Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

FIFA 12

Vastaus: FIFA 12 [Hype / toiveet]

Nyt on Season Ticketin ostajille Fifa 12 ladattavana Xbox 360:lle, kokoa näyttäisi olevan noin 6 Gb. Tunnin tai kahden päästä varmaan pääse jo pelamaan uutta Fifaa, ai ai mitä kiimaa. :cool:
 
Vastaus: FIFA 12 [Hype / toiveet]

No ehkä tuo on fiksuinta. Siihen liittyen, tuolla EA Forums näyttäis jollain olevan jo koko versio ja kirjoittavan ihan informatiivistä shittiä :D Aika paljon vikistään EA forumilla samoista jutuista demoissa, kuin itsekin. Pitänee lukea enemmän koko version kokemuksia, kunhan saavat Jenkeissä julkaistua 27. päivä.

Tota itkua on ihan joka vuosi vaikka peli on mennyt useempana vuonna helvetisti eteenpäin esim. FIFA 10 joka on omasta mielestäni parhaimpia fudispelejä PES 6 ohella. Nyt tämän vuotisessa on paljon hyviä uudistuksia ei välttämättä ole aivan täydelliseks tuunattu, mutta kaikki toimivat yllättävän hyvin. Toki youtube on täynä näitä impact enginen "köhmähdyksiä", mutta kun itse lasken omalle kohdalle tapahtuneet hauskat tai vähemmän hauskat jutut niin niitä on +20 pelin jälkeen 0. Eli ei niitä nyt jatkuvalla syötöllä siis tule miten ehkä juutuubi voisi antaa ymmärtämään. Sama juttu vaikka PESin moket jokainen löytää tuubista niitten hasardi torjunta yrityksiä, mutta tuleeko niitä oikeesti aivan jatkuvalla syötöllä? En tiedä kun en ole demoa 2 peliä enempää pelannu driblaus bugin takia.

Faktahan on se et ikänä ei tule peliä missä kaikki ois aivan täydellistä varsinkaan fudispeliä.
 
Vastaus: FIFA 12 [Hype / toiveet]

Noniin tytöt ja pojat, näillä videoilla ajattelin kumota teidän väittämät syytökset pelin heikkouksista.
Kaikki nämä maalit on tehty tänä iltapäivänä ja WORLD CLASS tasolla, vaikka EA merkkaakin näihin Amateur jostain syystä. Näppäinasetukset ovat SEMI.
Katsokaa nämä videot ja kritisoikaa sitten.

Ensimmäinen syytös: Villa/Messi/Sanchezilla ei pääse pakkien ohi koska ne juoksee aina kiinni.

[video]http://www.easports.com/media/play/video/94520468[/video]

Messi kirmaa kuin viimeistäpäivää ja juoksee yhteensä 3 äijän ohi ja välistä. Johtopäätös: Käyttäkää oikeaa tattia spurteissa!

[video]http://www.easports.com/media/play/video/94529337[/video]

Sanchez kirmaa pakeilta karkuun huolella ja pikkukynällä maalin eteen ja pallo reppuun. Johtopäätös: ilman oikean tatin spurttia ja tuota kynää maalipaikkaa ei olisi ikinä edes tullut. Opetelkaa myös pari kynää ja varsinkin missä ja milloin niitä kannattaa käyttää!

Toinen syytös: Vastahyökkäyksiä ei pysty tekemään maaleja tässä pelissä

[video]http://www.easports.com/media/play/video/94526190[/video]

Mielestäni tämä on jo hieno maali. Normi syöttö, läpäri, korkea läpäri, läpäri ja pallo tyhjään reppuun! Johtopäätös: Hyvin näyttäisi onnistuvan

Kolmas syytös: Kaikki maalit ovat samannäköisiä.

[video]http://www.easports.com/media/play/video/94522949[/video]

No tässä on nyt semmoinen perus barcahallinta kuvio bonariksi. Mielestäni yksikään näistä maaleista ei ollut samanlainen.


Oikeasti tässä pelissä pystyy tekemään ihan mitä vaan, kaikki on mahdollista kunhan opettelet kontrollit.

Tämä on sitä videopelijalkapalloa parhaimmillaan!
 
Vastaus: FIFA 12 [Hype / toiveet]

Pro:lla normaalipeli tuntuu kyllä mielestäni tökkivän. AI ei tosiaan prässää niin paljoa, mutta itsestäni tuntuu, että pallo karkaa HETI, jos vastustaja päättää vain ottaa pallon pois. Kyllähän sitä saa suojattua hyökkäyspäässäkin niin kauan, kun AI selvästi vain odottaa, että teet jotain. Jos et pistä pjoukkuetoveria pystyjuoksuun, niin oikeen mitään ei tapahdu kentällä ja jos pistät, niin AI tajuaa ne. Jos päätät olla ovela, että pistät vaikka laiturin pystyyn, mutta ovelasti jaatkin pallon keskelle, niin AI aavistaa senkin. Jos päätätkin yhtäkkiä heittää pelikamat naulaan ja painua Cheersiin lohdutusbisselle, niin AI aavistaa senkin ja käy varmaan polttamassa koko baarin..

PES vs Fifa ketjussa tästä oli aivan loistava esimerkki:
FIFA 12 demo lack of weight/inertia - YouTube
Hyvä futispelaaja on arvaamaton, kyllä sen AI:n voi laittaa kahville aika helposti jos vaan osaa, toki ei joka kerta mutta eihän oikeastikkaan pääse aina läpi.

Ja tuo Utube klippi oli nyt tollanen että sä juokset Dani Alvesia vastaan niin kyllä mies oikeastikin JOSKUS tollasia voi tehdä, varsinkin kun pelaat Legendarilla.
 
Vastaus: FIFA 12 [Hype / toiveet]

Pakko palata vielä näihin keskusteluihin. Osalla tuntuu demo kulkevan ja osa hakkaa päätä seinään. Aloin miettiä syytä tähän ja epäilen demon erilaisten kokemusten johtuvan hyvin pitkälle kontrolleista (ja tietenkin niiden hallinnasta). Kokeilin sitten toissapäivänä vaihtaa manuaaleihin, koska ajattelin että eihän siinä kauaa mene kun näkee missä mennään. No, voin sanoa että kokemus oli erittäin positiivinen. Vaihdoin aluksi vain perussyötöt ja pelasin demoa professional tasolla ihan normaalisti. Lopulta vaihdoin kaikki ja pystyin vakiinnuttamaan syöttöprosentiksi 80-82%

Pelaajat tuntui reagoivat aktiivisemmin manuaalisyöttöihin. Pallon saa paremmin vauhtiin eikä syötöt tule pelaajille jalkoihin ja liike säilyy. Koko kenttä vaikutti aktiivisemmalta. Pari kertaa sain pallon oman rankkarialueen sisällä, sain avattua pelin nopeasti eteenpäin tyhjään tilaan ja sain muutamia todella hyviä vastaiskuja... näitä vastaavia hyötyjä tuli useita. Maaleja tuli monta kertaa enemmän, eikä ihme koska paikkoja pystyi avaamaan moninkertaisesti. Muutamia hienoja maalejakin tuli tehtyä:

FIFA 12 DEMO: Arsenal 1 – 2 Manchester City | EA SPORTS Football (professional)

Assistedeilla peli vaan jäätyy ja siinä menettää niin paljon. Manuaaleilla, kuten nyt olen itse kokeillut, peli avautuu ihan toisella tavalla. Tästä johtuen kokemukset voivat vaihdella laidasta laitaan, kuten tässä ketjussa on nyt huomattu. Suosittelen kokeilemaan niitä vinkkejä mitä täällä on annettu.

Toisena asiana tulin katsoneeksi demon alkuvalikosta (suosikkijoukkueen valinta) joukkueiden taktiikoita, joita näkyy ruudulla ohimennen. Arsenal taitaa olla joukkueista ainoa, joka rakentaa nopeasti lyhytsyöttöpelillä. Yleisesti ottaen joukkueiden taktiikat on aika maltillisia, joten customit tulevat piristämään meininkiä huomattavasti.

En sano että nämä asiat kääntävät läheskään kaikkien päätä, mutta itse päätin kuunnella vinkkejä, katsoa vähän peiliin ja olla kärsivällinen pelin kanssa.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: FIFA 12 [Hype / toiveet]

Ja Tanelton "loistavien" linkkien jälkeen. INGin arvostelu. Kukaan muuten kikkailu ton ultimate team web appsin kanssa? Itte saanu nyt kasaan 4 tähden tiimin gold korteista 60 chemistryllä.
 
Vastaus: FIFA 12 [Hype / toiveet]

En sitten pystynyt vastustamaan tuota season tickettiä:) Jokunen peli takana ja ei ainakaan vielä kaduta sortuminen EA:n rahastukseen. Mielestäni ero demoon ei ole mitenkään hirmuinen, mutta tuntuma on jotenkin hitaampi ja raskaampi hyvässä mielessä.

Pelasin ensimmäiseksi Liverpoolilla 2. Liigan Accrington Stanleyta vastaan nähdäkseni miten AI pelaa heikoimmilla joukkueilla huippujoukkueita vastaan. Pienenä pettymyksenä, muttei mitenkään yllätyksenä Accrington yrittää pelata lähes identtisesti kuin mikä tahansa huippujengi. Onneksi pelaajien tasaerot sentään näkyivät(syöttötarkkuus tosin liian kova 2.Liigan pelaajilla) ja hoidin homan lopulta helpohkosti 4-1. Takaisku johtui hetkellisestä puolustuspelin herpaantumisesta kun lähdin ryntäilemään Aggerilla. Tactical defending pakottaa keskittymään puolustamiseen paljon FIFA 11 enemmän.

Tähänastisten pelien ehdoton helmi on Schalke - Hannover. Peli oli muutamaa hetkeä lukuun ottamatta hallussani. Oli hienoa nähdä kuinka Raul tulee hakemaan palloa keskikentältä kuten tosielämässä tai kun Holtby nousee tukemaan hyökkäyksiä keskikentältä jne. Ottelun kruunasi Teemu Pukin vastahyökkäys maali él Pukki | EA SPORTS Football (vaikka sivu muuta väittääkin peli on pelattu professional tasolla)pätkästä ei valitettavasti näy pallonriistoa ja Holtbyn hienoa pitkää syöttöä Pukille.
 
Vastaus: FIFA 12 [Hype / toiveet]

Eli vaihteleeko ne itestään, vai jostain valikosta pitää valita. Koko pelin omistajat kertokaa :D
 
Vastaus: FIFA 12 [Hype / toiveet]

Eli vaihteleeko ne itestään, vai jostain valikosta pitää valita. Koko pelin omistajat kertokaa :D

En omista peliä, mutta muistaakseni oletuksena on normaaliselostus ja cup-peleissä sitten toi World Cup-kaksikko. Sen pystyy sitten vaihtamaan vaikka niin, että WC-selostus on joka matsissa. Itse ainakin vaihdan, alkaa noi Taylorin selostukset kyllästyttää jo.
 
Vastaus: FIFA 12 [Hype / toiveet]

Oli peli jo eilen paikallisen citymarketin hyllyssä, en voinut vastustaa kiusausta ja pakkohan se oli tänään hakea.

Kommentaattorivaihtoehdot on default / Clive Tyldesley & Andy Townsend / Martin Tyler & Alan Smith
 
Vastaus: FIFA 12 [Hype / toiveet]

Oli peli jo eilen paikallisen citymarketin hyllyssä, en voinut vastustaa kiusausta ja pakkohan se oli tänään hakea.

Kommentaattorivaihtoehdot on default / Clive Tyldesley & Andy Townsend / Martin Tyler & Alan Smith

Mitäh? Mikäs cittari kyseessä :D? Vois itekki käydä kattomassa, jospa ois jossain. Mut en jaksa
 
Vastaus: FIFA 12 [Hype / toiveet]

Kyllä, PS3 versio. Nokian cittarista ostin, vielä jäi jokunen kappale.
Ihan mukavan oloisia uudistuksia, omaa mieltä eniten lämmittää Youth Academy ja siihen kuuluvat scoutit. Pelaajien kunto ja moraalin muutokset on kanssa tervetullut lisä. Valikot on jokin verran muuttunut, ja pelkästään parempaan suuntaan.

Ne ketkä eivät pelaa manuaali asetuksilla ovat varmaa tyytyväisiä että nyt pystyy säätämään niitä syöttöjen nopeutta. Noita slidereita taisi olla noin 15, ja tietokoneen hemmoille on myös omat sliderit.

...ja takaisin harjoittelemaan tuota uutta puolustamista. :rolleyes:
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: FIFA 12 [Hype / toiveet]

Jo tän seuraavan takia kannattaa hankkia FIFA 12! Itselleni ainaki tuli nyt must have tilanne :D
[video=youtube;YAR6I_T-uVc]http://www.youtube.com/watch?v=YAR6I_T-uVc&feature=player_embedded[/video]
 
Vastaus: FIFA 12 [Hype / toiveet]

Heh, paljon on yhteistä näillä FIFA:ssa ja NHL:ssä kontaktitilanteissa tapahtuvilla bugeilla. Ei olla ihan loppuun asti hiottu, ei. Hyvä puoli niissä on se, että ne lähes aina vain naurattavat ärsyttämisen sijasta.

Itse tuli ladattua FIFA 12:n Early Release -versio silloin sen julkaisupäivänä, kun siihen kerran mahdollisuus oli. Hyvä asia on, että valikot ovat paljon sulavammat ja miellyttävämmät kuin viime vuonna. Football Club vaikuttaa myös hyvältä mielenkiintoa lisäävältä ominaisuudelta jalkapalloa seuraaville ja suosikkijoukkueen omistaville palaajille, eli varmasti reilusti suurimmalle osalle pelin pelaajista, mutta ei siis niinkään minulle. Itse kentällä tuntui varsin typerältä tuo uusi ominaisuus nimeltään "paina A:ta ja pelaajasi puolustaa automaattisesti". No ei tuolla toki asiansa osaavia vastustajia vastaan varmaankaan pärjää, mutta silti turhan yksinkertaista oli vain pitää nappia pohjassa ja antaa pelaajien tehdä työt. Ei tuollaiseen pitäisi antaa edes mahdollisuutta.

Pelin ulkoasua parhaiten kuvaava sana on, samoin kuin viime vuonna, mielestäni "karkea". Omaan silmääni nurmi näyttää normaalista pelikuvakulmasta välillä varsin rumalta. Sääefekteistä sade on edelleen todella ruman näköistä. Lumisateessa yöllä pelatessa sen sijaan ei ollut valittamista. Yleisössä vaikuttaisi olevan vähän enemmän liikettä kuin aiemmin, mutta kameran ollessa vähänkin lähempänä, joutuu melkein laittamaan silmät kiinni. Lähelle zoomatessa pelaajien asut ja nurmi sen sijaan ovat toki hienon näköisiä, eikä kasvoissakaan suurempaa valittamista ole.

Suurin ongelma on kuitenkin se, että omalla kohdallani peli jättää jälleen itsestään mielikuvan harmaassa tehtaassa vailla mitään intohimoa tehdystä pelistä. Tämä siis juuri ottelua pelatessa unohtaen kaikki erilaiset pelimuodot ja niiden valikoissa säädettävät syvällisyydet joukkueen hallinnasta oman pelaajan kehittämiseen saakka. Itse ottelussa ei ole juurikaan mitään tunnetta mukana. Sama ei kuitenkaan päde toisen jalkapallopelisarjan tapauksessa. Näin ovat asiat tämän ei-jalkapallofanin näkökulmasta.
 
Vastaus: FIFA 12 [Hype / toiveet]

Itse kentällä tuntui varsin typerältä tuo uusi ominaisuus nimeltään "paina A:ta ja pelaajasi puolustaa automaattisesti". No ei tuolla toki asiansa osaavia vastustajia vastaan varmaankaan pärjää, mutta silti turhan yksinkertaista oli vain pitää nappia pohjassa ja antaa pelaajien tehdä työt. Ei tuollaiseen pitäisi antaa edes mahdollisuutta.

Niin ilmeisesti olet sitten pelannut 11:sen demoa..

..tai et ole vielä sitä tajunnut että tuolla tuo vaan pyrkii juoksemaan oman maalin ja pallon väliin eli estämään vastustajan juoksulinjaa.. palloa ei se ota pois vaikka koko päivän pitäisit tuota nappia pohjassa, itse sitten pitää se taklaus erikseen ajoittaa jotta pallon nappaat pois ja se on varsin pätevästi toteutettu, ei onnistu tuosta vain summassa nappia takomalla.. tuo puolustussysteemi on varsin pätevästi uudistettu, kunhan sen jaksaa opetella.
 
Ylös Bottom