Ketutuskeskustelu

Keskustelu osiossa 'Muu keskustelu' , aloittajana henkettu, 12.10.2007.

 1. suokukko

  suokukko New Member

  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  Ei se mun mieltä pahoittanut, jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen.

  Ihan normi mehtäläis peruskoulusta siirryin lukioon normaalille lukio linjalle. Pitkämatematiikka on tavotteena kirjottaa hyvin arvosanoin.
   
 2. Jiikax

  Jiikax New Member

  XBL:
  VJ FIN
  PSN:
  VJ_FIN
  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  No hyvä.

  Toivottavasti saat sitten hyvän arvosanan :)
   
 3. ara

  ara New Member

  XBL:
  arasaatana
  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  Totta ,riippuu, monen kans pystyy säätään mut sekään ei aina auta, on mulla jääny "gift" pakkauksia tullii ja 30$:s merkattuja. Sillon ne soittaa ja saat hakee ja ite avata sen, sit ne on kuumana ku on kusetettu...
   
 4. Pirate fin

  Pirate fin Well-Known Member

  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  Vituttaa tää soneran laajakaista, kun toimii puolet päivästä hyvin ja sitten puolet päivästä pätkii ihan vitusti ja aina soneralla sanotaan ei täällä päässä ole mitään vikaa, tilatkaa korjaaja joka maksaa 80-100, eikö ne perkeleen mulkut osaa laittaa tätä meidän adsl toimimaan hyvin haistakoon paskan sanon minä........:mad:

  Huh, tulipas taas avauduttua parin vuoden vihat soneraa kohtaan
   
 5. Bandicoot

  Bandicoot Active Member

  XBL:
  LeevioFIN
  PSN:
  LeevioFIN
  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  Fisut vetelee ohi pokerissa. Tänään saldona -115$ :mad:
   
 6. samuel6

  samuel6 New Member

  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  Paljonko on rollia? Pelaatko sopivan kokoisia pelejä? Fisut vetää nettipokerissa aina ohi, varsinkin jos pelit on matalia. Siellä tullaan vaikka kakkos-seiskalla ohi, kun asiat on vähän hakusessa. Pää pystyssä, tiedän tunteen ;)
   
 7. FindRb

  FindRb New Member

  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  Onneksi täällä sai ainakin valinnaisena Taide & Kulttuuria.
  Siinä vissiin edes vähän tutkitaan tota historiaa. Ei oo vasta ollu ku 2 tuntia niin tiedä sitte millaista se loppujenlopuksi on. Ekat tunnit ainaski kattottiin maanantaina tota eduskunnan Tehy lain käsittely sessiota.
  Muu luokka piti mua ihan sakiana ku mua se jopa kiinnostikin, ne olis mielummin kait ollu kotona rassaamas peeveetä tai jotain, ainakin osa.

  Voin kyllä sanoa, että mua vituttaa kyllä koko ammattikoulu :mad:
  Ei sinänsä olis ihan mukava koulu, mutta se suurin ongelma on ne oppilaat. Jotenki ihmetyttää miten vieläkin jotkut 16-18 "jaksaa" sitä jokapäiväistä lapsellista säheltämistään (,no kait pakko tunnustaa, että en mäkään kaiken aikaa jaksa sitä opetusta seurata ja niin edelleen blaa blaa varmaan jotain kiinnostaa).
  Mutta ei nyt ehkä kannata yleistää liikaa, on siellä tosi paljoa mukavaakin porukkaa niin kai se vähän "tasoittaa".
   
 8. Tuomas

  Tuomas New Member

  PSN:
  Spoon182
  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  Tänään tuli peli haettua Raahen tullista ja odottamattomana yllätyksenä ei tarvinnut maksaa mitään tulliveroja tai muutakaan :eek: Nainen sanoi vain että "kun ei mene yli 10 tämä vero niin siitä ei veroteta mitään" Olin varautunut ainakin 40 maksaan lisähintaa kun ekoissa lapuissa mittkä tuli postista oli että pitää maksaa 21 + tulliverot jos haluaa että paketti hoidetaan lähimpään tulliin.No kerrankin näin päin, pelin loppuhinnaksi tulikin siis vain se 50.99 :)
   
 9. Baron

  Baron Active Member

  PSN:
  BaronFIN
  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  Tehyn palkkaratkaisu kyrsii:

  Minä, Minä, Minän voitto ja solidaarisuuden häviö. Saivat vielä sovittua että ei koske muita hoitajia kuin tehyläisiä. Törkeää! Vielä puhuvat että heidän työ on tärkeää (muiden siis ei) törkeää omahyväisyyttä ja edun tavoittelua. Nyt äkkiä säätämään pakkosovittelulakia että tälläinen touhu ei jatku. Todellisuudessa toiset hoitajaliitot tulee seuraavissa neuvotteluissa vaatimaan vielä isompia korotuksia uhkaamalla samoilla konsteilla. Onko tässä touhussa loppua edes näkyvillä? Todella surullista. Sitten kun vielä mietitään mitä kivaa poliisit, palomiehet ja armeijan upseerit keksivät, niin nyt lähtee mopo käsistä...

  Terv: ex-tehyläinen (tosin onpahan omatunto puhdas)
   
 10. ps3-player

  ps3-player New Member

  PSN:
  joulukuusi
  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  poliisien ainakin pitäis saada lisää palkkaa! vituttaa ku jokku paskanpuhuja poliitikot käärii niin saatanasti rahaa istumisesta! poliiseilla pitäis olla parempi palkka työn vaarallisuuden takia.koskaan ei tiedä millanen sekopää vastassa.esim jos naapuri ilmottaa riitelystä --->poliisi oven taakse koputtamaan ja huutamaan TÄÄLLÄ POLIISI! mitäs jos siellä odottaa vinksahtanu aviomies haulikko kourassa ja päästää haulikolla heti oven avattuaan/oven läpi? paskaa sanon minä!
   
 11. groove

  groove New Member

  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  Ketuttaa processing tilassa oleva orderi play.comissa. Viikon päivät ollut eikä mitään tapahdu.
   
 12. Wiking

  Wiking New Member

  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  Hyllyt notkuu uusia pelejä mutta ei vaan ehdi pelaamaan. :mad:

  Kai ne pitäis sitten ottaa tänne töihin pelattavaksi....
   
 13. Jiikax

  Jiikax New Member

  XBL:
  VJ FIN
  PSN:
  VJ_FIN
  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  Norton Internet Securityyn ei tule ostettu vuoden lisätilaus, ja tekninen tuki kertoo seuraavaa, oikeasti:
  Ja sitten kun tukihenkilö tulee lähes puolen tunnin odottelun jälkeen, hän sanoo että miten tunnus aktiovidaan, mutta mutta, mitenkäs laitat tunnuksen kun ei hyväksy ykkösiä ja vitosia (toimii muualla) ja tunnuksen paikka on aivan liian pitkä :mad: :mad: No huomenna taas tukeen valituksia, jos ei rupea toimimaan. :mad: Ottaa pikkasen päähän, hyvä etten tunge näppistä näytön läpi ja hypi koneen päällä, vaikka vika ei ole niissä vaikka huonoja ovatkin :mad:

  edit: No nyt rupes toimimaan. Piti säätää vähän liikaa, ei hyvä juttu. En tajua miten jotku nyypät pärjää tällasten ihan syvältä olevien juttujen kanssa kun en itsekään pärjää... No anyway, nyt on vuoden tilaus aktivoitu, aikaa tais mennä pari tuntia yhteensä. Ensi vuonna samaan aikaan onkin sitten taas sama juttu vastassa kun se oli viime vuonnakin ja oliko peräti vielä sitä edellisenäkin. Tää on vaan tätä...
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 20.11.2007
 14. pelle

  pelle Well-Known Member

  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  ei tuo vielä mitään.
  minä tilasin pari kk sitten jenkeistä uuden moottorin rc autooni.
  ensin sai odotella about kuukauden että sitä saatiin edes varastoon valimistus viivästysten vuoksi ja nyt on jo yli kuukausi siitä kun se on sivuston mukaan laitettu postiin.
  ei näy ei kuulu.

  ei tässä mikään kiire ole kun tuollaiset paska kelit on niin ei ajamaan pääse mutta kun siitä on se yli 130e maksettu niin olisi se kiva saadakkin.
  kai se on toimitettu väärään osotteeseen tai sitten makaa tullissa, toivotavasti ei.
   
 15. Jona Asih

  Jona Asih Member

  XBL:
  Jona Asih
  PSN:
  Jona_Asih
  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  Myöhäinen valvominen ja aamuherätykset.
   
 16. Winkuru

  Winkuru New Member

  XBL:
  Winkuru
  PSN:
  Winkuru
  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  Jep, aikaisin aamulla on todella ärsyttävää nousta jos ilta on venynyt pitkälle.
   
 17. Zodiac

  Zodiac New Member

  PSN:
  Zodiac-FIN
  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  Viisaudenhampaan poisto :mad:
   
 18. equinoxster

  equinoxster New Member

  XBL:
  equinoxster
  PSN:
  Equinoxster
  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  Emäntä hajotti eilen toisesta keittimestä pannu ja tänään hajos toisesta pannu liian nopean jäähtymisen takia. Kirottu fysiikka. Pussitee on pahaa, joten sitä ei voi ihminen juoda. Järkyttävät teevajarit, eikä meinaa herätä tähän päivään kun saanut vain sen yhden kupposen jonka sain aamulla ennen kouluun lähtöä.

  Windows jumittaa ja sekös hatuttaa. Konettakaan ei jaksais joka viikko käynnistää uudelleen. Pleikkakin on huollossa. Ties koska saa takas. Juurikin olin uuden pelin ostanut ja vain pari päivää pelannu, joten siltä osin päässä keittää kun ei pääse pelaamaan. Rahaakaan ei oo joten joutuu nipisteleen vielä puoltoista viikkoo, että veronpalautukset ja opintotuki tulee. Onneks sentään on rahaa ruokaan. Ketuttaa jo valmiiks lähtee sukuloimaan viikonloppuna. No toisaalta pitää sitä kai kummityttöä käydä katsomassa.

  Vielä enemmän päätä kiristää kun joutuu viemään veljen lentokentälle kun se nilkki lähtee thaimaaseen 1,5 kuukaudeks ja ite jää tänne loskapaskan keskelle. Nyt tuo pahuksen kissakin taas kynsii mattoo ja sekös rasittaa.

  Hermot meni kun joudu yhtäkkiä säätään emänälle printterin toiminta kuntoon tässä aamusella. Piti saada joku kuva skannattua koulua varten kun ei jaksanu piirtää. Eli mitäs, Hirvee säätö, että löys piuhat. Sit ajurien asennus jne. Ajurien setup-ohjelmakin kun tiles pariin otteeseen ni otsasuoni sykähteli kummasti. Perus atk-taidot pitäis saada jo ala-asteopetukseen. Tai no, en tiedä riittääkö perustaidot kun kai sille ne on opetettu jollain työkkärin turhakurssilla. Mut luulis, että korkeekoulussa opetettais. No joo. Ei kai tuotemuotoilijat tartte sellasta.

  Uskonto ja fundamentaaliset uskovaiset. Nuf said.
  Tekijänoikeusjärjestöt.
  Windows, Linux, osx, Konsolit, pelaaminen, elektroniikka, Suomi, tyhmät ihmiset, vähemmän tyhmät ihmiset, minä ite, maailma, kaikenlainen tekopyhyys, universumi ja fysiikan lait.

  Nyt perkule jalatkin on taas puutunu kun tässä tilittää ja sekös rasittaa. Kohta ärsyttää vielä enemmän kun tästä nousee ja veri alkaa taas kiertään jaloissa jolloin tulee tämä maailman yksi ärsyttävimmistä tunteistä.

  Uudet colt-sytkät. Kuka insinööri-pertti keksi laittaa siihen raapaisukiveen sen metallisuojan? Nykyään jos on kädet hiemankin rasvaiset niin ei saa sitten millään hermosavuketta sytytettyä kun peukalo vaan luistaa sitä metallia pitkin. Pitäis kai siirtyä käyttään tulitikkuja. Ja ne luultavasti ois koko ajan loppu.

  Ja nyt alkaa ottaa päähän kun kun tämä pieni purkautuminen on saanut minut hieman rauhoittumaan, joten hyvä v_tutus lähti. Menis vaikka hakkaan päätä seinää jos se auttais.
   
 19. Jiikax

  Jiikax New Member

  XBL:
  VJ FIN
  PSN:
  VJ_FIN
  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  Pitäs lukee kirja ens viikoks ja olen lukenut jo huimat 2 sivua 200:sta. Ope ajattelee silleen että "Kun te tykkäätte lukea nuita kirjoja niin otetaanpa tehtäväksi semmoinen että luette kirjan 2 viikossa.". Oikeasti ehkä alle puolta kiinnostaa kirjojen lukeminen ja muiden luokkien ei edes ilmeisesti ole tarvinnut lukea yhtäkään kirjaa. Ja sitten tämä netti on täällä tienpäällä älyttömän hidas kun eivät ole asentaneet 3G-verkkoa tarpeeksi, vaikka lähes jokaisella on 3G-kännykkä (paitsi mulla). Ja kyllähän nuo aamuherätyksetkin pännii. Ja kokeet. Ja loska. Ja pimeys.
   
 20. samuel6

  samuel6 New Member

  Vastaus: Ketutuskeskustelu

  200 sivuahan menee aika nopsaan, ja lukeminen on muutenkin yleissivistävää ja hyödyllistä. Surullista jos ei ketään kiinnosta kirjojen lukeminen. Ajattelisit mieluummin niin että olet onnekkaassa asemassa kun pääset lukemaan.
   

Jaa tämä sivu