Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Gran Turismo 7

Vilpittömästi kiinnostaa että mitä riskejä on siinä, että pelissä olisi edes hiukan enemmän offline-sisältöä?
Ei mitään hajua. Mulla ei ole edes pc:tä. Olen aivan pihalla kaikesta, mikä liittyy koodiin.
Tosin vähän sama juttu mikromaksujen kanssa. Tuntuu että jos näiden sisällyttämistä pelisuunnitteluun ei ota hihkuen vastaan on kiirehtijä ja grindaaja ja tyyppi jonka pitäisi saada kaikki ja heti.
Nyt taisi mennä vähän mustavalkoiseksi.
Mulla piti aluksi olla ämpäri vieressä, kun aukaisin GT7:n ja näin alkuvalikon tarjoaman krediittipäkin ostettavana. Ihan vähän parempi olo nyt mutta ikinä en tule ostamaan rahaa peliin.
Olen ihan vähän grindaaja ja kävelen pelini läpi kaikessa rauhassa. Tai siis ajan. Joskus kovempaa.
 
Tosin vähän sama juttu mikromaksujen kanssa. Tuntuu että jos näiden sisällyttämistä pelisuunnitteluun ei ota hihkuen vastaan on kiirehtijä ja grindaaja ja tyyppi jonka pitäisi saada kaikki ja heti. Tämä saattaa räjäyttää toisten tajunnan, mutta näitä voi vastustaa vaikka ei itse edes ymmärtäisi kauheaa grindaamista.
Kuluttajana suosiolla pyllistäminen on hölmöä eikä ole mielestäni tehnyt isossa kuvassa AAA-pelaamiselle hyvää.
Tässä ehkä kannattaa muistaa se että jo GT6 ajoista asti on ollut mikromaksuja enkä usko että tämänhetkiset toimet netissä tulee muuttamaan tämän pelisarjan suuntaa niiden kanssa. Muistan kyllä itsekin kuinka se harmitti GT6:n kanssa, mutta nopeasti sen huomasi että ei sillä ole mitään väliä. Ihan riittämiin niitä autoja saa vaikkei ihan jokaista ostaisikaan.

Mutta itse pelistä: Eilen tuli päräytettyä viimeinen cafe menu läpi ja oli muuten aika haastavaa. Pelasin koko pelin hardilla, mutta tätä varten piti laskea normaalille ja siltikin oli joissain kisoissa oikeasti vaikeaa. Saattoi johtua siitä että ainoa GR3 luokan autoni oli lootboxista tullut Ferrari 458, jolla oli hieman haastavaa ajaa tarkasti ja kovaa. Muuten tämä cafe touhu oli ihan jees, mutta sinänsä aika jännä että ei vaadi edes international B lisenssiä missään kohtaa. En nyt vielä ehtinyt muita kisoja tutkia, mutta ainakin aiemmissa peleissä tarvitsi ajaa kaikki lisenssit, jotta pystyi kaikkiin kisoihin osallistumaan.

Lisensseistä puheenollen, oli hauska käydä hurauttamassa IA-3(?) lisenssi läpi nyt kun olivat korjanneet rallirenkaat näihin lisenssitesteihin. Aiemmin en päässyt edes pronssiajalle, mutta nyt tuli muutaman yrityksen jälkeen alitettua kulta-aika melkein kahdella sekunnilla.
 
Jo Gran Turismo 5:ssa oli mm. Storesta ostettavia maaleja, jotka olivat kertakäyttöisiä. :confused:
!
Legend Carsissa on myytävänä vähän ajettu De Tomaso Mangusta '69 hintaan 245 000 Cr.
Grindaamaan siitä!
!
 
se n. 400 autoa kuulostaa paljolta mutta tein parin merkin osalta pientä vertailua ei-kilpa-autoista/kaikki FM7 vasten. (gt7 lista netistä + uusien kaupassa vakioiden laskentaa jne)

Chevrolet:
GT7 10/14
FM7 37/53

Audi:
GT7 4/11
FM7 19/28

Että ilmankos tuntuu että ei helpolla löydy mielenkiintoisia autoja..
 
Viimeksi muokattu:
Samaa ihmettelen minäkin. PS5 tunteja pelattuna nyt sellaset 30 enkä ole yhteenkään bugiin törmännyt.
Meneppä sinne lisenssitestiin jossa ajetaan EK Civic typer R:llä ja kuuntele korvillasi. Jos ei löydy bugia niin sitten sitä ei ole PS5 versiossa koska itsellläni on PS4. Tai se kerettiin korjaamaan.

Seuraava vaihtoehto on että ajat kännissä :D
Ja tässä tosiaan vasta yksi esimerkki bugista.
 
Hei, onko kellään tietoa miten saa poistettua kaikki tallennukset tästä pelistä? Haluaisin aloittaa alusta kokonaan nollasta. Poistin koko pelin ja latasin uudestaan ja silti kaikki tallennukset jäljellä
 
Meet pleikkarilal sinne missä ne savet on siel pilvessä ja poistat sieltä, tai jos savet onkin pelin serverillä on poistaminen silloin mahdotonta.
 
Hei, onko kellään tietoa miten saa poistettua kaikki tallennukset tästä pelistä? Haluaisin aloittaa alusta kokonaan nollasta. Poistin koko pelin ja latasin uudestaan ja silti kaikki tallennukset jäljellä
Tsekkasin konsoli- ja pilvitallennevalikon; kyllä sieltä tiedoston deletointimahku löytyy..

Edit: luin tuon ylemmän. Ok. Olisiko ainoa keino aloittaa uudella tilillä?
 
Aika paljon on nykyään sellaisia autopelejä, joissa ei voi aloittaa uraa uudestaan alusta. En kyllä keksi, miksi edes joku haluaisi tässä vääntää nuo Esson baarin kahvikerhot uusiksi. Ehkä joku Chrisin terävä kommentti 80-luvun Nissanista jäi lukematta ekalla kertaa?
 
Tämä peli kyllä kiinnostaa paljonkin, mutta ei ihan niin paljoa että sen takia pleikkarin ostaisin (jota ei tosin mistään saa vaikka haluaisikin). Tykkäsin vanhoista ps1 ja ps2 aikaisista Turismoista todella paljon. Minua eniten kiinnostaa ajella vanhoilla 80-luvun kakkos koppasilla golfeilla, lasiperä civikillä ynnä muilla vastaavilla hitailla ja normaaleilla autoilla. Näiden virittely ja säätäminen oli todella hauskaa. Myös tuo uran hidas kehitys oli todella kiva.

Näiden jälkeen siirryin forza sarjaan kun GT:n kanssa kesti pitkään tulla ulos ps3:lla. Ostin pleikkarin GT 5:sta varten ja pettymys oli aika suuri. Grindailu ja vanhoilla autoilla ajelu oli mukavaa, mutta esim forza sarjasta ei oltu otettu oppia esim virittelyn osalta. Forza sarja taas saisi ottaa oppia turismosta yksinpelin puolelta. Siinä kun saa heti alussa miljoonia rahaa ja kaikki autot.

Gt7:ssa harmittaa autojen ja etenkin näiden perus autojen pieni määrä, mutta toivottavasti näitä tulee lisää myöhemmin. Etenkin silloin joskus kun saan pleikkarin taas ostettua.

Muistaakseni jostain näin että astetta corsaan oli tehty pc:llä gran turismo modi jossa yksinpeli kuin ensimmäinen gt, mutta ajomalli assetosta. Harmi kun en omista tarpeeksi hyvää tietokonetta.
 
Yksi mikä hiukan myös ärsyttää tässä ja muissakin autopeleissä on tuo jos ajaa "automaatti vaihteisto" asetuksilla.. ymmärrän kyllä että tällä halutaan tasoittaa manuaalivatkaajia mutta oikeastihan automaattilootat vaihtaa pitkälti nopeammin kuin manuaskit. Tylsyys siis siinä että automaattiasetuksilla 1 ja joissain 2 vaihde jää hirttämään punarajalle tahallisen hidastavasti vaikka oikeasti loota tekisi vaihdon heti kun se ylittää kierros/kuormitus rajat. Olisiko aika jo simuloida paremmin automaatti lootan toimintaa? ja ehkä niiden manuaali toiminnonkin tarvittaessa, voi vaihtaa kun haluaa tai antaa mennä lootan asetuksilla.
 
Vähän sama juttu kaikissa ajohelpotuksissa. Varmaan joskus ne ovatkin olleet huonompia, mutta nykyään ajoavut kyllä lähinnä nopeuttavat ajamista. En tiedä, käytetäänkö missään vakavasti otettavassa autossa enää niitä robottivaihteita tai sellaisia automaattivaihteita, jotka olisivat manuaalia huonompia tai hitaampia, mutta tuskin ainakaan missään kilpa-ajoon tarkoitetussa ajoneuvossa. Peleissä on totuttu siihen, että ajoavut poistamalla pitää pärjätä paremmin ja tingitään mielummin simulaation realismista kuin siitä unelmasta, että kuski olisi parempi hallitsemaan autoa ilman tietokoneiden sun muun elektroniikan apua. ACC:ssähän tuo on jo korjattu niin, että kohtuullisilla ajoavuilla ajaminen on nopeampaa kuin ilman.
 
Ylös Bottom