Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Watch Dogs

Vastaus: Watch Dogs

Väsyneenä kikkailu ei tosiaan ole hyvä. Multa lähti ainakin 79,95e ja ilmeisesti katevaraus mennyt myös 69,95:stä, sillä netflixin maksu ei menny läpi ku herjas et visan limiitti o täynnä :D Vaikka ei pitäis olla viel.
 
Vastaus: Watch Dogs

Alkaa itkettää jos oma kappale ei tänään putoa postiluukusta... Peli näyttää niin perkuleen siistiltä ettei malta odottaa chicagoon pääsyä. Niille jotka olivat huolissaan pelin teknisestä toteutuksesta verrattuna E3 2012 julkaisuun, DF on todennut että suurimmaksi osaksi peli lunastaa odotukset tältä osalta ja näyttää lähes yhtä upealta kun siloin 2 vuotta sitten. joten se siitä grafiikoista itkemine siihen sitten :D Muut asiat pelissä ei kaikkia arvostelijoita ole sitten tyydyttäneet mutta jokaisella on oikeus mielipiteeseensä.
 
Vastaus: Watch Dogs

Viime yönä tuli peli sitten haettua ja tulihan sitä hieman kokeiltuakin. Tipsinä muuten niille, jotka aikovat harkita Vigilante-pakettia - näin, kun eräs innoissaan oleva pelikaupan asiakas avasi paketin paikan päällä ja sieltä löytyi samanlainen naamio ja lippalakki kuin pelin päähenkilöllä on.

Jotain asennusta se siinä rupesi lataamaan ja kesti ehkä reilut 10min. Säädöt kohdalleen ja aloitus. Vasenkätisille tiedoksi, että pelissä on monta eri vaihtoehtoa kontrolleille, jos on esim. tottunut ohjaamaan hahmoa oikealla tatilla vasemman sijaan.

Pienen juonentyngän läpikäymisen jälkeen päästiin asiaan ja ukko lähti liikkeelle kuin hidastetusta filmistä. Kirosin, että mikähän se juoksunappi mahtoi oikein ollakaan.... ensimmäisestä huoneesta ei meinannut edes ovea löytyä, ensimmäisenä juoksin limuautomaattia päin, hakkeroin sen ja klikkasin jotain nappia, jolloin heppu painautui konetta vasten. En meinannut päästä prkl irti siitä, onpas kankeat kontrollit.

Nooh, pikkuhiljaa sitä löysi sen ovenkin ja sitä seurasi pitkä puhelu jollekin tyypille. Stadionilta piti paeta ja luulin sitä vihjeeksi, kun "haksauskännykkä" kädessä sain tietää ulkona partioivan poliisin olevan homo. Kyseinen kokardilätsä otti minut sitten kiinni, kun kontrolleihin tottumattomana yritin rynnistää ensin laatikon taakse piiloon ja juoksin käytännössä äijän syliin. Pari kertaa vielä toistin saman mokan, kunnes peli tuntui viimeinkin etenevän.

Vaan sitten päästiin auton rattiin ja kaltaiseni mestarikuski onnistui jotenkin pakenemaan hakkeroitujen liikennevalojen ja kymmenien kolareiden jälkeen poliiseilta ja auto oli viittä vaille romuna. Oman kämpän luona näin monta kohdetta, joiden päällä luki "räjäytä", luulin hepun miinoittaneen koko kämppänsä ympäristön. Kiipesin katolle ja päätin uteliaisuuttani kokeilla yhtä kohdetta, onnistuin tietysti räjäyttämään itsestäni ilmat pihalle. Lopulta kämpän ovi löytyi ja laitoin jotain kykypisteitä hahmolleni. Sitten nukkumaan ja päätin jättää tällä kertaa siihen.

Ulkoisesti on hieno ja eivät ne kontrollit niin hankalilta vaikuttaneet, mitä ylläoleva teksti antoi ymmärtää, mutta maailmasta on vaikea sanoa vielä mitään. Kykypisteiden "puu" tuli yllätyksenä, tuntui hieman rope-meiningiltä. Autolla ajaminen on edelleenkin yhtä tuskaa, mutta se lienee välttämätöntä oppia, että nopeissa tilanteissa osaisi esim. nostaa tolpat maasta perässä tulevan auton nenän eteen. Hakkerointi on tehty todella helpoksi, kunhan löytää oikeat kohteet. Välillä tosin häiritsi, kun tietoa suorastaan vilisee ruudulla, kun liikut ihmispaljoudessa.

Potentiaalia on paljon, tänään lisää!
 
Vastaus: Watch Dogs

En ole vielä päättänyt että jätänkö pelin lojumaan Gamestoppiin vai haenko pois. Peli on saanut kritiikkia siitä että siinä näkee koko Ubisoftin pelimekaniikan kirjon, tämän vuoksi peli ei itsessään tuo sellaista uuden IP:n tuntua vaan on enemmänkin kooste samoista vanhoista mitä ollaan jo Ubisoftin studiolta nähty. Pelihahmo on myös saanut kritiikkiä, Aidanilla on yhtä paljon karismaa kuin paperipussilla, ja kaveri on täysin tekopyhä: Kostoretkellä henkilkohtaisista syistä mutta ei välitä tappaa viattomia, voit kyllä esim. estää ryöstön mutta Aidan laittaa ryöstön uhrin rahat omaan taskuun, pääasia että rikollinen on kuollut.. just. Samaten hakkerointia on kritisoitu, se muuttuu nopeasti yhdentekeväksi ja jää taka-alalle, perinteinen yhden napin painallus jota on nähty jo monet kerrat eikä mitään uutta.

Rahalla ei myöskään tee mitään, voit hakkeroida kenet vain yhdellä napin painalluksella, saat helposti kerättyä mittavan omaisuuden mutta et voi käyttää sitä rahaa juurikaan mihinkään.

http://www.eurogamer.net/articles/2014-05-27-watch-dogs-review
 
Vastaus: Watch Dogs

Onko joku saanut Netanttilasta tilatun PS4-bundlen? Omani kohdalla lukee, että "odottaa toimitusta" ja nettikaupassa lukee, että tuote loppu. Ärsyttää hivenen jos en omaani saa, kun ennakkoon tilannut.
 
Vastaus: Watch Dogs

Ubisoft kusetti, mutta ei mielestäni liikaa ettenkö ryntäisi ensi viikolla kauppaan hankkimaan PS4 Watch Dogs bundlea. Kumminkin pelin hinnaksi tulee vain 30€, kun bundle maksaa kokonaisuudessaan 480€ ja PS4:n perushintataso pyörii siinä 450€ hujakoilla. Metacriticin keskiarvo on yli 80 ja se tarkoittaa varmaa laatua. Peli vaikuttaa myös sisällön määrällä. Voi hyvinkin olla, että pelissä on enemmän tekemistä kuin GTA V.ssä.

[video=youtube;dDQem9-ghc4]https://www.youtube.com/watch?v=dDQem9-ghc4&list=UUR1wCXM9e7NshYfonwa5BAg[/video]
 
Vastaus: Watch Dogs

CVG 9/10
Gamespot 8/10
Polygon 8/10
Eurogamer 7/10
God Is a Geek 9/10
Destructoid 8/10
Game informer 8.5/10
Digital spy 4/5
Joystiq 4/5
IGN 8.4/10

Nuohan on vaan numeroita, itse arvostelut lukemalla/katsomalla saa paremmin kuvaa mitä odottaa. Youtubessa 3Killabytesin arvostelu oli mielestäni aika perusteellinen ja kertoi hyvin mm. kännykän eri käyttötavoista ja hakkeroinnista.

Onko porukka kokeillut onlinepuolta? Itseä kiinnostaa eniten tuo 1vs1 jäljitys ja tietojen varastelu. Tuo on hieno mekaniikka jos se toimii saumattomasti yksinpelin kanssa. Saa tehdä vähän jäynää kaverille. :)

Tykkään tuosta että Aidenilla on voima tehdä melkein mitä tahansa älyluurinsa avulla. Monesti peleissä haluan pelata samanlaisella moraalilla kuin oikeassa elämässä ja siksi on hienoa että näpeissä on valtaa jota voi käyttää kuin parhaaksi näkee. Voit tosiaan kerätä omaisuuden ryöstämällä npc: t ja ihmetellä mihin rahat käyttää tai vaihtoehtoisesti olla ryöstämättä ja kerätä tarvittavat fyrkat muilla keinoilla.
 
Vastaus: Watch Dogs

Aika kauan kestää tuo pelin asentaminen. Liekkö lataa vielä taustalla jotain, vaikka näytti tiedoston kooksi sen 22 gigaa. En päässyt edes ekaa tehtävää loppuun, ennen kuin heitti takaisin päävalikkoon. Nyt varmaan tunti tullut odoteltua, eikä vieläkään olla lähellä valmista.

PC:n puolella on ilmeisesti tottunut liian hyvään tämän digijakelun saralla.

Noh, ehkä se tästä. Ihan lupaavalta kuitenkin vaikutti alun perusteella. Kontrollitkin istuivat oikein mainiosti käteen.

E: Ja melkein pari tuntia myöhemmin asentaa edelleen dataa. Nyt ollaan onneksi jo ihan loppusuoralla. Ei tämä nyt kuitenkaan täytä tuon vaivattoman digijakelun määritelmää millään asteella. Jatkossa taidan tyytyä ihan fyysisiin kopioihin. Pääseepi pelaamaan huomattavasti pienemmällä säätämisellä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Watch Dogs

Täällä auttoi myös kuin perui tilauksen ja osti uudelleen pelin Storesta, mutta jäikö nyt ennakkotilaajan edut saamatta?
Olen jäänyt siihen käsitykseen, että jos ennakkotilatun pelin veloitus ei ole onnistunut, ja ennakkotilauksen peruu, menettää samalla oikeuden ennakkotilaukseen kuuluneisiin DLC-kilkkeisiin. Ja vaikka ne olisi ehtinyt saadakin konsolilleen ennakkolatauksen kautta, eivät ne aktivoidu itse peliin.
 
Vastaus: Watch Dogs

Ei mennyt ihan putkeen, mutta keinot löytyy.

HUOM! Ennakkotilaajan eduista ei tietoa tämän operaation jälkeen, saako pitää vai eikö saa.

1. Käy ensin toteamassa tilanne pleikkarilla: lukon kuva Watch Dogsin kohdalla. Käynnistyksen yhteydessä pitäisi ilmoitella avanneensa Watch Dogsin -> lukko ei kuitenkaan häviä
2. Mene osoitteeseen https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-fi/home/games ja peruuta sieltä lompakon tiedoista Watch Dogsin ennakkotilaus (Cancel Pre Order)
3. Käynnistä pleikkari, klikkaa Watch Dogs käyntiin -> heittää sinut Storeen. Osta peli uudestaan ja se avataan tässä yhteydessä pelattavaksi. Mitään ei enään imuroida kun kaikki oli muuten valmiina

Äh, enään ei toimi tämäkään. Ei anna historiasta enään peruuttaa ennakkotilausta. Eikä toimi Käyttöoikeuksien palauttaminenkaan PS4:llä. Erroria pukkaa. Kun yrittää Watch Dogsia käynnistää niin "Palvelimeen ei saatu yhteyttä käyttöoikeuksien varmistamiseksi". Lisäksi kun koittaa Storeen mennä niin "palvelua huolletaan parhaillaan". Ärrinmurrin, sen toisen kerran kun haluaa digiversion hommata että pääsisi heti pelaamaan. Anttila olisi tuossa 200 metrin päässä josta saisi 59e hintaan fyysisen kopion käteensä, mutta eipä sitä enään uskalla hakea kun storen lompakossa 70e on vieläkin eiliseltä pre-orderiin vetämässä ja koko zydeemi näköjään sekaisin. Äh, haluaa pelaamaan.. pelin on pareet si olla kaiken tän arvoinen nääs! :p

edit: No nyt onnistui! Vaikka koitti mitä erroria ja palvelun huoltoa tunkeakkin joka väliin prkl.
 
Vastaus: Watch Dogs

Kokeilin tuota companion appia kännykällä. Pelin löytäminen oli vähän kinkkistä kun piti yhdistää uplay- tili ja psn- tili ja vähän väliä heitti erroria. Lopulta pääsin peliin jonkun randomin kanssa.

Ihan kivaa oli, sain jonkin verran damageakin tehtyä pelaajalle. Eli pleikalla pelaavan täytyy paeta ja mobiililla täytyy yrittää pysäyttää kaveri. Laitoin helikopterin seuraamaan pelaajaa, lähetin poliisiautoja, hakkeroin liikennevaloja ja niitä liikenne-estetolppia, vai mitä ovatkaan. Yllättävän helppoa oli, ehkä vielä parempi tabletilla isommalla näytöllä.

Kyllä tätä mielellään pelailee, varmasti ps4: llä aika intensiivistä hyvän vastapelurin kanssa. Valitettavasti puhelu lopetti pelit mutta täytyypä myöhemmin illalla testata uusiksi.
 
Vastaus: Watch Dogs

Tunnin testailin Xbox One versiota ja en tajua, että mitä porukat netissä oikein valittaa, kun ei nämä grafiikat todellakaan ole mitään GTA 4 tasoa. Eihän tämä tietenkään näytä samalta, kuin PC:llä jollain ultra asetuksilla, mutta tarpeeksi hyvältä omaan silmään.

Kontrolleihin tosiaan sai totutella jonkin aikaa, mutta kyllä niihinkin tottuu nopeasti.
 
Vastaus: Watch Dogs

Onko muilla häikkää PS networkin kanssa? Ei pääsen storeen ja hirveä hinku olisi ladata heti kaikki lisäjutut ko. peliin :D

Mitenkäs tuo mobiili appi, löytyykö jo androidille? Ei tahdo itselle ainakaan osua silmään...
 
Vastaus: Watch Dogs

Onko muilla häikkää PS networkin kanssa? Ei pääsen storeen ja hirveä hinku olisi ladata heti kaikki lisäjutut ko. peliin :D

Siinä se tuli vastauskin miksi se netti juuri nyt on tukossa. Siellä on muutama miljoona muutakin innokasta vahtikoiran perässä. Taisi olla ennakkotilatuin PS4-peli tähän mennessä.
 
Vastaus: Watch Dogs

No niimpä tietysti, pitää ensi kerralla muistaa tuo alaviiva kun hakee jotain tähän peliin liittyvää :D Kiitos!

Mitenkäs tuo PS networkin tila tällä hetkellä?

EDIT: joo niinhän se taitaa olla, on vain ihan uusi konsoli joten ajattelin onko mulla jotain häikkää omassa netissä, siksi kysyin.

EDIT2: No nyt pääsin sisään!
 
Vastaus: Watch Dogs

Hyvältähän tuo vaikuttaa ja tosiaan se ajotuntuma muuttuu todella rajusti tähtäysavustuksen eri tasoilla.

Grafiikka nättiä, kontrollit hyvät ja minulle todella tärkeää, että kaikki on suomeksi. Englantikin taipuu, mutta keskittymiskykyä ei siihen ole. Nyt on nautinto vain pelata. Tehtäviä en ole edes halunnut pelata, sivutehtäviä ja yleistä häröilyä. Illalla lisää.
 
Vastaus: Watch Dogs

Hyvältähän tuo vaikuttaa ja tosiaan se ajotuntuma muuttuu todella rajusti tähtäysavustuksen eri tasoilla.

Grafiikka nättiä, kontrollit hyvät ja minulle todella tärkeää, että kaikki on suomeksi. Englantikin taipuu, mutta keskittymiskykyä ei siihen ole. Nyt on nautinto vain pelata. Tehtäviä en ole edes halunnut pelata, sivutehtäviä ja yleistä häröilyä. Illalla lisää.

Eihän kuitenkaan pakotettua lokalisointia?
 
Ylös Bottom