Indiepelit yleisesti

Ulukai

Viihdetoimittaja
Ylläpitäjä
Tässä on ainakin omaan makuun ehkä se mielenkiintoisin indie, joka siintää horisontissa. Tai horisontissa ja horisontissa, sillä ensi viikollahan tämä jo julkaistaan ainakin Steamissa. Disco Elysiumiin lupaillaan ties mitä maailmoja mullistavasta dialogisysteemistä ja tolkuttomasta määrästä tekemistä lähtien.

 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Tämä näyttää hauskalta:

Eritoten käsinpiirretty graafinen ilme ilahduttaa. Ilmeisesti peli yhdistelee kaksiulotteista tasoloikintaa, roolipelielementtejä ja toimintaa. Se jäi vähän hämärän peittoon, että onko tässä sekä vuoropohjaista että reaaliaikaista taistelua. Mielenkiintoisen oloinen joka tapauksessa. Onko joku jo ehtinyt tähän tutustua?
 

pelle

Well-Known Member
Jos mä tästä oikein ymmärsin niin taistelu on tavallaan sekoitus molempia. Jokainen hahmoista on sidottu yhteen ohjaimen neljästä napista ja hyökkäyksillä on cooldownit joten jatkuvasti ei voi mätkiä.

 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Muutama arvostelu löytyy Disco Elysiumista. Tämä tosiaan vaikuttaa todella laadukkaalta peliltä:

Menee varmasti hankintaan.
On kyllä todella mielenkiintoisen oloinen peli, mutta ei tietoa konsoliversioista. :( Se syö omaa fiilistä aika paljon. Toivottavasti menestyy tietokoneella, että saadaan peli myöhemmin myös konsoleille.
 

Ulukai

Viihdetoimittaja
Ylläpitäjä
Muutama arvostelu löytyy Disco Elysiumista. Tämä tosiaan vaikuttaa todella laadukkaalta peliltä
Mainiota, mainiota. Ei tullut turhaan kirjoitettua tuosta artikkeloista. :) Kun joku tuon nappaa testiin, niin olisi mielenkiintoista kuulla kommenttia. Toivotaan, että käy kuten Return of the Obra Dinnille, että on hyvä ja kehuttu ja suosittu ja puhuttu, niin ilmestyy sitten aikanaan myös muille alustoille.
 

pelle

Well-Known Member
Halusin pelin jonka voisi pelata parissa tunnissa läpi ja sitten muistin sayonara wild heartsin.
Eshopissa tekijät käyttää tästä termiä pop album video game joka oikeastaan on ainut järkevä termi sillä ei tätä rytmipeliksikään voi kutsua.
23 biisiä ja pituutta tunnin verran. Kentät muodostaa jonkinlaisen yhtenäisen tarinan ja siksi minua häiritsikin se, että aina kentän jälkeen mennään valitsemaan valikosta seuraava.
Onneksi tämä ongelma korjaantuu läpäisyn jälkeen avautuvassa album arcade moodissa jossa pelataan kaikki biisit putkeen ja tämä moodi tulikin pelattua heti kun sen auki sai ja varmasti tulen pelaamaan vielä uudestaankin.

Hetken jaksoin hinkata kentistä vielä gold rankeja, mutta minusta koko pelin hienous menee pilalle kun saman kentän aloittaa yli 10 kertaa uudestaan.
Onneksi kaikki kullat keräämällä aukeaa vain yolo album arcade jossa ilmeisesti on vain yksi elämä kun taas normaalisti elämiä ei lasketa ollenkaan ja mokatessa heitetään vain muutama sekunti taaksepäin.
Hemmetin hieno audiovisuaalinen kokemus, mutta silti ainakin itselle pelin 12e hinta on liikaa joten käytin tähän kaikki kultakolikkoni ja maksoin 8e.

Tuossa omasta mielestä pelin paras biisi ja samalla näkee millainen tuo on. Saatavilla switchille, ps4:lle ja pc:lle. Ilmeisesti löytyy myös apple arcadesta.

 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni
Ai juma, tässä on paras paras arvostelu hetkeen. Jalopy kuulostaa aivan upealta pelikokemukselta :D

Mahtava revikka. Puutumuksen ja epätoivon aistii tekstin läpi. Aika outoa, että tämä arvostelu sai nimenomaan testihalut kasvamaan. Varmaan siis juuri päinvastoin kuin armon arvostelija oli tarkoittanut. Kiitos tästä. :)
 

Dragonfly

KonsoliFIN Alumni

pelle

Well-Known Member
Tuli pelattua n.kuukausi sitten switchille julkaistu jet kave adventure.
Varsin mainio ja vauhdikas tasoloikka joka tarjoaa 36 kenttää ja pelin parissa vierähti n.4.5 tuntia varsin nopeasti.
Jokaisessa kentässä on myös piilotettu patsas kerättäväksi ja vaikka nuo aluksi löysi hyvin helposti niin toisesta maailmasta eteenpäin onnistuin melkein aina missaamaan ne.
Lisäksi kenttiin aukeaa kolme extra haastetta aina kentän läpäisyn jälkeen jos haluaa kunnolla haastetta varsin leppoisan peruspelin lisäksi.
Ekan kerran kun näin tästä pelikuvaa niin oletin, että tämä on joku kalliimpikin julkaisu, mutta hintaa on vain 20e ja vielä 10.11 asti tämä on eshopissa tarjouksessa 15e hintaan ja demokin löytyy joten ei muuta kuin testaamaan.

 

Ulukai

Viihdetoimittaja
Ylläpitäjä
Etusivun arvosteluissa on peli nimeltään Eastshade. Leppoisan rauhallinen nimike, joka itselläni toimi suht passelisti, mitä nyt graafisia/äänellisiä bugeja on ja kaatui kahdesti, mutta arvioon kirjoitetun kommentin perusteella pääsin näemmä vähällä. Eli kannattaa odottaa päivitystä tai paria, ennen kuin tarttuu tähän nimikkeeseen.


edit. typoja
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom