Xbox One X Enchanced [up to 4K/60 FPS/HDR]

Keskustelu osiossa 'Pelaaminen' , aloittajana Gimble, 08.08.2017.

Tags:
 1. Dragonfly

  Dragonfly Well-Known Member

  XBL:
  K0RENT0
  PSN:
  Dragoni85
 2. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
 3. Dragonfly

  Dragonfly Well-Known Member

  XBL:
  K0RENT0
  PSN:
  Dragoni85
  Voi olla. Tässä lähinnä puhutaan pelin parannuksista. Väärän aikamuodon valitsin, kättä pystyyn.
   
 4. Dragonfly

  Dragonfly Well-Known Member

  XBL:
  K0RENT0
  PSN:
  Dragoni85
  Hitmanin X-parannuksia käsittelevän artikkelin olin missannut aivan täysin.

  Hitmanissa on valittavissa kaksi modea, “High Framerate” tai “High Quality”. Toisessa mennään natiivi 4K-resoluutio edellä ja toisessa peli pyörii 60 sekunnin ruudunpäivitysksellä. Molemmat versiot ovat saaneet myös muita parannuksia.
  Peli näyttänee paremmalta myös FullHD-ruudulta.
  Lähde: https://news.xbox.com/en-us/2017/11/15/inside-xbox-one-x-enhanced-hitman/
   
  Viimeksi muokattu: 22.11.2017
 5. cobalos

  cobalos Well-Known Member

  XBL:
  cobalos
  PSN:
  cobalos
  Tämä World of Tanks -päivitys oli todellakin huomattava. Peli oli jo peruskonsoleillakin nätti (jopa PC-pelaajienkin mielestä), mutta nyt hypättiin nextille levelille. Kaikki pyörii paremmin ja komeammin.

  Myös latausajoissa tuli radikaali muutos. Peli käynnistyy näin perstuntumalta noin puolet nopeammin. Hieman yllättäen myös taisteluiden latautuminen on huomattavasti sukkelampaa. Olin aina luullut, että moninpeleissä verkkoyhteyden nopeudella on suurempi merkitys kuin konsolin prossulla. Olen nimittäin ollut käytännössä joka kerta ensimmäisenä pelissä sen jälkeen, kun otin Xbox One X:n käyttöön.
   
 6. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
  Joo kyllä se oli niin että Tankki oli niitä pelejä joihin latasin jo etukäteen S-konsolilla Enchancment kamat ulkoiselle kovolle. Viikko sitten vkl. oli "Tankkipeli-teemapäivä" ja kyllä pakko yhtyä edelliseen kirjoittajaan että pelikokemus meni aimo stepin eteenpäin. Jos konsolilla pelaa tankkipeli kannattaa se nauttia Xbox One X konsolilla. Ei pelkästään sen takia että on teknisesti paras, vaan myös sen takia että pelaajapopulaatio on todennäköisesti suurin. (tätähän voit pelata vielä jopa Xbox 360 jopa ja siellähän hakkaa tälläkin hetkellä porukka tankkia vaikka kuinka paljon konsoliwanhuksellakin)

  Ja kyllä meinaa tankit näyttää niin näteiltä kuin sika pienenä ja kiiltää! Ainakin siihen asti kun tulee murkulaa kylkeen heh. Ja tosiaan ne latausajat, ihan hirvee parannus niissä!
   
 7. Peelo

  Peelo Active Member

  XBL:
  Cunning Hugo
  Tässä näyttää olevan tämänhetkinen kaava, myös Hitman ja Battlefront (kuten myös Wolfenstein 2) sisältävät kaksinkertaisen määrän pikseleitä Prohon verrattuna. Tähän päälle vielä muut graafiset parannukset. On tämä X aika mylly.

  Ennen X:sän julkaisua spekuloin, että graafinen ero Pron ja X1X:n välillä olisi samaa tasoa kuin Xonella ja PS4:llä. Nyt toteutuneeseen graafiseen hyppyyn en todellakaan uskonut.
   
 8. kroisos88

  kroisos88 New Member

  XBL:
  kroisos88
  PSN:
  tolosenkeisari
  Saman huomannu tuossa world of tanks:issa aina ekana pelissä. ja yleensäkin nuo lataus aikojen nopeudet on mulle tosi tärkeitä
   
 9. villevaino

  villevaino Member

  Steam ID:
  ville
  XBL:
  killmail
  PSN:
  villevaino
  Switch:
  SW-4384-4842-4316
  Twitter:
  vainoville

  Suuri kiitos FPS moodille.
   
 10. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
  Huh onneksi en ole vielä ehtinyt vielä kuin demon kokeilemaan Hitmanista. Peli näyttää Xbox One X Enchanced varsin upealta ja kun pelissä on muutenkin tunnelmaa niin sehän sopii meille! HDR vielä ai ettien että! Kun peli halvalla kävelee vastaan pitää se hommata sinne kuuluisaan todo listaan jatkeeksi. Hitmanit jääneet välistä vuosia, nyt se viimeinkin muuttuu ja aiheesta!  Digital Foundary teknistä analyysiä, murskaa PS4 Pro veljen yllättävän rumasti. Nuo asiat kyllä näkyy ja tuntuu pelaajalle jo aivan selvästi.  Tätä piti vielä lainata, ennen julkkaria foorumilla useampikin tietäjä oli saanut kyseisen helvetisti väärän olettaman jostain päähänsä. Noh, eiköhän viimeistään nyt voida todeta em. heitot paskapuheeksi. Annetaan raudalle itselleen puheenvuoro, sieltä tulee totuus.
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2017
 11. Aksu

  Aksu Well-Known Member

  Tuossa Hitmanin tapauksessa käytetään boksilla agressiivisempaa optimointia, jos oikein älysin niin AI renderöidään 30fps.
  Vähän pelistä kiinni että kuin iso ero ruudunpäivityksessä on.

  Tämän pelin kohdalla ei paljoa eroa ole
   
  Viimeksi muokattu: 29.11.2017
 12. Ihmehulttio

  Ihmehulttio New Member

  Kyllähän toi vähän himottais ja hienon näköinen loota mutta kun ei ole ikinä uponnut forzat ja halot niin rupea sen takia hommaamaan uutta konsolia.

  Xbox onen ostin Quantum Breakin takia joka ei sekään jaksanut säväyttää niin myin silloin koko konsolin pois.

  Katsellaan vuoden päästä uudelleen jos tulis jotain exclusive pelejä joskus ja hinta laskee. FPS ei sinänsä kiinnosta vaan pelit.
   
 13. Dragonfly

  Dragonfly Well-Known Member

  XBL:
  K0RENT0
  PSN:
  Dragoni85
  Xboxilla voi pelata paljon muutakin kuin Forzat ja Halot. Kuten tässäkin ketjussa on käyty läpi, siellä on paljon multiplattapelejä, joiden paras versio on nyt Xboxilla. Ei Xboxin pelikirjasto koostu pelkistä yksinoikeuksista, ihan niinkuin pleikallakin.

  Olisi se sitten ruudunpäivitys, resoluutio, paremmat tekstuurit tai pidempi piirtoetäisyys, Xbox One X näyttää repivän kaulaa lähimpään kilpailijaan. Onneksi monet kehittäjät ovat ottaneet asiakseen myös päivittää pelinsä vastaamaan raudan tehoja.
   
 14. TT-2k

  TT-2k Päämoderaattori Ylläpidon jäsen

  Steam ID:
  TT-2k
  XBL:
  TriKuiva
  PSN:
  TT-2k
  Twitter:
  tontsa
  Uusien (eli käytännössä about tän vuoden puolivälin jälkeen julkaistujen) sekä päivityksen saaneiden vanhojen pelien kanssa tilanne on juuri näin, että vaaka kallistuu vihdoinkin Microsoftin suuntaan.

  Jotkut vanhemmat multiplattarit joihin ei päivitystä tule, saattavat jäädä resoluutionsa puolesta vielä altavastaajiksi, ts. se 900p vs. PS4-versioiden 1080p -ero ei katoa edes X:llä.
   
 15. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
 16. Zaroff

  Zaroff Member

  XBL:
  fataler09
  PSN:
  Osku-_-
  Skyrim SE ja Fallout 4 taisi saada myös One X päivityksensä?
   
 17. TT-2k

  TT-2k Päämoderaattori Ylläpidon jäsen

  Steam ID:
  TT-2k
  XBL:
  TriKuiva
  PSN:
  TT-2k
  Twitter:
  tontsa
  Kyllä.

  Ensimmäinen vertailuvideokin Fallout 4:stä tuli jo vastaan.  Erittäin hyvältä näyttää, mutta ruudunpäivitys edelleen hieman tökkii, kuten seuraavasta videosta käy ilmi.

   
 18. Aksu

  Aksu Well-Known Member

  Fallout 4 puskettu silmäkarkkia ruudunpäivityksen kustannuksella, ei ole edes lähellekkään pelin raskaimmasta päästä tuo video. Saisivat laittaa X ja Pro päivityksiin kunnolla grafiikka-asetuksia, tyyliin PC.
   
 19. Dragonfly

  Dragonfly Well-Known Member

  XBL:
  K0RENT0
  PSN:
  Dragoni85
  Xbox Wiressä on artikkelit Dishonored: Death of the Outsider ja Ghost Recon Wildlands

  Dishonored: Death of the Outsider
  Ghost Recon Wildlands
   
 20. Gimble

  Gimble Well-Known Member

  XBL:
  GimbleFIN
  PSN:
  GimbleFIN
  Kappas vaan oli mennyt ihan oman tutkan ohi kiireiden takia, mutta huomasin tuossa Xboxin Dashiltä kun koneen päälle laitoin että näköjään jaetaan "ilmaiseksi" Xbox One X optimoitua vanhempaa Warhammer: End Times – Vermintide -peliä. Peli pyörähtää Xbox One X natiivi 4K eli varmaankin pirun nätti. Muutakin parantelua eli nätimpi silti vaikka 4K töllö puuttuu. Pitää ehkä tutustua ihan mielenkiinnosta vaikka tuo genre ei ole kuuminta omaa suosikkiosastoa ole yleensä ollut.
   

Jaa tämä sivu