Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Halo 2 "hype"

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Nem
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan qscq
Alkaa olla jo vaikea uskoa, että ruudulle mahtuisi "edes" yhtä paljon porukkaa kuin Halossa, kun graffoja on parannettu melkein fotorealistiselle tasolle.

Tiesitkö, että esim. MC:hen ei ole lisätty polygoneja, vaan otettu pois? Sama pätee vihuihin, etc.. Yllättävää kyllä miten hienoa tuosta on saatu tehtyä ja niin, että polyja on karsittu tietyistä objekteista. Vesi kielellä odotellaan E3:ia, jos vaikka paljastettais uus traileri.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan redcougar
Tuskin ne graffat nyt noin hyviä on finaalissa tuotteessa, vähän jäitä hattuun. Kuka tahansa voi tehdä tollaisia rendauksia jos vain viitsii.
Pidetäänpä tämä viesti mielessä :p
 
Kyllä tekee ilkeän tempun Mikropehmeä ellei anna meille nälkäisille faneille uutta traileria:)
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan frozen9999
tuli kans katottua se 120mb gamespot e3 video tosta halo2 ja on kylla pirun hyvan nakonen
Pitääkö olla logattuna gamespottiin, että sen voi nähdä?
 
Huoh, välillä kyllä pännii ankarasti kun ei ole pääsyä tuonne Insiderien tai Complete- jäsenien puolelle. Se iso 8 minuutin demo on vain Insidereille. Samaten tuo isompi on Gamespotin puolella vain Complete jäsenille. Se 3. traileri Gamespotin puolella jää vielä kaiken lisäksi jumiin puolessa välissä... Että viedään sitä vähäosasemmilta loputkin huvit pois :mad:.

Nuo IGN:n videot kyllä katsoin. Ei siitä parasta mahdollista kuvaa saa, käsikameralla kun on kuvattu. Mutta peli ainakin pyörii helvetin paljon pehmeämmin. Tupla SMG-actioniakin löytyy, samaten GTA- tyyliin tehty Ghostin varastus ja muuta kivaa. Myös marinet osaavat ajaa Warthogilla samalla kun paukuttelet itse tykissä, joka ainakin trailerissa on jonkinnäköinen sinko tms.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan frozen9999
en ottanu sita tuolta gamespotin sivulta

No *arg* mistäs kaivoit kun ei tunnu mistään löytyvän?

EDIT: Parikin sivua löytynyt, joista OLISI varmaan saanut kyseisen videon muutama tunti sitten.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Pääsinpä vihdoin itsekin katsomaan tämän E3 esittelyvideon, ja helvetin hienohan se on. IGN:n video on kuvattu videokameralla suoraan kankaalta, joten kuvan laatu ei päätä huimaa, mutta onhan siinä fiilistä, kun teatterissa ollut lehdistö taputtaa ja viheltelee videon aikana. Suurimmat suosionosoitukset sai Master Chiefin tupla-SMG:t, jotka kyllä näyttivät aika muikeilta :)
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Nem
*snip* IGN:n video *snip*
Aikaisemmin antamani linkin takaa löysin Gamespotin kuvaaman videon - siinä ääniraita on suht laadukas mono, ilman yleisön ääniä.

t. Ola
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan phoe
No mistäs perkeleestä sen nyt näkis? Kertokaa ihmiset kertokaa.

Itse latasin videon Kazaasta. Hätä keinot keksii. Jos ei nyt minkäänlaista keinoa löydy niin ei voi muuta kuin odottaa. Ennemmin tai myöhemmin Bungie laittaa sivuillensa direct-feedinä samaisen pätkän.
 
Ylös Bottom