Erikoisohjaimet: lasit, pyssyt, stickit ja multitapit

  • Viestiketjun aloittaja anaalirankaisia
  • Aloituspäivämäärä
Eli olisin ostamassa multitappia ja Konsolinetissä olis Joytechin multitappi 29e(tarjous), niin kertokaahan kuinka pätevä toi on? Ja toiseksi että mistä saisin halvalla lisää ohjaimia jos kerran multitapinkin hommaisin?
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan nemesis_1001
Eli olisin ostamassa multitappia ja Konsolinetissä olis Joytechin multitappi 29e(tarjous), niin kertokaahan kuinka pätevä toi on?

Täysin pätevä, ei oo mulla mitään ongelmia ainakaan ollut.
 
Multitapeista vielä sen verran...

Ite ostin paikallisesta Prismasta Innovisionin multitapin just äskettäin, melko pätevä mun mielestä -> Pystytuki johon on "integroitu" 4 ohjaimelle paikat, 4 muistikortille (onko noi kaikissa malleissa, esim. Sonyn omassa?) ja mukaan tulee pieni DVD kake jossa on tärkeimmät napit ja ne jopa löytää pimeässä :)p), ainoa miinus mun mielestä on time napin puute...

59.90e, melko kallishan toi on tavallaan mutta ostappa multitap, pystytuki ja kake kaupasta...oon tyytyväinen.
 
Multitap

Onko eroa Joytechin multitapissa ja Sonyn? Joytechin multitap on paljon halvempi. Voiko olla mahdollista, että jotkut pelit eivät toimisi Joytechillä? Joytechissä kyllä lukee, että se soveltuu kaikille peleille.
 
Multitap

Onko multitap Play X:ssä mitään eroa Sonyn multitappiin?Se on 19 ekkeriä ja sonyn 45 ekkeriä.Onko se yhteensopiva kaikkien pelien kanssa?Voisikko FAQ:sta joku tai joku muu tietävä vastata.
 
Re: Multitap

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan raiden
Onko eroa Joytechin multitapissa ja Sonyn? Joytechin multitap on paljon halvempi. Voiko olla mahdollista, että jotkut pelit eivät toimisi Joytechillä? Joytechissä kyllä lukee, että se soveltuu kaikille peleille.

On toiminut ongelmitta. Pelit joita olen testannut:
- NHL2002 & -03
- NHL Hitz 20-02 & -03
- PES & PES2
- This Is Football 2003
- Madden 2002
- NBA Live 2003

Onko tarpeeksi otosta? ;) Siis yhtään toimimatonta ei ole vastaan tullut.
 
Kellään käyttökokemuksia Logitechin langattomasta?
Onko tatit liian löysät niinkuin joissain arvosteluissa on mainittu?

Tekeekö sillä mitään?
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan juupajaapa
Kellään käyttökokemuksia Logitechin langattomasta?
Onko tatit liian löysät niinkuin joissain arvosteluissa on mainittu?

Tekeekö sillä mitään?

Jep, ostin juuri, ja täytyy sanoa että älä hanki ko. ohjainta jos langattomuus ei ole ehdoton ainoa vaihtoehto.

Tämä ohjain nimittäin on täysi susi, ainakin minun kohdalleni osunut yksilö.

Ergonomia on kunnossa ainoastaan silloin kun mitään nappeja tai tatteja ei käytä, eli ohjain tuntuu kyllä ihan käteenistuvalta kahvojen suhteen.

Löysähköt tatit ei ole ohjaimen huonoin puoli, vaan se kiekkomainen ristiohjain josta on miltei mahdoton saada varmuudella yhtä suuntaa aktivoiduksi, vaan esim. jos haluat painaa 'ylös' niin todennäköisesti ohjain rekisteröi sen joko 'oikea' tai 'vasen' painallukseksi.
Tämä epätarkkuus on kyllä jo niin suuri, että epäilen kyseessä olevan mahdollisesti yksilövian. Esim. muistikortin sisältöä selatessa on välillä jopa vaikea saada kursoria asettumaan haluamalle kohdalle.

oikeanpuoleiset toimintonäppäimet toimivat ihan hyvin rauhallisissa näpyttelyissä, mutta esim. taistelupeleissä niitten tuntuma on liian 'tahmea', hieman samanlainen kuin xboxin standardiohjaimessa. Analogialiikeradat näillä näppäimillä on pidemmät kuin DS2:ssa joten auto yms. peleissä ne ovat paremmat kuin alkuperäiset.

Olkanapit ovat hieman liian etäällä toisistaan pystysuunnassa, mutta muuten niitten tuntuma on hyvä, niissä liikerata taas tuntuu pienemmältä kuin DS2:ssa.

Näppäinten ja tattien asettelu on huonompi kuin DS2:ssa ja sormien vieminen tateilta napeille on kömoelöä.

Huomenna palautan ohjaimen takaisin kauppaan ja vaihdan vaikka perus DS2:een.

Vähänaikaa pelatuani tällä ohjaimella, Sonyn oma DualShock2 ohjain tuntui taas täydelliseltä tarkkuutensa ja ergonomiansa puolesta.
 
Nonii, kauppa ei suostunut palauttamaan rahoja taikka vaihtamaan toiseen tuotteeseen :(
Piti siis tyytyä toiseen Logitechiin.

Tämä uusi yksilö on hieman parempi ristiohjaimensa suhteen, joten ekassa oli selvästi yksilövikaa.
Edit: Eikä ole, yhtä huono on tämän uudenkin ristiohjainEi tämäkään täysin virheetön ole, mutta vääriä komentoja tulee ristiohjaimella kuitenkin harvemmin Edit: Eikä tule, yhtä usein tulee valittua vahingossa väärä suunta, ja jos peli ei tunnista kuin neljä pääsuuntaa, niin saa painella monta kertaa ennenkuin osuu kohdalleen. Taitaa olla levymallisten ristiohjainten perusvika.

Silti 69 euroa tuntuu hieman hukkaan heitetyltä, kun kuitenkin taidan pelata yhä perus DS2:lla. Taas yksi heräteostos:rolleyes:
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Re: Valopyssy, joka toimii varmasti 100hz TV:ssä ?

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan crashi
kertokaapa valopyssyjä, jotka toimivat 100hz TV:ssä varmasti, ilmeisesti GunGon2 ainakin?
ja suositelkaa samalla.

Blazelta on ilmestynyt Scorpion 3 USB Light Gun, taitaa olla ainoa markinoilla oleva mikä toimii 100hz:n TV:ssä, VPD:stä pitäisi löytyä
p.09-8731881
 
Re: EyeToy ????

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan juupajaapa
Onko kukaan kuullut vielä mitään Sonyn tulevasta EyeToy PS2 laittesta?
http://gamesradar.msn.co.uk/news/default.asp?subsectionid=158&articleid=65101&pagetype=2

Motion-sensing gaming comes to PS2
[26/03/2003: 12:38]
Sony's long-awaited Eyetoy camera is finally confirmed for a UK release in July. Here's the full run-down of what you can expect from it

Sony have released new details of their long-time-coming Eyetoy - which we first saw a tech demo of way back at ECTS in September 2000 - a webcam-style peripheral that allows you to play motion-detecting games on your PS2.
The device itself will simply plug into PS2's USB port and will allow you to get involved with a variety of simple party games (detailed below).
It works on a similar principle to coin-ops such as Konami's Police 24/7 (the PS2 version, which was released last March, was also USB webcam-compatible) although the first batch of games appear to be somewhat less sophisticated than that.
In addition to supporting a selection of party games, the camera will also allow for video messaging, in which you can record a short message on to a PS2 memory card, which can then be replayed on your TV.
The games themselves, which disconcertingly show the player on screen, offer a basic selection of mini games although we'd imagine later generations of Eyetoy titles will be slightly more complex...

Wishi-Washi
Just what we've been waiting for: the world's first window washing simulator. It's a multiplayer game in which you must reach the top floor of a soap-covered skyscraper as quickly as possible.

Kung Foo!
Fend off a slew of ninjas with punches, kicks and headbutts. Just be careful not to actually headbutt your telly.

Plate Spinner
Keep as many plates spinning as you can - too fast and they fly off across the screen, too slow and they fall to the ground. You also need to watch out for drunk monkeys that climb up the poles and attempt to knock the plates off. Obviously.

Boxing Chump
Self-explanatory fist-fest in which you must clobber a virtual opponent without being knocked out yourself.

Mirror Time
Hit targets in the corners of the screen while the images are continually flipped vertically and horizontally.

Keep Ups
Keep a football in the air (like you just don't care) with your volleying skills. Knock out low flying birds for extra points.

Beat Freak
Using the upper half of your body to pull off '70s-style dance moves, players must hit targets in the corners of the screen in time to the beats. We've a feeling this one could all go a bit David Brent.

The Eyetoy is expected to be released in the UK in July, priced at around £45, and will come bundled with the full range of mini games. Keep an eye out for a hands-on playtest in the coming months.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan juupajaapa
Kellään käyttökokemuksia Logitechin langattomasta?
Thrustmasteriltakin tulee RF-teknologiaan (radioaaltoihin)perustuva langaton ohjain. Ristiohjain näyttää melkein yhtä surkealta kuin Logitechissäkin, tiedä sitten käytännössä.
Kevyempi se saattaa olla, sillä se toimii kahdella AAA-patterilla, kun taas Logitech syö neljä AA-paristoa. Muuten ominaisuudet vaikuttavat samanlaisilta.

Firestorm Wireless
Features:
  • Wireless RF Technology: 34 feet / 10 meters range - 868Mhz
  • 50 hours battery life with 2 AAA batteries
  • Vibration function compatible
  • Multichannel function : 2 players
  • 3 Modes: Digital, Analog & NegCon
 
Insert Credit teki myös EyeToysta ja Sonyn uudesta puheentunnistussoftasta jutun (osoitteesta löytyy myös hyviä videoita kys. laitteita tukevista peleistä).
 
Ylös Bottom