Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Indiepelit yleisesti

sanoin tuossa aiemmin että, keksin sille parempaakin käyttöä sille ajalle odotellessa Diablo 4 lisäriä, kun tuo Throne of Liberty ja tässä on se mihin käytän todennäköisesti sen ajan, tämä on peli on Path of exile + diablo arpg game mutta eräänlaisena auto battle versiona

Face massive hordes of mobs and unleash chaotic abilities that paint the screen with mayhem. Dive into the largest mob density of any 3D ARPG and slay them all. Wield epic powers, create your build, and shape a world of endless possibilities in the action-packed ARPG experience.



 
tämä peli on vienyt täysin mennessään. tää on siis hyvin old school tyylinen rpg joka ei pidä tippakkaan kädestä kiinni, peli itseasissa muistuttaa jonkun verran old school Gothiceja ja CRPG pelejä dialogi valinnoillaan, tässä pelissä on siis lukemattomia tapoja hoitaa asioita. tää on aikalailla sellanen make your own adventure tyylinen peli. peli jossa pitää oppia tulla toimeen. ei ole quest markereita, ei ole quicktraveleita, kartta pitää ostaa kauppiaalta yms. peliä kuvaa parhaiten se että, miettikää kun itse olisitte tuolla Drovan maailmassa seikkailemassa ja samalla mietitte että miten siellä tulla toimeen ja miten ansaita rahaa yms. Tämä on peli jossa mitään ei saa ilmaiseksi ja pelissä voi luoda monenlaisia ihmisuhteita. Uskon että varsinkin ihmiset jotka tykkäävät Kingdom Come Deliverencessä tulevat myös viihtymään tämän pelin parissa. vähän samanlainen meininki tässä. Steamin rewikat on tosiaan Overwhelming positive ja Overal Score lähentelee 80:ntä, kun sen sijaan userscore lähentelee ysiä.







 
Ylös Bottom