittunut maailma sopii erityisesti näihin pienempiin Zelda peleihin. Muuten tämä peli taas osoittaa (kuten uusin tulossa oleva Mario&Luigikin) kuinka hyvä juttu tuo hybridikonsolikonsepti on. Tälläinen kotikonsolipelaaja saa mahollisuuden pelata kannettavat sarjat, jotka olisi muuten jäänyt pelaamatta.
 
Jälleen uutta traileria:


Tämä näyttää aina vaan paremmalta mitä enemmän tietoa julkaistaan.
 
Ylös Bottom