Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

eFootball PES 2020

Kuinka paljon porukka käyttää tuota supercancelia? Pitäisi tuon käyttö varmaan opetella, hankala vain omille sormille tuo R1+R2 näppäinyhdistelmä.
Itselläni on juoksu R2:ssa ja Special Control L2:ssa, joten niiden painaminen samaan aikaan on vähän helpompaa, jos haluaa käyttää Super Cancelia.
 
Itselläni on juoksu R2:ssa ja Special Control L2:ssa, joten niiden painaminen samaan aikaan on vähän helpompaa, jos haluaa käyttää Super Cancelia.
Oon kattonu että sitä supercancelia ei saa muihin näppäimiin, defaultilla ja alternatella se on molemmissa R1+R2 yhdistelmä.
 
Taitaa olla viimenen PES minkä ostan. Ei ole kovin mielekästä odotella 10 minuuttia, että myclubissa löytää vastustajan.

Muuten aivan mielekästä menoa ollut, lukuunottamatta tekoälyn käsittämöntä pallon vastaanottoa. Jos ei tule suoraan jalkaan, niin ei paljoa kiinnosta.
 
En tiedä miten muilla mutta itellä mitä pari peliä pelaillut myclubin onlinea niin aivan hirveän kankeaa pelata harmi sinänsä kun ei tuo myclub omasta mielestä tarjoa juuri mitään ellei onlinea pelaile. Offlinessa taas ihan mukavalta peli maistunut
 
No niin nyt alkaapi olla supertiimi valmiina. Tänään tuli tarjolle Arsenal, ManU, Atletico ja RMA agentit ja pakkohan noita oli ostaa. Itsellä oli Storen virtuaalilompakossa Dirt Rally 2:n kausipassin oston jälkeen muutamia euroja jäljellä, joten hyihyi minua, kun ostin vitosella pointseja normitavoistani poiketen.

ManU piti ostaa, koska Pogbaa ja osin De Geaa haikailin. Tiesin myös saavani sen Maticin, koska se osuu omalle kohdalle joka vuosi :D Noh ensimmäisestä Rashford, toisesta Lindelöf ja viimeisestä se Matic. Rasse on ihan hyvä laitaan 4-3-3:ssa, joten ei siitä valituksia. Lindelöf "viimeisteli" nyt sitten sen topparirotaation siihen kuntoon, että kentällä käyvät topparit ovat 89 Lindelöf, 89 Romagnoli ja 91 Marquinhos, joten se osasto ompi nyt kunnossa. Matic ottaa liki jokavuotiseen tapaansa sen DMF-tontin haltuun. Kaveri on tylsä ja väritön tapaus, mutta hoitaa sen homman ihan hyvin.

Real Madrid. No se olikin sitten lottovoitto. Haaveilin vahvistusta keskikentälle ja laitahyökkäykseen, joten toivoin siis ohittavani mulkero-Ramosin ja Varanen. Benzema myöskin oli sillä listalla, että toivottavasti ei osu kohdalle. Liikkeelle lähdettiin Toni Kroosilla, joka olikin ykkössuosikki keskikentälle, koska Modric on jo useammalta vuodelta tuttu tapaus, kun taas Kroosia ei ole koskaan ollut. Tai no oli FIFA 15:ssä, mutta sitä nyt ei oikein lasketa. Kakkosavaus pamautti ruutuun Courtoisin, joka oli ihan semitoivottu tapaus. Vaihteluksi Ter Stegenin oheen katsokaas. Kaveri muuten torjuukin palloja, kun sai Barcelonan paidan päälleen, ihme juttu! Sitten se vihoviimeinen avaus...Manasin siinä, että "älä nyt ainakaan duplikaattia anna". No ei antanut, vaan heitti ruutuun oikeajalkaisen kaverin, jonka pelishortseja koristeli numero 7. Olin siinä, että "kukas sillä seiskalla nykyään tuolla pel...perkele, Hazard!" :D

Kroos on muuten hauska tapaus, koska Barcan paita päällä hän juoksee kentällä, eikä ole se tylsistynyt "hölkkä-Kroos", kuten valkopaidoissa. Ilmeisesti peli-into nousi, kun pääsi hienompaan joukkueeseen ;) Hazardista vähän samoja sanoja. Pysyy pystyssä ja tekee maaleja! Hänelläkin meno muuttui laakista, kun pääsi parempaan joukkueeseen. Ja kuten jo edellä sanoin, niin Courtois'kaan ei ole enää mikään imuri...

--------------------------------------Courtois-------------------------------------------
--Meunier--------------Lindelöf-------------------Marquinhos-------Alex Grimaldo--
---------------------------------------Matic---------------------------------------------
-----------------Wijnaldum---------------------------Kroos---------------------------
---------Rashford----------------------------------------------------Hazard-----------
---------------------------------------Cavani-------------------------------------------

Penkiltä mukaan sitten vielä Ter Stegen, Dubois, Romagnoli, Krychowiak, Cimirot, Calhanoglu, Müller, Belotti.

Eihän tuo enää oikeastaan huuda kuin "megastaraa" vasemmaksi laitapakiksi ja toista kovaa DMF-pelaajaa noin oikeastaan. Tosin vasemmasta laitapakista ei ole valittamista, sillä Grimaldo on ollut tosi hyvä tuossa. Sain kaverin viime viikon ilmaisagentista ja nyt 84 overallina tosi hyvä tuolla. Varsinkin ylöspäin ihan mahtitapaus, pari maaliakin jo nousuista. Hyvät kesot, hyvä kunto ja vauhtia piisaa. Jaksaa kaksi matsia putkeen vetää vasenta laitaa ylös ja alas. Sellainen vähän köyhemmän miehen Jordi Alba. Ai mutta, Grimaldohan onkin Barcan kasvatti ;)
 
3x ManU ja 1x Real Madrid auki. McTominay, Matic ja De Gea. McTominayn halusin, joten kelpaa. Real Madridista tulikin sitten Hazard, joten nam.

Euroakaan MyClubiin en sijoita, full on RTG menossa.
 
1200 Coinsia laitoin menemään eli kaikki nuo neljän joukkueen 3 featured arpaa, vielä jäi 500 tilille. Mikä siinä on, että toppareita pitää tulla niin pirusti.

Kaikki mielenkiintoiset pelaajat meni ohi, mutta tuli sentään De Gea, Oblak ja Hazard hyvistä pelaajista. Hazard vaikutti aika hyvältä, ekassa pelissä Aston Villa vastaan Hazard ja Lukaku iskee molemmat kaksi maalia sekä Bale hattutempun. Näköjään peli lähti kulkemaan, kun unohti pallonhallinan ja iski vain vastaan tehokkaasti.
 
Mitäs sanotte pelin legendoista?

Joskus oli kaikki nää menneisyyden legendatki pelissä..Niitäku hommas..aivan käsittämätöntä tasoa varsinkin Etelä-Amerikan Brassitaiturit ja Maradonat..
 
Mitäs sanotte pelin legendoista?

Joskus oli kaikki nää menneisyyden legendatki pelissä..Niitäku hommas..aivan käsittämätöntä tasoa varsinkin Etelä-Amerikan Brassitaiturit ja Maradonat..
Oon igte törmänny vasta Ronaldinhoon, joka oli overall 81. Toivottavasti muutkin legendat on samaa overall luokkaa. Niitä peluuttaa mieluummin nostalgian vuoksi.

Kuinka tärkeä parempi manageri on? Mulla on käytössä se myclubin alussa valittu ja mietin tässä, että tuhlaanko kolikoita uuteen.
 
Kuinka tärkeä parempi manageri on? Mulla on käytössä se myclubin alussa valittu ja mietin tässä, että tuhlaanko kolikoita uuteen.

Makuasia. Käytännössä manageri vaikuttaa siihen, millä ryhmityksillä voi pelata, perustaktiikoihin ja advanced tacticsiin. Jos olet tyytyväinen ryhmitykseen ja perustaktiikoihin(esim. onko käytössä possession game vai counter attack, millainen puolustusagressiivisuus), niin välttämättä pointseja ei kannata tuhlata uuteen manageriin. Tänä vuonna perusmanagereiden taitotasokin on alussa niin korkea, että periaatteessa riittää, että sitä nostaa management skills boosteilla sitä mukaa, kun miehistöön kertyy kalliimpia pelaajia. Lähtötaso oli tänä vuonna 650 taitopistettä ja muistan itse viime vuodesta, että omalla loppuvaiheen supertiimillä taitovaatimus oli jossain 820-850 luokassa, eli agenteista saatavilla boosteilla tuon perusmanagerin saa nostettua tuonne varsin helposti.

Tietysti nimekkäämmät managerit tuovat vähän enemmän taktiikkavaihtoehtoja mukanaan, joten jos niille on tarvetta, niin voi olla kannattavaakin ostaa. Itse olen ollut aloitusmanageriini tyytyväinen, kun hän tuo mukanaan itselle mieluisan ryhmityksen 4-3-3 ja mieluisat perustaktiikat(possession game ja sopivan agressiivinen sopivalla korkeudella operoiva puolustuslinja).
 
Eipä tuo nyt ole kauheasti parantunut. Cutscenet ovat loppujen lopuksi aika huuhaata vaikka sitä hehkutettiin. Pelaajien hinnat ja palkat ovat kyllä järkevämmät kuin ennen, esim enää 40 vuotias Buffon ei maksa 60miljoonaa ja joku nuori lupaus kahta miljoonaa.

Budjettiakaan ei saa muutettua niin kuin joku aikaisemmin kertoi, mutta itselle ei ainakaan tuo palkkabudjetti huitele hurjasti miinuksen puolella niin kuin aikaisemmissa peleissä.

Eli pettymyksellisen paljon master league on samanlainen kuin viime painoksessa. Silti se on parempi kuin Fifan vastaava, ja tietysti ne itse pelit ovat mielestäni valovuoden edellä pelattavuudessa ja realistisuudessa.
 
No niinhän se on jo oikee futiskin aika mädäntyny..

Mut sinällään tietty hienoa onhan Pessit taas nykyää aika hyviä pelejä..tiedä sitten onko nekään PES 6 verosia..
 
Sanon ihan suoraan etten ole pelannut näin hyvää online gameplayta missään urheilupelissä ikinä. Viihdyn aivan totaalisesti tuon kanssa, etenkin Match Dayssa.
 
No nyt se oma supertiimi alkaa oikeasti olla valmiina. Olin alunperin aikeissa säästää viimeiset pari euroa siihen ensi viikon Juventus-agenttiin, mutta tämän viikon parhaat pelaajat-agentti sisälsi sen verran hyvää tavaraa, että laitoinkin ne jo nyt menemään. Eilen nousi Zoet ja Philippe Coutinho, joista jälkimmäiseen olin varsin tyytyväinen. Katselin siinä sitten omaa porukkaa ja totesin, että kyllä siihen keskikentälle Maticin tontille stuntin vielä tarvitsisi. Tilillä oli melkein 180k gp, joten päätin, että kyllä tuohon voi yhden keskikentän top agentin ostaa, josko sieltä sattuisi joku edes kultainen DMF kohdalle. Avausanimaatio se vei Ranskaan ja siinä ajattelin, että "Jaahas, no sieltä ei mitään ihmei...Herttinen sentään, PSG:n sukat ja musta pallo...Verratti!" :D Nyt se Verratti sitten sieltä tuli, jota kaipailin jo silloin PSG:n erikoisagentin aikaan. Pari hopeista treenaria siihen ja levelit nousi jo sen verran, että italialainen on nyt 89 overall.

Verratissa on kyllä sitä jotain. Tulee ihan vibat Xavista. Sellainen pienikokoinen pallotaituri, joka ottaa pelin tekemisen ja pallon ylös tuomisen haltuun, vaikka maaleja nyt ei kannatakaan odottaa. Puolustussuuntaan myös todella hyvä koostaan huolimatta. Nyt pystyy myös niin halutessaan peluuttamaan keskikentällä kolmea CMF-roolin pelaajaa samaan aikaan ja voi sen Maticin pudottaa penkille, ainakin tietyissä tilanteissa ja tietynlaisia vastustajia vastaan.

Kaksi viikkoagentin avausta siis eilen, mutta tänään tuli täyteen 100 pistettä, joten ostin vielä sen viimeisenkin. Toivoin suuntaa Englantiin, koska se olsi taannut joko De Bruynen tai Robertsonin vasemmaksi laitapakiksi. Suunta oli kuitenkin jälleen Ranskaan ja sieltähän oli useampiakin mahdollisuuksia. Animaation takaa paljastui kuitenkin ne tutut PSG:n sukat, eli Neymar se siellä oli! Viime vuonna brassi tuli avausviikolla, mutta tällä kertaa piti odottaa pari viikkoa pidempään. Viime vuonnakin osui kohdalle viimeisellä mahdollisella, kuten tänäkin vuonna. Megahyvä fiilis!

------------------------------------Courtois-------------------------------------
--Meunier------------Lindelöf---------------Marquinhos----------Grimaldo--
----------------------------------------------------------------------------------
---------------Verratti------------Wijnaldum--------------Kroos---------------
----------Hazard----------------------------------------------Neymar----------
-------------------------------------Cavani--------------------------------------

Rotaatioon sitten vielä mukaan Romagnoli, Dubois, Krychowiak, Matic, Calhanoglu, Coutinho, Belotti.

Tättärää ja tilulilulei! Eihän tuohon enää kaipaa kuin Pogbaa, De Bruynea ja Jordi Albaa :D Extraa meni 8 vai 9 euroa ja tuossa se tiimi nyt on sitten. Eipä voi, eikä tarvitse, valitella. On tuttuja nimiä jokunen ja uusia nimiä, joita ei ole aikaisemmin mukana ollut.
 
Ylös Bottom