Xenoblade Chronicles 2

Keskustelu osiossa 'Pelit' , aloittajana JTahti, 03.11.2017.

Tags:
 1. Ulukai

  Ulukai Moderator Ylläpidon jäsen

  Kyl maar! Arvio on julki: Uhkea seikkailu nousevan auringon maasta

  Xeno2 on kyllä erikoinen tapaus. Paljon hyvää, mutta kosolti myös pukelia. Itse näytin kyllä peukkua sille, että tuota japanilaista ilmapalloilua ei lähdetty sensuroimaan tavalla tahi toisella. Se olisi ollut helposti se tyhmin ratkaisu.

  ps. En ite saanut Dahliaa haalittua omaan seurueeseen. Vielä ainakaan. Buu.
   
 2. pelle

  pelle Active Member

 3. Ulukai

  Ulukai Moderator Ylläpidon jäsen

  ^ Kristallien avaamisanimaation skippaaminen on kyllä pop.

  Lueskelin tuossa pari päivää sitten yhdestä Blade-kyvystä, joka kuulostaa todella näppärältä. Pistän spoileriin juttua, mikäli joku ei halua tästä ylivoimaiselta kuulostavasta taidosta tietää.

  Kuulemma on olemassa asia nimeltään Orb Master. Kyseessä on Bladejen kyky, jolla noiden Blade Combojen (ne elementteihin perustuvat kolmivaiheiset hyökkäykset) joka asteella saisi vihollisten ympärille niitä orbeja pyörimään. Nuo pallerothan ovat todella käteviä niitä komboja käyttäessä, jotta sitä komboa saa pidennettyä.

  Tästä tuli maailman epäselvin selostus, mutta ehkä joku ymmärsi?
   
 4. pelle

  pelle Active Member

  Itseasiassa noiden orbien tärkein funktio ei ole chain attackin pidentäminen vaan full burst joka tulee kun saman vuoron aikana tuhoaa 2-3 orbia.
  En nyt tarkkaan muista, mutta tuo riippuu siitä kuinka monta niitä on vihun ympärillä. Full burst vetää damage boostin 1000% paremmalle puolelle jolloin saadaan tuotettua maksimi määrä vahinkoa.
  Damage laskurihan näyttää "vain" 9 999 999 asti ja tuohon olen itsekin kerran päässyt.

  Tuota kyseistä lisävarustetta en ole testannut, kun mulla on jo valmiiksi slotit aina täynnä eikä tuolle ole ollut tarvettakaan.
  Yleensä mulla on niitä aux coreja bladeilla jotka boostaa tuotettua vahinkoa tietyn määrän eli max affinity attack IV taisi nostaa vahinkoa 30% samoin outdoor attack IV joka on voimassa aina kun taistellaan ulkona.
  Sitten mulla on käytössä myös elemental orb ender joka varmistaa, että tuollainen orb hajoaa kerrasta kun käyttää vastakkaista elementtiä.

  Jotkut tosin tykkää tehdä buildeja joilla saa super bossit mahdollisimman nopeasti hengiltä ja silloin tuo on hyvä. Joku on sen 130 tasoisen bossinkin tappanut alle minuutissa.
   
  Viimeksi muokattu: 09.02.2018
 5. kopolanpoika

  kopolanpoika Member

  Tuli hommattua XC2 ja ekan 1.5h ajan oli todella pakkopullaa, grafiikka todella keskinkertaista, ääninäyttely vetää huonoudessaan vertoja jopa FFXn naurukohtaukselle, sitten yhtäkkiä tapahtui jotain ja peli vetäisi täysin mukaansa ja nyt 5h takana, ja pahoin pelkään että viikonloppu taitaa kulua aika sutjakkaasti Switchin äärellä.

  Pelin mekaniikoista en ole vielä oikein saanut kiinni, joku voisi heittää vähän rookielle tipsejä.
  Pystynkö vaikuttamaan tiimiläisten hyökkäyksiin muuten kuin vaihtamalla hyökkäyskohdetta? Pystynkö parantamaan hahmoja muuten kuin anchor liikkeellä? Onko liikkumisesta taistelussa mitään oikeata hyötyä, sen lisäksi kuin että voi potioneja kerätä ympäristöstä?
   
 6. pelle

  pelle Active Member

  Blade combot on tuota varten. Sitä en muista täytyykö pelin esitellä nuo tutoriaalin muodossa ennen kuin niitä voi käyttää.
  Nuo kuitenkin selitetään siinä tutoriaalissa ihan hyvin.

  Pystyy jos blade on healer (HLR) tyyppiä. Esim Nian Dromarch on healer.

  On. Esim Rexillä on Pyran kanssa kaksi hyökkäystä joista toinen tekee extra vahinkoa kun hyökkää takaa ja toinen kun hyökkää sivulta.
  Samoin jos porukan tankkina (TNK) toimiva hahmo on vihun edessä ja ottaa kaiken aggron itselleen niin on ihan hyvä siirtyä vihun taakse tai sivulle mätkimään ihan rauhassa.
   
 7. Sampo64700

  Sampo64700 New Member

  Jossain vitos chapterin paikkeilla tuli pelaamiseen muutaman viikon tauko, mutta sen jälkeen alkoi maistua entistä enemmän. Taistelusysteemiinkin on jaksanut paneutua paremmin ja se on alkanut palkitsemaan. Aika tarinavetoisesti tällaisia tulee näemmä pelattua ja välillä jää pelimekaniikan koukerot vähemmälle huomiolle. Liekkö tämän saisi sopivasti läpi ennen Ni No Kuni 2:n ilmestymistä. Laadukas peli genressään ja etenkin Xeno X:n pettymyksen jälkeen tämä toimii.
   
 8. kopolanpoika

  kopolanpoika Member

  Kerran foorumilta löytyi pelin parissa useampia satoja tunteja viettäneitä niin tipsejä tähän core crystallien bondaukseen, tällä hetkellä löytyy commoneita 29 ja rareja 3 kpl, mikä näiden boostersien rooli on ja mikä hyöty on useamman boostersin käytöstä kerralla? Itellä näyttää tällä hetkellä olevan vaan yks per laatuaan joten kannattaako näitä käyttää vielä vai kerryttää? Oletan että näistä saa tehtyä/luotua uusia bladeja eli aseita tyypeille, correct if im wrong.

  Uraya saavutettu so far, helkkari kun vkl meinaa käydä lyhyeksi tämän parissa :D
   
 9. Sampo64700

  Sampo64700 New Member

  Esimerkiksi tuo on yksi osa-alueista, joihin perehtymättä on pärjännyt tähän saakka ihan mukavasti :). Nyt pitänyt panostaa side questeihin kun ei saa pelin loppuvastusta kaatumaan.
   
 10. Ulukai

  Ulukai Moderator Ylläpidon jäsen

  Tää on pakko myöntää, että en ole paljoa selvitellyt. Käsittääkseni jonnin verran auttavat tietyntyyppisten Bladejen saamista, mutta ite olen niitä käytellyt miten sattuu. Jonkinmoista selvitystyötä tuosta on tehty, mutta laiskuus iski, enkä jaksanut selvitellä tarkemmin. :)

  Niitä boostereitahan voi kerätä vain maks. 5 per kategoria, joten ei niitä mahottomasti kannattane säilöä, sillä ainakin itelleni niitä tuli koko ajan lisää jostain tuutista, etenkin kun pistää pellolle niitä normi-Bladeja tilan puutteen takia.
   

Jaa tämä sivu