Assassin’s Creed Valhalla - viikinkiparta kasvamaan

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Jos peli on oikeasti suurempi kuin Odyssey niin tekemistä saa kyllä olla vähemmän, ihan kuten monet muutkin maininneet niin laatu korvaa määrän. Alkoi taas pelottamaan tuon uutisen jälkeen että siellä on miljoona turhake tehtävää jotka on kaikki samanlaisia.
 

Aksu

Well-Known Member
Jos kaikissa konsoleissa olisi 200% tehoa, niin sitten ehkä. Muuten peli täytyy suunnitella alusta alkaen toimimaan tuolla piirtonopeudella. Tuplattu ruudunpäivitystaajuus ei ole jotain, joka lisätään lopuksi.
Ei se ole noin vaikeaa, koska peleistä tulee myös PC-versiot jotka pyörii 60fps.
Saattaa olla että resoluutiota jouduttaisiin AC tapauksessa laskemaan konsoleilla jotta 60fps saavutetaan, mutta ei se mikään kovin iso työ ole.

Joitain pelejä löytyy jotka on suunniteltu alusta alkaen 30fps, mutta kyllä ne on nykyään aika harvinaisia, ainakin multiplatformien osalta.
 

Murdoc

Well-Known Member
Ei se ole noin vaikeaa, koska peleistä tulee myös PC-versiot jotka pyörii 60fps.
Saattaa olla että resoluutiota jouduttaisiin AC tapauksessa laskemaan konsoleilla jotta 60fps saavutetaan, mutta ei se mikään kovin iso työ ole.

Joitain pelejä löytyy jotka on suunniteltu alusta alkaen 30fps, mutta kyllä ne on nykyään aika harvinaisia, ainakin multiplatformien osalta.
Onkos sulla paljonkin kokemusta pelien optimoinnista vai mistä tiedät, että voin valtava ja nätti open world peli ei ole kovin vaikea saada toimimaan 60fps? :)
 

Aksu

Well-Known Member
Ihan siitä sen voi päätellä että peli tulee pyörimään PS5 tasoisella PC:llä 60fps 100% varmasti.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Turha näistä ensimmäisen aallon peleistä on odottaa mitään jos niitä ei ole optimoitu uusille konsoleille ja varsinkin jos pelimoottori on vanha kuin susi kuten AC kohdalla. Katsotaan sitten kun tulee niitä oikeita next gen pelejä ja niitä varten tehdyistä moottoreista.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Pistetään tännekkin nää gameplay pätkät. Näyttää siltä että sama peli kuin kaksi edellistä sieltä on tulossa, mutta eri teemalla. Osaakos kukaan muuten päätellä kuka tuo neitosen ääninäyttelijä on ? Kykypuu näytti kyllä mielenkiintoiselta, en huomannut katsoiko karttaa missään vaiheessa kun skippailin sieltä täältä. 
Viimeksi muokattu:

Miika_-

Well-Known Member
Pistetään tännekkin nää gameplay pätkät. Näyttää siltä että sama peli kuin kaksi edellistä sieltä on tulossa, mutta eri teemalla. Osaakos kukaan muuten påäätellä kuka tuo naispuolinen pähenkilö on ?Näyttää siltä että tällekin pelille käy Ubisoftit elikkä joko jostakin lainaan tai käytettynä ostaa ettei firma saa rahoja. Huonolta näytti.
 

Ac3way

Well-Known Member
Jos jossain vaiheessa odotukset oli ihan kympissä niin gameplayn nähtyään ei kyllä enää lähelläkään sitä. Ei tuossa oikein ollut mitään Viikinki-fiilistä ja muutenkin olisin toivonut tuohon kevyen humoristiseen otteeseen muutosta tähän peliin. Se toimi hyvin Oddyseyssa, mutta tämä peli olisi voinut tarjota vaihteeksi jotain asteen vakavampaa.

Lisäksi vaikutti siltä, että edelleen vaan haahuillaan tyhjässä kartassa suorittamassa ilman kunnon immersiota. Ja sitten tapetaan susia 5 sek välein ja pelin aikana lahdataan 2 miljoonaa vihollista. Pikkaisen olisi Ubisoft voinut hienosäätää edellisten pelien kaavaa parempaan suuntaan ilman, että kuitenkaan tarvitsisi tehdä taas mitään täyttä reboottia.
 

Pirate fin

Well-Known Member
Kaukana ollaa siitä cinematic trailerin tunnelmasta ja nyt kyllä tipahti odotukset pöntöstä alas. Odotin paljon enemmän Black Flag/Origins tiimiltä, mutta näyttää siltä, että Ubisoftia kiinnostaa vain näiden kopioiden tekeminen, kun kaikki pelit niiltä on nykyään liian samankaltaisia.

Ennen videoita hype oli 9/10, mutta nyt 2/10, no hyvä puoli näissä Ubisoftin peleissä on että hinnat tippuu sinne 20€ paikkeille muutamassa kuukaudessa, niin ei tarvitse sitä 70€ maksaa ja ei näistä enempää näköjään kannata maksaa.

Assassin's Creedit oli omia suosikkeja joskus, mutta nyt on kyllä pilattu tämäkin pelisarja totaalisesti.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Itse pidän kuitenkin vielä varauksella pieniä odotuksia, tuo on kuitenkin work in progress ja tiedetä kuinka vanha buildi se on. Sunnuntaina on Ubisoftin esittely tilaisuus joten eiköhän siellä nähdä sitten mikä sen nykyinen tila on.
 

Kirai

Toimitus
Varovaisesti putosi minullakin odotukset, näyttää enemmän joltain Odysseyn DLC:ltä kuin ihka uudelta AC-peliltä. Ei sillä, Odyssey on ihan kiva peli ollut ja olen siihen kymmeniä tunteja kuluttanut. Tältä odotin ehkä ennakkoon enemmän kuin mitä nyt pätkästä näin. Toki vaiheessa ollaan, niin vielä ei pysty lopullista hypeä pätkäisemään. Voi kuitenkin olla ettei tuu peliä julkaisussa ostettua.
 

Huliulikopteri

Active Member
Itekki katsoin tuon pätkän ja oli tutun näköinen. Eli ei tiedä tuleeko heti ainakaan ostettua, mutta kyllä jossain vaiheessa koska AC pelit ovat kyllä olleet aina viihdyttäviä.
 

Noobeinstein

Well-Known Member
Mitä tulee tönkköihin animaatioihin ja muihin pätkimisiin niin kyllähän nuo useimmiten korjataan launchiin mennessä, siitä ei huolta itselläni. Toki erikseen sanottava, että nuo eläinten ja erityisesti hevosen animaatiot näyttävät edelleen niin PS3-aikakauden kamalta. Tai sitten olen vain hemmotellut itseni pilalle RDR2 ja TLOU2 animaatioilla.

Kyllähän tuo kieltämättä taas näytti Odyssey 1.5 tyyliseltä expansionilta mikä on kyllä kolaus omaankin innostukseen peliä kohtaan. Erityisesti kun ottaa huomioon, että nyt oltiin taas otettu vuosi taukoa AC-pelien julkaisuista ja viimeksihän kun näin tehtiin Originsin kanssa, tuli sieltä selvästi erilainen peli ulos kuin aikaisempi osa.

Itselleni iloisin yllätys oli, kun tajusin että Ubisoft oli palkannut loistavan Einar Selvikin säveltämään peliin musiikkia. Herrahan on tunnettu Wardruna-yhtyeen solistina jota ollaan paljon kuultu esimerkiksi Vikings-sarjassa.

Kyllähän tämä varmaan pelattua tulee Day 1, koska asetelma kiinnostaa toisin kuin esimerkiksi Odysseyssa. Nyt ei pidä vain tehdä sitä virhettä, että lähden putsaamaan mapin kaikista sieltä löytyvistä kysymysmerkeistä.
 

rap

Active Member
Joo kyllä vuotaneet pelivideot näytti surkealta, ei kiinnosta yhtään tollanen sähellys.
 

kopolanpoika

Active Member
Täytyy kyllä tunnustaa itsensä idiootiksi kun odotin tämän kohdalla näkeväni jotain uutta viikinki-teeman ja näyttävän, mutta turhapäisen cinematic trailerin myötä, ehkä tämä olisi se AC sarjan uusi tuleminen, mutta ei. Viimeksi AC Originsia pelannut ja kun katson pelikuvaa niin jos hahmon skiniä ja pientä maisemamuutosta ei huomioi niin kaikki näyttää täysin samalta mitä nähty jo miljoonaan kertaan...

Pohjoisen mytologiaan kohdistuvan kiinnostuksen vuoksi pieni toivonpilkahdus jäljellä :D
 
Ylös Bottom