Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Tom Clancy's: The Division 2

Jaaha, eiköhän siinä ala toistaiseksi olemaan meikäläisen Division 2 ura. Päätin alkaa noita world tierejä yrittää nousta mutta Black Tuskia vastaan taisteleminen on sama kuin hakkaisi päätä seinään. Saa upottaa pari lippaallista tavalliseen punaseen vihuun jotta sen saa hengiltä, sen lisäksi kun joka huoneessa joutuu tappamaan sen 50 tyyppiä niin siitä on kyllä hauskuus kaukana. En tiedä pitääkö siinä aina grindata itsensä sen world tierin maksimi tasolle että noita tehtäviä kannattaa yrittää mutta suoraan kun nousi world tier 2 ja meni sinne avaruus mestaan niin turpaan tulee kyllä joka puolelta.
 
Samasta syystä jäi itellekin kesken. Yksin kun vielä noita joutui vääntämään niin eihän siitä mitään tullut.
 
Jaaha, eiköhän siinä ala toistaiseksi olemaan meikäläisen Division 2 ura. Päätin alkaa noita world tierejä yrittää nousta mutta Black Tuskia vastaan taisteleminen on sama kuin hakkaisi päätä seinään. Saa upottaa pari lippaallista tavalliseen punaseen vihuun jotta sen saa hengiltä, sen lisäksi kun joka huoneessa joutuu tappamaan sen 50 tyyppiä niin siitä on kyllä hauskuus kaukana. En tiedä pitääkö siinä aina grindata itsensä sen world tierin maksimi tasolle että noita tehtäviä kannattaa yrittää mutta suoraan kun nousi world tier 2 ja meni sinne avaruus mestaan niin turpaan tulee kyllä joka puolelta.

Niin, eihän se oo hauskaa kun menee hernepyssyillä jos kerta punasiin saat lippaallista upottaa (veikkaan et menit vielä normi eikä challenge vaikeustasolla), ei niissä world tiereissä vaa mennä paris tunnis tai edes välttämättä yhes illas 1-5. On se jännä et monet heittää hanskat tiskiin ja "ei oo enää kyl hauskaa" siinä vaiheessa kun tulee edes pikkasen haastetta vastaan, ei raaskita panostaa edes hieman siihen että saa vähän parempaa kamaa päälle että pääse eteenpäin pelissä jossa koko idea on grindaa ja hankkia parempaa varustetta ja ei, ei tarvitse grindata maksimiin että pääset world tierissä ylöspäin, parempaa kamaa päälle mutta sen ei tarvitse olla mikään "mid maxed". Näitä tarinoita on niin paljon redditissä, striimeissä ja vaikka missä jossa kaikki haluaa lootit helposti ja nopeasti selityksenä "minulla on 5 vaimoa ja 9 koiraa ei minulla ole aikaa" ehkä tämmöset lootti pelit sit ei oo ihan just sitä ihmistä varten? Jos grindaus ei oo mielekästä, ei ehkä kannata pelata näitä looter shootereita, alku on aina sitä lepposta ja "seikkailua" kun hahmo edistyy nopeasti ja vihut tuntuu helpoilta, kunnes tulee hieman haastetta ja "ura loppuu siihen".
 
Tuli nyt vähän pelattua open worldia ja tehtyä siellä juttuja että saa parempaa gearia, sen jälkeen tuo sama tehtävä oli aika helppo 298 vs 319 item leveli. Olin vaan siinä käsityksessä että tehdään ne pari tehtävää ja mennään sitten tekee sen strongholdin, guideissa jopa sanottiin että saat tarvittavan gearin niistä tehtävistä siihen strongholdiin. Mutta ei meikäläisen skilleillä niitä tehtäviä tehdä ilman että grindaa gearia ensin. Myöskin Division ykkösessä sen world tier 5 saavutti about 3h kun pääsi tarinan läpi joten oli vähän idea että tässä on samantyylinen, näköjään ei ole sinnepäinkään.
 
Noh täytyy joku päivä kokeilla uudelleen. Itselle alkoi ehkä se yksin juokseminen tympii enemmän kuin tuo geari koska kyllähän sitä kokoajan tuli parempaa. Taisin jäädä johonkin 350 tienoille. Nyt sitten taas kaikki on jo max gearilla niin yksin joutuisi edelleen juoksemaan sisältöä läpi :D
 
Noh täytyy joku päivä kokeilla uudelleen. Itselle alkoi ehkä se yksin juokseminen tympii enemmän kuin tuo geari koska kyllähän sitä kokoajan tuli parempaa. Taisin jäädä johonkin 350 tienoille. Nyt sitten taas kaikki on jo max gearilla niin yksin joutuisi edelleen juoksemaan sisältöä läpi :D

Kannattaa, en tiedä mikä sinulla on seuraava tehtävä mutta gearia grindaamalla pääsee tosiaan eteenpäin, nyt on WT3 menossa. Ei se Capitol Building ollut helppo strongholdi tosiaankaan(iLvl 330) mutta kun sinne pääsee sisälle se muuttuu hitusen helpommaksi, siinä pihalla niillä on ihan järjettömät puolustukset ja kuolin varmaan 5 kertaa, sisällä en kertaakaan. Pieniä ärräpäitä sai laskea pihalle kun peli bugas taas kerran samassa tehtävässä (päätarinan mukana sama tehtävä bugas), jouduin aloittaa sen alusta koska tehtävä ei mennyt eteenpäin kun olin siivonnut alueen vihuista, ei muuta kun sisulla uusiks ja sisällekkin pääs toisella kerralla ilman kuolemia. Itseä ei se yksin juokseminen haittaa, pelin kartta on niin fantastisen tunnelmallinen ja hyvin tehty että siellä jaksaa seilata, kokoajan riittää tekemistä kiitos elävän kartan missä tehtäviä spawnaa kokoajan lisää ja alueen hallinta muuttuu pelaajan ja tekoälyn välillä.

Eilen vitutti kaikki ja nyt olen taas ihan koukussa peliin, on se kumma kun ei ymmärrä miten peli toimii kuinka se vaikuttaa siihen suhtautumiseen. Onneksi päätin vielä yrittää uudestaan.
 
Epäonnistumisien kautta päästiin kaverin kans vihdoin heroic vaikeustasolla läpi, LMG 160 lippaalla/Nemesis snipu nii alkoi porukkaa kuolee. Oli siinä kyl monta läheltäpiti tilannetta ja piti ennen seuraavan huoneesee siirtymistä aina miettiä suojat ja pakoreitit valmiiks. Ei ainuttakaa checkpointtia on ehkä vähän liian raju, 1h50min siinä meni. Oli division ykkösessäki sentää yks checkpoint legendary vaikeustasol.
 
Pääsin world tier 4:een, ei tullut oikeastaan mitään ongelmia edes, piti vain saada vähän parempaa rompetta alle. Huomasin, että nyt ilmeisesti noiden control pointtien tasoa voi nostaa, mitä hyötyä siitä on ja tuleeko niistä kovinkin vaikeita sitten? Nyt on Gear Score noin 440 ja olis se viimeinen Strongholdi jäljellä, tai sitä ennen pitää tehdä se yks tehtävä White Housen edustal.
 
Kun nostaa kolmostasolle ja valtaa sen jälkeen, niin saa blueprintin vaivanpalkaksi. Neloselle ei kannata nostaa siitä ei ole mitään hyötyä. Voi alkuunsa olla aika haastavia, mutta parempaa päälle ja taas homma sujuu.
 
Mihin tässä noi true sonssien avaimet katoo, ku oon niitä pari löytäny, mutta ikinä en saa mitää lootaa auki ja resursseissa ei näy avaimia? Hiukan ulalla vielä koko pelistä ku nii paljo kaikkee ja lvl 15 vasta. Mutta pirun upee peli ja hyvältä vaikuttaa muutenki.
 
On kyllä hienoa että episode 3 tuo new yorkin takaisin! Sitä ei vielä tiedä että miten isona ja mitä siel tehään, episode 1 on eläintarha, episode 2 pentagon. Erittäin mielenkiintoista mihin tämä peli viedään, tämä vasta year 1 content JO muuten melko aktiviteetti rikkaassa pelissä.
 
Viimeksi muokattu:
Ilmainen viikonloppu luvassa tällä viikolla. Täytyy varmaan laittaa kokeiluun ja verrata sitä aikasempaan Betaan verrattuna. Yleensä skippaan melkein kaikki ilmaiset viikonloput, mutta Division 2:lle varmaan pitää raivata tilaa kovalevyltä ja koittaa ehtiä pelatakin sitä.
 
On kyl tehny raidista mahottoman, huhhu. Ei tos oo mitään järkeä? Ketään täältä vetäny ekan bossin,vinkit?
 
Itsellä oli nyt varmaan 2 kk taukoa pelistä kunnes taas alkoi maistua, tänään koitella tuota raidia jossain välissä, täähän on just näitä joko tykkää tai vihaa pelejä.
 
Vähän on ollut hidasta tämä oma eteneminen kun muut pelit vie aikaa. Mutta äsken pamahti world tier 4 päälle, lähdin kyllä aika pelonsekaisin tuntein tuota world tier 3 strongholdia yrittämään kun tarinassa se oli todella vaikea varsinkin viimeinen alue. Mutta mitä sehän meni ihan helposti ja pari kertaa vaan tuli kuoltua ja sekin sellaisen elite pommi robotin takia, aina kun sain siltä helat alas se lähti johonkin piiloon korjattavaksi ennenko ehdin aseen ladata tai vaihtaa ja tämä oli melko alussa tehtävää. Se kammottava viimeinen huone meni ihan helposti läpi nyt kun ei ollut niin paskasti tehty, nuo tehtävät on muutenkin tuntuneet paljon paremmilta nyt end gamessa kun tarinan mukana.

Nyt sit parempaa gearia niskaan ja viimeiset tehtävät alta pois, Tidal Basinista olen kuullut kauhutarinoita joten saa nähdä miten ukon käy :eek:
 
Huomenna tulee myös Episode 1 ilmainen DLC year 1 pass omistajille, sekä 30.7 koko kansalle, uusia tehtäviä, uusia alueita, uusia aseita, jne. Tämä sattui pahasti samaan aikaan GTA: Online DLC:n kanssa.

Worlds first problems!
 
Kohta pitäis loppua huolto, tässä olis patchin sisältö.

https://forums.ubi.com/showthread.php/2090270-Patch-Notes-Episode-1-June-23rd-2019

Edit: WT 5 saavutettu :D Täytyy sanoa että Tidal Basin oli ylivoimaisesti paras strongoldi pelissä, ainakin story vaikeustasolla. Se oli myöskin kaikista helpoin ja ei ollut kuolema edes lähellä, muutenkin koko tehtävä tuntui todella hyvin tasapinotetulta vaikeuden suhteen. Nyt voi vihdoin alkaa metsästämään sitä parasta mahdollista kamaa kun kaikki ei tunnu vaan väliaikaiselta, muutakin tekemist koko kartta täynnä taas.
 
Viimeksi muokattu:
Tänään sitten aukeaa nuo 2 uutta tehtävää ja muu Season 1 kontentti kaikille pelaajille. Tehtävät ovat todella hyvin tehty ja uudet pelialuuet on kerrassaan hämmästyttävän upeita, White Oak on aika perus kestoinen tehtävä ja näistä kahdesta seleästi lyhyempi, eläintarhassa sitten hurahti yli tunti kun taisteli tiensä läpi vihollislaumojen ja loistavien bossi taisteluiden, sekä ihaillen upeita maisemia. Nuo expedition tehtävät antavat myös lisää tekemistä mutta tuntuvat vähän nopeasti hutaistuilta, kolmesta rakennuksesta vain yksi on toistaiseksi auki ja siellä rakennuksen sisällä on 3 eri tehtävää sinun täytyy vain palata takaisin alkuun ja startata uus tehtävä, myös kevyttä pulmanratkontaa on tiedossa.

Tämän päivän patchin sisältö

Greetings Agents,

The servers will shut down for maintenance on Tuesday, July 30th at 09:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 12:30 AM PDT.
Estimated downtime is approximately 3 hours.

  • Camp White Oak, Manning National Zoo missions and the Kenly College Expedition will become available to all players.
  • Re-introduced the leaderboard for number of raid completions. In order to update your leaderboard from displaying 0 completions, an addition completion of Washington National Airport is required. Note the number of completions does not apply to Discovery mode.
  • Fixed an issue causing the crafting bench not being upgradeable to Gear Score 500 for some players.
  • Fixed an exploit that would allow players to receive a large amount of items by shooting a Supply Drop.
  • Fixed incorrect scrolling in the project menu on PC.
Saisivat kyllä korjata PCllä tuon bugin joka aiheuttaa sen että pelin käynnistyminen kestää useita minuutteja, ilmeisesti ollut aikaisemmkin mutta nyt tuotu takas Season 1 saavuttua.
 
BTSU Datagloves
Onko kokemuksia onko tuosta oikeaa hyötyä ?
Olisi hienoa jos joku asiaa tunteva vaikka "suomentaisi" noi ominaisuudet. Käännökset hoituu googlellakin :)
 
Pelissä on tuo year one pass. Sisältääkö mitään merkittävää? Ykköseen tuli ne kolme isompaa laajennusta (Survival ym.), tuleeko kakkoseen vastaavia maksullisena ja sisältääkö year one mahdollisesti noita laajennuksia? Lueskelin tuon sisältöä Ubisoftin sivuilta ja vaikutti jotenkin bullshitille koko passi, onko näin?
 
Ylös Bottom