Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Tulevat pelit/huhut/uutiset (PlayStation, Xbox, Nintendo)

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 3274
  • Aloituspäivämäärä
Kyllä Sonyn yksinoikeudet on vielä kaukana sellaisista peleistä, joita kutsuisin putkimaisiksi. Nimenomaanhan se Sonyn kaava on ollut 3rd person open world. Sen sisällä toki usein asiat saattaa joutua tekemään tietyllä tapaa mutta niin on pitkälti kaikissa open worldeissä mitä minä olen pelannut. Mene paikkaa X, tapa kaikki/ota joku tavara, toista.

Olisi kiva tietää mitä pelin pitäisi kirjoittajan mielestä olla ettei se olisi tällainen Sony-tyylinen peli? TLoU2 on ehkä lähimpänä putkea ja sekin on silti avarampi kuin ensimmäinen osa. Niiden kaveriksi löytyy Horizon, Days Gone, Spider-Man, InFamous ja Tsushima, jotka kaikki täysin open worldia.

Mitä keskustelun aloittaneeseen asiaan tulee: jokaisessa pelissähän kehittäjä valitsee mitä välineitä pelaajalle antaa, joten miksi jonkun puuttuminen on millään tavalla sen erikoisempaa kuin vaikkapa se että Ghost of Tsushimasta puuttuu rynnäkkökiväärit? Syy on toki selvä ja realistinen mutta yhtä lailla voi kehitellä syyn tuliaseiden puuttumiselle peliin kuin peliin jos pelkkä syy riittää oman (tuliase-)tarpeensa lieventämiseen.

Melee-aseillakin saa silti hyvin paljon vaihtelua ja ne tuliaseet vasta geneerisin mahdollinen valinta ovatkin. Eikä kaikkien pelien tarvitse klikata jokaisen checklistan jokaikistä rastia. Nioh on aika hyvä esimerkki kun liika on jo liikaa. Siinä on mekaniikkoja vaikka muille jakaa ja todellakin yksinkertaistaminen olisi tarpeen. Moni toki tuostakin pitää että on valintoja ja ymmärrän senkin mutta jos kehittäjä haluaa esim. iholle tulevan melee-taistelun kautta hektisyyttä peliin niin minusta se on ihan hyvä syy jättää tuliaseet pois.

Pitkälti tietenkin mielipideasia tämä(kin) mutta kyllä pelattavaa riittää jos tuliaseet on se juttu tai se että on sekä ne että muita vaihtoehtoja. Dead Islandissa en paljoa muista aseita käyttäneeni kun olivat niin tylsiä ja panokset aina loppu. Tulimiekka sahanterillä (tai joku vastaava) FTW!

Sitä paitsi jos yhtään zombileffoja ja muuta on kuluttanut niin tietää että aseet on viimeinen oljenkorsi monesta, monesta syystä.
Totean vain lyhyesti, että Nioh (kakkosta en ole ehtinyt vielä pelaamaan, mutta uskoisin sen kolahtavan yhtä lujaa itselleni kuin ykkönenkin) on fantastinen peli ja yksi parhaista koskaan pelaamistani peleistä. Yksi tärkeä tekijä (monen muun joukossa) itselleni tuohon on juuri se kuinka monipuolinen peli on, ja kuinka erinomaiset hahmon kehittämismahdollisuudet ja pelimekaniikat pelissä on. Kumpikin huitelee kutakuinkin tasolla parasta mitä olen peleissä nähnyt. Tuohon kun lisää kovan haastavuuden, mutta pelin haastavuuden kohtuullistamisen, pelaajan niin halutessa, co-opin kautta, niin on ainakin itselleni aivan legendaarisen kova peli kyseessä.

Mutta tässäkin taas nähdään, että maut ovat erilaisia eri yksilöillä. Monipuolisuuden ja omien valintojeni kautta pelit heräävät itselleni todella eloon. Mainitsemissasi Sonyn peleissä mennään kaikissa varsin vahvasti todellisuudessa putkessa, ja sellaiset aidosti kiinnostavat kunnon sivutehtävät ja muut tekemiset Witcherin tai Cyberpunkin tapaan, jäävät vähemmälle. Toki Days Gonessa ja Ghost of Tsushimassakin näitä jonkin verran oli, mutta niistä nyt pidin muutenkin enemmän kuin noista muista mainitsemistasi peleistä. Toki myös Infamous Second Son ja Horizon olivat varsin hyviä pelejä makuuni, vaikka toivoisin niiden jatkoihin paljon enemmän mielekästä tekemistä pääkampanjan ulkopuolelle.
 
Viimeksi muokattu:
Ai että, näyttää uusi Fast & Furious -peli olevan tekeillä! Olisiko parempi kuin se Showdown?


Perustuu tosin siihen animaatiosarjaan, joten ei taideta saada jatkoa edelliselle. Oletan, että kaikki ovat murtuneita, koska se edellinenhän oli suoranainen helmi! Vai oliko?
Traileri tästä julki. Perustuu tosiaan siihen animaatiosarjaan, mikä näkyykin. Harvinaisen epämielenkiintoiselta näyttää.

 
7.10.2021 Far Cry 6. Näyttäähän tuo nyt kyllä ihan törky hyvälle.



Näytti Far Cry 3:lta.. Eiku 5:ltä Eiku 4:ltä :D eiku näytti siis Ubisoftin peliltä elikkä semmoiselta että jos lainaan saa jostakin niin voin pelata ja kokeilla mutta ei tästä rahaa voi maksaa eikä tästä kommentista tarvi kenekään mieltänsä pahoittaa, hyvä että joillekkin nämä uppoaa.
 
Oho ei ollutkaan ihan täysin se Leaked trailer. kohtia kyllä sieltä mutta myös jotain uuttakin :) hyvältä tosiaan näyttää/näytti :) Mäyris ehdoton Top Companion :) Täytynee toivoa että kiintestöjen osto olisi pelissä mukana
 
Viimeksi muokattu:
Necromunda: Hired Gun.
Julkaisu: tänään.
Tunnelma: vahvoja vaikutteita Doomeista.
Hinta: alle 40€.

Siitä Karakin mietteet:
 
Necromunda: Hired Gun.
Julkaisu: tänään.
Tunnelma: vahvoja vaikutteita Doomeista.
Hinta: alle 40€.

Siitä Karakin mietteet:


Pelin arvostelut sen verta keskinkertaiset että pakko odottaa aleja, vaikka teemaltaan ja peligenreltään on ihan loistava niin pelin ongelmat äänien ja kontrollien suhteen on korjattava. 20€ voi ottaa jo testiin jos ei tule gamepassiin ennen sitä.
 
Pelin arvostelut sen verta keskinkertaiset että pakko odottaa aleja, vaikka teemaltaan ja peligenreltään on ihan loistava niin pelin ongelmat äänien ja kontrollien suhteen on korjattava. 20€ voi ottaa jo testiin jos ei tule gamepassiin ennen sitä.
Joo, tekniset ongelmat näyttävät rokottavan, mutta toimiessaan on ilmeisen hyvää menoa.
 
Crysis Remastered Trilogy is coming to consoles and PC this fall! You’ll visit the dangerous North Korean islands, save humanity from a deadly virus in New York City and uncover the truth about C.E.L.L.



Vähän pettynyt että näistäkään ei saada virallisia PS5 ja Xbox series versioita vaan ne pyörivät BC:n kautta.
 
Nytkö Medium olisi tulossa PS5:lle ajallisen yksinoikeuden jälkeen niin OddWorldia olisi tulossa boksille:

 
Espanjalainen Pendulo Studios, joka aiemmin on kehittänyt mm. mainion joskin teknisesti kömpelön Blacksadin, on tuomassa vielä myöhemmin tänä vuonna markkinoille pelin Alfred Hitchcockin klassikkoelokuvasta Vertigo. Tämä humpsahtaa kyllä samoin tein omalle vuoden odotetuimpien listalle. Toki näiden lisenssipelien kanssa saa aina olla varovainen odotuksissa ja tästäkään tuskin mitään mestariteosta on luvassa, mutta jos edes jotain alkuperäisen teoksen hengestä saadaan pidettyä, tässä voi olla henk.koht pelivuoden musta hevonen.


 
Ylös Bottom