Yleinen pelialan uutisketju

Katselin eilen Guerrilla Collectiven esityksen. Ei kyllä jäänyt kertakaikkiaan yhtään mitään mitä odottaa omalle kohdalle.
 
Nalle Puhista tulossa kauhupeli, jossa ohjataan karhun sisällä tuhoa tekevää virusta. Päämääränä tartuttaa kaikki Puolen hehtaarin metsän asukkaat. Ettäpä tuota, ei ihan disneytä tämä.

Ensi vuonna vapautuu Mikki Hiiri. Mitähän sieltä tulee...
 
mitä on playstation pelien ansaitsit 32 epätavallista trophya. ?
Missä noin lukee? Trophyjen luokitukset harvinaisuuden perusteella ovat Yleinen, Harvinainen, Hyvin harvinainen ja Ultraharvinainen.

PlayStation Stars -ohjelmassa tietyt jäsenyystasot vaativat X kappaletta Trophyja, joiden harvinaisuusluokitus on vähintään Harvinainen.

Tuollaista Epätavallinen (Uncommon) -luokitusta ei tietääkseni ole olemassakaan. Periaatteessa se kuitenkin sopisi tuohon Yleisen (Common) ja Harvinaisen (Rare) väliin.
 
Tonne en uskaltaisi mennä, kuumottais ihan liikaa kun bloater tulis iholle. :eek:
 
Ei helvetti, Twitter vaatii nykyään kirjautumisen jos seuraa linkkiä foorumilta Twitter uutiseen. Koskahan kaikki upotetut kuvat häviää? Nyt ei taida Twitter olla enää hyvä uutislinkin lähde, täytyy katsoa perinteisiä lähteitä, IGN, GoNintendo.
 
Ei helvetti, Twitter vaatii nykyään kirjautumisen jos seuraa linkkiä foorumilta Twitter uutiseen. Koskahan kaikki upotetut kuvat häviää? Nyt ei taida Twitter olla enää hyvä uutislinkin lähde, täytyy katsoa perinteisiä lähteitä, IGN, GoNintendo.
Harmillisesti Twitter on muuten kyllä erinomainen uutislähde kun sieltä saa seurattua kaikki nuo isot uutissivustot, insiderit ynnä muut yhdellä alustalla.

Aika työlästä olisi erikseen käydä lukemassa kaikki eri sivustot läpi.
 
Tuota rajoitusta voi kiertää nitter palvelun kautta. Otetaan vaikka tämä twiitti.
twitter.com/PlaytonicGames/status/1674726722724564992
Laitetaan muuten sama teksti, mutta vaihdetaan twitter.comin tilalle nitter.it
nitter.it/PlaytonicGames/status/1674726722724564992
Tuo varmaan lakkaa toimimasta, kun Twitterin jäljellä olevat koodaajat keksivät miten tuo nitter blockataan.
 
Nyt tulee "Tweet not found" kun yrittää käyttää nitteriä. Siinä ei kauaa kestänyt.

edit, foorumin oma twiittien upotus toimii vielä.
 
250187597-4e190dba-3c5a-4acb-99ba-2e897fa69cbc.jpeg

Twitteriin varmaan pääsee pian taas ilman tunnuksia kunhan tekniset ongelmat on ratkaistu. Ellei sitten Twitteri mene lopullisesti paskaksi kun Elon Muski on mennyt sekoilemaan jotain.
 
Nuo Twitter lähdelinkit ei aina toimi vaikka olisi kirjautunut Twitteriin. Mulle tulee tuosta Blossom Talesista kun klikkaa "lue lisää Twitterissä", että "Suosittuja aiheita sinulle", mutta ei Blossom Tales twiittiä.
 
Häiriö Twitterissä alkaa olla ohi. Twitter uutisia pääsee lukemaan taas ilman tunnuksia. Paitsi tuo ylläoleva Blossom Tales upotus, niin se ei aukea Twitter sivulle.
 
Ylös Bottom