Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

MAG [Hype]

Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Vastaus: MAG [Hype]

On kyllä mielenkiintoista nähdä miten eri tahot hoitavat tuon arvostelupuolen. Yksi kaverini tekee arvosteluja ja varoitin häntä vähän etukäteen, että tämä on sitten sellainen peli mikä vaatii vähän pelaamista, että homma aukeaa ja vaatii hyvän porukan ympärille, että pelaamisesta jopa tulee jotakin. Kaveri vastasi naureskellen, että sehän onkin sitten loistavaa kun nämä tehdään aina itsekseen ja hirveällä kiireellä.
 
Vastaus: MAG [Hype]

On kyllä mielenkiintoista nähdä miten eri tahot hoitavat tuon arvostelupuolen.

Kyllä, kaupallisilla sivustoilla on tietysti kova paine saada myyvää (=liikennettä keräävää) materiaalia ulos mahdollisimman nopeasti, ja mieluiten ennen muita, jolloin mutkat saatetaan vetää suoriksi.

Vaikka Sixthaxiksen arvostelu sinänsä olikin kohtuullisesti kirjoitettu ja antoin hyvän kuvan sen perusteellla mitä betasta nyt pysyti antamaan, alkoi siinä kuitenkin ärsyttämään se että betaan perustuvaa arvostelua ryhdyttiin puolustelemaan jo ennakolta tietäen että se ei perustu kokonaiseen peliin, kunnolliseen pelikokemukseen jne. Ja he itsekin jopa totesivat, että saman kuin arvostelisi kirjan ensimmäisen luvun perusteella:

How is it possible to review a game that, by its very nature, must be played for a long period of time before a full impression can be formed? Is such an endeavour not akin to reviewing a book based on its opening chapters? The challenge of branding MAG with a number (much smaller than its trademarked 256 and between 1 and 10) to denote its quality is akin to rating World of Warcraft after a weekend of gold-farming, long before the full majesty of the game has blossomed and shown its true potential. The best we can do is rate our early impressions...

Mutta heti seuraavassa kappaleessa kuitenkin naulataan oma käsitys kiinni:

Though this revisit might add or subtract from the final figure below, what adorns the bottom of this review is our opinion of where MAG stands now, on the brink of going live and opening up its doors to the gaming public, and is its official score.

Omasta mielestä hieman selkärangatonta touhua.
 
Vastaus: MAG [Hype]

Mun mielestä on ihan turha odottaa mitään järkevää arvosteluista. 99% sivustoista tulee pelaamaan sen tietyn ajan n. 3-20 tuntia suht randomilla porukalla ja heittää paperille jotain random-ajatelmia, hyvin ympäripyöreästi kuvaillen pelin meininkiä ja jatkaa arvosteluiden ulkopuolista pelielämäänsä MW2:n taistelukentillä, jos pelit yleensä kiinnostaa työn ulkopuolella. Arvosanaksi heitetään sellanen turvallinen 7-8,5 korkeintaan.

Arvostelut on yleensäkin turhia pelien monipuolisuuden ja eri tasojen vuoksi, mutta MAG on jo lähes taistelupeleihin verrattava (no ei lähellekään, mutta lähemmäs kuin pelit yleensä) tapaus arvosteluiden puoleen. Ei journoilla ole aikaa tai halua syventyä sen enempää, kokonaisuudesta ei aivan varmasti saa oikeaa kuvaa.
 
Vastaus: MAG [Hype]

Ensimmäinen videoarvostelu. Hyviä pointteja kyllä :D

Loistava pätkä, hepulla on hyvä huumorintaju!

Pitäisiköhän teipata postilaatikkoon lappu postimiestä varoittaakseni "Varokaa MAGia himoitsevaa kättä, irrottakaa otteenne ajoissa paketista"
 
Vastaus: MAG [Hype]

Zipper kertoo viimein mitä eroa viimeisen betan ja julkaistavan version välillä on. Luvassa on myös ensimmäinen patch heti kun pelin lyö tulille. Patchissä luvataan olevan mukana mm. keklulla pistäminen vaikka juuri olisitkin vaihtamassa lipasta.

MAG Beta vs. Final Game
 
Vastaus: MAG [Hype]

Luvassa on melko pian ensimmäinen patch, jossa luvataan olevan mukana myös keklulla pistäminen vaikka juuri olisitkin vaihtamassa lipasta.
Samalla myös vahvistui teoriani siitä, että tuon betan aikana löytyneiden bugien ansiosta retail-peliin tulee päivitys heti julkaisupäivänä. :)
We’ve also addressed a number of topics that were brought to our attention when you were testing MAG earlier this month, and will deliver them to you the moment you boot MAG up with a small in-game patch (roughly 60-80 MB depending on your region).
 
Vastaus: MAG [Hype]

Samalla myös vahvistui teoriani siitä, että tuon betan aikana löytyneiden bugien ansiosta retail-peliin tulee päivitys heti julkaisupäivänä. :)

Totta, mikä entisestään vähentää näiden beta-arvosteluiden uskottavuutta. Itse asiassa arvosteluiden emabargokin taitaa olla vielä voimassa, joten nuo pari sutaisua voi jättää omaan arvoonsa.

Selvyys tuli myös siihen miten voita vaihtaa puolta. Veteran moodissa voit päättää vaihtaa muuhun joukkioon jos olet saavuttanut maksimi tasot nykyisessä joukossasi.
 
Vastaus: MAG [Hype]

Toi video oli kyllä kova. Muutamas kohas repes lähes huuto nauruun...

Vaikken betaan osallistunut niin odotus alkaa ottaa koville.
 
Vastaus: MAG [Hype]

Olin just tulossa postaamaan samaa mutta ninja ehti ensin ;)
Tulis nyt jo tännekin....

Edit: mitä nyt tuota feedia katsellut niin ei mitään järjestäytynyttä toimintaa kun kaikki vielä totuttelevat ja pelaaja itse ei nähtävästi osaa käyttää healing kykyä vielä
Edit2: pelaajalla muutenkin tuntuu olevan aika kevyet sielunlahjat kun katselee tuota sohimista
 
Vastaus: MAG [Hype]

Kovasti tätä odotellaan ja huomenna toivottavasti saadaan jo aikaiseksi täysiä Suomi-squadeja. Ovat madaltaneet alun kynnystä, joten valmiissa versiossa pitäisi pelin aueta nopeammin.

· Lowered XP requirements for levels 2 thru 4.
· Lowered level-entry restrictions for Sabotage from Level 3 to Level 2.
· Lowered level-entry restrictions for Acquisition from Level 5 to Level 4.
· Lowered level-entry restrictions for Domination from Level 10 to Level 8.

mitä nyt tuota feedia katsellut niin ei mitään järjestäytynyttä toimintaa kun kaikki vielä totuttelevat ja pelaaja itse ei nähtävästi osaa käyttää healing kykyä vielä

Oli näemmä melkoinen kulttuurishokki tuolle feedin pelaajalle. Kuvitteli MAGin olevan sitä samaa yhden miehen sankaritarinaa kuin muutkin alan pelit :D
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: MAG [Hype]

Onko tämän julkaisu jo huomenna, kun niin moni täällä saavat sen jo huomenna? Luulin että julkaisu on 29.1.
 
Vastaus: MAG [Hype]

Olenko nyt ymmärtänyt oikein että mikäli löytyy 2 ohjainta, voi peliä pelata netissä split-screeninä?
 
Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Ylös Bottom