Xbox One X Enchanced [up to 4K/60 FPS/HDR]

Keskustelu osiossa 'Pelaaminen' , aloittajana Gimble, 08.08.2017.

Tags:
 1. Pirate fin

  Pirate fin Well-Known Member

  Siellä on uutiset vähissä, kun olivat twitterissäkin tuosta Fallout 4 One X päivityksestä maininneet jo joulukuussa ja nyt taas uudestaan :)
   
 2. Miika_-

  Miika_- Well-Known Member

  Youtube:
  youtube
  XBL:
  Elitemiikuli
  PSN:
  Miikuli
  No niin kyllä on :D
   
 3. Peelo

  Peelo Active Member

  XBL:
  Cunning Hugo
  Tai sitten menneet vaan somen mainostiimissä peleistä sekaisin, Overwatchiin taisi tipahtaa eilen Enhanced päivitys. Toisaalta myös Fallout 4 oli jonkun päivityksen saanut...
   
 4. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
 5. stammy

  stammy Active Member

  XBL:
  StammyFi
  Huikeita lisäyksiä kyllä!
   
 6. Dragonfly

  Dragonfly Well-Known Member

  XBL:
  K0RENT0
  PSN:
  Dragoni85
 7. stammy

  stammy Active Member

  XBL:
  StammyFi
  On muuten jotenkin erikoinen konsoli tuo X. Uusien pelien tarjonta, varsinkaan yksinoikeuksien saralla, ei ole kovin kummoista. Sen sijaan taaksepäinyhteensopivuus on loistavasti toteutettu. Omasta backlogista riippuen tämä voi tarkoittaa, että on ihan mielettömiä pelejä pelattavana ja sellaisessa muodossa, että 4k telsulla saa vastinetta. Itse olen nyt pelannut Gears 3:sta, jonka olen aikoinaan skipannut. Todella viihdyttävä peli. Samoin Forza Horizon on nyt hakusessa, joka on aikoinaan jäänyt kokematta.

  Loistavaa pelattavaa siis riittää yllin kyllin. Lähinnä ihmetyttää, miten Microsoft aikoo tehdä tulosta tällä mallilla.
   
 8. Dragonfly

  Dragonfly Well-Known Member

  XBL:
  K0RENT0
  PSN:
  Dragoni85
  Testasin tänään aamulla vähän Fable Anniversarya ennen töihin lähtöä. Ja kyllä, olipa terävän näköinen. Yllättävän nätti muutenkin, niinkin vanhaksi peliksi. Toki peli on kokenut remasteroinnin alkuperäisestä vuoden 2004 versiosta, mutta silti. En olisi uskonut, että on näin skarpin näköinen. Sen vähän mitä ehdin pelaamaan, niin heti välittyi Fablen sympaattinen fiilis. Pieniä askareita pojankloppina, tragedia ja sitten kouluttautuminen kohti sankaruutta. Tässä pelissä on edelleen sellaista aitoa satumaista tunnelmaa, jota on hankala muualta löytää.

  Nappasin muutaman kuvakaappauksen
  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
 9. Pirate fin

  Pirate fin Well-Known Member

  Katsellut videoita ja kuvia noista vanhoista peleistä jotka ovat saaneet päivityksen One X:lle ja ainakin The Witcher 2 näyttää perkuleen hyvältä :eek:
   
  HideoMiyamoto tykkää tästä.
 10. SeveriS

  SeveriS Active Member

  Viime vuoden yksi parhaista peleistä: Resident Evil 7 sai Xbox One X -päivityksen. Tarjolla ovat nyt 4K, 60 FPS ja HDR-tuki. Lisäksi päivitys parantaa kasvomallinnusta tekniikalla nimeltä Screen-Space Subsurface Scattering. Kokoa päivityksellä on 445 megaa.
   
 11. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
  UIUIUI joulupukki toi tätä on pihdattu ja odotettu. Ei kun asentamaan. Demosta sain aikoinaan Xbox One S kanssa jo aika namit fiilikset. Ei ollut 4K mutta skaalattuna 4K HDR kokemus oli sekin jo aika vakuuttava
   
 12. Miika_-

  Miika_- Well-Known Member

  Youtube:
  youtube
  XBL:
  Elitemiikuli
  PSN:
  Miikuli
  Tässä video vielä jossa näytetään melko valtaisia eroja:
   
  CharGasM tykkää tästä.
 13. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
  Tuli heitettyä Ressaa sen verta konsoli sisään eilen että pääsi katsastaan. NAMS! Todella nättiä ja HDR kera, tuskin maltan odottaa sitä että maltan aloittaa sitä pelaamaan. Vai pitäisikö vähän vielä säästää ja pelailla ensin paskempia todo listalta alka pois. :)

  Toinen asia, nimittäin tämä.

  Joo olin kyllä katsastanut ao. videon ja muualtakin kuullut että aika hyvää duunia tehty Ghost Recon X-optimoinnin kanssa. Mutta kun tänään peli sitten viimeinkin päsähti tulille omalla ruudulle sain keräillä leukaa lattialta. Ei tee kyllä videot oikeutta miltä se näyttää 3200 X 1800p resoluutiolla HDR taulussa. Huh huh todella nättiä :O Digi on rabatissa parhaillaan 26 € ja levyä niinkin halvalla kuin 15 € Gigantissa. Jos joku muukin on onnistunut välttelemään peliä yhtä pitkään kuin minä, niin kyllä tämä kannattaa kotiuttaa. Varsinkin jos X löytyy. Luultavasti myös Xbox One S kanssa oikein kivan näköinen, HDR tekee kyllä tosi paljon kokonaisuuteen loppupeleissä silmällä TM katsottuna. Näissä analyysi videoissa aina pörrätään resoluutioiden ympärillä ja tässä tapauksessa se on 56% suurempi kuin PS4 Pro versiossa.

   
 14. Miika_-

  Miika_- Well-Known Member

  Youtube:
  youtube
  XBL:
  Elitemiikuli
  PSN:
  Miikuli
  Ubisoftille pitää kyllä antaa plussaa tosta että ottavat kunnolla raudasta iloa irti niin paljon kun pystyvät ja viihtivät.
   
  CharGasM tykkää tästä.
 15. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
  Kappas nyt vasta ehdin katsomaan tämän analyysin. Jos oli Ghost Recon Wildlands hyvin optimoitu niin Far Cry femman kanssa on myös tehty erittäin hyvää duunia konsolien kuninkaan kanssa. Saavutettu uskomattomasti natiivi 4K reso ja UIUIUI kylläpä näyttää namilta!

  Näyttää siltä että myöhemmin saan taaskin keräillä leukoja lattialta, kuten eilen kävi Wildlands kanssa. Tällä hetkellä Far Cry 5 moninpelin ja mappieditorin ominaisuudet ei vastaa omia standardeja mm. pelimuotojen osalta. Eli odotetaan joko lisää sisältöä sille saralle, tai reippaasti halvempaa hintaa. Mukava kuitenkin kuulla että näyttää mahtavalta jos tähän kelkkaan myöhemmin hyppää.

   
 16. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
  Nyt kun tuo oma Xbox One X otti ja lähti tänään Saksan maalle, avautui mielenkiintoinen mahdollisuus tehdä pientä "köyhän mielen Digital Foundry" -vertailua. Valitettavasti ei voi rinnakkain verrata, mutta peräkkäin käyttäen samaa ruutua voi jotain yrittää. Ruudun koko on 55" ja katson sitä runsaan 1.5 metrin päästä.

  Tuoreimmassa muistissa on tämä Ghost Recon, on yllättävän upean näköinen vuoden vanhaksi peliksi jota alunperin ei ehkä X-mielessä niin paljon tehty kuin uudemmat pelit. No nyt sitten tosiaan löin pelin tulille myös vanhemmalla Xbox One S raudalla. Pelikokemus on aika sama, mutta välillä tulee hetkellinen havahtuminen "ai niin pelaankos mä nyt jotain Xbox 360 peliä Backwards compatible kautta_ainiin en pelaa tämä on Xbox One peli"

  Ero on kyllä varsin iso, Xbox One S kyllä tukee myös HDR ja skaalaa Full-HD:n 4K joten sen puoleen näyttää oikein tunnelmalliselta varsinkin yömapeissa. Mutta kyllä hyvin kaukana ollaan X-tasosta silti. Ero on isompi kuin kuvittelin ja muistelin mm. Gears 4 perusteelta. Toisaalta ehkä Coalition osasi tehdä Gearssin ja Xbox One S kanssa sellaisia temppuja jotka ei Ubilta onnistuneet ja saivat sen näyttämään ja tuntumaan lähes yhtä hyvältä kuin X-optimoituna?

  Ghost Recon pelikokemus on sinänsä ihan sama poislukien ehkäpä se että X alla pyörii kenties aavistuksen paremmin ja että näyttää sametilta. Moninpeliä kun tuossa pelaan niin vihut näen ihan yhtä hyvin ja näin päin pois, eli käytännön eroa vaikkapa menestyksen suhteen ei juuri ole sillä että kummalla pelaa. Yksi kaveri kun kysyi mitä eroa niin vastasin "Se on oikeastaan ihan sama, mutta S kanssa kun pelaa ei tee mieli nuolla ruutua" Tuo on ehkäpä se ero lyhykäisyydessään selitettynä. ;) Nojoo vakavasti puheenolle ehkä se tekee siihen tunnelmaan aika merkittävästi, tavallaan skarpimpi kuva ehkä boostaa vähän sitä siellä olemisen tunnetta tms. Täytyy kyllä myöntää että heti yhdessä illassa tuli jo vähän X ikävä, en millään voisi pitkässä juoksussa kuvitella olevani ilman.
   
  CharGasM tykkää tästä.
 17. Pirate fin

  Pirate fin Well-Known Member

  Nyt pitäisi olla X enchanced päivitys saatavilla näihin peleihin:

  Red Dead Redemption
  Gears of War 2
  Star Wars Force Unleashed
  Darksiders
  Sonic Generations
  Portal 2
   
  SeveriS tykkää tästä.
 18. CharGasM

  CharGasM Member

  XBL:
  CharGasM
  PSN:
  CharGasM-84
 19. stammy

  stammy Active Member

  XBL:
  StammyFi
  Erityisesti RDR on kyllä kovan luokan lisäys. Nopealla testillä onhan tuo jälki (lähes) remake-tasoista. Toki osa tekstuureista on parempia ja osa huonompia.
   
 20. Enemy

  Enemy Active Member

  Steam ID:
  Kivikasvo
  XBL:
  Kivikasvo
  PSN:
  AJkivi
  Olen pitkään jo miettinyt että pelaisin pitkästä aikaa RDR:n läpi, ennenkuin uusi osa julkaistaan. Nyt onkin hyvä aloittaa!
   

Jaa tämä sivu