Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Trials Rising

Harmi, että tässä on ajantuhlauksena loottiboksijärjestelmä ja pukeutumissimulaattori. Muuten täysversio on paljon parempi kuin ennakkoon odotin. Ehkä liian helppo, kun pitää monta tuntia kahlata aivan haasteettomia kenttiä. Varmaan se turhaannuttavan vaikea osuuskin tulee vastaan, mutta olisi kiva, jos voisi pelata välillä haastavampiakin kenttiä heti alkuunsa. Kilpa-ajaminen haamujen kanssa on myös tyhmää. En tiedä saako niitä vastustajia poistettua näkymästä jotenkin. Graafisesti peli on parempi kuin mitä betojen perusteella ajattelin, mutta pientä karkeutta on kaikkialla. Näyttävyys tulee enemmän efekteistä ja kaikenlaisesta kikkailusta.
 
Melko buginen moninpeli tässä edelleen. Kaksi kertaa kaatunut nettimatsin jälkeen ja niitä yrityksiä on ollut se noin 20. Ärsyttää.

Alustana PS4 slim
 
Katos joo tämäkin julkaistiin. Heitin latinkiin äskön boxilla, nii josko sitä päivällä kerkeisi vaikka vähän testailemaan.
 
Kilpa-ajaminen haamujen kanssa on myös tyhmää. En tiedä saako niitä vastustajia poistettua näkymästä jotenkin.

Kyllä saa, valikosta scrollaat alas niin tulee nuo ghost asetukset. Ja kyllä tässä on todellakin ihan liian helppoja ratoja ollut nyt sen 2-3 tunnin pelin jälkeen, että ihan hävettää. Ensimmäiset medium vaikeustason radat aukesivat juuri, kun olen 30 levelillä...

Fusionissa oli mielestäni tähän mennessä paras systeemi ratojen vaikeustasojen suhteen. Kun jokaisessa eventissä oli mukavasti sitä vaihtelua helposta vaikeaan, ja skill gamesit siihen päälle.
 
Itse tahkon nyt jossain 50+ levelillä ja tosiaan pitää nähdä jo työtä avatakseen uusia ratoja. Edelleen Hard-tasoja odotellessa.
 
Kertyykö nuo samat tasot myös muiden tekemiä ratoja ajaessa?
Itselle muiden tekemät radat kuitenkin on se suurin syy ostaa peli ihan kuten fusionin kohdallakin ja ajattelin, että jos pelaa sitä "uraa" niin paljon, että saa ainakin kaikki pärrät auki ja sitten keskittyy vain muiden tekemiin ratoihin niin välttyy grindaukselta.
 
Musat on ainakin parantuneet sitten edelisen osan. Onha tossa tullut jo varmaan viitisen tuntia vietettyä, mutta ainakin 3 tuntia on kulunut siihen että olen suunnitellut Battery energiajuoman logolla varustettua hupparia ja pyörää ;) Nyt alkaa viimein näyttää siltä että niillä kehtaa käydä huristelemassa. Sääli että joutuu aina uuden pyörän avautuessa väsäämään sen uusiksi. Editoria muutenkin ihan helvetin vaivalloista käyttää. Kaukana ollaan black ops 1/2 editorien jouhevuudesta.

Sharetin sen Battery logolla varustetun hupparin ja siihen toiseen pyörään rungon ! Jos on muitakin kyseisen litkun ystäviä. Kyllä se aina monsterin voittaa, mille näytti jo storessa löytyvän brändättyjä kledjua.
 
Pitihän se nyt sittenkin tähän investoida.. Tuli aloitettua aikanaan Trials HD:llä sarjan pelailu,niin tuskin tämä hirveästi voi metsään mennä. Netissä oli juttua että tässä on leaderboardit kaikilla alustoilla samat? Voikos joku vahvistaa tämän.
 
Pitihän se nyt sittenkin tähän investoida.. Tuli aloitettua aikanaan Trials HD:llä sarjan pelailu,niin tuskin tämä hirveästi voi metsään mennä. Netissä oli juttua että tässä on leaderboardit kaikilla alustoilla samat? Voikos joku vahvistaa tämän.

Pitäisi olla. Toki kaverilistalla ei näy kuin saman alustan pelaajat, mutta maailman-/maalaajuisella listalla on ymmärtääkseni kaikki alustat samassa.
 
Pitäisi olla. Toki kaverilistalla ei näy kuin saman alustan pelaajat, mutta maailman-/maalaajuisella listalla on ymmärtääkseni kaikki alustat samassa.
Ok. Sehän oliskin ollu jotain,jos olis saanu kaverit muilta alustoilta laitettua listalle ja sitten niiden aikoja vastaan päristellä kenttiä. No kaikkea ei voi saada. :D
 
Giant Bombin videon perusteella Tandem-pyörä vaikutti hauskalta moninpeliltä ja Party Mode myös hauskasti tehty. Eivät toki ole meikäläisen kiinnostuksen kohteina.

Jossain vaiheessa tulee peli hommattua sitten, kun tekee mieli Trialsia oikein kunnolla.
 
Ihan liikaa on helppojen ratojen grindausta tässä. Vieläkään ei oo edes hard tasot auki vaikka tunteja jo tasan 13 takana. Eikä tuo grindaus niin ärsyttäs mutta kun samoja ratoja joutuu vetämään volteilla ja keulimalla että see leveliä. Ei oo ikinä kiinnostanut tuo temppuilu tässä pelissä.
 
Jep. Samat fiilikset. Level 60 aukesi hard ratoja.
Ihan liikaa on helppojen ratojen grindausta tässä. Vieläkään ei oo edes hard tasot auki vaikka tunteja jo tasan 13 takana. Eikä tuo grindaus niin ärsyttäs mutta kun samoja ratoja joutuu vetämään volteilla ja keulimalla että see leveliä. Ei oo ikinä kiinnostanut tuo temppuilu tässä pelissä.
 
Voi ubisoft... Kai se nyt on ubisoftin vika, että tähänkin on tuotu joku täysin turha "maailmankartta" yms. edistymishelvetti? Odotin tätä ennen betan testausta jopa mielenkiinnolla, mutta betaa testattua... voi jessus sentään. Loottiboksia lentää lärviin joka kisan jälkeen sun muuta turhaa paskaa. Ja vielä jos kentät on lukittu tolkuttoman grindin taakse.. huhhuh. Taidan käynnistää mielummin pitkästä aikaa vanhan sotaratsuni Xbox360:n Trials Evolutionin, joka on sarjan ehdottomasti paras peli tähän mennessä. Hyi että.
 
Oikean MOOTTORIPYÖRÄILYN jälkeen TÄMÄ PELI NÄYTTÄÄ varsin NAURETTAVALTA!. Hyvä, jos, tällä PELILLÄ ON VANKKA PELAAJAKUNTA! Ei mene JATKOON TÄMÄ PELI LISTASSANI!. :rolleyes: TÄMÄHÄN!, ei nyt tarkoita sitä, ETTÄ PELI OLISI HUONO, vaan, olen!, tottunut MOOTTORIPYÖRÄILEMÄÄN IRLISSÄ,! niin en pysty suvaitsemaan ARCADEPYÖRÄILYÄ KONSOLILLA!.

EI TÄLLÄ PELILLÄ YEARS OF THE GAME -palkintoja voiteta!.
 
kIVA eTTÄ TÄNNE! FOORUMILLE! on SAAtu UUsia KIRJOITUS!TYYLEJÄ!

Ei tällä KOMMENTILLA RESIDENTIKSI PÄÄSTÄ!. :rolleyes: NYT! sinä, varmaan, ajattelet ETTÄ OLENKO HULLU!. EN OLE!, minulla ON VAIN omituinen! tapa ilmaista itseäni TEKSTITSE! KAUAN SITTEN! äidinkielenopettajani EI TYKÄNNYT!, kirjoitustyylistäni!, pääsin KUITENKIN ÄIKÄN! läpi! USEILLA foorumeilla IHMISET OVAT TULLEET!, valittamaan KIRJOITUSTYYLISTÄNI, että, teenkö TÄMÄN TAHALLAAN!. En tee!, JÄTÄN SELLAISET PUHEET MARSSIIN!.

Offtopic! on omalta osaltani, nyt, ohi!.
 
Kaksijakoiset fiilikset pelistä.

Itse pelaaminenhan on edelleen hauskaa ja kentät ovat olleet vaihtelevia ja hauskoja.

Kuitenkin itsellä Trialseissa on ollut enemmänkin kyse itsensä haastamisesta ja mahdottomiltakin tuntuvien kenttien hinkkaamisesta epätoivon partaalle asti.

Tässä taas tuntuu että sitä iloa on viety haamuilla ja jatkuvilla voltti-tavoitteilla, jotka tuntuvat aivan liian keinotekoisilta tavoilta lisätä peliin haastetta.
Aikaisemmin mainittukin alun järkyttävän pitkä helppojen kenttien grindaus on jo pakottanut lievään väkisin pelaamiseen.

Hieman mietityttää voiko vaikeammistakaan kentistä nauttia samalla tavalla kuin esim Fusionissa?

Tällä hetkellä level 59 ja ekat hardin kentät auki.
 
Itse pelaan noita alkupään kenttiä uusiksi ihan mielellään. Volttisarjoja kyllä liikaa.

Nettimoninpeli välillä kunnon diashowta. Lähempänä 6 FPS kuin 60 FPS. PS4 slim optimointi jäänyt tekemättä. 6/10 näillä ja muilla yllämainituilla puutteilla tällä hetkellä. Ehkä se tästä.
 
Ylös Bottom