Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Grand Theft Auto VI

Huojuva palmu trailerin avauksessa on kyllä melko todennäköistä, sen jälkeen varmasti joku hento aalto pyyhkäsee rantaan. Pakkohan sitä nyt joku vilaus autosta nähää jossain ajamassa. Toki siinä on sit taustalla puhumassa joku hahmo jotain tyyliin "I came here mostly for the weather", ehkä hänestäki joku vilaus. Kuitenkin suurin työ tapahtuu sitten 2h "breakdown" youtube videoissa jossa katotaan kaikki hidastettuna ja pysäytettynä ja zoomataan sitten kaikkialle ja sepitetään ja sössötellään mitä nyt jäi huomaamatta.
 
No siinä ei paljon sitten tuu näkemään, itehän tässä veikkasin jo 1 max 2 min teaseria. 6kk sit toinen silloin ehkä jo 2.5min.
 
Samaa puolentoista minuutin luokkaahan oli edellisen osan ensimmäinen traileri:
 
Jotenkin sääli, varmaan 7 vuotta odottanut seuraavaa Gta, nyt kun on ensi trailerin aattoilta, niin tämäkin topic tuntuu kuolleelta. Jotenkin vuosien saatossa tullut vaan vitutus koko peliä kohtaan, koska lypsivät niin pitkään gtaV.

Tottakai toivon että peli olisi paras, mutta silti.
 

Ja ainoastaan PS5 ja Xbox X/S. Hyvä ettei vanhoja konsoleja roikuteta taakkana mukana. Vähemmän yllättäen PC-versiosta ei mainintaa. Eli varmaan sitten taas parin vuoden päästä julkaisusta.

Traileri näytti hyvältä. Toki tässä vielä pari vuotta saa odotella niin mitään kovempaa kiimaa jaksa nostattaa.

Trailerin musiikille vielä :cool: Love is a Long Road.
PS. Rip Tom Petty
 
Viimeksi muokattu:
Eipä tuosta nyt paljoa käpälään jäänyt, kuten saattoi odottaakin. Ei PC versiota julkkariin, oli arvattavissa ja siinä syy miksi ei tuo paljoa intoa herätä.
Ihan pieni epäilys että tän kanssa tulee menemään kuten ennenkin rokkarien pelien kanssa. Nyky konsoleille julkkari, parannettu versio sitten seuraaville konsoleille ja siitä pari vuotta niin sitten on pc:n vuoro.
 
Joo onhan tuo ihan nätti, mutta eipä tuossa näkynyt mitään mitä ei GTA:lta jo odottaisi. Eipä sentään ollut mikään GTA Mobile että sinänsä ihan iloinen yllätys :D
 
PS5PRO:lla tämä tulee sitten pelattua, eli voi olla että hikisee voi se 60fps olla mahollinen :D
 
Kattonu tuon trailerin jo monta kertaa ja hyvältä näyttää. Ainoa pettymyt on tuo julkaisu, tätä saadaan pahimmillaan odottaa vielä 2 vuotta:(:(
 
Oho, aika ylläri että traileri olikin nähtävissä jo heti aamuherätyksen jälkeen, kun nappasi puhelimen käteen. Eipä tarvinnut odotaa iltapäivään saakka.

Hyvältähän se näytti. En ainakaan minä odottanut mitään suurta infoähkyä, vaan juuri tämän kaltaista teaseria, miten edellisetkin GTA:t on ensiesitelty, joten en pettynyt. Pari vahvistusta saatiin huhuille tapahtumapaikan ja kahden päähahmon suhteen.

Suunniteltu julkaisu 2025 ja ensi vuodesta eteenpäin tiputellaan vähitellen lisää tietoa. Hiljaa hyvä tulee.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom