Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Tony Hawk's Project 8

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Hakkiz
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

Hakkiz

KonsoliFIN Alumni
Pistetäänpä pelille ketju pystyyn.

Activisionin mukaan Tony Hawk's Project 8:n demoversio on ladattavissa huomisesta (20.10.) alkaen Xbox Liven kauppapaikalta. Toivottavasti kustantaja on ottanut huomioon, ettei Microsoft julkaise kauppapaikalla mitään ennen laaduntarkistusta. Ehkä se King Kongin rikkinäinen ja takaisin vedetty demo opetti Microsoftille jotain. Preyn demoahan sai odottaa ja odottaa, kun 2K Games ei ollut huomioinut käytäntöä demosta ilmoittaessaan.

Kokemuksia demosta ja myöhemmin kokoversiosta kannattaa luonnollisesti jakaa täällä. :)

Laiskana miehenä kopioin pelin pääominaisuudet suoraan lehdistötiedotteesta:
KEY FEATURES:

- Next Generation Gameplay Brings Skateboarding to Life: Tony Hawks Project 8 is built from the ground up with an entirely new engine for Sony and Microsoft next-generation consoles and features the most advanced graphics ever for a Tony Hawk game, including full 3D body scans of pro athletes and motion captured skateboard tricks. Gamers have the freedom to progress through the game in multiple ways and decide the type of pro skate they want to be.

- Most Unique, Robust and Realistic Skateboarding Game Experience Ever: Tony Hawks Project 8 offers more goals, side-missions, secret areas and mini games than any other Tony Hawk game. Players track stats with new in-game record keeping, switch characters mid-game to accomplish a goal, or just skate how they want to skate.

- Innovative, Never-Before-Seen Gameplay Elements: Featuring new gameplay mechanics, Tony Hawks Project 8 challenges fans with the most goals ever in a Tony Hawk game. Players interact with pro skaters who teach special tricks and show paths to secret areas. New elements include:

- Filmer and Photo Goals On the way to #1 pro-skater status, players must trick through photo shoot locations, or follow a filmer with a video camera and complete his instructions while keeping up with him.

* Picture-in-a-Picture Player can watch gameplay unfold on the main screen while observing the action on film in a superimposed video box.
* Movable Ramps and Rails throughout the city Place ramps and rails to set up amazing lines and/or gain access to secret spots.
* Impress the Locals For the first time ever, players must impress in-game citizens and pedestrians to build up respect. The pedestrians watch players perform tricks, laugh at brutal bails and punch players in the gut for knocking into them.

- Enhanced Physics and Responsive Controls: The new physics system introduces advanced grinds and bails that allow players to control falls and minimize or maximize damage for fun with the innovative new ragdoll bail mode. A greater sense of momentum and gravity is impossible to miss, and provides the most realistic virtual skate experience ever.

Publisher: Activision Publishing, Inc.

Developer: Neversoft Entertainment (Xbox 360, PS3)
Shaba Games (Xbox, PS2 NOTE: gameplay/content may vary)
PSP (Page 44 Studios)

Release Date: Autumn 2006

Katso pelin täydellinen biisilista:

The complete in-game soundtrack:

76% Uncertain Radio

Aurelius- Hemlock

Bad Religion - Social Suicide

Black Mountain Druganaut

Charizma & PB Wolf Devotion

Claus Grabke Cause

Cryptic Slaughter Lowlife

Damian Marley Move

Dead Milkmen, The Punk Rock Girl

Die Young (TX) Anthem of the Prodigal Son

Eagles of Death Metal Chase The Devil

Funk Face Zoo York City

Gnarls Barkley Gone Daddy Gone

Gym Class Heroes The Queen And I

Hieroglyphics At The Helm

Hold Steady, The Your Little Hoodrat Friend

Immortal One by One

Jaylib The Red

Joy Division Interzone

Kasabian Club Foot

Kool and the Gang Summer Madness

Legitimate Business 80 on 80

Liquid Liquid Optimo

Living Legends Moving at the Speed of Life

Ministry Stigmata (Remix)

Mogwai Glasgow Mega Snake

Monty Are I In This Legacy

Nine Inch Nails Getting Smaller

Noise Dirty Evil

Oh No Chump

Pardon My Extinguisher Bitch And Moan

Plus 44 Lycanthrope

Primus American Life

The Ramones I Wanna Live

Revolution Mother Second Thoughts

Slayer Angel of Death

Sonic Youth Nic Fit

Stasera Palisades

Supersuckers Goodbye

The Channeling The Frighteners

The Cure Plastic Passion

The Klaxons Gravity's Rainbox

The Sword Iron Swan

The Throwaway's You're Not the Only One

The Walkmen This Job is Killing Me

Thine Eyes Bleed Without Warning

Thunderlords Ice Cream Headache

Toots & the Maytals Time Tough

Transplants Pay Any Price

Typical Cats Any Day

Ugly Duckling Smack

VanStone Skate Town

Voltera Do What Your Daddy Say

Wildchild Wonder Years

Wolfmother Woman

Zeke Kill the King
 
Vastaus: Tony Hawk's Project 8

Näyttää hyvältä.

Itse olen haukka fani, joten kiva päästä kokeilemaan. Itse en tee on-linellä mitään, joten PS3lle tämä hankitaan, mutta kiva päästä tykittämään nyt. :)
 
Vastaus: Tony Hawk's Project 8

Pitääpä demoa testata, että onko Neversoft keksinyt jotain uutta kieltämättä hieman kaavamaiseksi muuttuneeseen sarjaan. :p

* “Impress the Locals” – For the first time ever, players must impress in-game citizens and pedestrians to build up respect. The pedestrians watch players perform tricks, laugh at brutal bails and punch players in the gut for knocking into them.

Kaataa jonkun isolla motskarilla liikkuvan liivihemmon, niin löytää itsensä siteistä teholta. :D
 
Vastaus: Tony Hawk's Project 8

tsinivuo sanoi:
Pitääpä demoa testata, että onko Neversoft keksinyt jotain uutta kieltämättä hieman kaavamaiseksi muuttuneeseen sarjaan. :p

Sen verran uuttahan ne on keksineet, että ainakin flipit tehdään toista tattia liikuttamalla. Eli siinäkin on "skill stick" niin kuin NHL:ssä.
 
Vastaus: Tony Hawk's Project 8

Niin siis vissiin flippejä tehrään tatilla vaan hidastuksen aikana. Ja sitä hidastusta ei varmaan edes ole nettipuolella.
 
Vastaus: Tony Hawk's Project 8

aah, tulipa loistodemo juuri ennen laajakaistan tuloa. Ensi viikolla pitäs saada boxikin liveen, niin pääsee lataamaan tämänkin :) Onkohan tietoa millon ois itse peli tulossa ulos?
 
Vastaus: Tony Hawk's Project 8

Ei näkynyt demoa vielä toistaiseksi. Mikä pettymys, vaikka vähän tätä ounasteltiinkin. Mitäs se Major Nelson tolkutti kustantajille... Ainiin, elkää ikinä ilmoittako demoille tarkkaa julkaisupäivää. :p
 
Vastaus: Tony Hawk's Project 8

Tää peli pitää varmaan hankkia ja hienoo jos tulee demo pian, koska haluun itekki nähä onko tohon tullut mitään ihmeellisiä uudistuksia. Tule tänään demo plz!:D
 
Vastaus: Tony Hawk's Project 8

Oho. Ei yhtään hullumman oloinen. Nail the Trick on varsinkin mieleen, kun en ikinä ole oikein sisäistänyt Haukan napinnakutuskikkailua. Myös visuaalisesti peli yllätti. Jos vain kokoversio pyörisi tasaisesti 60fps, niin tuotahan voisi sanoa jo nätiksi. :)

EDIT: Peli ei välttämättä näy kauppapaikalla. Sama vika Mortal Kombatin kanssa. Jotain taisi mennä rikki Liven vuosihuollon yhteydessä. Microsoft korjaa ongelmaa.
 
Vastaus: Tony Hawk's Project 8

Kertokaahan nyt demoa pelanneet onko Xbox 360:n ohjain niin kelvoton Haukkoihin kuin kaikki ovat ennakkoon valittaneet.
 
Vastaus: Tony Hawk's Project 8

Ehhe 360:n ohjain on kyllä täppi mihin tahansa, ja PS3:lla on myös nyt kaari-triggerit R2 ja L2 tilalla joten tuota ohjaimen haukkumista en tajua.

Haukka on ollut äärettömän turha kakkosen jälkeen mutta tää vaikuttaa sekä komeelta että hauskalta (ragdollin heittely saints rown (tai oikeastaan dave mirra bmx:n) tapaan on kivaa). 60fps pyörii @720p ja kiitettävä ulkonäkö. Ainoastaan lievä "tick-bugi" eli skippaa yhden ruudun ehkä kerran sekunnissa.. joka on toki pientä jonkin saints rown jälkeen :D Kannattaa muuten kokeilla, ensin haukkaa vartti ja sitten saints rown demoa tai kokoversiota.. "emmää ainakaan nää mitään ruudunpäivitysongelmia!!! varmasti sun koneessas vika!!!!111222"
 
Vastaus: Tony Hawk's Project 8

Eipä ole pahemmin tullu Haukkoja pelailtua THPS2:sen jälkeen, mutta tämä vaikutti kyllä ihan mukavalta ajanvietteeltä. Pientä bugisuutta oli havaittavissa siellä täällä, mutta tuskin tämä nyt mikään tuorein mahdollinen demo oli joten eiköhän koko versio ole viimeistellympi.. Odotellaan nyt vielä arvosteluja, mutta saattaa hyvinkin päätyä ostoskoriin.
 
Vastaus: Tony Hawk's Project 8

Olipa positiivinen ylläri tämä demo. Viimeisin Tony Hawk -peli, mitä pelasin oikein kunnolla, oli Tony Hawk's Pro Skater 2 ja sen jälkeen tuntui, että ei jaksa enää ikinä pelata mitään Tony Hawkia. Vaan kummasti tätä Project kasia jaksaa... :D
 
Vastaus: Tony Hawk's Project 8

olipa kyl hyvä....... ei oo flippien tekeminen olla koskaa noin hauskaa
 
Vastaus: Tony Hawk's Project 8

Huh, erinomainen Haukka demon perusteella.

Kaikki osaset tuntuu natsaavan kohdalleen. Kunhan kentät ovat hyviä niin tästä tulee loistava.

XO:n ohjain on ihan kelvollinen Haukkaan. Ei tietenkään ole Dual Shockin voittanutta, mutta toimii silti. Välillä hartianäppäinten kanssa olen hukassa ja analogitatin ja ristiohjaimen paikat häiritsevät hieman, muttei liikaa. Toimii!

Hauska bugi sattui äsken pelatessa. Jotenkin tulin hassussa asennossa ramppiin ja jäin ilmaan leijumaan todella pitkäksi aikaa. Tein siinä sitten yli 800 000 pistettä pelkän ilmalennon aikana. Jos olisin pistänyt Focuksen, Nail the Trickin päälle tai yksinkertaisesti alkanut vain vetelemään monimutkaisempia temppuja niin hurjat pisteet olisin saanut pelkästään yhden ilmalennon aikana. Toivottavasti vastaavat saadaan kuntoon, koska olisi ikävää jos Leaderboardsit täyttyisivät komboista jotka on tehty tämmöisiä bugeja käyttäen. Ei sinne minulla ole kärkisijoille muutenkaan koskaan asiaa, mutta silti.

Jokatapauksessa Haukka maistuu taas erittäin hyvälle. Wasteland ja THUG 2 jäivät väliin, koska ei maistunut enää, mutta nyt taas maistuu todella hyvälle. Koko versio on pakkohankinta ja luultavasti menee korkealle XO pelien Top-10:ssä.
 
Ylös Bottom