Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Grand Theft Auto IV

Vastaus: Grand Theft Auto IV [PS3]

Menin pelin ensimmäisen kerran läpi silloin kun peli julkaistiin (versio 1.00). Tälllöin ei ollut trophyjä tässä pelissä. Silloin menin pelin läpi noin 89%.

Nyt maaliskuussa menin pelin toisen kerran läpi (uusin versio oli asennettu). Nyt menin pelin läpi 18 tunnissa (siis sen tarinaosuuden). Todellisuudessa aikaa taisi mennä jotain 21 tuntia. Aikalaskuri ei laske aikaa jos lataa pelin edellisestä tallennuksesta.

Tarinapelin jälkeen menin myös kaikki pikkujutut läpi eli sain 100% tästä pelistä. Halusin saada tästä "täydet prosentit", koska aikoinaan olen myös saanut 100% Vice Citystä ja San Andreaksesta (GTA 3:sta en ole kuitenkaan saanut 100%). Myös kun GTA 5 julkaistaan niin halusin myös tämänkin takia mennä edellisen osan "täydellisesti" läpi.

Sain siis GTA 4:stä kaikki yksinpeli trophyt. Vain moninpelitrophyt sai saamatta. Tätä en enää jaksa suorittaa, koska aikaa siihen menisi ainakin 50 tuntia (eli enemmän mitä yksinpeliin meni aikaa).

Voisin jopa sanoa, että GTA 4:sta on todella vaikeaa saada platinum trophy. Vaikeus liittyy enemmänkin aikaan ja kärsivällisyyteen kuin aikaan. Vihaan tapauksia, jossa moninpeleihin laitetaan todella vaikeat trophytavoitteet. Tiedän ainoastaan yhden pelin, jossa on vaikeampaa saada platinumin moninpelin takia. Far Cry 2:sta moninpeliin menee ainakin 200 tuntia aikaa (eli neljä kertaa enemmän kuin GTA 4) jos haluaa saada kaikki trophyt. Siitäkään pelistä en jaksa moninpeliä suorittaa (en edes viitsinyt aloittaa). Menin vain kaikki yksinpeli trophyt.

Seuraavana viikonloppuna siirryn GTA 4:sen lisäosiin. Toivottavasti niissä on parempi grafiikka kuin GTA 4:ssa. Välivideot GTA 4:ssa näytti mielestäni surkealta.

Muuten GTA 4:ssa minulle tuli toisessa pelikerrassa hauska bugi vastaan:

Valitsin loppuvaihtoehdon, jossa se Kate kuolee (Kate muutin oli rumin akka koko pelissä). Pelin jälkeen kuitenkin Kate soitti kolme kertaa minulle, joten vein hänet "ulos". Kolmannella kerralla kun vein hänet juomaan niin hän kuoli. Ruutuun tuli vain punaisella teksti, että Kate on kuollut. Myös Katen veli soitti Katen kuoleman jälkeen, ilmoittaen, että jatka vain Katen kanssa seurustua tjsp. Luulisi, että tällaisenkin bugin korjaaminen olisi helppoa.
 
Vastaus: Grand Theft Auto IV [PS3]

Pitihän tämä arvata ajattelin ostaa jonkun puzzlepelin mutta päädyin tuohon lisä-osa pakettiin. Tällä hetkellä playstation 3 foldaa ja odotan että nuo kummatkin lisä-osat tulevat ja sitten pelaamaan.
 
Vastaus: Grand Theft Auto IV [PS3]

Nyt menin lisäosat vihdoinkin läpi, melkein heti varsinaisen GTA 4:sen jälkeen.

TLAD: Pelin menin 100% läpi. Suoritin myös kaikki trophyt. Menin kuitenkin vain 25 jengisotaa läpi, koska loput 25 ei olisi tuonut enää mitään uutta peliin.

BOGT: Pelin menin 100% läpi. Suoritin myös kaikki trophyt. Tästäkin menin vain 25 huumesotaa läpi.

Mielestäni BOGT oli paras osa näistä GTA4 peleistä. Se oli myös vaikein. Kun BOGT tehtävistä menin kaikki tehtävät 100% niin jotkut olivat aika vaikeita. Mielestäni vaikein tehtävä oli se NO3 - Followed Close tehtävä. Tätä yritin ainakin 15 kertaa. Tässä tehtävässä taisin aina tehdä mokan heti taksikohtauksen jälkeen, jossa piti mennä pylväiden välistä. Eli tällöin taisin mennä hieman liian varovasti.

Nyt olen mennyt GTA 4:sen trophyistä hieman yli 80 prosenttia. Eli vain moninpeli trophyt ovat menemättä.

Seuraavaksi taidan siirtyä Red Dead Redemptioniin.
 
Vastaus: Grand Theft Auto IV [PS3]

Nyt on muutama tehtävä takana. Kiva tuo introvideo :) Tehtävät olivat nyt alkuun ajamista tuli tuossa hieman räiskintääkin. Lähinnä tuo moottoripyörien ohjaus vei huomion se nimittäin tuntui hyvin jämäkältä mikä on hyvä. Ääninäyttely oli vakuuttavaa.
 
Vastaus: Grand Theft Auto IV [PS3]

The Ballad of Gay Tony, Online TDM.

Hei, jos jotain kiinnostaa pelata Tonyn team deathmatchiä niin saa lisäillä. Toivoisin, että oot sen verran motivoitunut, että jaksat odottaa peliä aulassa 1-10min. Siinä ajassa pelaajat poikkeuksetta liityy ja sitten Rock n Roll !!! :)
 
Vastaus: Grand Theft Auto IV [PS3]

Hei olisi sellainen idea että mitäs jos tässä jossain välissä pidettäisiin peli-ilta GTA 4:ssä?
Ainakin itseäni kiinnostaisi.
 
Vastaus: Grand Theft Auto IV [PS3]

Noista hyvistä videoista innostuneena meni lisälevy taas koneeseen ja bogt:ssa tuli joku tehtävä missä pitää varastaa helikopteri ja sillä ampua aseiden kaupustelijat. En sitten millään osunu sillä kopterilla mihinkään varmaan vartin jaksoin lennellä ympäriinsä mutta, sen jälkeen tuli turhautuminen ja kopteri palasiksi.
No jos huomenna uudelleen.
 
Vastaus: Grand Theft Auto IV [PS3]

Hei olisi sellainen idea että mitäs jos tässä jossain välissä pidettäisiin peli-ilta GTA 4:ssä?
Ainakin itseäni kiinnostaisi.

Mukana ollaan, jos tällaista ollaan järkkäämässä. Pääsiäisenähän on hyvin aikaa. Tosin lauantaina ei pääse.
 
Vastaus: Grand Theft Auto IV [PS3]

Oli kyllä upea tuo Lost and Damned. Oli mukana sitä Sons Of Anarchy tunnelmaa. Viimeinen tehtävä oli aika eeppinen. Tony ballaadi on ihan mukavan oloinen.
 
Vastaus: Grand Theft Auto IV [PS3]

Toimiiko tavallisen iv:n tallennus tuossa complete editionin mukana tulevassa? Tarkoitan siis iv:tä joka on ostettu erikseen nuista lisäosista.
 
En ainakaan ite ole huamannut eroa. GTA 4sta edelliset kokenukset onkin xboxilla joskus aikoinaan. Turha bluuri tässä on vieläkin. Tänään hankittu GTA Ce PS3lle ja 45min meni ekassa pelikerrassa pelkkää kuvaa säätäessä telkkarista ja itse pelistä. Eikä tuntunut löytyvän sellaista millä pystyy pelaan vieläkään..
 
Vastaus: Grand Theft Auto IV [PS3]

HDllä on paska laittaa niitä telkkarin asetuksia ku joko on liia kirkasta tai pimeetä, pienikin varjo ja ei nää mitään.... sitten SCARTilla ei oo tätä ongelmaa, sen saa helposti säädettyä.
 
Vastaus: Grand Theft Auto IV [PS3]

Onko Complete Collectionissa paremmat grafiikat kun normaalissa versiossa? Eli onko turha blurri otettu pois ja grafiikkoja terävöitetty. Ainakin joku gtaforumsissa väittää.

Itse pääpelissä en näe eroja (omistan sekä alkuperäisen, että Complete Collectionin, tosin en ole kokeillut molempia peräkkäin), mutta Gay Tony -lisäosasta on poistettu nuo blurrit ja peli näyttää monien silmiin paljon terävämmältä. Jos menemme free mode -porukallamme Liberty Cityyn riehumaan, valitsemme aina Gay Tonyn alkuperäisen sijaan.

Mielestäni myös frame rate pysyy Gay Tonyssa tasaisempana, vaikka ruudulla paljon tapahtuisikin. Lost and the Damnedia en ole koittanut.

YouTube - ‪GTA4 vs TBoGT - Mini Graphics Comparison (PS3)‬‏ tässä lyhyt vertailu Originaali vs. Gay Tony. Eron huomaa parhaiten viimeisestä pätkästä, alkaen ajassa 0:47.

YouTube - ‪Grand Theft Auto 4 - Ballad of Gay Tony Free Mode Fun‬‏ tuossa oma Gay Tony -kooste, jossa esim. tuo frame rate pysyy hyvänä vaikka kovasti paukkuukin. Videon lopussa näkyy myös kuinka paljon terävämmältä tuo kaupunki näyttää yläilmoista (+ Gay Tonyssa pääsee lentämään korkeammalla kuin alkuperäisessä, varmaankin tuon peliin lisätyn laskuvarjon vuoksi).
 
Vastaus: Grand Theft Auto IV [PS3]

Yritin muuten eilen lähettää party modesta kutsua kaverilleni, jolla on Complete edition, mutta tavallisella pelillä ei ilmeisesti pysty? Puhelimessa valinnat näyttävät tyhjää. Tämä ei myöskään toiminut toisinpäin? :confused:
 
Vastaus: Grand Theft Auto IV [PS3]

Mielestäni niiden pitäs kyl toimia keskenään netissä, koska olen mielestäni pelannut Free modea jossa jollain on ollut complete editioni, joten uskon että partykin toimii,
mutta voisiko liittyä millään tavalla NATiin?
 
Vastaus: Grand Theft Auto IV [PS3]

Mä ja kaveri kun pelataan, niin aina kun GTA IV on molemmilla ladannut, täytyy toisen (kutsun vastaanottavan) pelaajan käydä poissa PS Networkista ja sitten kirjautua takaisin. Muuten kutsut eivät tule perille.
 
Vastaus: Grand Theft Auto IV [PS3]

Kun tuossa Lost and Damnedissa ajetaan jengissä niin missä tuon varajohtajan paikka on? Onko se etuvasemmalla?
 
Vastaus: Grand Theft Auto IV [PS3]

Kun tuossa Lost and Damnedissa ajetaan jengissä niin missä tuon varajohtajan paikka on? Onko se etuvasemmalla?

Eikös se ollut keskellä kaikista taaimpaisena? Jos meet liian kaukasi jengistäs, maahan kyllä ilmestyy se Lostin logo, joka näyttää sen oikean paikan.
 
Ylös Bottom