Ketutuskeskustelu

Vastaus: Ketutuskeskustelu

Teeveessä jatkuvasti rauhallista ilmapiiriä terrorisoivat bingomainokset.
Voi jumaliste että se stnan mariabingomainos sitten osaakin olla ärsyttävä. Joka kerta ennen ja jälkeen salkkareiden mainoskatkon tulee. Sitten lähetyspäässä on vielä säädetty niin mukavasti että mainoskatkojen äänet kuuluu huomattavasti kovemmalla kuin ite ohjelman, niin mainoskatkon alku on melkonen shokki kun KOVALLA äänellä alkaa huutaan se "MARIIIIAAA!"

Btw. olen kuvitellut bingoamisen olevan vanhojen mummojen marginaaliharrastus, ei niin suurta bisnestä että yksittäisellä bingohallilla olis varaa maksaa maikkarille tarpeeksi Suomen suosituimman saippuasarjan katkoille pääsemisestä.
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

Ketuttaa kun saan ps3:n jonku kuukauden päästä ku pitää viel säästää vähä rahaa. Ei pysty odottaan.
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

Ketuttaa kun saan ps3:n jonku kuukauden päästä ku pitää viel säästää vähä rahaa. Ei pysty odottaan.
Osta Wii niin ketuttaa vähemmän.

Itseäni ottaa päähän sossu ja sen toilailut. Ne ei oikein osaa hoitaa asiaansa, ihan suu ymmyrkäisenä kun tulee hiukan normaalista poikkeavampi tapaus ja käsittelyajat kasvaa samantien TODELLA pitkiksi. Onko opiskelija+työharjoittelu toisella paikkakunnalla noin vaikea yhtälö? :mad:
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

-TF2 ei toimi kunnolla kakkos koneella
-Loma loppuu piakkoin.
-Ihme lihapullan kokoinen patti kainalon ihon alla. Mun tuurilla kuitenkin jonkin sortin syöpä.
-Pitäisi muka pattia mennä näyttämään lääkäriin.
-Rahaa menee koneeseen ja peleihin liikaa.
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

No niin! Hajosi sitten xbox 360!
Laitoin päälle ja ne kolme punaista vilkkuvaa valoahan siinä vittuilivat...
Ärsyttävää kun tuli ostettua muutama peli jolla ei nyt tällä hetkellä tee yhtään mitään!
No lähetetään laite huoltoon ja toivotaan että saadaan pian takaisin.
Onneksi hajosi sentään nyt, eikä gta IV julkaisun aikoihin. Olis vituttanut vielä enemmän.
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

Teeveessä jatkuvasti rauhallista ilmapiiriä terrorisoivat bingomainokset.
toi oli hyvä. Vain yksi mainos ärsyttää enemmän:"ota activia, se auttaa!", vaivasta riippumatta. Parasta on sen ylipirteän naisen suostuttelupuhe. "Ei tämä ole tavallista jugurttia, tää on ensinnäkin hyvän makuista".....sais poistua jo.

EDIT T4iZuuni, heti lääkäriin. Pitelen peukkuja ettei mitään kummempaa ole vialla.
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

toi oli hyvä. Vain yksi mainos ärsyttää enemmän:"ota activia, se auttaa!", vaivasta riippumatta. Parasta on sen ylipirteän naisen suostuttelupuhe. "Ei tämä ole tavallista jugurttia, tää on ensinnäkin hyvän makuista".....sais poistua jo.

EDIT T4iZuuni, heti lääkäriin. Pitelen peukkuja ettei mitään kummempaa ole vialla.
http://www.adressit.com/activia

Miten sattuikaan, että inttikaverilla on pahemman luokan fixaatio noihin mainoksiin :D
 

Corca

KonsoliFIN Alumni
Vastaus: asiakaspalvelu, mikä asiakaspalvelu?

Meinasi sorsapojalla levitä hillitty kompouseri nurkkaan ja oikein huolella tuossa reilu neljä tuntia sitten Jyväskylän Sokoksen asiakaspalvelupisteessa jonottaessa:

Klo 10.43
Repäisin lipun jonotusautomaatista ja jäin odottamaan vuoroani S-tililtä rahanostoon viiden asiakkaan jälkeen. Tilanne asiakaspisteissa seuraava: lippupalvelussa yksi asiakaspalvelija, yleispalvelupisteellä toinen asiakaspalvelija, yksi yleispalvelupiste oli tyhjä, samoin kaksi S-pankkipuolta hoitavaa palvelupistettä. Asiakkaita oli 12, joten jonomuodostelma oli valmis.

Noin klo 10.55
Seuraan, kun sama vanhempi rouvashenkilö hoitaa edelleen S-tilipuolella asiointia, samalla kun lippupalvelupuolen asiakkaat saavat jouhevasti palvelua omalla pisteellään. Veteraaniasiakaskunnan riveissä alkaa päät kääntyillä jo lievän tuskailun puolelle, kun jono ei ole liikahtanut kohta varttiin mihinkään. Marketista hankitut 2x tuplapäkki-pepsit alkavat painaa selkärepussa, joten heivaan repun + toisen eväskassin tyhjän tuolin viereen ja istuudun kahden rouvashenkilön väliin, tokaisten ääneen vielä siinä vaiheessa hymyssä suin, ettei se nuorenkaan selkä näköjään tämän enempää kuormitusta kestä. Naiset myhäilivät ja päivittelivät kanssani pitenevää jonotusaikaa.

Noin klo 11.00
Eka rouva saa asiansa toimitettua (asiakaspalvelija vaihtuu tässä välissä) ja seuraavaksi pisteelle saapuu vanhempi herrasmies ilmeisesti poikansa kanssa. Herrat ovat uutta S-tiliä avaamassa, joten paperihommaa riittää ja aikaa kuluu, jipii. Samalla ihme on tapahtunut: S-pankkiin ilmestyy oma asiakaspalvelijansa, joka ottaa ekan miesasiakkaan haltuun. Asiakkaita tälle hetkellä 12-14, joista lippupalveluasiakkaita muutama. Ja nämä pääsevät asioimaan kuin lennosta. That's swell, but how about rest of us miserable foks?

Noin klo 11.15
S-pankkipuolen mies on edelleen hoitamassa asiaansa. Sen sijaan S-tilin avannut veteraanimies saa lukuisten avustavien selvitysten jälkeen paperit käteen, poistuu, ja uusi rouvashenkilö ilmestyy palveluluukulle. Aikaa on nyt kulunut palttiarallaa 35 minuuttia ja päässä alkaa soida epävireinen V-sävel nuivan naamataulun kera. Lippupalvelu imee kuin naapurin uusi hooveri, mutta S-tiliosastolla vedetään edelleen John Woo -jojosta koko rahalla, vain kyyhkyset puuttuvat (no puluja löytyy ulkona kävelykadulla). Asiakkaita odottamassa jotakuinkin tasan kymmenen. Samaan aikaan S-pankin sihteeri kyselee S-tilipuolelta onko hänen koneellaan myös tulostuksen kanssa ongelmia? Toinen tarkistaa, vastaa kyllä ja molemmat toteavat jonkinlaisen ATK-häiriön olevan päällä? No se vielä tähän. Häiriö paljastuu onneksi normaaliksi tietokannan päivitystoimeksi tms, joka ei vaikuta suuremmin asiakaspalvelun sujuvuuteen. Uskoo ken tahtoo.

Noin klo 11.25
Jono nytkähtää taas pykälän verran eteenpäin: S-pankin herra vaihtuu jotakuinkin samanikäiseen rouvaan ja alan olla hilloissani, sillä olenhan seuraavana vuorossa! Vaan mitä tapahtuu: S-tilileidi päättää vaihtaa palveluprofiiliaan lippupalvelupuolelle, joka on toiminut vallan mainiosti yhden palvelupisteen voimin koko tämän 40 minuutin ajan. Tässä vaiheessa alkaa tosissaan palaa pakkastakista tuplaresorit. Tosi johdonmukaista nykäistä yhden tai kahden jonottajan jonoa lyhemmäksi, kun vieressä odottaa ainakin kuuden asiakasomistajan rivi. Jonotuspitkoa niellään kertaalleen alas, kun ei muuta voi. Niin ja seuraavaksi ainakin päästään asioimaan. Hip ja hurraa.

Noin klo 11.28
Jee lippupalveluasiakas oli jälleen nopea, ja nyt on minun vuoroni...*ding* ja taas otetaan lippupalveluasiakas. Mitäs vattua ja muuta miehuullista marjaa? Nousen istuimelta ylös ja samalla mummo vieressä huomaa silminnähtävän WTF-närkästykseni ja pyytää jonotuspilettiäni, jos olen kerran pois lähdössä...lollotus. Sanoin, etten ole lähdössä mihinkään, vaan antamassa pian suht lämpöistä asiakaspalautetta johonkin suuntaan (for the love of almighty god). Ja luonnollisesti odotan kiltisti sitä annatusvuoroanikin, joka tulee ihan just kun edellinen VIP-statusta nauttiva pilettikustomeeri siirtää releensä eteenpäin...

Noin klo 11.30
Asiakas lähtee tiskiltä ja niin siirtyy asiakaspalvelijakin hetkeksi takaosaan. Tullessaan takaisin, tulen tiskille, tööttään klo 10.43 -ajalla varustetun jonotuslirpakkeeni läpinäkyvää ikkunaa vasten ja kyselen millä logiikalla lippupalvelutiskin asiakkaita, jotka saavat sujuvasti palvelua tuosta viereiseltä kassalta, otetaan nyt tälläkin tiskille vastaan kun on myös asiakkaita, jotka ovat odottaneet omaa vuoroaan 45 minuuttia? Vastauksena tulee pahoitteluja, epätietoisuutta tuoreempana palvelupisteelle tulijana millä puolella on ruuhkaa jne. Sanoin, että S-tilipuolella on ollut lähes koko tämän ajan kymmenen asiakkaan jonot samaan aikaan kun lippupalvelupuolella jonotusajat ovat korkeintaan muutamia minuutteja. Jostain syystä ei osannut antaa kunnollisia perusteluja sille, miksi oli vaihtanut yhtäkkiä S-tilipalveluasiakkaansa lippupalveluasiakkaisiin. Oli olettanut sitä ja tätä, juujuu. Pahoitteli tapahtunutta ja homma sillä selvä. Sain tilinostoni onneksi hoidettua. 50 minuutin jälkeen.

Ilohan ei tietenkään siihen loppunut. Nostamani rahat piti tallettaa saldovajeiseen Sampoon, jotta voin maksaa vuokran + muut laskut ko. tililtä. Päästyäni pankkiin, jonoa oli miehekkäästi sisäovelle asti (noin 5-6m / 10 asiakasta) ja yksi asiakaspalvelija ottamassa vastaan. Juurikin näin. Onneksi sumaa tuli pian purkamaan toinen asiakaspalvelija ja pääsin klo 12 jatkamaan matkaani. Se reilu 20 minuuttinen otti jonkin verran lisää sukkamehuja jo ennestään juissisen Sokos-reissun jälkeen.

Palvelualojen ammattiliittoon seuraavaksi ansiosidonnaista päivärahahakemusta viemään ja tiedustelemaan samalla työttömyysajan jäsenmaksukuvioista. Kuinka ollakkaan toimiston ovet ovat auki sopivasti klo 9-12 ja 13-16.30 välisenä aikana. Klo 12-13 on ruokatauko, ai satuinko juuri silloin tulemaan? No odotanpa tunnin tähän vielä päälle...not. Päivärahahakemus postiluukusta sisään, kaulukset korkealla ja takasin pakkaseen odottamaan lähintä bussia takas kotiin. Uusi bussimaksu toki maksetaan, koska tunnin siirtoaika meni umpeen tunti sitten. Muah.

Yleensä jaksan odottaa melkolailla kiltisti missä tahansa jonotustilanteissa, mutta yöllisen valvomisen jälkeen jatkuva jonottaminen jonottamisen perään alkoi haukata höyhentä. Nyt muutaman pepsilasin ja kolmen munavoileivän jälkeen alkaa jo hivenen helpottamaan. Kyllä taas jaksaa konsolisotaa seurailla ja lisenssipeliä työstellä. :)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

Vinnie

KonsoliFIN Alumni
Vastaus: Ketutuskeskustelu

Corcalle propsit kuitenkin vain hienoisesta käämien kärvähtämisestä.

Itselläni olisi taatusti käämi kärvähtänyt pahemminkin,
en pidä jonottamisesta missään sen muodossa,
joten varmasti olisi tämä naishenkilö saanut jonotuslirpakkeeni ärräpäillä maustettuna. :rolleyes:
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

Itseäni ketuttaa nyt saamaristi huono asiakaspalvelu.

Tilasin tuossa Beesting.fi verkkotukusta Pinnacle Video Transferin, ja valitsin toimitustavaksi noudon Lappeenrannan liikkeestä. Sivujen mukaan toimitusaika 1-3 päivää, mutta voitte jo arvata, että onhan tässä jo menty yli kolmen päivän ja rutkasti.

Otin sitten Lappeenrannan varastoon (Cruz Broker) yhteyttä, kun sain tilauksen jälkeen Lappeenrannan varaston sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Mitään tilausvahvistusta en edes saanut, ainoastaan yhteydenottokeinot! Ja mikä parempi, jos kumpikaan noista yhteydenotoista ei toimi. Lähetin perjantaina sähköpostia, eikä vastausta ole tullut vieläkään. Totesin, etten saa vastausta lainkaan, ja päätin soittaa. Soitin viisi kertaa, mutta koskaan EIVÄT vastanneet. Välillä kun soitin, niin linja oli varattu, mutta silloin kun linja ei ollut varattu, eivät halunneet vastata puheluuni. Hmph.

Päätinpä sitten ottaa yhteyttä lähettäjään, eli Beestingiin. Heidän puhelinpalvelunsa on auki klo.16 asti, ja kun päätin soittaa sinne, kello oli 16:03. Jep, olin 3 minuuttia myöhässä. Täytyy odottaa huomiseen.

Vähän... ketuttaa.

EDIT: Enpä usko että vika on edes Beestingissä, vaan siellä Lappeenrannan liikkeessä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

karpaasi

Active Member
Vastaus: Ketutuskeskustelu

Itseäni ketuttaa nyt saamaristi huono asiakaspalvelu.

Tilasin tuossa Beesting.fi verkkotukusta Pinnacle Video Transferin, ja valitsin toimitustavaksi noudon Lappeenrannan liikkeestä. Sivujen mukaan toimitusaika 1-3 päivää, mutta voitte jo arvata, että onhan tässä jo menty yli kolmen päivän ja rutkasti.

Otin sitten Lappeenrannan varastoon (Cruz Broker) yhteyttä, kun sain tilauksen jälkeen Lappeenrannan varaston sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Mitään tilausvahvistusta en edes saanut, ainoastaan yhteydenottokeinot! Ja mikä parempi, jos kumpikaan noista yhteydenotoista ei toimi. Lähetin perjantaina sähköpostia, eikä vastausta ole tullut vieläkään. Totesin, etten saa vastausta lainkaan, ja päätin soittaa. Soitin viisi kertaa, mutta koskaan EIVÄT vastanneet. Välillä kun soitin, niin linja oli varattu, mutta silloin kun linja ei ollut varattu, eivät halunneet vastata puheluuni. Hmph.

Päätinpä sitten ottaa yhteyttä lähettäjään, eli Beestingiin. Heidän puhelinpalvelunsa on auki klo.16 asti, ja kun päätin soittaa sinne, kello oli 16:03. Jep, olin 3 minuuttia myöhässä. Täytyy odottaa huomiseen.

Vähän... ketuttaa.
Varmasti. Itselläni ovat asioinnit beestingin kanssa aina sujuneet...
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

Pitkittynyt flunssa. Kuume ei nouse sitten millään, joten ei tässä itseä voi oikein kipeänäkään pitää, ja toisaalta ilman kuumetta tämä tauti kestää, kestää ja kestää. Perkele saa unta edes öisin kun olo on niin tukkoinen. Ja sitten näyttääkin aivan petolinnun perseeltä loppupäivän.

VAROITUS (saattaa sisältää iloisiakin uutisia): voitin sentään 200 pitkävedosta. Serie A:ta ja Bundesligaa.
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

No aloitetaanpa ihan aamusta: Kun menin kouluun, tuli lunta kuin vettä Esterin p*rseestä ja tietysti hirveän tuulen saattelemana. Koulussa oli ekalla tunnilla laulukoe, piti osata laulun 2 ekaa säkeistöä. Noh, minä osasin ekan säkeistön, mutta toka säkeistö oli eri kuin mitä harjoittelin. Ens viikolla otetaan sitten uusiks se. Toiseksi viimeisellä tunnilla repusta meni hajalle vetoketjusydeemi tietysti. Tosi kiva kun vetoketju toimii välillä ja välillä ei, ja välillä aukeaa itsestään. Koulun jälkeen kun menin salille ja uimaan ja tulin sieltä nii sain tarpoa parisataa metriä sellaisessa melkein polven korkuisessa kinoksessa, ja nyt on sukat, farkut, takki, reppu ja kengät ihan märät. Ja tietysti ylihuomenna on ruotsin koe ja kemian koe yhtä aikaa ja ensi viikon tiistaina on saksan koe, jonka koe alue on hiton pitkä. Ihan niinkuin tässä olisi aikaa harjoitella jotain sanoja ja rakenteita tai alkuaineiden kemiallisia merkkejä. On tuonne ensi viikolle saatu mahdutettua vielä joku liikunta koe terveystiedosta. Niin ja sitten kun purin vanhan tietokoneen kokonaan, ja kasasin sen pöydälle, se toimi. Sitten kaikki takaisin koteloon ja ei lähde päälle. Osat uudestaan kokoon pöydälle eikä toimi silti. Että jee jee vaan.
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

Tuo Burnout + Wyclef Jean uutinen toi mieleen muistot siitä kuinka paljon vihaan räppiä, " ketuttaa " edes ajatus koko roska genrestä, se saisi ja onkin kahdeksas synti näille korville..
 

TopG

New Member
Vastaus: Ketutuskeskustelu

Ketuttaa kun haluamani peli (Midnight Club: Los Angeles) tulee Amazonista vasta kesällä. Tässä sitä ärsyttää ja asiasta tullaan vielä valittamaan kuukausia... :D
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

Tänään siirtyi ajasta ikuisuuteen 7 vuotta uskollisesti palvellut grundig töllöni. Eihän siinä vielä mitään, mutta nyt joudun pärjäämään komeron perukoilta löydetyllä muinaisjäänteellä. Kyllä masensi ihan kunnolla kun huomasin että konsoli voi olla korkeampi kuin telkkari :(
 
Vastaus: Ketutuskeskustelu

Voi jeesus tätä GTA hypetystä.Joka puolella gta sitä ja gta tätä,tulee ihan korvista ulos.Se on vain vittu peli!Onneksi se hyytyy nopeasti,katoaa kuin pieru tuuleen ja kasetit joutuu ale-hyllyyn :)
 
Ylös Bottom