Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Grand Theft Auto Online

Vastaus: Grand Theft Auto Online

Katoaako noi päivtykset moottoripyörä bisneksistä jos et tee niitä? Onko varaston sijainnilla mitään merkitystä ja kannattaako silloin myydä kun on resupply/product täynnä? Itse en noita oo pahemmin tehny niin ajattelin täältä tiedustella :D
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Ei ne päivitykset mihinkään katoa. Ainoa mihin sijainti vaikuttaa on se mihin sitä kamaa myydään jos valitsee sen paremmin tuottavan vaihtoehdon.
Jos varasto on kaunpungilla niin ne pidemmät toimitukset tehdään sandy shoresin suunnalla ja sama toisinpäin.
Mitä enemmän tavaraa myy kerralla niin sitä useampaa ajoneuvoa käytetään eli en suosittele ainakaan soolona myymään kun product mittari on täynnä.
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Juu selvä homma. Voi sitä soolona myydä jos tulee huono kuljetus esim ne hitaat rekat niin sulkee vaan pelin tai menee tarinaan ja sit takas online niin siellä on uus kuljetus tyyli. Mutta joo harvoinpa noita tullu yksin myytyä ja sillä glitchillä saa mukavan nopeesti coke homman täyteen. Tuo päivitys homma oli vaan epäselvä ku vaihdoin varastojen paikkaa huvikseen kalleimpiin mahdollisiin niin jouduin ostaa päivtykset uudestaan. Jos ostat aina supplyt vaikuttaa se mihinkään? Pari kertaa vaan ostanu vaikka tota massii ois kyllä sen verran et vois aina ostaakkin :D. Mitä tapahtuu jos suljet bisnekset katoaako silloin ne päivitykset? Ljt:n ainakin vissiin saa hiljaseks :D. Ja eikös tässä ollut vielä sekin homma et kytät voi sulkea sun bisneksen jos kuset sen puolustamis homman?
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Varaston paikkaa vaihtaessa ilmeisesti menettää ne päivitykset kyllä kuten sullekin kävi, mutta jos suljet nuo operaatiot niin ne kyllä säilyy. Ainoa minkä sulkemisen yhteydessä menettää on valmis tuote.
LJT hiljenee vain sillä, että paikan sulkiessa sulla on vähintään yksi palkki tarvikkeita varastossa. Muuten se soittelee sulle edelleen ja valittaa, että tarvikkeita ei ole.
Itsellä kytät ratsasi paikan kerran kun muuten vaan pelasin kaverin kanssa ja meistä molemmista lähti henki kun mentiin paikalle ja kyllähän ne sen sulki, mutta sitten piti vaan avata se ja hommata tarvikkeet uudestaan.

Tarvikkeita voi ostaa niin paljon kuin haluaa, mutta silloin saa tietenkin vähemmän voittoa verrattuna varastamiseen.
Monet tekee niin, että ostaa tarvikkeet ja tekee vaikka import / export keikkaa sen aikaa mitä tuotteen valmistus kestää ja sitten taas hyppäävät jengiläisen liiveihin myymään ne ja sama uudestaan.
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Mulle tuli sähköpostiin joku viesti jossa oli että:

$300,000 has been added to your account:

A $300,000 bonus cash gift has been deposited into your Maze Bank account to help keep your ciminal enterprise firing on all cylinders. Thanks for playing GTA Online.

Noh en valita, viimeaikoina rockstar on kyl tiputtanut ihan kivasti kaiken maailman bonusrahoja. Pieni summahan toi on, ehkä just housut saa ostettua. Noh, ei se ilmanen raha haittaa!
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

^ Viimeksi kun varmaan yli kuukausi sitten luin gta forumilta yhtä aihetta niin jotkut oli saaneet jo 5-7 kertaa sen 250.000$ jonka itse sain kahdesti 6kk aikana ja jotkut ei ole saaneet ollenkaan.
En ole sitä aihetta enää seurannut, mutta olen aika varma, että vieläkään ei tiedetä varmaksi sitä syytä milla perusteella noita bonuksia annetaan.
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

^ Viimeksi kun varmaan yli kuukausi sitten luin gta forumilta yhtä aihetta niin jotkut oli saaneet jo 5-7 kertaa sen 250.000$ jonka itse sain kahdesti 6kk aikana ja jotkut ei ole saaneet ollenkaan.
En ole sitä aihetta enää seurannut, mutta olen aika varma, että vieläkään ei tiedetä varmaksi sitä syytä milla perusteella noita bonuksia annetaan.

450K$, 250K$ ja sit joku 348K$ tullut mulle, syitä en kyllä osa edes arvata. Ettei tämä nyt vain olis joku bugi kun ihan hämäriä summia toisinaan :D
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Onko tuo Gunrunning Heistin tyylinen, et joku oma huone mistä niitä pääsee pelaamaan?
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Onko tuo Gunrunning Heistin tyylinen, et joku oma huone mistä niitä pääsee pelaamaan?

Lähinnä biker business v2.
Varasta tai osta tarvikkeet ja odota kunnes niistä saadaan jotain myytävää aikaiseksi ja sitten myyt.
On siellä kahdeksan contact mission tyylistä tehtävää joita avautuu sitä mukaa kun tavaraa myy ihan kuten import / export päivityksessäkin. Jotta noita pääsee tekemään niin jonkun on pakko ostaa vähintään 1.1 miljoonaa maksava bunkkeri ja 1.2 miljoonaa maksava mobile operations center ja myydä tarpeeksi kamaa.

Rockstar on mennyt tämän kanssa taas lähemmäs free to play mobiili pelejä.
Bunkkerissa voi kehittää esim räjähtäviä ammuksia sniperiin ja uusia maalauksia ajoneuvoihin ja aseisiin.
Voit valita keskittyykö bunkkerin henkilökunta pelkästään noihin vai myytävän tavaran tuottamiseen vai molempiin.
Ostin molemmat päivitykset jotka nopeuttaa tuota prosessia ja silti n.1.5 tunnin jälkeen ekan tavaran kehitys oli alle 50% valmis. Noita kehitettäviä tavaroita on 45 joten jokainen laskekoon kuinka kauan siinä kestää.
Mikä parasta niin noita ei edes kehitetä järjestyksessä vaan se on ihan randomia mikä seuraavaksi tulee tarjolle. Toki voit maksaa 225.000$ ja homma on heti valmis.

Laitoin siis kaikki resurssit tuohon kehittämiseen ja silti päivitysten kanssa se on noin hidasta. Eihän siinä mene kuin yli 100 tuntia tuolla tahdilla, että kaikki on valmiina etkä voi itse vaikuttaa siihen mitä ne seuraavaksi kehittää.
Itseä kiinnostaisi vain ne aseiden ammukset, tähtäimet jne.
Tietenkään tuolloin koko bunkkeri bisnes ei tuota yhtään mitään, mutta se maksaa melkein 9000$ päivässä.

Se raketti pärrä on kyllä pirun siisti. Siinä on ulos työntyvät siivet joiden avulla voi boostin jälkeen liidellä hyvän matkaa ja bunkkerissa saa kehitettyä ohjus päivityksen jonka jälkeen se kantaa mukanaan enemmän hakeutuvia ohjuksia kuin ruiner 2000. Se on myös ihan normaali personal vehicle toisin kuin ruiner 2000.
Onhan se myös melkein 1:1 kopio katuhaukasta joten sekin vaikutti osto päätökseen.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Rockstar sit tunnetusti tiputtaa jälkeenpäin, todnäköisesti viikon/kahen viikon välein autoja. Et jos rahasta tiukkaa nii ei kannata kaikkia turhia pannunalusia ihan heti ostaa jos "tavalliset" autot kiinnostaa enemmän.

[video=youtube;ylm_o2NhUHQ]https://www.youtube.com/watch?v=ylm_o2NhUHQ[/video]

Edit: Ilmeisesti nämä ruostekusipannut tulee sinne ihan sun normi autotalliin, mikä on mun mielestä vähän typerää. Ite en ainakaa haluu mun normitalliin jotain armeijan kusipannuja, sielä maan alla punkkerissa ne olisi voinut olla ja sinne ne sopis. Noh en tiie tarviiko niitä edes, on mulla yks syrjäinen talli jos ja kun tulee tarvetta ostaa joku noista, ensin pitää selvittää vaan että onko niistä oikeesti mitään hyötyä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Olihan se bunkkeri pakko ostaa heti :p Mites toi research homma toimii, kun se on valmis niin saako sen tuotteen vai joutuuko sen vielä ostaan?
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

^ Kyllä ne vielä ostamaan joutuu.

edit:

Aiemmin kirjoitin, että haluaisin tuosta gunrunning päivityksen mukana tulleesta tampasta aseettoman version.
Noh se mielipide muuttui juuri:

"Fully upgraded this little princess is f*cking insane.
Rear mortars, front rockets and dual chainguns make the Weaponized Tampa a vehicle you do not want to mess with. Oh and did I mention all of these weapons are fully controllable as the main driver? You bet your ass you have the power of an army at your fingertips now. "

Muutenkin hieman kiinnostus peliä kohtaan hiipunut kun aina vaan kasvava backlog kiinnostaa enemmän joten taidan laittaa kerätyt miljoonat käyttöön ja fast trackilla hommata kaikki ase / auto päivitykset jotka haluan ja tuo tampa tulee myös ostettua. Juuri sitä varten tuota rahaa on säästetty, että sitä voi sitten käyttää kun siltä tuntuu.
Toki niitä bunkerin bisneksiä tulee myös testattua kun voi sitten vaan laittaa tyypit tuottamaan myytävää tavaraa. Ilmeisesti tarvikkeita varastaessa käydään esim humane labsilta varastamassa railgun ja zancudosta tankki ja joku myynti homma hoidetaan monster truckilla joten on siinä tavallaan jotain uutta kuitenkin.

Täytyy kuitenkin tuota cheetah classicia varten jättää hieman rahaa säästöön. Ilmeisesti se maksaa hieman vajaa 900 000$.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Grand Theft Auto Online

On tää kyl pirullinen, sama kun parit aikasemmatki dlc:t. Aluks katot et ompas halpaa, sit alkaa pinnan alta paljastuu yhä enemmän piilokuluja. Tälläkertaa kuitenkin maltoin ja ostin vain bunkkerin+päivitykset sekä armored kuruma duuniautoks. Johonki sain sen 7 milliä menemään vaikka varovainen olinkin, kattoo sitä rekkaa ja muita myöhemmin. Bisneksiin kannattaa aina ensin sijoittaa koska niillä sitä rahaa tekee, tosiaan ne päivitykset vähä mietityttää et pitää pelata koko vuosi et ne saa kaikki "rehellisesti" auki, jos noi kaikki ostaa nii mitä se on 225GTA$ per kpl? ja niitä oli 45? noh siinä voi jokainen laskee sitten sen hinnan jos ne kaikki heti haluu. Voisin kyllä ostaa muutamat jos vois itte valita, tai sit jos sattuu tulemaan semmonen minkä haluu nii ehkä ostan.

Jokatapuksessa rahan kanssa pitää olla varovainen koska äkkii sitä huomaa että tili ohenee. Sitä aina luulee kun tekee se 30 milliä et nyt riittää, niin sitä kun haluu hemmotella itseään kauheen grindaamisen jälkeen niin huomaakin että eihän se välttämättä riitä jos oikee innostuu.

Rockstar myös siivonnut, useimman käyttäjän tilit (taas) on tyhjennetty mod/hacker rahoista ym.

Hyvin tässä tosiaan käy ilmi pellen esille tuoma free to play kännykkä pelit. Pelaa ihmees, ilmaista on. Haluutko jotain? noh grindaa kun pieni apina itku kurkussa tai sit ostat näitä hiluttimia millä saat kaiken heti ja kätevästi, osta nyt 199$ per hilutin.
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

^ Mulla meni jo 12 miljoonaa :D
Bunkkeriin ostin ampumaradan joka taisi olla 750.000$ ihan vaan koska voin.
Jos tuolla suorittaa kaikki kakkos tason haasteet niin ilmeisesti voi kantaa kaikkia heitettäviä räjähteitä 5kpl enemmän.
Ostaessa en edes tiennyt, että tuolla on jotain haasteita tarjolla.

Samoin aseiden päivittäminen on varsin halpaa.
Esim heavy sniperin päivittäminen mk.II versioon maksaa yli 100.000$ ja äänenvaimennin siihen yli 50.000$
Perus pistoolin päivittäminen mk.II versioon maksaa 70.000$
Toki nuo päivitykset voi tehdä vain siellä rekassa joka maksaa sen 1.2 miljoonaa vähintään + vaadittava aseiden tuunaus paikka.

Kuulemma heavy sniperin räjähtävät ammukset maksaa 300$ / luoti ja niitä on vain neljä lippaassa ja jotkut sanoo, että teholtaan tuota voi verrata melkein sinkoon jos on ostanut kaikki muut päivitykset.
Voi vaan kuvitella millaista kaaosta publalla on kun suurinosa saa kaikki nuo lelut käsiinsä.

Niin ja koska se raketti pärrä on, noh moottoripyörä niin prätkäjengiläiset voi tilata sen suoraan viereen ihan koska haluavat. Ohjus päivityksen myötä siinä on 20 hakeutuvaa ohjusta ja kun ne loppuu niin interaction valikosta vaan "send back to storage" ja tilaa uuden ja taas mennään.
Sitten rockstarilla on vielä munaa pakottaa pelaajia publalle jos haluaa noilla bisneksilla tienata rahaa. Onneksi MTU muutos toimii edelleen.

edit: Ilmeisesti heavy sniperin räjähtäviä ammuksia on maksimissaan 6 lippaassa ja 36 varalla.
Eräs kommentti: "Explosive bullets are insane, cars without armor gets taken out with one shot "
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Rockstar haluaa kaaosta ja että ihmiset menettää niitä rahoja että sen vähänki tienaaminen menis hankalaks, että helpompaa vaa olis ostaa niitä haikortteja. Varsinkin tämän dlc:n myötä, on semmosia puplapelaaja apinanaamari vempaimia myynis et huh huh. On räjähteitä ja on pannunalusia ja armoria, tosiaan onneks se mtu homma toimii. Sitä ne kun ei voi pätsätä todnäköisesti ikinä, ellei ne mee sonylle itkemään tai jotain, ite en tekis puplalla mitään noita bisneksiä vaikka maksettais.

Jos kaverin kanssa haluu niin tekee mtu:n, sit kaveri joinaa ja ite lähtee--> vaihtaa mtu:n takas--> joinaa kaveriin, näin ainaki jos myyntikeikat tulossa. Mulla ainaki kaveri pystyy joinaa kun ite olen mtu:n muuttanut. Eiköhän sielt tuu joku uus kikka miten sitä "priva" puplaa saa tehtyä. Se vanhan aikanen ainaki toimii, et hakee nii kauan kunnes olet yksin.

Ihme pakotus niil kyl tuntuu olevan pääl, tänään möin bunkkeri juttuja testiks nii tuli viesti yläruutuun et "hah hah poeka, meeppä kuule puplalle jossa on apinanaamareita ainaki se 28kpl nii saat extra cashii" joo ei kiitos, tommoses perseilys paljon extra cashit kiinnosta. Ohan siin varmaa se idea että sä meet 10 kaverin kanssa sinne ja kauhee armeija pystys ja apinanaamarit päässä ym, mut eiköhä se suuri syy ole ihan vaa sitä että se rahan tekeminen olisi mahd vittumaista ja hankalaa.
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Ymmärrän et GTA:han kuuluu aseet, ammukset, tappaminen, mutta tämä nyt on yhtä vi*un naurettavaa sotaa jo ja pakotusta luotisateeseen... :rolleyes: Täytyy kyllä sanoa et multa loppu peli-ilo.
Viimeistään nyt toivon et joku hakkeri tuo mulle jonkun 50 miljoonaa$ nimittäin ainoa mistä mielellään maksaa ite on nuo tulevat autot eikä nekään kaikki ja ne on ihan käyttökelvottomia muuten kuin yksin pelatessa, muuten ne ovat vain rahan menoa.

Tämä on taas näitä päivityksiä että ohi menee viheltäen ja joskus jos rahaa kertyy niin ehkä voi ostaa mutta muuten kyllä tälle: "ei!"
 
Vastaus: Grand Theft Auto Online

Kattelin tuossa pellen videon. Et kertonut noista tehtävistä että vaatiiko ne monta tekijää vai voiko tehdä yksin, ilmeisesti biker jutussa tehtäviä on molempia eli yksin ja osa vaatii kaverin niin varmaan sama juttu noissakin?

Ainoa mikä tuossa päivityksessä oikeasti tuli ja mitä olen toivonut, on liikkuva autotalli, tosin mä toivoin asuntoautoa joka toimii kämpän tapaan mutta rekka käy kans :D
Toisaalta bunkkerien sijainnit on sellaiset että sille tulee käyttöä myös, ei pahemmin ole noita kämppiä kartan vasemmassa reunassa, on siellä se yksi kahen auton talli mut muuten sinne tarvii saada joku paikka.

E: Toimiiko nuo uudet sotakoneet ja pyörät yms. tavallisissa tehtävissä? Kun tuo hemmetin ruiner ei ainakaan toimi ja tuo on melkoinen pettymys...
 
Ylös Bottom