Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

XO:n huollosta

Vastaus: XO:n huollosta

Jos et ole sitä rekisteröiny ja sarjanumerolla katot, niin se näyttää kai sen päivän ku on lähteny jostain tehtaalta tai sinne päin. Ite olen kaikki boxit mitä ollu rekisteröiny tukeen mahdollisimman nopeesti ostopäivästä sanomalla vaan päivän milloin ostettu.

Kannattaa varmaan soittaa uudestaan ja sanoa et ei ne voi olettaa, et se boxi on ostettu heti ku on tullu tehtaalta ulos.

Joo, kiitos vinkeistä. Pitää vielä mainita kuinka boxi on naarmutellu pelejä jo 100€ edestä!
Sellainen Pasi Viheraho- valitus. :D
Kuitista ei ole kyllä hajuakaan, pitää vielä kysellä.
 
Vastaus: XO:n huollosta

Saa nähdä saapuuko viesti tänne, kun mielenkiintoisia foorumipäivityksiä meneillään. Paintilla tehty KonsoliFIN BBS teksti on ainakin komea ;)

Mutta asiaan: Oma boxini on tavallaan edelleen pelikuntoinen, mutta niin kuin joku saattoi lukea aikaisemmin Kyytiä omalle konsolille -ketjusta on konsolin meteli nykyään oikeasti häiritsevä. Meteli peittää välillä pelin äänet kokonaan ja onhan tuo melko useaan otteeseen pitänyt käynnistää uudelleenkin viime aikoina. Laite ei siis tosiaan ole siinä kunnossa missä pitäisi.
Laite on kuitenkin hankittu syksyllä 2006, joten takuu ei ole enää voimassa. Kyselisinkin siis minkälaisia hintoja noista Saksan matkoista otetaan? Tulenko saamaan rahoilleni vastinetta toimittamalla koneen Saksaan? Vai olisiko sittenkin syytä harkita uutta, oletettavasti huomattavasti nykyistä laitettani hiljaisempaa mallia? Olisihan kakkoskone sikäli mukana, että esimerkiksi Halo Warsia voisi samassa talossa pelata kaksinpelinä.

Jos jollain on kokemuksia tai tietoa asiasta, niin olisi mukava kuulla.

Edit.
Lisätään vielä sen verran, ettei Google ainakaan löytänyt Turun seudulta firmoja, jotka noita mielellään korjaisivat.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: XO:n huollosta

Asiat ovat edenneet nyt siihen pisteeseen, että punainen rinkula syttyi vilkkumaan. Sitä ennen pelit tilttailivat useaan kertaan, eikä pelaaminen ollut mahdollista. Olisiko jollain jonkinnäköistä hinta-arviota tuosta huoltokeikasta? Googlettamalla löytyi KonsoliFINin uutinen vuodelta 2007, jossa puhuttiin reilun sadan euron reissusta, mutta mitään muuta en löytänyt.
 
Vastaus: XO:n huollosta

En löytäny ekalta enkä viimeseltä sivulta kysymykseeni vastausta ja on nyt aika hoppu, joten koittakaa kestää jos tää on esitetty joka välissä. Itsellä on myös tuo kolmen punaisen valon rinkulashow myös boksissa ja takuutakin löytyy, joten homman pitäisi olla selvä! Noh, en tiedä onko se sittenkään. Ikinä en ole boksia avannut (eikä kukaan mukaan oston jälkeen), joten minun toimesta nämä jäljet eivät ole laitteeseen tulleet. Kiintolevyn puoleisessa päädyssä (takana) on viisi kohtaa josta kuori loksautetaan irti. Siellä on hennot jäljet joista näkee, että ruuvarilla sieltä on longotettu jostain syystä. Siellä virtakaapelin liittimen vieressä olevissa kahdessa samanlaisessa kohdassa taasen jälkiä ei ole. Myös etupaneelin irrotin ja katsoin; helpotukseksi sinetti oli paikallaan ja ehjä. Voiko nuo jäljet aiheuttaa takuun raukeamisen?
 
Vastaus: XO:n huollosta

Hei nyt tarttis pikaisesti apua tuon huollon tilaamisen kanssa netitse. Mitenkä tuolla UPS:n sivulla oikein pitäis toimia, tarviiko tehdä käyttäjätunnukset vai mitä? RROD xboxi pitäis laittaa saksaan ja kivahan se olis hoitaa sähköisesti kokonaan, kun se kuulemma toimii niinkin... mutta mitä sen eteen pitäis tehä? :eek:
 
Vastaus: XO:n huollosta

mutta mitä sen eteen pitäis tehä? :eek:

Sulle lähetetään ne UPS:in rahtikirjat sähköpostiin, Ei missään upsin sivuilla tartte käydä.
Pitää soittaa asiakaspalveluun ja sieltä tilaat konsolille huollon tai sitten rekisteröit konsolin tonne xbox.comiin niin sieltä saa tilattua myös huollon.
 
Vastaus: XO:n huollosta

No niin, eiköhän tuo onnistu tuosta, kun jakso vaan maltin kanssa vähän tutkia niitä xboxin sivuja tarkemmin.. Kiitokset avusta. :)
 
Vastaus: XO:n huollosta

Korjauspyyntö lähetetty Xboxin sivujen kautta. Tulevatko ne UPS:n lähetystunnukset kuinka nopeasti sähköpostiin ?

Haluan vielä tarkentaa että se viivakoodi lähetyslappuhan tulee siis sähköpostiin, kun teen sen korjauspyynnön pelkästään Xboxin sivujen kautta ?
 
Vastaus: XO:n huollosta

Korjauspyyntö lähetetty Xboxin sivujen kautta. Tulevatko ne UPS:n lähetystunnukset kuinka nopeasti sähköpostiin ?

Haluan vielä tarkentaa että se viivakoodi lähetyslappuhan tulee siis sähköpostiin, kun teen sen korjauspyynnön pelkästään Xboxin sivujen kautta ?

Kaikki tiedot, mitä tarvitaan lähettämiseen tulee siinä rahtikirjassa minkä saat sähköpostiin. Pitäs tulla vuorokauden sisällä se meili, mut itelle se on tullu muutaman tunnin sisällä siitä soitosta tukeen.
 
Ylös Bottom