Indiepelit yleisesti

pelle

Well-Known Member
Tuli ostettua observer switchille kun se on nyt tarjouksessa 10.5e.
Tuli nopeasti testattua miltä se näyttää kun switch versio on saanut valituksia epätarkasta/sumeasta kuvasta ja kyllä tämä täytyy portable moodissa pelata.
Pelasin siihen asti kun ekan kerran päästään kävelemään ja portable moodissa se käytävän lattia näyttää ihan kohtuu skarpilta, mutta kun koneen laittaa telakkaan niin peli näyttää siltä kuin joku olisi levittänyt kerroksen vaseliinia telkkarin ruutuun.
 

pelle

Well-Known Member
Tuli pelattua switchilla Reverie.
Peli näyttää earthboundilta, mutta pelaaminen on erittäin zelda maista.
Löytyy kohtuu kompakti avoin maailma ja neljä luolastoa joissa väännellään vipuja, työnnellään laatikoita, kerätään avaimia ja taistellaan. Löytyy jopa se iso boss key ihan kuten zeldassa.
Aseet sentään eroaa zeldasta ja mukaan tarttuu esim krikettimaila ja jojo.

Erittäin kiva seikkailu jonka parissa meni n.6.5 tuntia kun tein ihan kaiken eli keräsin myös pelin sisäiset saavutukset.
Tämähän oli juuri tarjouksessa alle kympillä.

 

pelle

Well-Known Member
Tuli pelattua west of loathing switchilla.
Peli on kyllä kaikki kehunsa ansainnut (97% positive steamissa) ja on ihan heittämällä hauskin roolipeli jota olen pelannut. Ellei jopa hauskin peli ihan yleisestikin.
Useimmat tutkittavat paikat on kohtuu kompakteja ja osa niistä on vain muutaman ruudun kokoisia, mutta löydettäviä alueita on julmettu määrä ja ne on aina täynnä hauskaa dialogia.
Kartan kautta myös siirrytään nopeasti paikasta toiseen eikä sillä ole mitään väliä vaikka olisit juuri ollut kaivoksen alimmassa kerroksessa. Matkustus onnistuu silti joten turhalta edestakaisin ravaamiselta säästytään kokonaan.

Eri hahmoluokkia löytyy kolme ja kaikilla on omat kykynsä kuten myös pelin tutoriaali alueelta mukaan poimittavalla kumppanilla joka roikkuu mukana koko pelin ajan.
Uusia kykyjä opitaan myös kirjoja lukemalla ja erilaisia perkkejä saa mitä oudoimmista asioista.
Taistelu on kohtuu simppeliä, mutta se onkin vain mauste ja seikkailu ja dialogi on se pääasia.

Swtch versio on myös saamassa jo aiemmin pc:lle julkaistun dlc:n joka on kyllä day one ostos.

 

Ulukai

Viihdetoimittaja
Ylläpitäjä
Tuo West of Loathing on kyllä mainio, otin Switchillä "ihan muutamat" kuvakaappaukset noista erilaisista vitseistä. Yhdessä tönössä oleva piano ja sen soittama yksi kipale oli kyllä asia, jonka takia tuli naurahettua ääneen.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Jos on kiinnostusta niin huomenna julkaistaan Duke Nukem 3D pelimoottorilla tehty FPS räiske Ion Fury, pelin nimi oli aikaisemmin Ion Maiden mutta voitte päätellä miksi nimi ei kelvannut joillekkin. Eurogamer antoi pelille ihan kiitettävän arvion ja alla myös Digital Foundryn syvä katselmus pelin tekniseen puoleen.

https://www.eurogamer.net/articles/2019-08-14-ion-fury-review-a-brilliant-blast-of-nostalgia-and-a-decent-first-person-shooter-tooEhdottomasti lähtee ostoon jos saa positiivista palautetta enemnän, olisi myös kiva kulla kokemuksia jos joku foorumisti pelin ostaa. Ilmestyy PClle ensin ja myöhemmin konsoleille.
 

P33RO

Artikkeli- ja arvostelutoimituksen päätoimittaja
Ylläpitäjä
Ostin pari iltaa sitten A Short Hiken ja en ole katunut. Ei kovin pitkä, mutta ei toisaalta kalliskaan. Lapsetkin tykkäsi.

 

Barca11910

Well-Known Member


Tämmönen löytyi storesta kun Redeemer oisko joku KFiniläinen jo pelannu?
 

MAINOS

Ylös Bottom