Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Indiepelit yleisesti

nyt kun on pari päivää tullut tätä pelattua pakko sanoa että loistava peli, Kyseessä on siis peli jossa teet kirjaimellisesti bisnestä ostelet ja sisustat asuntoja tai kiinteistöjä, perustat kauppoja ja liikkeitä, ostelet autoja ja veneitä, teet sijoituksia, palkkaat työntekijöitä yms. aloitat tosiaan kaupan kassalta ja sieltä sitten pikku hiljaa luomaan bisnes uraasi ylöspäin, perustumalla ekan kaupan yms.

pelissä on ihan tajuton määrä syvyyttä, mitä lukenut steamin arvosteluja joka on muuten tällä hetkellä 97% Overwhelming positive, peliin voi upottaa helposti satoja tunteja, koska tämä on peli jossa voit ostaa halutessasi vaikka koko kaupungin. pakko sanoa että pitkään olen tämän tyylistä peliä toivonut ja kiva että nyt ku se saatiin niin peli on saanut loistavan vastaanoton, peliin on tulossa hirveä määrä roadmapin mukaan vielä kaikkea, lisää ja kai tuo meininki menee sitten jopa GTA:n tyyliseksi tulevaisuudessa. eli voit aloittaa rikollisen polun myös. ilmeisesti ollut myös puhetta että peli tulisi konsoleille sitten kun se joskus kokonaan julkaistaan. nyt peli on vasta early access vaiheessa saatavilla steamistä.




 
Viimeksi muokattu:
Pelivinkkejä ilmestyy edelleen joka kuukausi, vaikka välillä unohdan tänne mainostaa:

 
Tänään julkaistaan pclle parikin erittäin mielenkiintoista indie peliä toinen on Elder Scrollisin tyylinen peli King Arthur maailmassa, ja toinen on sitten Open world Roguelite Hack and slash Scandinavian Folklorea. Harmi tosiaan että tuo Tainted Grail on vain early access ja sisältää ekan chapterin mutta eiköhän siinäkin pelattavaa riitä, itse odotan näitä molempia erittäin suurella mielenkiinnolla. ainiin ja tuossa Tainted Grailissa Cohhcarnage on saanut taas voice actorin roolin Cyberpunkin, Solasta, Pathfinder WOTR tapaan, Jännä nähdä minkä hahmon roolin hän on saanut King Arthurin Loresta.

Tainted Grail: The Fall of Avalon

Tainted Grail: The Fall of Avalon is a dark fantasy, open world RPG full of quests, loot, choices and monsters, set on a bleak island on the verge of ruin.

King Arthur is long dead and all the myths and legends are falling. Humans living in Avalon are desperately trying to find new ways of life and things to believe in. The plague of Red Death and the spreading Wyrdness are not helping. Time is running out and multiple factions have their own plan for the future of the island…

In this realm, slowly but surely sinking into chaos, you find yourself imprisoned in a damp, underground cell. At this point, you’re nobody, but who knows - you might just be the one who brings a spark of change to this land of everlasting Autumn.

FEATURES:



Ravenbound

Ravenbound is a fast-paced action game that combines the challenge of a roguelite with the choices of open world. Systemic Reaction, a creative division of Avalanche Studios Group, built on their expertise from creating vast open worlds and fast-paced action to merge it into the roguelite experience in a new fantasy world.

A Unique Fantasy Open-World Inspired by Scandinavian Folklore
Battle creatures inspired by Scandinavian folklore and tall tales about what happens to those who lose their way in the woods. Face off against large Trolls, ruthless Huldras and undead Draugr as you freely explore the beautiful island of Ávalt, either on foot or soaring through the skies in Raven form.

 
Viimeksi muokattu:
Kehuttu "The last campfire" oli nyt psn storessa huikeessa tarjouksessa, tai on vieläki. Oliko jotain alle 3e, noh mullahan oli playstation star ohjemasta saatu 5 euron lahjakortti. Ostin sit sen, lyhyen kokeilun jälkeen vaikuttaa todella sympaattiselta puzzle peliltä. Jos kiinnostaa nii nyt olis hyvä tarjous! :eek:

Peli kiinnosti jo julkasussa, mut kuten monet muut pelit joskus ne vaa hautautu ja unohtuu pelivyöryjen alle. Onneks jaksoin nyt selata tarkemmin tämän hetkistä store tarjousta, ehdolla oli kaikkea muutaki ripulia mut onneks jaksoin selata alaspäin.
 
Ft_51F5XsAEdHJ_

Join us tomorrow, 19/04, at 18:00 CEST for a new #IndieWorld Showcase! Tune in for roughly 20 minutes of reveals, announcements, and updates on indie games for #NintendoSwitch.
NoE Twitter
 
Edna & Harvey: The Breakout – Anniversary Edition (Switch)
Edna ja Harvey seikkailupelissä pitää paeta mielisairaalasta. Pelin päähenkilö on Edna tyttö ja Harvey taas on pehmolelu pupu. Koska Edna kuulee ääniä, hän kuulee Harveyn puhuvan ja Harveyn mielipidettä voi kysyä eri asioista. Pelissä on virkistävän anarkistinen huumori ja kun yhdistelee esineitä toisiinsa, melkein kaikkiin yhdistelmiin on ääninäytelty uniikki kommentti, jotka voivat olla aika hulvattomia. Peli näyttää hotspotit sitä mukaa kun ne tulevat lähelle, mutta tästä puuttuu jotain uusien seikkailupelien ominaisuuksia. To-do lista puuttuu, sekä vinkkitoiminto. Nappulaluettelo olisi hyvä olla. Selvisi vasta pelin lopussa että oikea liipaisin pistää Ednan kipittämään nopeammin. Arvosana: 4/5.

Omia kuvakaappauksia:
 
Edna & Harvey: Harvey’s New Eyes (Switch)
Harveyn uusissa silmissä seikkailupelissä päähenkilönä on Lilli tyttö, joka asuu parhaan kaverinsa Ednan kanssa luostarissa, jossa on kova kuri. Lilli yrittää parhaansa ollakseen kiltti ja tunnollinen, mutta onnistuu tunaroimaan aina kaiken, joka johtaa onnettomuuksiin jolloin luostarin johtaja nunna suuttuu.

Edna & Harvey ykkösosasta tuttu tohtori Marcel on tulossa käymään luostariin testaamaan uutta hypnoterapiaa. Edna saa kuulla tästä ja käskee Lillin ryhtyä vastatoimiin, jolloin kommelluksilta ei voida välttyä.

Lilli on varsin hauska tapaus päähenkilöksi. Hän ei osaa tai kerkeä sanoa muuta kuin öö tai viu ja sitten hänet keskeytetään ja tulkitaan oikein mitä hän yrittää sanoa. Pelissä vallitsee anarkistinen musta huumori, joka on varsin hupaisaa jos tykkää mustasta huumorista.

Kyllä nykyäänkin osataan tehdä hyviä seikkailupelejä! Edna ja Harvey pelit ovat usein tarjouksessa, jolloin ne saa pilkkahintaan. Arvosana: 4/5.

Omia kuvakaappauksia:
 
En ole koskaan nimennyt peliin yhtä hyvin nimettyä hahmoa kuin mitä tähän Shadows Over Loathing -seikkailuun. Arvio, jossa tuo nimi mainitaankin monessa eri kohtaa, on julki nyt. Niiii, itse peli on myös varsin oiva.


Tämä kiinnosti jo valmiiksi sillä west of loathing oli varmaan hauskin peli ikinä, mutta jos tämän voi läpäistä ilman taistelua ja nauttia vaan huumorista niin kiinnostus kasvoi entisestään.
Kyllähän mä ihan sujuvasti west of loathingin pelasin läpi, mutta katsoin etukäteen steamin foorumilta mihin luokkaan ja skilleihin kannattaa panostaa jotta pääsee helpoimmalla.
 
Ohessa taas vinkkejä tähän kuuhun:

 
Hollow Knight: Silksongin julkaisua on siirretty tuonnemmaksi. Pelihän esiteltiin vuosi takaperin Xboxin tilaisuudessa, jossa esiteltyjen pelien piti ilmestyä seuraavan 12kk aikana.

Toisaalta tässä on ihan tarpeeksi pelattavaa kesällä, niin eipä tuo nyt maailmaa kaada.

 
Ylös Bottom