Kena: Bridge of Spirits

Nepa

Well-Known Member
Vihdoin sain aikaiseksi aloitella tämän. Pari tuntia takana ja peli oikeastaan parantunut jatkuvasti. Ensimmäinen tunti oli vähän semmoista katselua ja odottelua. Ajattelin että ehkä odotukset nousseet liian korkealle tämän kanssa. Oikeastaan kun jousen sai ja pääsi kunnon bosseja mätkimään, alkoi peli näyttämään siltä, mitä todella odotin. Nätti kuin mikä ja pelattavuus todella hauskaa.
Ainoa ihmetyksen aihe on nuo välivideot. Miksi ihmeessä pakotettu pyörimään 24fps. Muuten peli pyörii 60fps, niin aivan kaamean näköisiä kun ruudunpäivitys tippuu yli puoleen. Kai tämä nyt on sitä "cinematic feeling" mitä haetaan. Ei kiitos.
No, onneksi en ole ainoa, joka tätä ihmetellyt. PC-pelaamisen etuja kun saa ladattua 48fps välivideot ja homma rullaa. Huomattavasti paremman näköiset.
 

Misaki

Member
Yksi suurista pettymyksistä. Kovin tätä peliä hehkutetaan, mutta Nintendon tasohyppelyihin tottuneena hyppely oli onnetonta (tuntuma täysin pielessä), kamerasta puuttuu perustavanlaatuinen "kamera selän taakse" -toiminto (joka kaikissa muissa peleissä tulee R3:a painamalla), mikä tekee taistelemisesta tuskallista, ääninäyttelijät olivat heikkoja ja tarina mielenkiinnoton. Dark Souls III:a rakastin, mutta tämän taso jää vaisuksi. Vain tietyt maisemat, musiikit ja tunnelmat nostavat arvosanaa.

5/10
 

Powerslider

Well-Known Member
Olen pelannut tätä ihan häpeilemättä story vaikeustasolla, tuo on hieman liian helppo jos sitä vertaa vastaavien pelien normaali vaikeustasoon. Itsellä ei ole tämänkaltaisessa pelissä se taistelu tärkein juttu, vaan isompana tulevat tarina ja puzzlet, sen takia en näe järkeä alkaa hakkaamaan bosseissa päätä seinään. Kaikki Dark Souls pelit ja Bloodborne on kyllä läpäistynä, mutta se vaikeus on keskeinen osa noita pelejä.
 

wopsu

Well-Known Member
Kyllä itsekin pelaan monet pelit easy/normal tasolla etten kuole kuin muutaman kerran läpipeluun aikana, luo itselle immersiota että oon kovis ja nautin siitä. Kukin tavallaan
 

Powerslider

Well-Known Member
Hyvä peli tämä oli, mutta mielestäni todella kaukana 5/5, jo pelkät kontrollit laskivat pisteitä 1 pisteellä. Tämä oli jälleen kerran tämmöinen peruspeli, ei mitään ihmeellistä, mutta ei mitään sen kummempaakaan.

Antaisin tälle 7/10, nuo on hyvät pisteet ja mielestäni ansaitut.
 
Ylös Bottom