Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Xbox Series X/S: ostopaikat ja hintatiedot

joo soitin sinne giganttiin uusiksi! ja näillä tiedoilla se xbox series S/Xbox series X pitäisi sittenkin tulla myyntiin gigantin myymälöiden hyllyihin! varmaan 15 minuuttia juttelin sen myyjän kanssa ja kerroin, että olen saanut teiltä ja 2 muulta yritykseltä. tiedon että laitetta ei olisi tulossa tänä vuonna hyllyihin, niinku näkyy esim siinä powerin viestissä minkä laitoin tuossa aiemmin. ja sanoivat että asia ei näin ole joten suosittelen ihmisiä mikäli haluaa sen konsolin menevän sinne giganttiin aamulla. Se pitäisi olla saatavilla. Joten älkää ihmiset menkö poweriin älkääkä prismaan vaan menkää Giganttiin niin on mahdollista saada konsoli.

Vittu mikä härdelli, ja pahoittelut jos johdin jotain harhaan, se ei todellakaan ole tarkoitukseni,. vaan juuri, että selvittää saako konsolin hyllystä vai ei ja näyttäisi tosiaan nyt siltä että laite on saatavilla gigantin hyllystä heti julkaisu päivänä
 
Viimeksi muokattu:
Forumin Gigantin herrasmies totesi, että "laitetaan sitten julkaisupäivänä tekstaria kun voit hakea". Todennäköisesti on liikekohtaista, milloin viestiä lähtee.
 
joo soitin sinne giganttiin uusiksi! ja näillä tiedoilla se xbox series S/Xbox series X pitäisi sittenkin tulla myyntiin gigantin myymälöiden hyllyihin! varmaan 15 minuuttia juttelin sen myyjän kanssa ja kerroin, että olen saanut teiltä ja 2 muulta yritykseltä. tiedon niinku näkyy esim siinä powerin viestissä minkä laitoin tuossa aiemmin. ja sanoivat että asia ei näin ole joten suosittelen ihmisiä mikäli haluaa sen konsolin menevän sinne giganttiin aamulla. Se pitäisi olla saatavilla. Joten älkää ihmiset menkö poweriin älkääkä prismaan vaan menkää Giganttiin niin on mahdollista saada konsoli.

Vittu mikä härdelli, ja pahoittelut jos johdin jotain harhaan, se ei todellakaan ole tarkoitukseni,. vaan juuri, että selvittää saako konsolin hyllystä vai ei ja näyttäisi tosiaan nyt siltä että laite on saatavilla gigantin hyllystä heti julkaisuja päivänä
Tietääköhän tuolla gigantissa kukaan OIKEASTI mitä siellä tapahtuu!!!! Kyllä nyt niin ristiriitaisia viestejä tulee eri lähteistä, että vähemmälläkin alkaa ostajien päätä pyörryttämään. Jos ei ollut langanpäässä itse gigantin toimitusjohtaja, niin tähänkin tietoon on syytä suhtautua varauksella.
 
Lauantaina illasta tuli meili ja upsin seurantanumero, seurannassa tosin edelleen näyttää että ei ole vielä kuljetuksessa ja rahatkin on vielä edelleen katevarauksessa. Toivon vaan ettei paypal ole jotenkin sotkenut tota, tyyliin eivät pystykkään veloittamaan tms.
Täällä sama tilanne, eli lauantaista asti ollut seurantakoodi UPS:lle, mutta paketti ei ole heille edes vielä saapunut. Kovat ruuhkat varmasti MS Storella (taitaa olla koko Euroopan laajuinen jakelu samasta paikasta), mutta ihmettelen miksi ovat jättäneet toimituksen näin viime tippaan. Ilmeisesti pidetään pienempänä pahana sitä, että toimitukset mahdollisesti myöhästyvät kuin sitä että joku saisi konsolin ajoissa.
 
Toivottavasti kaikki saavat kuitenkin tilaamansa tuotteet. Mut mitäs se Powerin juttu oikein oli, saavat konsolia varastoon vasta 29.11?? Lähdettä tuohon ei sen kummemmin ole mutta toisella foorumilla yksi käyttäjä oli postittanu saamansa viestin aiheeseen liittyen. Onko muille Powerilaisille tullu sellasta?
 
Lähinnä tässä epätietoisuudessa ketuttaa se, että olen ottanut pari vapaapäivää tähän keskelle viikkoa. Ylimääräinen loma on toki aina tervetullutta, mutta olisihan se vielä mukavampaa uuden konsolin kanssa. :)

Nyt pitää siis vain odotella Itiksen Gigantin viestiä. Siellä on toiminut aikaisemmin homma hyvin. Xbox On X:n Project Scorpio -version kävin sieltä hakemassa ennakkovarattuna heti aamulla. Asiakasnumerolla 1 menin tiskille ja kiitin. Naureskeltiin kun jälkeeni tuli numerolla 2 toinen herra samalla asialla.
 
Ylös Bottom