Laatusarjat televisiossa ja muualla

CharGasM

Well-Known Member
Oletteko katsoneet Castlevanian uusinta, kolmatta, kautta? Itse olen sitä pikku hiljaa katsellut viidenteen jaksoon asti ja diggaan tästä todella paljon. Kunnon dialogia ja sopivan hidasta etenemistä. Ja onhan tämä edelleen todella kaunista katseltavaa. Jos jatkuu samaan tyyliin, niin on todella huikea kokonaisuus.
Kaksi seasonia katsottuna vasta. On kyllä hyvä...
 

Ketunloikka

Active Member
Oletteko katsoneet Castlevanian uusinta, kolmatta, kautta? Itse olen sitä pikku hiljaa katsellut viidenteen jaksoon asti ja diggaan tästä todella paljon. Kunnon dialogia ja sopivan hidasta etenemistä. Ja onhan tämä edelleen todella kaunista katseltavaa. Jos jatkuu samaan tyyliin, niin on todella huikea kokonaisuus.
Ai ny se on tullu.. Pitää vissii ottaa taas netflix käyttöön.
 

robi123

Member
Suositus:

Netflixiin saapui hiljattain Ozarkin 3. tuotanokausi. Kaksi ensimmäistä kautta ainaki oli timanttia joten odotukset on korkealla. Perheenisä alkaa puuhastella busineksia.

Yleisesti:

Karkeasti yleistäen sarjoista puhuttaessa jos haluaa laadukasta ja joka jaksossa etenevää juonta niin maksimissaan se 10-12 jaksoa per tuotantokausi. En jaksa itse katsella kaiken maailman mentalisteja ja criminal mindseja missä joka jaksossa sama kaava, hyvällä tuurilla joka kolmannen jakson loppuun 2 minuuttia eteenpäin niinsanottua pääjuonta.
Parhaana esimerkkinä upeasti käsikirjotetusta juonesta on Ray Donovan. Sitä on veivattu jo seitsämän tuotankautta ja taso ei ole laskenut yhdelläkään kaudella. Itseasiassa melkein poikkeuksetta parantunut.
 

pelle

Well-Known Member
Sieltä se tulee, Altered Carbonin toinen kausi!
Ei ollut ihan niin hyvä mitä eka kausi, mutta edelleen paras sci-fi sarja ja näyttelijän vaihtuminen jopa istuu sarjan loreen hyvin joten ei valittamista.
Koko kausi tuli katsottua parin illan aikana ja lisää jäin kaipaamaan edelleen.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Nyt kun Mandalorianin viimeinen jakso tuli ulos on sarja nähty. Tämä on ehdottomasti jokaisen Star Wars fanin pakko katsoa, se tuntuu ja näyttää Star Warsilta mutta on jotain uutta ja tuntuu todella tuoreelta. Varmasti alkuperäisen trilogian ystäviä ilahduttaa se että tämä sijoittuu sen ja uuden trilogian väliin joten olo on kuin kotonaan. Lähes kaikki jaksot oli todella hyviä, Mandon ja tämän kumppanien tarinaa oli ilo seurata. Tiedä milloin jatkoa seuraa mutta sitä odotellaan todella innolla. Vaikka en vihaa preguel trilogiaa ja pidän myös uusista elokuvista (Rise of the Skywalker näkemättä tosin) niin on tämä silti parempi ja ihan jopa originaalin kahden ekan elokuvan tasoinen, Return of Jedi ei kuulu listani kärkipäähän.

Jos et Disney+ muuta kautta ole hommannut niin suosittelen kyllä tämän katsastamaan kun se suomeen saapuu.
 

Ulukai

Viihdetoimittaja
Ylläpitäjä
Disney+ VPN avulla tällä hetkellä ainut keino, kunnes saavat sen tänne suomeenkin joskus.
Ja tuo joskus on tällä hetkellä syyskuu. Mutta mistä sitä tietää, vaikka lykkäisivät julkaisua toisenkin kerran Suomessa, kun alun alkaen piti päästä katselemaan jo nyt kesällä.
 

tomine11

Active Member
Robin of Sherwood (3.tuotantokautta)

Ikää tälle tv-sarjalle on kertynyt jo vallan kivasti , 1980-luvulla tehty ja hyvät muistot jäänyt mutta onhan se veresteltävä niitä ja katsottava onko muistot maalanneet pilviin kultareunat, eivät ole. Nimittäin on kestänyt aikaa todella hyvin. Okei on aikakautensa tuotos mutta vain hyvällä tavalla maistuen vielä vuosikymmentenkin jälkeen !

Tarinallisesti napakkaa, etenee vauhdilla eikä junnaa oikeastaan hetkeäkään paikallaan. Vauhdikkuus liekö johtuu osittain siitä että kaudet (tehtiin kolme kautta) eivät (yli)pitkiä ole, toki jaksot ovat lähes tunnin pituisia mutta niitä ei ole kovinkaan monta verrattuna nykypäivän sarjoihin.

Näyttelijät ovat mainioita ja istuvat rooliinsa paremmin mitä pidemmälle mennään, vaikka tietty "harrastelijamainen" kutina myös heistä samalla tulee, jos nykyajan meininkiin vertaa. Toimii kuitenkin. Kahdella ensimmäisellä kaudella Michael Praed vetää pääosa roolia ja kolmannella sitten Jason Connery (Sean Connery poika muuten).. noin muutoin näyttelijät pysyvät kolmannella kaudella samana... Judi Trott, Nickolas Grace, Ray Winstone, Clive Mantle.... tuohon mystiseen pääosan esittäjän vaihdokseen selviää syy, vaikkapa sarjaa katsomalla, todella mainiosti itse asiassa se siihen tehty.. jotta sitä ei viitsi spoilata sen enempiä.

...tämän projektin ja vision takana on Richard Carpenter.

Maisemat ovat tyylikkäitä kun aitoja paikkojakin mukana (linnat) joka tuo kivasti sitä oikeaa fiilistä ! Budjetti oli kait ihan kohtalainen tuohon aikakauteen mutta nykymittapuulla varmasti melkoisen olematon. Mitäänm supermassiivista on turha odottaa vaan kaikki pidetään yllättävänkin pienimuotoisena ja se todella toimii tästä ja osittain senkin takia tekee hyvinkin mukaansa tempaisevan. Kaikki ylimääräinen kikkailu ja leikittely on jätetty totaalisesti pois.

Kivan synkeää mutta silti ajoittain tiettyä veijarimaista, vaikkei mihinkään huumorilinjalle mennä laisinkaan. Rankkoja tarinoita eikä hommaa liiaksi silotella, itselleni monet ns. "legendaariset" kohtaukset ovat tässä mukana, mitkä ovat itselleni mieleen painuneet että juuri niistä tämä taru tunnetaan.. mutta todella paljon tuo omaa mystisyyttä mukaan ja vinkeitä juttuja joita ei muissa kyseisen henkilön tarukuvaelmissa ole laisinkaan näin synkkäsävyisinä esille tuotuna. Toki sama homma myös henkilöihin kaikki ne tunnetuimmat hahmot ovat mukana ja pari omaperäisempää ja yllättävämpääkin löytyy lisäksi.

Äänipuolella Clannad vetää todella mainiosti ja hämyisen, utuisen, mystinen tunnarikin painuu kivasti mieleen. Toki myös matsku heiltä luo kivasti "mystistä" tunnelmaa.

Hommasta on sitten tehty mainio Limited Edition Blu-ray paketti... Robin of Sherwood - Micheld Praed - Limited Edition paketti sisältää kaksi ensimmäistä kautta ja todella mainion ! vihkosen jossa todella hyvin, kattavast, mielenkiintoisesti taustoitetaan kaikenlaista liittyen tähän tv-sarjaan, myös se sarkam kolmaskin kausi läpi käydään tämän mukana tulevassa läpyskässä... tokihan levyltäkin extroja löytyy mutta tuo lehtiläpyskä on todella timangia tavaraa !...

...kolmos kausi on sitten Robin of Sherwood - Jason Connery - Limited Edition... siinäkin toki levyllä sitten extroja tarjolla, mutta sitä mainiota kirjasta ei siinä ole laisinkaan.

Itselleni tämä tulee, jos ei ihmeitä tapahdu, aina ja ikuisesti olemaan juuri se "ainut ja oikea" tarina ja mihin kaikki mielleyhtymäni aina heti suuntaavat, jos Robin Hood mainitaan... erityisesti nuo kaksi ensimmäistä Michael Praedin "tähdittämää" kautta.

Myyttinen, ajaton, lumoava.

'Robin of Sherwood: Michael Praed' HD trailer


Robin of Sherwood - 3.kausi

Varoituksen sanana on sanottava että sisältää todella suuria SPOILEREITA mitä on tapahtunut aiemmin !

Kahdesta aiemmasta kaudestahan on jo tuolla aiemmin tullut juttua rustailtuakin, laiteteen nyt vähän tästä kolmannesta nimittäin todellakin sen ansaitsee !

Elikkäs tuo Micahel Praed veti roolinsa mainiosti mutta sattui saamaan sitten vastustamattoman unelmaduunin joten tarinasta vastaava Richard Carpenter joutui aika pikaiseenkin sepittämään tarinaa miten Robinille käy ja miten homma jatkuu...

...hommasta on selviytty käsittämättömän hyvin ! Okei vähän hoppu on ekan kauden lopussa ja hommat etenevät todella pikavauhtia ja katsoja ei juuri kerkiä hengähtää ja minkäänmoista paikallaan junnausta ei ole. Tapa jolla Robin tapetaan on myös tyylillä tehty, mutta vielä upeampi on tapa jolla tarinaa jatketaan... elikkä lainsuojattomien porukka jotka vielä hengissä jakaantuvat kukin minnekkä lie... toki niin monet muut luottonäyttelijät onneksi jatkavat rooleissaan...

....toki "uusi" johtja on nousussa kun pakanallinen "jumala" Herne valjastaa uuden miehen taistoon hyvän puolesta pahuutta vastaan. Uusi Robin ei alussa ole läheskään yhtä karismaattinen kuin mitä Praed oli kerinnyt hahmostaan tekemään, se ei kuitenkaan haittaa, vaan käy tarinallisesti enemmän kuin hyvin, kun kasvutarinasta liikkeelle lähdetään versoamaan ! Niin tosiaan Jason Connery sitten tässä Robinin buutsit tulee itselleen lunastamaan, ja kyllä vain on Sean Conneryn poika.

Richard Carpenterin tarinankerronta on aivan ensiluokkaista mitä tulee Robin Hood myytteihin. Tämän homman todella ostaa omaksi ja kaikki muut jollain tapaa tuntuvat väkisinkin vierailta, vaikka olisi kuinka laadukkaasti tehnyt. Tämä on meikäläiselle se Robin Hood, nyt ja ainiaan. Moni varmasti luuli että Michael Praedin lähtö olisi sarjalla kuolinisku mutta Carpenter oli erimieltä ja rustasi niin mahtavaa tarinaa että se ei todellakaan sitä ollut, tietyllä tapaa kokonaisuutta ajatellen jopa tietynlainen "pelastus".

Ehdottomasti yksi kaikkien aikojen parhaimmista tv-sarjoista. Vaikka siellä huipulla on meinannut vuosien varrella tuulista olla ja laadukkaita on tullut tämän jälkeen pilvin pimein niin sitkeästi vaan paikkaansa puolustaa uljaasti. Melkeinpä kaikki tässä vaan natsaa aivan pirun hyvin yhteen Tässä tapauksessa aika ei todellakaan ole kullannut muistoja vaan täyttä kultaa edelleen, ellei jopa vuosi vuodelta parempana, se on jo temppu jos mikä.

Robin of Sherwood: Jason Connery "trailer" (Season 3)
 

Liitetiedostot

Viimeksi muokattu:

tomine11

Active Member
The GirlFriend Experience (1.tuotantokausi)

Starz on tuottanut tämän uutukaisen tv-sarjan. Hyvä niin sillä heillä taatusti riittää tarpeeksi isot pallit tällaisen tekemiseen ja vielä ihmisten ilmoillekin päästämiseen, sen nimittäin Spartacus todisti että tietyt aihealueet eivät heille ole minkäänlainen tabu, jotta tässä välttämättä liian väljähtäneeseen harmauden meininkiin ei sitten vajottaisi jo pelkästään tuotantoyhtiön kapuloita rattaisiin koko ajan viskomalla, homman aihealue siis huomioon ottaen.. tosin ei tässä kylläkään sitten vaikkapa mainitun Spartacuksen linjoilla mennä sen alastomuuden suhteen, ei sentäs... ai niin onpa muuten merirosvoilu Black Sails myös Starzinn tuotoksia. Joten kova on yritys haastaa HBO ja kumppanit.

Likka (Riley Keough) päättää kaverinsa innoittama alkaa tarjoamaan seuraansa miehille rahasta. Likka on toista vuotta Lakikoulussa oppilaana. Kumpi tie vie mennessään ?

Asiasta aivan toiseen, nimittäin tuosta pääosan mimmistä näkyi olevan seuraavanlainen tieto kans... Actress Riley Keough, the granddaughter of music legend Elvis Presley.

Erittäin viileän oloinen kokonaisuus kaikkinensa. Ihmiset tuntuvat kylmiltä ja värit ovat jotenkin haaleat, olivat ihmiset missä vain tai tekivät mitä vain... vaikka itse seksitouhuilussa ihan kiihkeisiinkin mittoihin ylletään, toki kuitenkaan liikoja paljastamatta mutta paljasta pintaakin kyllä vilahtelee.

Homma etenee todella rauhallisesti, kun likka taiteilee sen välillä että haluaako opiskella korkeapalkkaiseen ammattiin, vai viekö silloin tällöin heitettävät sivukeikat voiton siitä.. samalla taiteilen sen kanssa että ei tulisi jäämään kiinni, vaikka tovereita yllättävistäkin tahoista tuntuu esille pulpahtelevn sivubisneksien pauloissa, sekä henkien "taisto" asiakkaista myöskin tuntuu olevan melkoinen painolasti harteille... entäpä sitten asiakkaat joita riittää laidasta laitaan ja sitä kautta erinäisiä tulevia haasteita eteen ratkottavaksi. Avuksikin olisi keikkojen järjestelijä joka pystyisi järkkäämään vain todella korkean maksun keikkoja mimmeille, mutta olisiko siinä mitkä haittapuolet sitten ? varsinkaan jos omaan tahtiinsa sooloilla haluaapi.

Viileän haalea ilmestys, ajoittain tunnelma tuntuu olevan jopa eteerinen, jopa "unettava"... sopii kohtalaisen hyvin kuitenkin tyylinä tällaiseen.. pakko myöntää.. alussa jonkisen ajan ehkä vähän jopa häiritsi mutta mitä pidemmälle homma eteni sitä paremmin siihen tottui ja alkoi taipumaan että näinhän tämä pitääkin juuri visuaalisesti toteuttaa, ammattilaiset ovat todella olleet toteutuksen puolesta tässä asialla ja tällä kertaa täysin oikean tyylin löytäneet.

Tuottajana muuten toimii myös ohjaajana varsin kovasti ahkeroinut Steven Soderbergh.

Suhteellisen laadukas, muttei välttämättä tavattoman viihdyttävä...

...jaksaa kuitenkin siitäkin huolimatta viedä katsojaansa matkassansa, eikä tarvitse edes väkipakolla sitä tehdä. Toinen kausi on ilmeisesti sitten aikanaan tulossa ja kyllähän sen pariin aikanaan sukeltaa tämän jälkeen ihan mielellään.

 

Liitetiedostot

Viimeksi muokattu:

tomine11

Active Member
Sledge Hammer! (Moukarimies)

Keposesti yksi hauskimmista sarjoista ikinä ! mitä on tehty ja homma tuntuu edelleen vuosienkin jälkeen tänäkin päivänä aivan tajuttoman hulvattomalta ja yhtä raikkaalta edelleen :)

Pääosajeppejen kemia toimii itse Sledge Hammer (David Rache) on totaalinen sovinisti äijä.. jonka mielestä kaiken voi ratkaista aseella tai macholla asenteella.. hän saa apurikseen fiksun ja filmaattisen poliisikaunottaren Dori Doreau (Anne-Marie Martin) rinnalleen ja kaksikkohan ovat kuin yö ja päivä aivan kaikessa.. kolmantena päähahamona on hermonsa tiuhaan tahtiin Sledgen touhuiluihin menettävä ylikomsario Trunk (Harrison Page).

Ensimmäinen kausi on tajutonta tajunnan virtaa ja todella uskomatonta poliisiparodiaa lukuisine mahtavine oivalluksineen.. homma on ylitsevedettyä ja pursuavaa mutta aivan erityylistä kuitenkin kuin vaikkapa Leslie Nielsenin tyyli pistellä poliiseja naurunalaiseksi. Toisella kaudella parodioitiin ehkä hitusen liikaa yhteiskunnan muoti-ilmiöitä ja muita aikansa elokuvia.. mutta taattua laatua toinenkin kausi oli.

Hulppea parodiaa ja komediaa jonka parissa saa nauraa kippurassa ja vedet silmissä tirskuten ja vatsalihakset pyytää jo armoa vähän väliä.

Mikä kaikista käsittämättömintä, niin homman käsikirjoittajana toimi Alan Spencer joka keksi Sledgen 16-vuotiaana pojankoltiaisena ! jotain aivan käsittämätöntä. Sittemmin pojankoltiaisesta on jo varttunut mies joka on elellyt totaalista hiljaiseloa telkkusarjojen tai leffojen osalta, mutta nyt aivan hiljattain pukkasi uuden sarjansa valatameren takana ilmoille.

Danny Elfman on muuten säveltänyt tunnusmusan.

"Trust me. I know what I'm doing !"

 

Liitetiedostot

tomine11

Active Member
Relic Hunter (Aarteenmetsästäjä)

Jakso alkaa aina yleensä enemmän tai vähemmän pitkälle menneisyyteen loikkaavassa pikaisessa alustuksessa jossa paljastetaan että mitäs eksoottista esinettä sitä tällä kertaa jahdataankaan.

Pääosassa on muodollisesti varsin pätevän Tia Carreran esittämä naispuolinen vastine legendaariselle lierihatulle elikkäs tuttavallisemmin Indiana Jonesille.. räväkkä ja tilanteeseen kuin tilanteeseen sopeutuva kekseliäs mimmi saa apurikseen (Christien Anholt) huumoria sarjaan tuovan apurihepun joka konservatiivisenä brittiläisenä lukutoukkana ja kirjojen ystävänä ajautuu mukaan toiminnan melskeeseen, aina vastoin tahtoaan.. heppu hoitaakin monesti koomisen osuuden "teoillaan ja taidoillaan" jotka eivät oikein kentälle sovellu, vaan pikeminkin olisi kotonaan rauhallisessa kirjastolukusalissa.. siitä sitten revitään riemua ja huumoria useampaankin otteeseen.. historianlaitoksella pääosamimmin sihteerinä toimii myös blondi (Lindy Booth kahtena ensimmäisenä kautena ja kolmannessa Tanja Reichert) naikkonen joka tuo myös sivuhahmona oman osansa humoristiseen puoleen.

Ai niin huumori on tässä sellaista enempi viatonta velmuilua, kun nykyään tuntuu enempi olevan sellaista piikikästä ja sarkastista v*ttuilua. Ehkäpä se kertoo jotain ajankuvastakin noin yleensä ottaen millaiseen suuntaan ihmiset ovat menossa. Jollain tapaa pohjimmiltaan sellasita vilipöntä ja hyväntahtoista menoa, vaikka kuinka vihulaisia keskenään olisivatkin.

Joukkoon toki jokaisessa jaksossa esiintyy sekalaista seurakuntaa enemmän kuin laki sallii, jotka ovat joko hyvillä tai pahoilla aikeilla myöskin aarteen perässä, yleensä pahat mielessä.

Varsinaisesti sarja ei ole mitään superlaatua milllään osa-alueella (kiitos varsin olemattoman budjetin) joten siihen nähden homma toimii yllättävänkin viihdyttävällä tasolla yksiin ja sitä katselee varsin mielellään, kunhan muistaa viskata ns. "aivot narikkaan" aina ennen katselukokemusta.. tokihan homma melkoisen ennalta-arvattavasti tuppaa etenemään mutta Viihdykettä tarjolla silti..

..yleensä esineet edes jollain tavalla tuppaavat mielenkiinnon herättämään kun periaatteessa voisi oikeitakin esineitä olla, joko enempi tai vähempi mystisiä jaksosta riippuen.. joten yleensä edes jotain historiallista pohjaa sille havitellulle esineelle myös oikeasta maailmasta löytyy ja hyvä niin ! se tuo paljon mielenkiintoa lisää.

Jos ei mikään mestariteos niin ei paha esitys kuitenkaan. Tämän tyylistä seikkailua kun ei oikein tarjolla ole.. joten tämä kiilaa vaikkapas Indy & parin muun samantyylisten leffojen vanaveteen varsin tiukasti.

Sarjaa ilmestyi kolmen kauden verran ja jokaisessa kaudessa on 22 jaksoa. Jaksojen pituudet ovat se perinteinen noin kolme varttia putkeen.

 
Viimeksi muokattu:

tomine11

Active Member
Luther (5.tuotankokautta)

Tähän mennessä 5 kautta tätä tehty. Saas nähdä oliko se siinä kokonaisuudessaan vai palaavatko kenties vielä tämän pariin. Kyllähän tuo vitoskausi joka tehtiin todella paljon muita myöhemmin ikään kuin sulki tiiviisti tämän tarinakokonaisuuden joka juurikin tuon viisi kautta kesti.

BBC:n laatutuotantoa kauttaaltaan tämä... kaudet ovat todella lyhkäsiä ja sitä kautta tämän katsoo kokonaisuudessaan todella nopeasti ja napakkaati alusta loppuun. Keskimäärin kaudessa on noin neljä-kuusi jaksoa per kausi ja reilustikin vajaa tunti keskimäärin pituutta jaksolla, neljäs kausi on vielä poikkeuksellisen lyhyt…

…tuo tekeekin siitä sen että joka ikinen jakso ja joka ikinen minuutti on täyttä rautaa ja taso on huiman korkealla tauotta ! Tuohan se nykysarjoilla tuppaa olemaan ongelma kun niitä venytetään niin tuhottaman pitkiksi ja kaudessa tajuttoman paljon jaksoja että yhden kauden läpikatsomiseen menee aivan älyttömästi aikaa, eikä laatua pystytä millään pitämään edes sen koko yhden kauden ajan korkealla joka jaksossa, saatiko jos niitä kausia on jo vinopino.

Jaksossa on aina yleensä yksi "isompi paha" vastassa ja sitten se muutama muu tyyppi jotka ovat enempi vähempi messissä kaikki viisi kautta, välillä he ovat eturintamassa ja välillä vähän syrjemmässä odottamassa taas omaa astumistaan takaisin valokeilaan. Eräs nainen on tässä heti kättelyssä mukana kans, jolla on todella suuri rooli sarjassa ja äärimmäisen mielenkiintoinen mimmi koko sarjaa silmällä pitäen, mainio Ruth Wilson näyttelee tuota naista tässä (tämän ansiosta tulikin hankittua myös satsi hänen muita leffojaankin), parempi kuitenkin kun hänestä ei oikeastaan kerro yhtään mitään etukäteen varsinkaan sarjaa näkemättömälle.

Jaksot ovat todella rajua tavaraa ja alkaa vetää synkeydessään jopa Black Mirrorin tasolle kovimmillaan ja alkaa elokuvan Seitsemän heppukin olemaan ihan ”normaaliheppu”, näihin muutamiin tyyppeihin verrattuna… yäh se ”ropejätkä”, puistatus, vetää kyllä näyttelijä aivan hemmetin hyvin roolinsa !

Pääosassa on John Luther (Idris Elba). Mies ei paljon muiden mielipiteistä välitä ja tuntuu aina olevan erittäin suoraselkäinen ja suorasanainen mies, kuitenkin äärimmäisen arvostettu muiden poliisikollegoidensa keskuudessa. Tulee rikospaikalle ja tekee nopeasti päätelmät ja kertoo oman vankkumattoman mielipiteensä ja hommat hoituu päättyen joko paremmin tai huonommin... mies ei pelkää olla tekemättä ihan mitä vain saadakseen rikollisen kiinni, vaikkei sillä sitten kenenkään muun hyväksyntää saisikaan, ei edes työtovereidensa juuri sillä hetkellä…

…pahimpien rikollisten nappaamisen ulkopuolella siviilielämässä miehellä sen sijaan ei aivan samanlaiset rautahermot ja hahmotus ole oikein mistään, vaan vaimon kanssa on todella ongelmia, samoin myös hermojen hallinan kanss ylipäätään. Hahmo kasvaa todella paljon ekan kauden jälkeen ja homma muuttuu aivan totaalisesti ja tekijät todella uskaltavat tehdä melkeinpä mitä vain...

…tuon ansiosta homma on freesiä aivan koko ajan, ei pelätä ”tapattaa” oikeastaan ihan ketä vain, jos se tarinan kannalta on olennasita. Tämä on jollain pohjimmilta ja synkimmällä tavall vähän kuin elokuva "Seven", mutta vielä paljon upeammalla päähahmolla ja huh huh, millä tavalla nuo rikollisetkin ovat poikkeuksetta tähän luotu, meinaa oikeasti puistattaa ja kun vielä hyvinkin realisitia ovat että erittäin helpolla pystyy kuvittelemaan että maailman kaduilla ja korvissa tuollaisia tyyppejä oikeasti tallustelee enempikin. Yleensä ne sairaimmatkin rikolliset ovat tehty todella älykkäästi ja heille kuvataan se ”miksi” he käyttäytyvät niin, yleensä siihen aina jokin syy on, oli se sitten kuinka vinksahtanut tai sairas tahanta.

Se millä tavalla Luther heitä vastaan taistelee on poliisisarjassa melkeinpä "ennennäkemätöntä". Todella rankka mutta aivan hel*etin loistavaa.

Vitoskauden lootassa oli mukana mukavasti neljä art cardia ja juliste, joka menee seinälle kyllä ! Sarja on niin vakuuttava ja tietyllä tapaa oikeastaan todella erilainen kuin muut kyttäsarjat ikinä mitä on tullut vastaan, ollen kuitenkin pelottavan realistinen. Pelkkää tauotonta laatua.

Eka kausi on jo mainio mutta mitä pidemmälle mennään niin homma vaan paranee ja varsinkin päähahmo Luther saa koko ajan aivan uusia ulottuvuuksia, siis ei mitään yliluonnollista vaan todella realistista menoa tämä, siihen nähden ovat saaneet tästä käsittämättömän viihdyttävää vaikka onkin tosiaan aivan s**kelin rankkaa menoa. Välillä kyllä oikeasti kylmää ja ihmetyttää miten ovat tuossa sarjassa uskaltaneet vetää hommaa tuolle tasolla, hienoa että rahoittajat ovat antaneet suht vapaasti tehdä tekijöiden mitä haluavat.

Luther - Ep1 Extended Inside Look
Luther star, Idris Elba and series creator/writer Neil Cross take you inside the first episode and inside the mind of Luther himself.
 

Liitetiedostot

Viimeksi muokattu:

tomine11

Active Member
Tämä Collectors (Limited) Edition on kyllä huikea :D reilu kymppitonni noita valmistettu ja tuokin siis numeroitu. Tuossa siis Blu-raynä kaikki Adam Westin tähdittämät 1960-luvun tv-sarjan jaksot ja sit bonus levy missä erillisiä making of juttuja sun muuta :) kuvalaatu mainio ja äänikin nostettu tämän päivän arvokkuudelle…

...sitten löytyy pikkuauto Batmobiili, jotain "ihme"kortteja melkoinen määrä (144kpl), Adam Westista tuollainen pieni kuvakirjanen, sekä todella mainio Episode Guide jossa jokaisesta jaksosta pientä tietopätkää kerrotaan.

Hauska ja kiva lisä tuossa paketissa kun toisessa päässä tuollainen nappi, jos tuosta painaa niin se soittaa sen legendaarisen tunnarin :D toi kakkoskuva tuossa alla.


Noi kaksi leffaa on sitten ihan erikseen ja noi animaatiot, jossa siis Adam West ja muitakin sarjan näyttelijöitä ääninäyttelijöinä tuon sarjan henkeen tehdyissä kahdessa animaatiossa. Tossa toisessa on muuten William Shatner Two-Facen äänenä. Mut noi elokuvat eivät siis tuohon pakettiin kuulu.
 

Liitetiedostot

Viimeksi muokattu:

Aphex

Well-Known Member
Yksi mahdoton ruudulle sovitettava kirja(sarja) on nyt sovitettu. Suomalaisedustus thumbnailissa. Tuotantoarvot ovat selkeästi kohdallaan, ja niinhän tietysti pitää olla maailman mahtavimman teknologiayrityksen lippulaivasarjassa (trailerissa ekat 45 sekuntia joutavaa Apple-hehkutusta).

 

tomine11

Active Member
Millennium - pitäis kyllä tätä joku päivä taas katsella, sen verran hatarat muistikuvat että ihan hirveän tarkkaa ei enää muista tästä pienempia yksityiskohtaia… aikoinaan tuli X-Filesin vähän kuin Spin-off sarjana tämä Millenium jossa päätähtenä Lance Henriksen… oli vielä todella paljon synkempää kamaa kuin tuo ”sisarsarjansa”.

Kolme kautta tehtiin ja tuossa olis ne kaikki. Ihan hirveän tarkkaan en muista kun sen verran aikaa jo siitä ja telkusta piti yrittää vahdata että ei varmaan kaikkia edes tullut tuolloin noita nähtyäkään, mutta sen verran että ainakin tuolloin ihan pidin siitä, vois katsoa onko mieli muuttunut vai onko hyvä edelleen :)

Hassusti tuo ikäraja kun lätkäisty ekaan ja kolmanteen kauteen K18 ja sitten toinen kausi siellä välissä K15 leimalla.


----------------------------------------------------

Halt and Catch Fire – tätä pitäis kans jossain välissä katella. Kertoilee PC-tietokoneiden ”syntytarinaa” tai jutuista niiden ympärillä… yleisesti näyttää ihan kehujakin saaneen osaksensa suht kivasti.

 

Liitetiedostot

Viimeksi muokattu:

JoneKone

Active Member
Onkos täällä henkilöitä, jotka olisivat katsoneet Netflixistä sekä The Vikings, että The Last Kingdom sarjat? Sain vastikään The Last Kingdomin katsottua ja tykkäsin aivan pirusti. Nyt mietin, että jatkaisiko samalla teemalla vai katsoisiko välissä aivan jotain muuta.
Myös tuo Colony sarja kiinnostelee, mielipiteitä siitä?
 
Ylös Bottom