Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Ketutuskeskustelu

Mitä enää sanoisi syvällä suossa Tilasin vapaakauppa.net ensimmäinen ostos tuli Xbox onen sisäinen tuuuleti mutta toinen tuote tänää tuli viesti että
Hei!

Kiitos viestistä.

Tarkistettuani 2. lähetyksenne tilanteen; näyttäisi valitettavasti siltä
että toimitus on palautunut varastollemme menneen viikon aikana.

Tutkimme vielä syytä tähän, mutta kyseessä on todennäköisesti lähtömaan
tullin virhe.

Haluaisitteko sillä välin maksunhyvityksen tuotteen kohdalta tai
vaihtoehtoisesti uuden toimituksen? Voi ihmisellä mennä huonosti mätä vuosi
HTB1EZhca4_rK1RkHFqDq6yJAFXaF.jpg_640x640Q90.jpg_.webp
No, äkkiäkös ne laittaa sen sinulle uudelleen tulemaan vai onkos tuolla tuulettimella jokin kiirus?
 
Viimeksi muokattu:
Netistä löytyy niin paljon todisteita siitä, että nuo tuulettimet aiheuttaa useimmiten vahinkoa.
Jos hemmetin hyvä tuuri käy niin ne ei tee mitään. Paskassa tapauksessa ne puskee poistoaukoista ilmaa sisään.
 
Netistä löytyy niin paljon todisteita siitä, että nuo tuulettimet aiheuttaa useimmiten vahinkoa.
Jos hemmetin hyvä tuuri käy niin ne ei tee mitään. Paskassa tapauksessa ne puskee poistoaukoista ilmaa sisään.
Noinkin voi toki olla Hyvä tuuri mulla sitten ollut kun hyvin pelittänyt parissa konsolissa
 
Paitsi tuon kuvan mukaan tuo tuuletin puskee ilmaa sivulta ulos ja äsken päätin vielä googlettaa niin orkkis xbox one ottaa ilmaa sivuilta sisään ja puskee päältä ulos eli jos tuo kuva pitää paikkansa niin se estää boxia ottamasta ilmaa.
Lisäksi pelkkä tuotteen nimi kertoo jo "ammattitaidosta" kaiken tarpeellisen. Cooling "stand" kun koko konsolia ei edes kuulu pitää pystyssä.
 
Joo, ei noilla lisätuulettimilla tee yhtään mitään. Ovat pelkkää rahastusta tommoiset ja tulee vaan turhaa meteliä tommosista lisätuulettimista.

Xbox Onessa, niin paljon tilaa sisällä, että vaikea kuvitella sen ylikuumenevan, jos on pidetty puhtaana pölystä.
 
Vituttaa suorastaan kun Ruotsin rasistista reagointia katsoo pommituksiin. Ja lisääntyneeseen rikollisuuteen. Kuka ois voinu arvata tämän kehityksen tapahtuvan? En oo kuullu Ohisalon kommentoivan yhtään kertaa tätä rasistista hyökkäystä kantaväestöä kohtaan mitä viranomaiset suunnittelee. Vittu 2015 kaikki pelko naamioitiin terrorismin alle. Kaikki järkevät ties että ne ongelmat tulee olemaan ihan erityyppisiä. Ja niitä tulee aina.
 
^
No, routtalaiset nyt on aina olleet tyhmiä kukkahattu tätejä, mutta ettei täällä reagoida riittävästi tohon ongelmaan mikä sieltä valuu pikku hiljaa tännekin, niin se vituttaa.
 
^

kyllä meillä on käsittämätöntä jengiä ihan omasta takaa.

Juuri luin HS:stä kuinka somalinuori kertoo, ettei Helsingin ruuhkabussissa kukaan istu hänen viereen vaan seisovat mielummin. Tunnetusti Suomessa ei pääse työhaastatteluihinkaan tietynlaisella nimellä. Sitten meillä sönkötetään persut sitä ja persut tätä. Ihan kuin siellä bussissa ja rekrytoimassa olisi vain persuja. Luulisi monen ymmärtävän oman tekopyhyytensä, mutta ei.
 
Juuri luin HS:stä kuinka somalinuori kertoo, ettei Helsingin ruuhkabussissa kukaan istu hänen viereen vaan seisovat mielummin.

Kyllä elämässä on siinä vaiheessa asiat aika helvetin hyvin jos täytyy valittaa siitä, että joku ventovieras ei väkisin tunge viereen istumaan bussissa.
 
Ostin Xbox 360 valkoisen ohjaimen 28.9 tori.fi maksoi 15 niin Yli kaksi viikkoa odottanut epäilen tulleeni huijatuksi pistänyt viestiä hänelle 1.10 kertoi että lähettää seuraavana päivänä muutama päivä myöhemmin selitti että kova vesisade ettei viittinyt viedä ja taas vannoi tulevan eipä tullu tänäänkään posti on mikä on joko posti hukannut tai se huijasi minua Mikä näitä riivaa joku harrastus vissii tää netissä huijaaminen tänää laitoin sille uuden viestin ei ole vastannut takas tähän viimeisimpään viestiin.
 
Viimeksi muokattu:
Joo, kyllähän tuo aika ilmiselvä huijaus on kun ei kahdessa viikossa ole "ehtinyt" tai "muistanut" viedä ja sitten vielä senkin jälkeen vesisade estää viemisen.
 
On joskus tullut vastaan sellaisiakin oman elämänsä sankareita, joilta ei tavaroiden postittaminen vain onnistu tai se kestää kuukausikaupalla ilman huijaustarkoitustakin.
Kaikki on mahdollista tai ei tämä tyyppi antoi viime lauantaina seuranta koodin ei toiminut edes eipä mitää mahda vaikka harmittaa paljon
 
On joskus tullut vastaan sellaisiakin oman elämänsä sankareita, joilta ei tavaroiden postittaminen vain onnistu tai se kestää kuukausikaupalla ilman huijaustarkoitustakin.

Vuosia sitten voitin palkinnon tällä sivustolla ja lähetys kesti myös kuukausia kun ei adminia kiinostanut edes auttaa miksi kesti niin kauan :)
 
Viimeksi muokattu:
Nettisaittien evästeet.
Ainahan ne jaksaa huomauttaa kuinka niiden käyttö muka parantaa mun käyttökokemusta jadajadajada.
Miten tämä parantaa mun käyttökokemusta?

"By accepting our Privacy Policy, you consent to us sharing your personal data with 242 partners for the purposes and special purposes."

GTA:n wiki fandom saitin ilmoituksesta.
 
Ylös Bottom