Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

GGX2 Gathering +muita 2d-mättöjä

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Mezatte
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan ManjiMaru
Intistäkin pääsee yleensä pois viikonloppuna.

- ManjiMaru

Mutta monikaan ei viitsi lähteä reissaamaan yli sataa kilometriä ensin perjantaina ja sitten taas takaisin sunnuntaina, varsinkaan jos vielä kaikenlisäksi on omaan palveluspaikkaan ties kuinka montakymmentä kilometriä. Ja gatheringihan ei ole tosiaan mikään, jos sinne ei koko viikonlopuksi (tai siksi ajaksi) tule.

No anyway, siitä piti vain sanoa, että mitä ilmeisemmin miitti oli aika menestys, sillä tässä on herännyt keskustelua täällä IRL piireissä että milloin seuraava gathering oikein tosiaan olisi mahdollista pitää.
Eilen juuri jutusteltin yhden osallistujan kanssa ja hänen mielestään jouluaaton jälkeen, joskus ehkä 27.-30.12. olisi hyvä.
Monella pitäisi olla tuossa muutenkin lomaa, ettei sen luulisi olevan ainakaan osallistumisen este, eri asiahan on tietenkin raha, jota tuo joulu saattaa verottaa (kuten myös valmistautuminen Uuteen Vuoteen).
Tämä olisi luultavasti viimeinen gathering suhteellisen pitkään aikaan (n. puoleen vuoteen/vuoteen), koska useimmille "vakkareille" tulee kiireitä.

Kertokaa kuitenkin miten teille, täällä, tuo sopisi, ja jos ei sovi niin mikä sopisi. Paikkana olisi edelleenkin Ylöjärvi, koska se todettiin hyväksi eikä sinne ollut hirveitä vaikeuksia väellä löytää.
Ilmoittakaa vain varmat osallistujat, tai suhteellisen varmat, koska en todellakaan aio tätä järjestää jos ei tiettyä osallistujamäärää saada aikaiseksi (10 luultavasti sellainen määrä). Jotta ei heti tarvitse tietää varmaksi tuleeko, niin viimeinen mahdollisuus ilmoittautua miittiin olisi tuossa 14. Joulukuuta.
Luulisi että väki tietää kahta viikkoa ennen onko heillä menoa vai ei.
Viimeksi oli kaksi pleikkaria ja ne riittivät 9 pelaajalle hyvin, mutta jos nyt tulee enemmän henkilöitä jotka haluavat pelata useammin, niin olisi mukava saada tietää ketkä osallistujista pystyisivät tuomaan pelin ja laitteen mukanaan.
Televisioista ei kannata nähdä suurta huolta, niitä kun riittää aivan hyvin. Neljään pleikkariin olisi melkein pakko päästä jos osallistujamäärä on 14 henkilön luokkaa, jotta väki ei joudu odottamaan liikaa.
Ikärajaa en haluaisi pistää, mutta jos kuitenkin sanottaisiin että ei alle 16-17-vuotiaita (kaikki viime gatheringissä olivat vähintään täysi-ikäisiä).

Veib ei varmaankaan osallistu matkakulujen takia?
West? ManjiMaru? Jotain muita randomheeboja jotka eivät aikaisemmin ole sanoneet mitään?
Jos Neonomidea peli kiinnostaa, niin kiinnostaisiko myös gathering?

Tietenkin, tuleehan tämä aika nopeasti, varsinkin kun juuri pidettiin tuollainen... but what can I say, it was a success.

Hehe, vaikka oli hauska viikonloppu, meni se silti vähän kalliiksi... 28'' televisio tippui suoraan DreamCastin päälle, se paloiksi ja perkeleen kännykkäkin meni rikki... :D
Mutta oli siellä silti kyllä mukavaa, ei tuollaiset pikkuasiat sitä fiilistä heikennä.

Kertokaa mietteitänne, ihmiset.

EDIT: Ah, ja niin... tällä kertaa olisi tietenkin aikomuksena yrittää saada nauhoitettua matseja... täytyisi vain löytää tuo rgb scart jakojutskari jostain.
Muuten joutuisi tekemään hassuja viritelmiä tai pelaamaan koneen näytöltä (mikä ei ole hyvä idea). Kertokaa jos jollain on tietoa mistä noita voisi hommata täällä Suomessa, tai jos jollain vaikka semmoinen vempele sattuisi olemaan.
 
Itse reissasin lähes joka viikonloppu palvelusvuoden ajan edestakaisin yht. n. 400+ km=n. 6h. Mikäs siinä kun valtio maksaa.

Mikäs tuo nyt muka on ettei yhtenä viikonloppuna onnistuisi?

Pöh.

- ManjiMaru
 
Saakos niitä matseja nauhotettua videolle? Meinaan konetta voi olla hankalampi saada jostain sinne ylöjärvelle ja viel semmosta millä voisi nauhottaa. Ne matsit kyllä voisi myöhemmin helposti siirtää videolta koneelle.

Yksi, kylläkin aika huono vaihtoehto, olisi ottaa videokamera ja jalusta sille jolloin pitäisi vaan säätää niin että kukaan ei ole kuvan edessä. Kuvan voisi myöhemmin helposti rajata niin että on vain pelkkä peli kuvas.. ja jalusta takaisi heilumattoman kuvan.

EDIT: Ainiin .. tosiaan .. muistaakseni videokamerankin saa suoraan nauhottaan jos ps:ltä saa kuvan svideona kameraan. Täytyykin varmistaa tuo.. meinaan se vois jopa olla hyvä vaihtoehto.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan ManjiMaru
Itse reissasin lähes joka viikonloppu palvelusvuoden ajan edestakaisin yht. n. 400+ km=n. 6h. Mikäs siinä kun valtio maksaa.

Mikäs tuo nyt muka on ettei yhtenä viikonloppuna onnistuisi?

Pöh.

- ManjiMaru

No, tuohan ei nyt kerro minulle mitään, ethän sinä edes osallistunut gatheringiin... :)
Nyt on mahdollisuus muuttaa sekin.

Mutta joo, en usko että armeija paljoa kustantelee matkaa Jämsästä - Tampereelle, jos palveluspaikka on vaikkapa Helsingissä. En usko myöskään että kukaan suostuu lähtemään gatheringiin ennenkuin on käynyt kotona hoitamassa kaikki asiansa ja pakkaamassa kamoja.
Veikkaanpa myös, että jos henkilö jossain kauempana palvelee, ei hän halua viettää vaikkapa ~6-8h matkoihin yhtenä päivänä, koska se tarkoittaisi sitä että hänen osaltaan gatheringi olisi yhden päivän kokoinen. Lomille 17, kotona vaikka klo 21-22, Tampereelle lähtö sun muut... hienoa, olet täällä jo yhden aikaa yöllä. Sunnuntaina joutuu lopettamaan 13-14 aikoihin, jotta ehtii kotona pakkaamaan sun muuta, sitten takaisin kahdeksitoista.
Tämähän nyt on äärimmäinen vertauskuva, mutta silti, hyvin pieni määrä peliaikaa.

Tebu: Ei saa nauhoitettua videolle ellei ole ntsc-videot, ja niitä ei ihan löydykään joka päivä... Ja se pitää olla siis aivan NTSC-VIDEOT, ei kelpaa pelkästään ntsc-playback.

Ja videokameraa ei kyllä tulla käyttämään, kun on mahdollisuus parempaankin... ei noita scart-jakojuttuja niin vaikea voi olla löytää, etteikö täältä suomesta saisi. Olisi mukava vain jos joku tietäisi mistäpäin täällä niitä voisi löytää.
 
Olisko periaattees sen parempaa vaihtoehtoo kun videokamera.. eikö siitä scart hommelista lähde svideokin ellen väärin muista? ... Silloin sen saisi suoraan kytkettyä videokameraan ja videokamerasta rec päälle?

Silloin se tulisi täydellä laadulla nauhalle ilman ihme säätöjä ja leikkimisiä tietokoneen halvoilla kaappauskorteilla ... vai onko jollain oikeesti hyvä kaappauskortti joka saisi koneensa messii?
 
Pelattiinko gatheringissä yhtään Soul Calibur 2ta? Missasinko siis mitään. :D Olisin voinut tulla ownaan mun Sophitialla jos siä olis pelattu sitä.. Sujuu myös Ivy ja Nightmare jo jonkin verran.:)

Joo PS2sta saa ulos vähän kaikkee, SVHSn, RGBn, komponenttiulostulon.... ja kaikkeen tarvitaan luonnollisesti oma johtonsa. kattokaa www.hevnet.com ->Playstation 2.
siä on vaikka mitä. Sit noita johtoja ja kaikenlaista tollasta tavaraa löytyy Tampereella ehkä parhaiten Game housesta. Siä on ohjain adaptereita ja vaikka mitä. http://www.gamehouse.fi/

RGB on muuten kuvanlaadussa reilusti yli muiden. Jos saatte sillä suoraan videokameraan niin hyvää tulee. ;) SVHS taitaa olla seuraava ja S-video (se normi keltanen video johto?) tulee vasta perässä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ei pelattu SC2:sta ei... kuten aikasemmin sanoin, pääasiassa X2:sta X2 gatheringissä pelataan.
Tietenkään, kenelläkään ei ollut SC2:sta muutenkaan mukana, mutta useimmat halusivat X2:sta, siellä kun oli vain kaksi pleikkaria joten moni joutui odottamaan niin ruuhkaa oli koneille.
Useimmathan eivät odottamisesta välittäneet, oli mielenkiintoista katsella hienoja matseja.

DC:llä olisi luultavasti väki pelannut, mutta koska sen päälle heti perjantaina tippui televisio, oli se pois kysymyksestä.

Mutta Getawayta pelasi yksi henkilö kun kaikki muut olivat menneet nukkumaan!!!!!!!!!!!!!!! :P

Jos vaikka nyt seuraavan saisi järjestettyä, niin ihan hyvä olisi.
 

Jos Neonomidea peli kiinnostaa, niin kiinnostaisiko myös gathering?
[/B]

Ai sori, en olekaan käynyt vähään aikaan täällä. Ei taida (tainnut?) onnistua, täältä idästä on matkaa Hesaa noin 500km ainakin. Olen tietty henkisesti mukana. (Ruumis yrittää pelata GGX2:hta samaan aikaan )
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Neonomide
Ai sori, en olekaan käynyt vähään aikaan täällä. Ei taida (tainnut?) onnistua, täältä idästä on matkaa Hesaa noin 500km ainakin. Olen tietty henkisesti mukana. (Ruumis yrittää pelata GGX2:hta samaan aikaan )

Heh, no ei tätä kyllä Hesassa pidetäkään, Tampereella ihan... Mutta jos idästä päin tulee, niin ei se kilometrimäärä varmaankaan niin paljoa heitä, tuli sitten Tampereelle tai Helsinkiin.

EDIT: 439 kilsaa, ei toi nyt niin hirveän paha olis... vähän aikaa uhrata siihen ja päästä pelaileen muiden heebojen kanssa. :D
Opiskelija-alennuksetkin (ilmeisesti, vai?) vielä, niin ei ole edes ihan hirveää... tuleehan tänne Raahestakin eräs henkilö, heh. :)

Ja siis, tuo aikaisempi miitti järjestettiin juuri viime viikonloppuna, mutta suosio oli niin suuri että tässä alettiin jo miettimään vähän seuraavaa gatheringiä.
Joulun jälkeen, 27.-30.12, olisi tarkoitus pitää siis seuraava.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Mezatte


DC:llä olisi luultavasti väki pelannut, mutta koska sen päälle heti perjantaina tippui televisio, oli se pois kysymyksestä.


Ai saakeli:eek: mahtaa olla vitutuskerroin noussu aika korkeelle tossa vaiheessa. Järjestää gatheringia johon tulee porukkkaa ympäri suomen...(Tampere:D)

Olis muuten kiva jos nauhotatte niitä matseja ja paatte nettiin jossain koko/laatu suhteeltaan hyvässä formaatissa, saa sitten imutella ja kattoo kuinka tosimiehet pelaa. Toivottavasti ne mun edellisessä postauksessa antamat linkit autto yhtään.
 
Ensimmäinen viestini ja alan heti viilaamaan pilkkua. Te tulette vielä tykkäämään minusta... :p

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Kalevispetke
RGB on muuten kuvanlaadussa reilusti yli muiden. Jos saatte sillä suoraan videokameraan niin hyvää tulee. ;) SVHS taitaa olla seuraava ja S-video (se normi keltanen video johto?) tulee vasta perässä.
Korjaan sen verran, että se keltainen perusjohto tunnetaan komposiittivideona, ja se tosiaan on huonoin vaihtoehto kuvan laadun kannalta.
Lisäksi SVHS ja S-Video tarkoittavat samaa (eli sitä vähän ps/2-hiiren liittimen näköistä kuvajohtoa) ja se tarjoaa tosiaan jo huomattavasti parempaa kuvaa kuin tuo normijohto.
Ja kyllä, RGB on näistä kolmesta paras vaihtoehto. (Joskaan itse en ole ainakaan omalla televisiollani huomannut juurikaan eroa S-videon ja RGB-scartin välillä).
Noh, se siitä...

Ja mitä uuteen miittiin tulee, niin ainakin alustavasti ilmoittaudun mukaan. Näitähän ehtii vielä miettiä, mutta ainakin tällä hetkellä minulle sopii mikä tahansa viikonloppu ennen joululomaa.

Taitoni GGX2:n suhteen ovat kyllä vielä amatööritasoa, mutta kyllä noissa miiteissä silti hauskaa on ollut :)
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Mijo
Ensimmäinen viestini ja alan heti viilaamaan pilkkua. Te tulette vielä tykkäämään minusta... :p


Korjaan sen verran, että se keltainen perusjohto tunnetaan komposiittivideona, ja se tosiaan on huonoin vaihtoehto kuvan laadun kannalta.
Lisäksi SVHS ja S-Video tarkoittavat samaa (eli sitä vähän ps/2-hiiren liittimen näköistä kuvajohtoa) ja se tarjoaa tosiaan jo huomattavasti parempaa kuvaa kuin tuo normijohto.
Ja kyllä, RGB on näistä kolmesta paras vaihtoehto. (Joskaan itse en ole ainakaan omalla televisiollani huomannut juurikaan eroa S-videon ja RGB-scartin välillä).
Noh, se siitä...

Ei mitään hätää, mää en ollu itteekään ihan 100% varma asiasta. Hyvä kun korjasit.
 
On unohtanut tänne pistää, että jos tosiaan asiaa tulee, niin voi myös käydä tuolla IRCissä kanavalla #guiltygearx (@ IRCnet). Sieltä minut tavoittaa, kuten myös useimmat muutkin "GG-ryhmään" kuuluvat tyypit.

Osallistumisia voi pistää privana täällä tai tulla tuonne kanavalle puhumaan tarkemmin vaikkapa taktiikoista sun muusta turhasta, muutenkin kanavalle yritetään vähän saada enemmän porukkaa, idlaamaan tai oleskelemaan, siellä kun ei ole oikeastaan muita kuin tämä meidän "ryhmä".

Näyttää kyllä vähän heikolta tuon Joulukuun Gatheringin osalta, mutta saas kattoo jos vaikka Rautanyrkki virvoittaisi kiinnostuneita osallistumaan.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Mezatte
Näyttää kyllä vähän heikolta tuon Joulukuun Gatheringin osalta, mutta saas kattoo jos vaikka Rautanyrkki virvoittaisi kiinnostuneita osallistumaan.

Mjoo, mäkään kerkiä nyt lainkaan, aijai, taidot (?) ruostuu... no, aina voi hyppiä ja painaa dustia ja piestä anonymous eddieitä...
 
Juu, eli tässä nyt ihan infona, tuota Joulukuun Gatheringia ei nyt sitten ole.

Mutta, tässä on nyt suunnitteilla Gathering Helmikuun 13-15. Tämä järjestettäisiin sen takia, että tuolloin olisi matkustamassa ruotsalaisia X2-pelaajia tänne suomeen, juurikin osallistumaan tuohon.
Päivämäärää ei ole täysin vielä lyöty lukkoon, mutta se on alustavasti tuo viikonloppu, koska se tuntuu useimmille sopivan paremmin. Siis joiden kanssa olen puhunut.

Manji kyseli minulta lisätietoja tapahtumasta ja se pidetään erittäin suurella todennäköisyydellä Ylöjärvellä, ajankohta on tällä hetkellä tuo. Kerro mitä muuta haluat tietää.
Veib, toivottavasti pystyt osallistumaan.
West, haluaisin tietää mielipiteesi aiheesta, kiinnostaako?
Jos Veibkin vielä majailee Helsingissä tuolloin, niin kaikillehan pystyisi järjestymään kimppakyyti tai jotain.
Tai sitten Veib käyttää sitä alennustansa, ihan miten tahansa.

Osallistujia on tällä hetkellä vain tämä oma ryhmämme (joista pari epävarmaa) ja nämä ruotsalaiset.

Lisätietoa aiheesta ja "virallinen" threadi on täällä.

Kiinnostuneet, heittäkää privaa, postikaa tänne tai tuohon gcc-threadiin.

Muazen: Ehkä se on oppinut, jos et tällä kertaa pystykään pieksemään j.Dllä loputtomiin. :P
Tosin hyvä muistaa tuo taktiikka sitten turnauksessa, ei ainakaan häviä sille. ;)
Ja mitäs anti-bodyslashing propagandaa sä oikein levität tänne häh? Pitää varmaan bodyslashia oikein kunnolla sitten seuraavalla kerralla, nih!
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Mezatte
Jos Veibkin vielä majailee Helsingissä tuolloin

Öö tuota. Minähän siis asun Imatralla vielä seuraavat 1½ vuotta.

Mutta joo. Yritän siis tällä kertaa päästä paikalle.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Veib
Öö tuota. Minähän siis asun Imatralla vielä seuraavat 1½ vuotta.

Niin, tarkoitinkin että jos työpaikkasi järjestää sinulle kämpän, eli jos sivaripaikkasi on helsingissä, niin olet silloin (perjantaina) luultavastikin vielä sielläpäin. Näin.
Olettaen siis ettei sivaripaikkasi ole jossain muualla ja niin poispäin.

Mutta yritähän ihmeessä päästä osallistumaan. Sinua vastaan olisi erityisen hauska päästä pelaamaan, nyt varsinkin kun olet päässyt harjoittelemaan.
 
Missä on Ylöjärvi? :p
Kyllä periaateessa kiinostaa jos saa logistiikan pelamaan ( Lue: Helposti ja Halvalla paikalle ).
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan west
Missä on Ylöjärvi? :p
Kyllä periaateessa kiinostaa jos saa logistiikan pelamaan ( Lue: Helposti ja Halvalla paikalle ).

Tampereella, jos totta puhutaan heti sen vieressä.
Kyllähän aika halvalla ja helposti pääseekin, jos vaikka matkustaa yhteiskyydillä muiden hesalaisten kanssa... Manji, Mijo. Ainakin näin uskoisin.
 
Ylös Bottom