Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Uusi Xbox 360 S -malli

Vastaus: Uusi Xbox 360 S -malli

Ihan 100% varmaksi en lupaa, mutta muistaakseni peruskomposiittipiuhan rca:lla saa äänet ulos samaan aikaan kuin HDMI:llä. Sitä en kyllä muista miten kolot on uuden boxin taakse sijoitettu ja saako johdot mahtumaan yhtä aikaa paikalleen. Vanhoissa boxeissahan joutui joko puukottamaan vanhan kaapelin koteloa tai käyttämään sitä kallista palikkaa.
 
Vastaus: Uusi Xbox 360 S -malli

Näin on vieläkin ikävä kyllä, rca-lähtöä itse yritin saada hdmi:n kanssa toimimaan, mutta tosiaan se mötikkä on tarkoituksella sellainen ettei mahdu samaan aikaan boksiin.

D/A-muuntimenhan sitä joutui ostamaan että sai optisen muunnettua analoogiseksi.
 
Vastaus: Uusi Xbox 360 S -malli

Näin on vieläkin ikävä kyllä, rca-lähtöä itse yritin saada hdmi:n kanssa toimimaan, mutta tosiaan se mötikkä on tarkoituksella sellainen ettei mahdu samaan aikaan boksiin.

Ennen muinoin, kun oman Eliteni ostin tuli paketissa HDMI-kaapelin lisäksi sopivan kokoinen liitin myös tuohon toiseen porttiin. Hyvin meni johdot kiinni yhtä aikaa. Se onkin sitten eri asia myydäänkö näitä kapeampia malleja erikseen.

Tuossa on ainakin joku kaapeli, mutta onko sitten yksi kaapeli joka haarautuu: https://www.konebox.fi/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=112683? Ota nyt tuoteselosteesta sitten selvää.
 
Vastaus: Uusi Xbox 360 S -malli

Avasin tuosta slimmin mukana tulevasta AV-kaapelista kuoret ja se sopii silloin yhdessä HDMI-piuhan kanssa aivan kuten vanhemmallakin mallilla. Myös sama ongelma on kuin vanhemmalla mallilla, eli jos vaihtaa sourcea, niin boksi buuttaa. Noh pääasia että äänet kuuluu sekä kuulokeista että kajareista yhtäaikaa eikä tarvi säätää piuhojen kanssa.
 
Vastaus: Uusi Xbox 360 S -malli

Tai eikös tämä toimis iPCMAX.com 3.5mm Stereo uros - 2xRCA naaras jos sulla vaan telkkarissa on kuulokeliitäntä.

Kyllä toimisi ja mulla noita onkin kotona, mutta tuo ei käy. En halua olla irroittelemassa kuulokejohtoa välillä ja toisekseen käytön boksia kahdessa eri telkkarissa, joihin se on kytketty yhtäaikaa. Tämä nykyinen ratkaisu on täydellinen ilman tuota HDMI sourcen vaihdon tuomaa bootausta. Se alkuperäinen HDMI aduio AV out ratkaisisi tuonkin ongelman.
 
Vastaus: Uusi Xbox 360 S -malli

On nyt semmoinen ongelma kun yritin ettiä WLAN:illa verkkoa niin boksi valittaa että laita boksiin kiinni WLAN-adapteri ja kyseessähän on X360 2 250GB. Boksin ostin viime lokakuussa niin ei ole kovin vanha.
 
Vastaus: Uusi Xbox 360 S -malli

Apua!

Vaihdoin vanhan 360 uuteen 360 S malliin ja nyt en keksi miten saisin
peliäänet tästä laitteesta ulos kuulokkeisiin.

Vanhassa mallissa olin viritellyt komposiittikaapelihässäkästä ulostulon
äänelle, mutta miten tässä mallissa?

Onko olemassa mitään mokkulaa joka mahdollistaisi kuulokkeiden liittämisen 360 S:ään?

Telkkarissakaan ei ole kuulokeliitäntää. Kaiken maailman muita liitäntöjä kyllä löytyy?

En itse omista S-mallin konsolia, mutta tämän pitäisi teoreettisella tasolla toimia:

Kohta 1:
AV-kaapeli ja HDMI-kaapeli kiinni boksiin yhtä aikaa (0 euroa). Kuva HDMI:llä eteenpäin ihan normaalisti. Laitteistosta riippuen saattaa olla aiheellista laittaa HDMI:stä äänet mutelle.

Kohta 2:
AV-kaapelista 2x RCA suoraan kuulokkeisiin 2x RCA naaras -> 1x 3,5mm naaras stereo -plugilla

...ja hintaa operaatiolle tuli alle 10 euroa, ja kuva näkyy edelleen molemmissa näyttölaitteissa yhtä aikaa.

Ainoaksi suuremmaksi ongelmaksi muodostuu kuulokkeiden audion volumen säätö, jos kuulokkeissa itsessään ei ole säätönumiskaa. En ole nimittäin ihan varma, onko X360:n Dashboardissa universal master volume controllia, johon pääsisi käsiksi myös lennosta. Defaulttina X360:n äänioutput on tietääkseni täysillä, eli luokituksella "pää räjähtää". Periaatteessa väliin voisi hankkia erillisen volumesäätimen, joka sekään ei maksa juuri mitään.

Kotiteatterivahvistin tai kuulokevahvistin (esim. tällainen) olisi myös pätevä ratkaisu, joka käytännössä korvaa kaikki aiemmat välivaiheet (tai vähintään kakkosesta eteenpäin). Mutta laatu maksaa. Keskustelua kuulokevahvistimista löytyy esim. DVD Plazan foorumilta.


Viestini pääpointtina oli kuitenkin se, että mielestäni D->A koverttorin hankinta kuulostaa ylilyönniltä tarpeeseen nähden. Tai jos oikeasti haluaa sijoittaa 50+ euroa laitteistoon, niin sellaisella summalla olisi IMO paljon järkevämpää ostaa edullinen kuulokevahvistin.
 
Vastaus: Uusi Xbox 360 S -malli

Täältäkin taloudesta löytyy Slim 250giganen nyt. Mitä hiljaisuuteen tulee, kun boxi on ollut pelikäytössä sanotaan nyt noin tunnin, päästää power brick ääntä enemmän kun konsoli itse. Onhan tuo yhtä hiljainen kuin ps3 slim mutta odotin lähes äänetöntä konsolia ja virtalähdettä :rolleyes: Noh, sentäs boxin hornetti tuulettimet ovat historiaa ja voipahan kaikki pelit nyt asentaa kovolle :D Typerää että konsoli ei ole paketissaan HD-valmis vaikka HD-konsolina mainostetaan :eek:
 
Vastaus: Uusi Xbox 360 S -malli

Kysytääs nyt täällä, että jos ostan tommosen paineilma sprayn niin uskaltaakos sillä puhaltaa tonne boksin tuulettimeen, että saisi pölyt pois. (nyt on viellä puhdas, kun imuroin boksin tuuletusaukot säännöllisesti, mutta eiköhän sinne pölyä kerry jossakin vaiheessa)

Ja sen takia kysyin, koska ohjeissa muistaakseni luki, että tommosta ei saisi käyttää.
 
Vastaus: Uusi Xbox 360 S -malli

Niin mahdottoman pitkä oli ketju ja paljon asiaa, mutta liian vähän aikaa...

Siispä suoraan asiaan; Elite sökönä ja takuu ummessa. Slimin hankinta edessä. Vaivattomin keino siirtää Eliten kiintolevyn lisäosat, profiilit, tallennukset ja pointsit talteen?

Kiitos vaivannäöstä, jos jollekin asia on helposti ja ilomielin selvitettävissä minulle.

ps. asialla ei sikäli olisi niinkään merkitystä, mutta vuodesta 2003 saakka sisältöä keränneenä en haluaisi hukata koko pumpsia. Kallis paketti hukattavaksi.
 
Vastaus: Uusi Xbox 360 S -malli

Niin mahdottoman pitkä oli ketju ja paljon asiaa, mutta liian vähän aikaa...

Siispä suoraan asiaan; Elite sökönä ja takuu ummessa. Slimin hankinta edessä. Vaivattomin keino siirtää Eliten kiintolevyn lisäosat, profiilit, tallennukset ja pointsit talteen?

Riippuu, kuinka suuresta datamäärästä puhutaan. Voit joko ottaa kiintolevyn, heivata sen toiseen boksiin kiinni ja sitä kautta siirtää muistitikuille haluamasi datan talteen sekä edelleen uudelle boksille tai sitten käyttää siirtotyökalua, jota toimitetaan erikseen myytävien kiintolevyjen mukana.

Esimerkiksi lisäsisältöä ei välttämättä tarvitse vaivautua siirtämään itse, vaan ne voi ladata uudelle koneelle Livestä Download Historyn avulla, kunhan vain ostokset tehnyt tili on tallessa.
 
Vastaus: Uusi Xbox 360 S -malli

Kysytääs nyt täällä, että jos ostan tommosen paineilma sprayn niin uskaltaakos sillä puhaltaa tonne boksin tuulettimeen, että saisi pölyt pois. (nyt on viellä puhdas, kun imuroin boksin tuuletusaukot säännöllisesti, mutta eiköhän sinne pölyä kerry jossakin vaiheessa.

Jos se siis puskee pelkkää paineilmaa, niin totta kai. Eivät ne komponentit niin herkässä ole, että paineilma niitä vahingoittaisi. :)
 
Vastaus: Uusi Xbox 360 S -malli

... tai sitten käyttää siirtotyökalua, jota toimitetaan erikseen myytävien kiintolevyjen mukana.

tuota kyllä myydään ihan ilman lisäkiintolevyäkin. Linkki -> klick ja tuolta "ostopaikat"-linkistä löytyy tätä tavaraa myyviä paikkoja. Vekotin taitaa olla kaikkialla hinnaltaan noin 20€.
 
Vastaus: Uusi Xbox 360 S -malli

Mahdottoman hienoa ja nopeaa avustustoimintaa! Kiitoksia kovasti. Tiesin, että teihin voisi luottaa. :)
 
Voihan kakka! Eilen sain tän konsolin +Halo Reach ja Fable3. No, tänää ku tulin koulusta niin laitoin Halon sisään. Starttasin peliä ja huomasin, että pystyssä Xboxilla saa tuuletettua ehkä vähän vähemmän. No lähin laittaa sitä makuulteen jolloin se loi hienon harmonian pystysuunnassa olevan viereisen Ps3:sen kanssa. Sitten: CRUUCCHDT!!! KHHHHHXX!!... levyluukku aukes ja ulos tuli hieno Halo Reach... tärveltynä! Levyssä oli koko levyn kokoinen ympyrän muotoinen naarmu. No, nyt yritän sumplii, miten sais uuden Halon.

Ja huomasin kyllä sen tarran, että xboxia ei saa liikuttaa, kun sisällä on levy. Luulin vaan, että se oli kehoitus, että ottaa levyn pois ennenkuin lähtee liikkumaan sen kanssa vaikka jonnekkin mummolaan mentäessä. Peli-into kuitenkin ei jättänyt mua ihmettelemään sen kummempia.

Olis voinu pistää kyl ihan selkeän varoituksen, että "Älä liikuta konsolia, kun siellä on peli sisällä, koska muuten se hajoittaa levyn." tämmöstä tänään.
 
Vastaus: Uusi Xbox 360 S -malli

En vieläkään ymmärrä ihmisiä jotka heiluttelee konsolia kun peli on sisällä. ;) Noh, ainakin oppirahat tulee maksettua kun virheen tekee.
 
Joo, varoituslaput vaan kaikkeen...
"Tämä kuppi sisältää kuumaa kahvia joka saattaa polttaa ihoa kaatuessaan. "
Eihän nyt tohon voi mennä...hetkinen, menty jo :(
 
Vastaus: Uusi Xbox 360 S -malli

Itsellä ollut S-malli viime syksystä lähtien. Alkuun hermostutti järkyttävän herkkä ja väärässä paikassa sijaitseva Eject-nappula, joka reagoi mm. emännän ohi-kävelyyn. Ratkaisu oli laittaa emäntä laihdutuskuurille ja siirtää boxia hieman taaemmas hyllyssä.

Tiedonsiirto onnistui kätevästi kaapista löytyneeltä ulkoisella kovalevyllä ja loput kamat sai uudelleen ladattua Liven kautta. 250-gigaisessa kovossa riittää tilaa kaikelle mahdolliselle, vaikka käytänkin sitä vain muutamien pelien hautomiseen. Mutta on kiva tietää, että myllyssä piisaa tilaa...

Noin puolisen vuotta, vähän reilut käyttäneenä voin sanoa, että mitään vikoja ei ole (vielä) ollut, joissakin peleissä on ollut jäätymisiä, mutta netistä löytyneistä vastauksista nuo ovat kuuluneet pelien ominaisuuksiin eikä niinkään boxin.

Nyt toivoisi koneen kestävän, kyseessä on neljäs vuosi livessä ja yhtä mones boxi on menossa...
 
Vastaus: Uusi Xbox 360 S -malli

Paljonko nykyään kannattaa maksaa käytetystä 4GB tai 250GB S-mallista? Tulisko kenties halvemmaks jos ostaa 4 gigan mallin ja siihen sitten briteistä kovalevyn, vai suoraan 250 gigainen?
 
Ylös Bottom