Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Laatusarjat televisiossa ja muualla

Vähä on ujo Geraltiksi, mutta ootellaan lisää ennen lynkkausta;)
Ääni ehkä pelottaa vielä enemmän, pakko myöntää että en pahemmin Cavillin leffoja ole katsellut joten en tiedä löytyykö äänestä tarpeeksi syvyyttä ja karheutta.
 
Ääni ehkä pelottaa vielä enemmän, pakko myöntää että en pahemmin Cavillin leffoja ole katsellut joten en tiedä löytyykö äänestä tarpeeksi syvyyttä ja karheutta.

Mä melkein uskoisin, että äänestä ei jää kiinni. Mutta olis sen mielellään kuullut jo tässä kohin! Ulkoasu kaipaa kyllä vielä vähän hiomista, mutta vähän samalla fiiliksellä, että odotetaan ennen lynkkausta.
 
Kyllä tuossa potentiaalia on, mutta vähän tuollainen "pretty boy" Orlando Bloom viboilla. Tiedä sitten onko tuo se tyyli mitä hakevat vai tehdäänkö Cavillista vielä vähän karskimpi itse sarjassa. Kirjoista olen lukenut vain se ensimmäisen niin en oikein tiedä tarkalleen millainen Geralt siellä kirjojen maailmassa on.
 
Ei voinut olla ostamatta, niin paljon tätä tuli muksuna ennen koulua katseltua. Nyt kun vaan jossain välissä ehtisi katsomaan.

IMG_20181120_165926.jpg
 
Sinne män sekin. Daredevil nimittäin. Netflixin ja Marvelin Daredevil-sarja ei jatku enää kolmannen (upean) kautensa jälkeen, kertoo Variety. Jessica Jones varmasti kokee saman kohtalon, kun kolmoskausi saadaan ulos, ja The Punisherin toisen kauden julkaisusta ei uskalla sanoa mitään, vaikka se onkin jo tilattuna. Disney vetänee kaikki oikeudet muilta pois, että saavat sisältöä omaan Disney+ -palveluunsa.

Buu.
 
Sinne män sekin. Daredevil nimittäin. Netflixin ja Marvelin Daredevil-sarja ei jatku enää kolmannen (upean) kautensa jälkeen, kertoo Variety. Jessica Jones varmasti kokee saman kohtalon, kun kolmoskausi saadaan ulos, ja The Punisherin toisen kauden julkaisusta ei uskalla sanoa mitään, vaikka se onkin jo tilattuna. Disney vetänee kaikki oikeudet muilta pois, että saavat sisältöä omaan Disney+ -palveluunsa.

Buu.
Voi saakeli, tuo Daredevilin lopettaminen tuntuu kyllä yhtä pahalta kun isku nivusiin futiskengällä. Okei, kakkoskausi oli aika sekava ja sisälsi liikaa yliluonnollista schaissea ja promosi liikaa tulevaa Punisheria, mutta kolmas kausi oli taas parasta supersankariseikkailua mitä on sarjan muodossa tullut nähtyä. Kolmos kausi oli yhtä tykitystä, käsittämättömän hienoja taistelukohtauksia, joiden kesto parhaimmillaan oli 10min putkeen yhdellä otoksella, ilman kuvakulmavaihdoksia. Musiikit olivat todella intensiiviset ja juoni oli kuin Christopher Nolanin yönritarista. Saatana, ei voi muuta sanoa.
 
Orange is the new blackin viimeisintä kautta katsottu n.puolet ja yllättäen tämä on edelleen hyvä.
Ekan jakson ekat kuusi minuuttia oli kyllä niin hirveää paskaa, että oli pakko neljän minuutin jälkeen jo skipata, mutta onneksi tuon jälkeen homma oli tuttua ja turvallista.
Edellisen kauden loppu puoliskoon verrattuna meno on rauhoittunut melkoisesti ja uudet hahmot on raikas tuulahdus.
Kyllä tämä voisi silti olla mun puolesta jo se viimeinen kausi. Ei kaiken tarvitse jatkua niin pitkään, että sarja muuttuu paskaksi.
 
Netflixiin on tullut uusi dokumenttisarja, joka kertoo Valioliigasta pudonnesta Sunderland-joukkueesta ja sen yrityksestä nousta takaisin Valioliigaan. Olen nyt katsonut kaksi jaksoa ja vaikuttaa todella hyvältä.



Mikäli Amerikkalainen jalkapallo kiinnostaa, niin Viaplaysta löytyy nyt kaksi todella hyvää dokumenttisarjaa: Hard Knocks ja Football Life. Hard Knocksissa seurataan NFL-joukkueiden valmistautumista kauteen ja A Football Life keskittyy Amerikkalaisen jalkapallon merkittäviin henkilöihin.

Tuo Daredevilin lopettaminen oli todella harmillista. Täytyy joku päivä katsoa nuo kaksi viimeistä jaksoa.
 
Ja niinhän se orange is the new black päättyi ja itse olen tyytyväinen lopetukseen.

Piper pääsi vapaaksi ja ehti sitä ennen pitämään vankila häät Vausen kanssa.
Olin kyllä varma, että Vause pääsee hengestään jengi tappelussa ja Piper menee kostamaan ja saa lisää aikaa lusittavaksi tai jtn, koska sillä olisi taas saatu sarjaa jatkettua. Onneksi olin väärässä.

Taystee tuomittiin Piscatellan taposta vaikka ei sitä edes tehnyt joten tuon lavastaneet erikoisjoukot pääsi kuin koira veräjästä.
Monella muullakaan asiat ei menneet kuten olisi pitänyt ja asioita jää myös kesken, mutta se on myös tavallaan koko sarjan pointti.
Valitettavasti asiat ei mene kuten pitäisi tai edes oikeudenmukaisesti. Ihmisiä kohdellaan väärin jatkuvasti.

Tämä oli kuitenkin Piperin tarina alusta asti ja se sai myös päätöksen ja hommat vankilassa jatkuu kuten ennenkin vaikka Piper ei siellä olekaan.

Tuli myös katsottua house of cardsin viimeinen kausi joka oli lopetukseen asti edelleen ihan yhtä kiinnostava vaikka Kevin Spacey puuttuikin, mutta se viimeisen jakson lopetus oli aivan paska. En jaksa enää edes sen enempää tuota avata. Sarjaa katsoneet kyllä tietää mistä puhutaan.

Seuraavaksi tuli aloitettua alternate carbon jota on paljon kehuttu ja ainakin eka jakso oli aika helvetin hyvä ja kiinnostava.
 
Siis onko se Orange Is The New Blackin seuraava kausi peruttu ja sarja jää nyt tähän? Ihan sopivaan paikkaan kyllä lopettavat. Luulin jopa jakson perusteella, että se loppuu tähän. Sitten sain tietää myöhemmin, että yksi kausi piti olla vielä tulossa.

House of Cardsin viimeinen kausi on katsomatta ja tuskin tuleekaan enää palattua sen pariin. Itse kyllä tykkäsin aikasemmista kausista, vaikka moni onkin haukkunut sarjaa tasonlaskusta kahden ekan kauden jälkeen.
 
En ole edes tarkistanut, että oliko tuo viimeinen kausi vai ei kun se loppui niin hyvin.
Saisi kyllä jäädä tuohon ettei käy kuten vaikka weeds sarjalle joka oli myös Jenji Kohanin luoma sarja. Se vaan jatkui ja jatkui ties minkä käänteiden kautta ja sitten viimeisessä jaksossa hypättiin ajassa vuosia eteenpäin ja jotenkin hätäisesti laitettiin sarja pakettiin.
 
This is Us -sarjaa on tullut katsottua muutamat jaksot, koska piti selvittää miksi tuo on niin suosittu. Ja kyllä tuon suosion ymmärtää, sillä kyseessä on pirun hyvin kerrottu kokonaisuus. Ensimmäisen jakson jälkeen jo nyökkäilin hyväksyvästi, sitä seuraavien episodien jälkeen vielä enemmän. Varsin mainio, mikäli draama kiinnostaa.
 
Tuli Ulukain suosituksen perusteella katsottua This Is Us -sarjan ensimmäinen jakso ja vaikuttaa kyllä hyvältä sarjalta. Neljä ensimmäistä jaksoa ovat tällä hetkellä katsottavissa ilmaiseksi Ruudusta (1. jakso enää 3 päivää).
 
Star Trek: Discoveryn eli STD:n kakkoskausi alkoi viime perjantaina Netflixillä. Ykköskauden grimdark-menosta päästiin heti ensimmäisessä jaksossa vähän perinteisempään Star Trekiin, mikä lupaa hyvää uudelle kaudelle. Ekassa kaudessa hyvää olivat näyttelijät, kuvaus ja tehosteet, mitkä ovat tietenkin hyvää edelleen. Ihmettelen vain sitä, millä CBS aikoo ylläpitää nykyisin varsin pieniä katsojamääriä tavoittavan sarjan näillä tuotantoarvoilla.
 
Daredevilia tullut katsottua vajaa 10 jaksoa flixista ja on se kyllä hyvä, mutta ei kuitenkaan niin hyvä mitä jotkut ovat hehkuttaneet eri foorumeilla.
Itseä lohduttaa myös tieto siitä, että tämä on vain kolme kautta pitkä joten tämän katsomisesta ei muodostu mikään ikuisuus projekti.

Tuota ennen tuli katsottua sick noten kaikki kaksi kautta jotka meni aika huomaamatta, koska yksi jakso kestää hieman yli 20 minuuttia ja yhdessä kaudessa ei montaa jaksoa ole. Tämähän on suomennettu niinkin järkevällä nimellä kuin epäterve. Ehkä vaikka saikkulappu tai joku vastaava oli liian looginen vaihtoehto. Who knows.

Sarjahan kertoo tyypistä joka saa syöpä diagnoosin ja tuon seurauksena saa tietenkin töissä ja kotona tiettyjä etuuksia. Sitten selviää, että diagnoosi oli virheellinen, mutta tyyppi päättää kuitenkin pitää valhetta yllä lääkärin kanssa ja homma menee jatkuvasti aina vaan pahemmaksi.
Varsin jees komedia jos kaipaa jotain kevyempää supersankareiden ja draamojen sekaan.

Altered carbon tuli myös ahmittua loppuun ja ihan heittämällä parasta sci-fi settiä pitkään aikaan. Jopa uusi blade runner jää ihan helposti toiseksi.
Tässä vaan toimii kaikki miljööstä roolituksen kautta toimintaan niin helvetin hyvin, että melkein tekisi mieli aloittaa sarja alusta.
Oli myös kiva bongata babymetallin biisi taustalta heti sarjan alussa kun Kovacs oli ekaa kertaa nauttimassa vapaudestaan ja ostamassa huumeita.

 
Viimeksi muokattu:
Daredevilia tullut katsottua vajaa 10 jaksoa flixista ja on se kyllä hyvä, mutta ei kuitenkaan niin hyvä mitä jotkut ovat hehkuttaneet eri foorumeilla.
Itseä lohduttaa myös tieto siitä, että tämä on vain kolme kautta pitkä joten tämän katsomisesta ei muodostu mikään ikuisuus projekti.
'Spoiler alert' kakkoskausi on melko susi, koska sen ainoa tehtävä tuntuu olevan markkinoida Punisherin silloin tekeillä ollutta kautta sekä luoda pohjaa tulevalle Defenders kaudelle. Selvästi heikoin näistä kolmesta kaudesta.

Kolmoskausi taas on paluu juurilleen ja sarjakuvien maailmaan ja IMO kovinta supersankarimättöä mitä sarjan muodossa vielä nähty. Jos jollain on tähän vasta-argumentteja niin lupaan tarkistaa kys. sarjan :D
 
Ylös Bottom