Cyberpunk 2077

No niin, läpi menty eli yksi loppu nähty (The Sun). Muutkin loput pitäisi pystyä tekemään koska kaikki on tullut nuohottua jne.

Yleensä ottaen kuitenkin viimeinen tehtävä ja ylipäänsä loppu tuli vähän turhan äkkiä.

Tosin peliin on mennyt hieman yli 100 tuntia, eli "äkkiä" on vähän outo sana tässä kohtaa. Toisaalta suurin osa siitä on kaikkea sivutouhua ja ainoastaan asuntojen ostot sekä ihan pari sivutehtävää KE:ltä on tekemättä koska ne avautuu niin lopussa.

Lopun näkemisen jälkeen sitten ostelin kaikki autot pois ja siellähän oli hienompi versio (Avenger) omasta suosikistani eli Quadra Type 66:sta. Toinen paljon käyttämäni auto oli se kultainen kuusirenkainen auto (Vato), joka oli vain niin pöljä että sitä piti käyttää pidemmän hetken :)

Enää ei olisi kuin ne muut loput ja pari irrallista trophya, jotka jääneet saamatta kun ei ole pelannut tietyillä kyvyillä tms.

Oma hahmo oli lvl 20 sekä hakkeroinnissa että hiippailussa. Bodyssa oli vähän enemmän kuin muissa kolmessa jäljelle jääneessä että voitti ne Beat to the Brat taistelut. Ne oli kyllä pelimekaniikan osalta jotenkin niin huonoja mutta samalla huonouden kautta hauskoja :D
 
Onko Cyberpunk ostamisen arvoinen? 55€ sen uuden lisäosan kanssa nyt Steamin kesäalessa ja kyselen kun ostan uuden Rog Allyn tänään.
 
Nyt olisi enää jäljellä jotain "tee asioita X kyvylle Y"-juttuja ja niitäkin alle kymmenen. Peli on siis aika lailla nähty. Paitsi joo, ne asunnot on vielä ostamatta mutta niitäkään ei montaa ollut.

Lopuista nyt sitten vähän kommentteja kun ne melkein kaikki kävin läpi:

Ensimmäisenä meni Silverhandin ehdotuksella koska alettiin olla kavereita noin muutenkin loppua kohti. Silverhandina uhrasin itseni ja annoin V:n elellä vielä viimeiset kuukaudet kehossaan. Tuntui varsin hyvältä lopulta.

Sen jälkeen lähdin Aldecaldojen messiin ja V eleli taas elämänsä viime hetket siellä. Ihan ok loppu.

Sitten ihan suorilta latailin loppupuolelta uusiksi ja annoinkin kropan Silverhandille. Yksi parhaista lopuista ja pelaamisessa oli muutenkin jotain virkistävää seikkailla nuoren sällin kanssa jne.

Viimeisenä lähdin Hanakon messiin ja voi hitto. En täysin ymmärtänyt miksi Silverhand oli niin hommaa vastaan kun kerran oltiin niin paljon nähty vaivaakin että saisi sieltä apuja mutta voi ettien että oli Silverhand oikeassa. Niin masentava ja huono loppu kuin olla ja voi. Saburo herätetään henkiin, Arasaka on uusissa voimissaan ja kehittää uutta rikkaita auttavaa techiä. Voi helvetti. Ja V kärsii viimeisiä hetkiään jossain kuntoutuksessa, joka on vain silmänlumetta kun ei voida kertoa että sama homma kuin muissakin lopuissa: ei onnistu korjata damagea. Että luovuta itsesi (tai kopio itsestäsi) Arasaka-yhtiölle ja silleen tai elele pari kuukautta mitä jäljellä, tietäen mitä tuli tehtyä. Uskomattoman huono loppu joka alleviivasi sitä miksi ne jättiyhtiöt on niin paskoja siinä(kin?) maailmassa.

Sitä loppua en tehnyt että tekisi ihan vain itsarin.

Parhaat (eli vaikuttavimmat) loput oli Silverhandin saadessa kehon ja Arasakan kanssa touhuilu ihan sen takia kuinka kauhea se oli.

Mutta oikein loistava peli todellakin kun oli kunnossa. Helposti 8/10 mutta kyllä tuolle ihan hyvin voisi 9/10 myös antaa.
 
Tämä täytynee itsekin ostaa kunhan se kaiken uusiksi laittava lisäosapäivitys julkaistaan.

Vielä on vähän auki pelaanko sitten ROG Allylla vaiko PS5:lla, pöytäkoneen eteen en enää suostu istumaan vaikka sillä kaikki varmasti täysillä pyörisikin.
 
Jännä muuten nähdä onko lisärissä jotain easter eggejä Edgerunnersista. Voisi katsella sen uudestaan ennen uuden läpipeluun käynnistämistä.
 
tällä viikolla tulee 2.0 tiedote ja samalla kerrotaan 2.0 julkaisupäivä lupasit muutama viikko ennen DLC:tä niin eiköhän se muutaman päivän sisään tule siitä tiedotteesta. en ihmettelisi vaikka shadow droppaisivat sen samana päivänä. 2.0 tulee myös sisältämään yhden respec mahdollisuuden.
 
Onkohan täällä kokemuksia miten Cyberpunk pyörii Series S:llä nykyään? Todennäköisesti päädyn tämän PS5:lle ostamaan jossain vaiheessa, mutta kiinnotaisi kuulla miten S tästä suoriutuu.
 
Onkohan täällä kokemuksia miten Cyberpunk pyörii Series S:llä nykyään? Todennäköisesti päädyn tämän PS5:lle ostamaan jossain vaiheessa, mutta kiinnotaisi kuulla miten S tästä suoriutuu.
Series S tämän pelailin ja todella hyvin pyörii varsinkin tuon 1.63 päivityksen jälkeen.

4 min kohdalla frame mittari
 
Mulla on pääpeli odottanu läpipeluuta kuhan toi DLC ja muutokset on live. Julkaisussa pelin ostin ja jonkin verran pelasin, mutta jäi kesken bugien ja kaatuilujen myötä. Kovasti tehny mieli aloittaa uusiksi mutta sitten kuulin dlc:stä ja pelin overhaulista, nii jäi sitten odottelemaan.
 
Mulla on pääpeli odottanu läpipeluuta kuhan toi DLC ja muutokset on live. Julkaisussa pelin ostin ja jonkin verran pelasin, mutta jäi kesken bugien ja kaatuilujen myötä. Kovasti tehny mieli aloittaa uusiksi mutta sitten kuulin dlc:stä ja pelin overhaulista, nii jäi sitten odottelemaan.

Sama täällä. Syyhyäis hyökätä pelin kimppuun nyt varsinkin kun päivitin PC:tä mutta pakko odotta noita parannuksia ja ehkä pari patchia sen jälkeen että kaikki bugit on korjattu :D
 
Ainoa asia joka mua ärsyttää peliin takaisin palaamisessa on se kun tiedän, että ne nollasi kaikki skillit jonkun pävityksen yhteydessä eikä mulla ole enää mitään muistikuvaa mitä mulla oli valittuna ja haluaisin jatkaa samanlaisella hackerilla edelleen.
Lisäksi ne taisi muutenkin muutella noita eri kykyjä suuntaan ja toiseen ja moni tuohon liittyvä skilli taidettiin nerfata kun ne muka oli ylivoimaisia.
Mä oikeasti nautein siitä kuinka kunnolla tuunatulla hahmolla yks contagion hyökkäys tappoi melkein kaikki koko rakennuksesta. Just sitä vartenhan mä keskityin kehittämään tuon tyylisen hahmon ja kärsein siitä kun peli pakotti ihan oikeaan taisteluun :D
 
joo täällä hypätään samantien Cyberpunkin pariin, (new playtrought) kun patchi tulee ulos, pelottavaa vaan jo valmiiks se contrasti sitten kun palaan takaisin starfieldin pariin, että vaikka nyt tuo 30fps ei olekkaan ollut pelissä ongelma mutta kun Cyberpunkkia tulen taas pelaamaan 120 fps, full ultra 4K HDR ja RTX asetukset täysillä niin tuo pelottaa että miltä sitten 30fps tuntuu tuon kaiken jälkeen, nyt se ei ole juuri tuntunut miltään Starfieldin parissa, johtuen varmaan siitä että kun en ole vähä aikaan fps tyylisiä pelejä pelannut ennen Starfieldiä. mutta Cyberpunkin 120fps:n jälkeen voi olla vähä eri ääni kellossa.
 
Viimeksi muokattu:
Toinen läpipeluu on täälläkin luvassa, kun päivitys ja DLC saapuvat. En oikein tiedä kumpaa odotan enemmän, pääpelin päivityksiä vai DLC:tä. Upotin peliin kuitenkin sen 50 tuntia julkaisussa, joten on kyllä mielenkiintoista nähdä miten paljon peli on siitä muuttunut. Voi olla kuitenkin, että siirrän aloitusta hieman myöhemmälle ja pelailen esimerkiksi Sea of Starsin ensin, sillä en tiedä haluanko heti Starfieldin perään hypätä samantyylisen pelin pariin.
 
Ylös Bottom