Call of Duty: WWII

Keskustelu osiossa 'Pelit' , aloittajana Miika_-, 25.03.2017.

 1. villevaino

  villevaino Member

  Steam ID:
  ville
  XBL:
  killmail
  PSN:
  villevaino
  Switch:
  SW-4384-4842-4316
  Twitter:
  vainoville
  Ettei sulla nyt ole joku hirvee input lag? =D
   
 2. Dragonfly

  Dragonfly Well-Known Member

  XBL:
  K0RENT0
  PSN:
  Dragoni85
  Hyppimisellä on merkitystä varsinkin jos vastapuoli ei osaa juurikaan kohdistaa tähtäintä. Koomiselta se silti näyttää. :)

  Olen säätänyt omaan Elite-ohjaimeen niin että hyppää ja menee maihin lisäliipaisimista. Olen huomannut että dropshottaus on huomatttavasti tehokkaampi taktiikka kuin hyppiminen. Molemmat on taistelun tiimellyksessä hölmön näköisiä, mutta kyllä niistä taktista etua saa. Toki edelleen molempia vastaan on helppo taistella kunhan on valmis liikuttamaan tähtäintä ampuessaan.
   
 3. Alqimus

  Alqimus Member

  PSN:
  alqimus

  Onhan noita matseja satunnaisesti, että huomaa kavereilla olevan selkeän yhteysedun. Se ei tämän pelin tapauksessa ole omasta yhteydestä yleensä kiinni kannattaa silti tarkastaa oman netin toiminta. Onha se raivostuttavaa tuolla ranked puolella, kun saat turpaasi sen takia, että vastustajilla on yhteysetu. Publalla voi sentäs ottaa irti ilman suurta merkitystä tai irvistellä matsin loppuun ja vaihtaa lobbyä. Kyllähän tuo on tämän pelin suurin syöpä ja kompastuskivi. Muuten lähes loistava peli.
   
 4. Tsuikkeli

  Tsuikkeli Member

  PSN:
  Tsuikkeli
  Jep, lagi ja muut yhteysongelmat on itselläkin isoin murheen aihe. Eikä johdu omasta netistä.
   
 5. Zod

  Zod Member

  Tästähän on tullu Call Of Combat Shotgun. Sledgen kaverit sitten on mennyt buffaamaan jo ennestään tehokasta asetta lisää.
   
 6. Tsuikkeli

  Tsuikkeli Member

  PSN:
  Tsuikkeli
  Taitavat nerffata sitä tällä viikolla. Eikä se mikään OP ole omasta mielestä, suht hyvin balanssissa. Välillä ei tosin tapa vaikka ampuu metrin päästä.
   
 7. Miika_-

  Miika_- Well-Known Member

  Youtube:
  youtube
  XBL:
  Elitemiikuli
  PSN:
  Miikuli
  Ite olen nyt war pelimuodossa tehnyt niin että aluksi kun etäisyyttä on riittävästi niin aloitetaan sniperilla ja kun toinen objektiivi alkaa joka on enemmän intiimi niin otan haulikon käteen ihan vaan sen takia koska huomasin että sillä tuntuu muutkin rätkivän ja hoitavan homman helposti niin kävihän tuo itseltäkin samalla tapaa, kiertää vaan tankkia puolelta toiselle ja ampuu kaikki.. Lapsellista ja paskaa vai reilua peliä? :D
   
 8. Tsuikkeli

  Tsuikkeli Member

  PSN:
  Tsuikkeli
  Riippuu kentästä, itse en tosin snipetä ikinä. Normimodeissa en oikein tykkää, ja Warissa voisi muuten mutta muilla tavoilla saa omasta mielestä enemmän aikaan.
   
 9. Akatora

  Akatora New Member

  Omaan pelityyliin combat shotgunin buffaus vaikutti aika paljon. Tykkään vedellä serrated basic trainingilla trenc knifen kanssa :D kaikki kolme meleetä on jo timantticamoilla ja max prestigellä. Haulikot on kyllä laittanu välillä hermot kireelle kun juoksee vihua kohti, vihun piippu osoittaa ties minne ja laukauksen jälkeen alkaa kill cam pyöriä. Kill caminkin mukaan laukaus meni puoli metriä ohi mutta niin vaan tulee kuoltua.
   
 10. Tsuikkeli

  Tsuikkeli Member

  PSN:
  Tsuikkeli
 11. Zod

  Zod Member

  Jaahas tänään alkaisi sitten Resistance eventti joka tuo mukanaan mm. uusia aseita sekä uuden Resistance divisioonan. Winter Carentan tekee paluun mappi rotaatioon, ollutkin vähän ikävä kyseistä mappia. Uusista aseista tulee hankittua Orso ja Volkssturmgewehr muut ei itseäni kiinnosta. Tästä päivästä ensi viikon maanantaihin asti on päällä tupla XP sekä tupla weapon XP.
   
  Viimeksi muokattu: 23.01.2018 klo 11:15
 12. Deviljou

  Deviljou Member

  PSN:
  Deviljou
  Hei vaan. Ei ole tullut ps4 pelailtua melkeen pariin vuoteen. No pikkuveli oli muistanut jouluna vanhaa tälläisellä pelillä. Uudenvuoden jälkeen rohkenin peliä kokeilemaan ja on pitkästä aikaa cod maistunut (viimeisin codi oli black ops 1)!

  Yksin tulee pelailtua ja lähinnä pelkästään war pelimuotoa. Tämä war onkin pirun kiva pelimuoto. Ei muita pelimuotoja tulekkaan pelattua muutakuin, jos on nopeita päivä tehtäviä tarjolla. Epätasaiset tiimit meinaa välillä nostattaa verenpainetta, mutta vastapainoksi onneksi on niitä tiukkoja vääntöjä välillä jotka maistuu nannalta. Alkanut viime aikoina myös nämä räjähdys "kohtaukset" warissa hieman tökkimään. Varmaan hieno idea ollut, mutta pitemmän päälle toi ruudun sheikkaaminen tietyissä kohdissa alkaa puremaan hermoa. Operation neptune omasta mielestä selvästi heikoin war mappi. Alussa helposti omat jäävät nysvään snipujen kanssa ja jatko siintä onkin haulikoitten pauketta pienissä bunkkereissa.

  Mutta kiva on ollut pelailla plekee ja codia pitkästä aikaa.
   

Jaa tämä sivu