Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Call of Duty: WWII

Eikö täällä ole muita jolla peli ei toimi ? Häviän 80% gunfighteista vaikka kuinka pre aimais nurkan takaa tulevaa vihua.

Haulikot ei tapa,snipu ei tapa SMG:eellä ei muuta saa aikaiseksi kuin hitmarkkereita.

Olen pelannut 40 tuntia tässä blops1 lähiaikoina ja sekin pelaa paremmin kuin tämä pelisarjan uusin.

Oon pettynyt että pelinjulkaisijat tahkoaa miljoonia ja taas miljoonia vuodesta toiseen mutta pelejä ei saa kuntoon.


Onhan noita matseja satunnaisesti, että huomaa kavereilla olevan selkeän yhteysedun. Se ei tämän pelin tapauksessa ole omasta yhteydestä yleensä kiinni kannattaa silti tarkastaa oman netin toiminta. Onha se raivostuttavaa tuolla ranked puolella, kun saat turpaasi sen takia, että vastustajilla on yhteysetu. Publalla voi sentäs ottaa irti ilman suurta merkitystä tai irvistellä matsin loppuun ja vaihtaa lobbyä. Kyllähän tuo on tämän pelin suurin syöpä ja kompastuskivi. Muuten lähes loistava peli.
 
Jep, lagi ja muut yhteysongelmat on itselläkin isoin murheen aihe. Eikä johdu omasta netistä.
 
Tästähän on tullu Call Of Combat Shotgun. Sledgen kaverit sitten on mennyt buffaamaan jo ennestään tehokasta asetta lisää.
 
Tästähän on tullu Call Of Combat Shotgun. Sledgen kaverit sitten on mennyt buffaamaan jo ennestään tehokasta asetta lisää.

Taitavat nerffata sitä tällä viikolla. Eikä se mikään OP ole omasta mielestä, suht hyvin balanssissa. Välillä ei tosin tapa vaikka ampuu metrin päästä.
 
Ite olen nyt war pelimuodossa tehnyt niin että aluksi kun etäisyyttä on riittävästi niin aloitetaan sniperilla ja kun toinen objektiivi alkaa joka on enemmän intiimi niin otan haulikon käteen ihan vaan sen takia koska huomasin että sillä tuntuu muutkin rätkivän ja hoitavan homman helposti niin kävihän tuo itseltäkin samalla tapaa, kiertää vaan tankkia puolelta toiselle ja ampuu kaikki.. Lapsellista ja paskaa vai reilua peliä? :D
 
Riippuu kentästä, itse en tosin snipetä ikinä. Normimodeissa en oikein tykkää, ja Warissa voisi muuten mutta muilla tavoilla saa omasta mielestä enemmän aikaan.
 
Omaan pelityyliin combat shotgunin buffaus vaikutti aika paljon. Tykkään vedellä serrated basic trainingilla trenc knifen kanssa :D kaikki kolme meleetä on jo timantticamoilla ja max prestigellä. Haulikot on kyllä laittanu välillä hermot kireelle kun juoksee vihua kohti, vihun piippu osoittaa ties minne ja laukauksen jälkeen alkaa kill cam pyöriä. Kill caminkin mukaan laukaus meni puoli metriä ohi mutta niin vaan tulee kuoltua.
 
Jaahas tänään alkaisi sitten Resistance eventti joka tuo mukanaan mm. uusia aseita sekä uuden Resistance divisioonan. Winter Carentan tekee paluun mappi rotaatioon, ollutkin vähän ikävä kyseistä mappia. Uusista aseista tulee hankittua Orso ja Volkssturmgewehr muut ei itseäni kiinnosta. Tästä päivästä ensi viikon maanantaihin asti on päällä tupla XP sekä tupla weapon XP.
 
Viimeksi muokattu:
Hei vaan. Ei ole tullut ps4 pelailtua melkeen pariin vuoteen. No pikkuveli oli muistanut jouluna vanhaa tälläisellä pelillä. Uudenvuoden jälkeen rohkenin peliä kokeilemaan ja on pitkästä aikaa cod maistunut (viimeisin codi oli black ops 1)!

Yksin tulee pelailtua ja lähinnä pelkästään war pelimuotoa. Tämä war onkin pirun kiva pelimuoto. Ei muita pelimuotoja tulekkaan pelattua muutakuin, jos on nopeita päivä tehtäviä tarjolla. Epätasaiset tiimit meinaa välillä nostattaa verenpainetta, mutta vastapainoksi onneksi on niitä tiukkoja vääntöjä välillä jotka maistuu nannalta. Alkanut viime aikoina myös nämä räjähdys "kohtaukset" warissa hieman tökkimään. Varmaan hieno idea ollut, mutta pitemmän päälle toi ruudun sheikkaaminen tietyissä kohdissa alkaa puremaan hermoa. Operation neptune omasta mielestä selvästi heikoin war mappi. Alussa helposti omat jäävät nysvään snipujen kanssa ja jatko siintä onkin haulikoitten pauketta pienissä bunkkereissa.

Mutta kiva on ollut pelailla plekee ja codia pitkästä aikaa.
 
Demolition: Continuing with the Resistance theme, Demolition is a spin on Search & Destroy with respawns available. Faster-paced and more accessible, this classic favorite will return for two weeks during The Resistance.

Kahdeksi viikoksi vain? WTF o_O vois kyllä jäädä ihan hyvin pysyvästi peliin tuo pelimuoto.
 
Jahas tuli toisen kerran vastaan kaveri jolla päällä kuolemattomuus. Se oli sikäli jännä, että sekään ei voinut tappaa ketään, mutta eipä sitäkään hengiltä saanut. Oletin päivitysten poistaneen kyseisen glitchin, mutta edelleen vaan näyttää toimivan. Ei tullut vastaan viime vuonna Black Ops 3:ssa tuollaisia glitchejä, mutta tässä pelissä näyttää tulevan ja alle vuosi julkaisusta.
 
Jahas tuli toisen kerran vastaan kaveri jolla päällä kuolemattomuus. Se oli sikäli jännä, että sekään ei voinut tappaa ketään, mutta eipä sitäkään hengiltä saanut. Oletin päivitysten poistaneen kyseisen glitchin, mutta edelleen vaan näyttää toimivan. Ei tullut vastaan viime vuonna Black Ops 3:ssa tuollaisia glitchejä, mutta tässä pelissä näyttää tulevan ja alle vuosi julkaisusta.
Ei ole mikään kuolemattomuus kyseessä. Se pelaaja näyttää viholliselta sinulle mutta on oma. Hän myös näkee omat vihollisina. o_O
 
  • Like
Reactions: Zod
Gun game on kyllä ihan pilalla. Aikaisemmin pelannut juuri sitä kaikkein eniten, mutta nyt liki pelikelvoton. 2XP johtaa siihen, että joka lobbyssä vähintään yksi joka pyörii paikallaan, pahimmillaan taisi olla kolme sellaista samaan aikaan. Toinen ongelma on partyt, monta kertaa tuli sellainen parivaljakko vastaan että parivaljakosta toinen haki aina kaveristaan viimeisen tapon heittoveitsellä. Ja kill camista näki varsin hyvin että toinen vain seisoi paikallaan odottamassa että kaveri ehtii paikalle.
 
Illalla tulee päivitystä aseisiin, ADS- ja sprint-out-timesiin sekä tupla expat kaikkiin kolmeen (ase/division/level)

 
Ihan hyvänoloisia päivityksiä. Eritoten jyvälle nostamisen aikoihin kiinnitetyt huomiot lämmittävät mieltä. Aseluokkien tulisi olla selkeästi erilaiset käyttää ja toivon mukaan tämä vähän korostaa sitä. Lisäksi quickscopetuksen nerffaaminen on jees.

Itselle on nyt menossa neljäs prestige-kierros ja tupla expat tuo mukavan buustin. Ei haittaa yhtään. On meinaan maistunut niin hyvältä, että saattaa olla ensimmäinen Codi, jossa vedän prestiget päätyyn asti. En olisi ikinä uskonut kahden (jopa kolmen) edellisen Codin jälkeen, että pelisarja onnistuisi vielä uudelleen.

Täällä tosiaan menty pääasiassa WAR-pelimuodon parissa. Se vaan toimii parhaiten kun Kill/Death -ration tuijottelijat loistavat poissaolollaan. Tilanne on parantunut koko ajan, kun jengi on tajunnut ettei WARin tappoja ja kuolemia tilastoida samalla tavalla kuin muissa pelimuodoissa. On älyttömän hienoa kun joukkueet puhaltavat yhteen hiileen ja taistelevat voitosta ihan tosissaan. Edelleen tulee matseja, joissa esim. vastustajalla on viisi kuudesta pelaajasta snipuja, jotka pakittelevat puolustuksessa aina kun hyökkäävä joukkue vähänkin etenee. Tämä tarkoittaa yleensä aikamoista läpijuoksua. Onneksi tällaiset tilanteet ovat vähenemään päin.

Tykkään ihan sikana. Moninpelien ykkönen tällä hetkellä, IMO. Kakkospaikasta kisaavat Battlefield 1, Star Wars Battlefront 2 ja PUBG. Peliajat vaan ovat murto-osia WWII:n peliajasta.

Sain vihdoin voittorationkin nostettua reilusti ykkösen paremmalle puolelle. Pitkään mentiin voitto-tappio-voitto-tappio rytmillä. On mukava seurata muutenkin omien statsien kehitystä. Score per minute on ollut kovassa nosteessa voittojen ohessa.

Tylsästi https://my.callofduty.com painottaa tappoja ja kuolemia, mutta onneksi sieltä löytyy muutkin tilastot. Tässä tämän hetkiset omat:
upload_2018-2-23_12-32-52.png

Tilastot näyttää tosiaan kuolemien ja tappojen osalta vähän oudoilta, kun tuo ei listaa WAR-pelimuodon tappoja ollenkaan, mutta headshotit sitten listaakin. :)
 
Itselläkin War on suosikki, mutta peli-iloa rokottaa pahasti se että panokset ei monesti osu vaikka tähtäin on kohdallaan .
 
The Resistance DLC on nyt eetterissä myös Xbox-pelureille. Ai että kun pääsis jo töistä kotiin ja ottamaan tyypit uudesta WAR-kentästä. :)
 
Poistuiko samalla Winter Carentan mappi? Voisivat jättää sen sinne mappi rotaatioon ei nimitttäin todellakaan ole liikaa mappeja pelissä tälläiselle TDM only pelaajalle.
 
Ylös Bottom