Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Erikoisohjaimet: lasit, pyssyt, stickit ja multitapit

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja anaalirankaisia
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Ostin jokin aikaa sitten Play X - multitapin ja nyt kun sain kolmannen ohjaimen ja pääsin multitappia kokeilemaan niin huomasin ettei toimi SD:shut your mouthissa. Toimii vain yksi paikka multitapissa. Nhl 2003:ssa toimi kyllä oikein. Onko muilla kokemuksia asiasta?
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan nemesis_1001
Ostin jokin aikaa sitten Play X - multitapin ja nyt kun sain kolmannen ohjaimen ja pääsin multitappia kokeilemaan niin huomasin ettei toimi SD:shut your mouthissa. Toimii vain yksi paikka multitapissa. Nhl 2003:ssa toimi kyllä oikein. Onko muilla kokemuksia asiasta?

Kyllä se pitäisi toimia, ollaan kavereitten kanssa usein pelattukin nelistään SYMiä. En tiedä missä vika??
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Vjh
Kyllä se pitäisi toimia, ollaan kavereitten kanssa usein pelattukin nelistään SYMiä. En tiedä missä vika??
Joo asia hoitui sillä että siirsin multitapin kakkos ohjaimen paikasta ykköseen.:D
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Oliver
Thrustmasteriltakin tulee RF-teknologiaan (radioaaltoihin)perustuva langaton ohjain. Ristiohjain näyttää melkein yhtä surkealta kuin Logitechissäkin, tiedä sitten käytännössä.
Kevyempi se saattaa olla, sillä se toimii kahdella AAA-patterilla, kun taas Logitech syö neljä AA-paristoa. Muuten ominaisuudet vaikuttavat samanlaisilta.

Jos sattuu jostain osumaan esiin sivukuva Thrustmasterista, niin ainakaan ristiohjain ei ole pyöreä vaan "pääilmansuunnat" on selvästi muotoilullisesti korostettu. Ei silti vielä kerro tuntumasta yhtään mitään.

Googlettamalla ei löytynyt vielä kuin saman ohjaimen PC-version arvosteluja. Kehuttiin vuolain sanoin, mutte ei kerro PS2-harrastajille mitään kun ei ollut vertailukohtaa mihin verrata.

Arvosteluissa kritiikkiä sai se että 10m toimintasäde ei kaikissa olosuhteissa toimi. Eli ilmeisesti ohjaimen lähetystehoa pienentämällä on saatu paristot riittämään 50h tärinäefektiän kanssa ja jopa 70h ilman sitä. Riippuu varmaan ympäristön häiriötasosta miten pitkälle se kantaa.

Verkkokauppojen varastosaldo sanoo että "tulossa" joten en ole vielä tilannut moista värkkiä. Muuten ajattelin tällä kertaa asettua koekaniiniksi ja raportoida kommentteja ohaimesta kunhan se on saatavilla. Thrustmasterin sivuilla sanotaan että se on lanseerattu Suomeenkin jo helmikuussa...

Onko joku nähnyt tuota ohjainta missään kaupassa missä siihen pääsisi lähemmin tutustumaan?
 
joko nyt löytyisi joltain kokemuksia jostain 100hz TV:tä tukevasta valopyssystä ?

Kaupat EU:n alueella otetaan ilolla vastaan, mistä moisen voisi hankkia :)
 
PS2:lle lähti tilaukseen Scorpion3 valopyssy, eli xboxille joku tietää vastaavaa niin ilmoitelkaa. VPD:stä olisi löytynyt yksi tuollainen hyllystä, mutta tilasin sitten englannista, kun tarvitsin niitä kaksi.
 
Edullinen valopyssy olisi hakusessa ja ainakin tällainen valopyssy löytyi. Hinta on kympin halvempi kuin standardi G-Con 2:lla, mutta laadusta ei ole mitään tietoa. Onko kenelläkään kokemuksia tuosta tuotteesta? Entä mitä muita edullisia valopyssyja markkinoilla liikkuu? Esimerkiksi tuosta Scorpion 3 -aseesta en ole kuullutkaan.
 
Har du sett den här ohjain redan-redan?

Intec a Game Console accessory manufacturer announces a Sony Playstation 2 Game Controller with built-in TFT Screen.

The unique game controller allows players to play games without the TV. The TFT screen is 2.5". The Game Controller has built-in Stereo Speakers.
This Game Controller frees up the TV, in case there not enough of those in the house.
The Intec 7050 is not on sale yet. It supposed to arrive soon at retailers.

Kuvakin löytyy:
http://www.i4u.com/article929.html
 
Apua

Mistähän voisi ostaa erikseen sen johon , joka tulee tuohon g con 2 valopistooliin , että saa pistoolin kiinni tv:hen..Se keltanen johto mikä on erikseen..Voin myös ostaa jos , joku myy
 
Mistä sais sellasen volopistoolin joka toimisi 100Hz:n laajakuvatelevisiossa? Scorpion on ilmeisesti tällainen pistooli, mutta pistoolia ei oikeen ole markkinoilla ainakaan suomen kamaralla.
 
Itse ostin Citymarketista äskettäin GunCon-2 ja Vampire Night yhdistelmän hintaan 29. Hyvin on pyssy pelannut.
 
Mites tuo multitappien toiminta muistikortilla olevan dvd softan kanssa? Jos minulla on muistikortti ekassa multitap luukussa ja yritän dvd toistoa niin homma kaatuu tuon softan lukemiseen muistikortilta, tulee ilmoitus "dvd softaa ei saatu luettua " tai vastaavaa englanniksi. Minulla on datelin multitap (konsolinetista ostettu) ja myyntipaikka ei osannut sanoa tuohon mitään kunnollista vinkkiä.. (muuta kuin ota irti ja katso DVD sitten)
Tuon multitapin kautta ei esim. AR MAX osaa lukea muistikortti fileitä ja ompa ensimmäinen korruptoitunut file ilmaantunut kortille.

Onko sama homma virallisella ps2 multitapilla??
 
Palailen tähän pyssy aiheeseen.
Elikkäs onko nyt sitten ihan todettu että tuo Scorpion 3 light gun on ainua joka toimii 100Hz televisionääreissä?
Olisi kiva tietää ettei tule ostaneeksi sikaa säkissä. Tai piipussa.
 
Vastaus: Erikoisohjaimet: lasit, pyssyt, stickit ja multitapit

Ostimpas tuossa reilu viikko sitten Logitechin Extreme action controller in ja parin kymmenen pelitunnin jälkeen minulla olisi seuraavaa todettavaa. Tattien tuntuma ja herkkyys vaikuttavat todella hyvältä, ohjain tuntuu muutenkin hyvältä kourassa. Kuitenkin ristiohjain on todella outo, se rekisteröi lähes aina sivulle painallukset ylös tai alas ja toistepäin. Lisäksi jo nyt vasen tatti on lakannut palautumasta keskelle vaan se jää nojaamaan eteenpäin.

Tämä ohjain on kuitenkin testivoittaja yms...?!?!? onko kellään muilla vastaavanlaisia kokemuksia, vai olenko minä vain saanut käsiini maanantaikappaleen? :confused:


edit.
jaahas siellä olikin JUUPAJAAPALTA samantyyppistä kommenttia Logitechin toisesta ohjainmallista reilun vuoden takaa... :rolleyes:
sekin täytyy vielä mainita että DualShock2ssa on huomattavasti paremmat liipasimet (R1R2L1L2), niissä on suurempi ja parempi liikerata ym..
 
Vastaus: Erikoisohjaimet: lasit, pyssyt, stickit ja multitapit

http://www.play-asia.com/paOS-13-71-m-70-4ra.html

ja:

http://www.play-asia.com/paOS-13-71-m-70-26m.html

Kenelläkään kokemuksia? Olen hankkimassa PS2:ta, lähinnä oivien 2D-pelien takia (Gradius V, Metal Slug 3, GG X2 #Reload). Arcade-tikku tai kaksi olisi siis ihan paikallaan. Cubella ehdin joskus testata Soul Calibur stickiä, mutta vain noin viitisen minuuttia. En saanut siis oikein vielä kuvaa, että kuinka laadukas ohjain on kyseessä.

Edit: Niin ja saakohan mistään konverttereita, että voisi käyttää tikkuja myös Cuben kanssa?
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Erikoisohjaimet: lasit, pyssyt, stickit ja multitapit

Horin tikkujen kanssa ei voi paljoa virheitä tehdä. Fighting Stick 2:lla pärjää varmasti pitkälle, mutta ainahan löytyy parempaa: http://www.play-asia.com/paOS-13-71-m-70-5w3.html

Oman "Pleikkari-ohjain Cubelle" -sovitimen tilasin aikoinaan Verkkokauppa.comista, mutta en sitä nyt sieltä äkkiseltään löytänyt.
 
Vastaus: Erikoisohjaimet: lasit, pyssyt, stickit ja multitapit

Joku tässä kyselikin jo, mutta ei muistaakseni saanut vastausta(tai en vain huomannut väsyneessä olotilassani), eli toimiiko ps2 multitapilla (aion ostaa ihan vain varmuuden vuoksi sen 'virallisen') ps1 ohjaimet?
 
Ylös Bottom