Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Mario Kart Wii

Vastaus: Mario Kart Wii

Kellään antaa osviitta hinnoista? Prisma tai Anttila?

Turusta ei löydy kuin Gamespot ja siellä luulen hinnan olevan turhan suolainen.
 
Vastaus: Mario Kart Wii

Tänään haen pelini, mutta vasta huomenna aamulla ehdin testaamaan. :mad:
Mites N-Europen foorumeilla oli jotain tietoa, että pystyy Wii frendejä kutsumaan suoraan Mario Kart frendeiksi. Ettei tarvitse näpytellä kaikkia koodeja uudestaan. Kuulostaa hyvältä.
Mutta hei se fc koodi ketju pystyyn !!
 
Vastaus: Mario Kart Wii

Mulla alkaa olla vähän viharakkaussuhde pelin kanssa. Monen aseen käyttö ei vaadi mitään taitoa ja usein niiltä ei voi puolustautua - joko ei ollenkaan, tai pitää olla oikea esine varastossa. Ja sitten kun sitä pommia tulee, niin sitä usein tulee monta peräkkäin - eikä taaskaan voi mitään. Ja mikä idea bullet bilissäkin on? Siis automaaginen megaturbo kärkikahinoihin, WTF?

Toisaalta.... ei tee mieli lopettaa pelaamista.

Toivottavasti itemien säätö onnistuu online friend geimeissä. Ohjaustuntuma on erittäin hyvä, ois sääli jos pelkkiä ajotaitoja ei pääse koettelemaan onlinessa. Time Trial on tietenkin loistava, mutta ois kiva pelailla myös ihan kunnon kisoja ilman noita mega power uppeja. Hmmm. Pääsen ite vasta lauantaina omalta Wii:ltä pelailemaan, sit lähtee koodit talteen.

Bullet Billissä ei musta edelleenkään oo sen kummempaa vikaa, sehän oli jo DS versiossakin. BB on helppo väistää, ja jos sen käyttäjä on huono kuski, niin tippuu kuitenkin nopeasti alta pois. Ellei sitten satu vikalle mutkalle, mutta so not. Ei kai se sijoitus ole tärkeintä, kunhan ei vaan tule jotain omaa ajorytmiä pilaavaa spinnauspommia niskaan ala Blue Shell.
 
Vastaus: Mario Kart Wii

Sain tuossa n. 12:45 tekstarin, että oma kopioni odottaa lähimmässä postikonttorissa. :) Pitääpä kipasta noutamassa heti kun kerkeän.
 
Vastaus: Mario Kart Wii

Blue shell on kyllä niin typerä esine kuin voi esine olla, melkein suosii sellaista pelaamista että roikkuu kakkosena. Sitä tuntuu kuitenkin tulevan sen 3-5 kertaa per 3 kierroksen matsi vähänkin pidemmällä radalla, joten ikinä ei saa kaulaa aikaiseksi vaikka kuinka hyvin ajelis. Bullet bill on huomattavasti vähemmän raivostuttava sentään, se koskettaa muitakin kun ykköstä ja se myös antaa jotain etua sen käyttäjälle, itseäni lähinnä vituttaa jos sinisen kiekon saan viimisillä sijoilla kun ei se juuri omaa asemaa paranna. Melkein mielummin ottaa sen ukkospilven pään päälle kuin kiusaa viatonta johtajaa.

Muuten kyllä oli ihan kivaa tuo nettipeli, vähän semmonen tönkköinen oli ruudunpäivitys splitscreenillä eikä kaveri saa ollenkaan pojoja kun on guest, vaikka pelasikin omalla Miillään. En tiedä sitten jos Miin tallentaa ohjaimeen tms. niin paraneeko tilanne? Ja peli oli vakaasti sitä mieltä että Hollannista kaverin kans pelailtiin :p

Battlekentät mitä pääsin testaamaan oli aika lapsellisia, menneet aivan naurettavan isoiksi ja hyppyreitä on joka nurkassa. Punainen kilpi ei lähde seuraamaan jos kohde ei ole lähes suoraan edessä ammuttaessa. Ja esineitä ei voi pitää kahta ilmeisesti, wtf?

Tämmöisiä havaintoja SNESsin versiosta asti ajaneelta, tosin nyt vasta toista kertaa netissä pelanneelta pelimieheltä :)
 
Vastaus: Mario Kart Wii

Wiin odotetuin peli tuli nyt äsken hommattua vielä en kuitenkaan ole kerennyt testaamaan. Double Das!! oli täydellinen toivottavasti tämä pystyy samaan. Ja vielä nettipeli ja muut herkut!
 
Vastaus: Mario Kart Wii

Millainen tää uusin on verrattuna edellisiin versioihin? SNESin version jälkeen tää sarja on ollu kyl ihan tuuripohjaista kuminauha-ajamista. On tuntunu siltä, että kaikki on vaan tasaista mössöä noissa peleissä. Vain harvoissa radoissa voi saada eroja aikaan. Kuorien osumista, tippumisista ja ajovirheistä rankastaan todella vähän. Eri autoilla ja hahmoilla ei ole juuri mitään eroa ajoon.

SNESin karti on vieläkin aivan hulvattoman hauskaa pelattavaa. Eri autoilla on todella suuria nopeus, kiihtyvyys ja ajettavuus eroja. Radat ovat vaikeustasoltaan parhaimmillaan todella vaikeita ja ajovirheistä sakotetaan armottomasti varsinkin, jos ajaa hitaasti kiihtyvillä autoilla. Mutta toisaalta näillä autoilla hyvin ajettaessa hahmo katoaa hyvin äkkiä horisonttiin ;) Eroja syntyy helposti, koska mitään super aseita ei löydy, joten hyvätkin tavarat kantavat sijoituksia vain rajallisesti eteenpäin. Tietty tähdellä saa helpoilla radoilla suurenkin hyödyn ja salamalla muut autot hidastuvat siinä määrin ja niin pitkäksi aikaa, että se nostaa kyllä sijoituksia runsaasti.

Siitä pidän erityisesti, että hyvin ajoa palkitaan tässä pelissä todella runsain käsin. Jos et törmäile ja kolikoita löytyy tarpeeksi paljon, niin vauhti kiihtyy kokoajan tasaiseen tahtiin. Varsinkin bowser - dk parivaljakolla tämän huomaa mukavasti ;) Tietyillä radoilla, niin kuin ghost valleylla ja bowser castlessa, kun vauhti on maksimissaan, niin se edellyttää kyllä aivan uskomattomia ajotaitoja pysyäkseen radalla. Ja battle mode oli jotain aivan uskomattoman addiktiivista, kun kaverin kanssa pelattiin. Radat olivat sopivan pieniä ja simppeleitä, joten meininki oli todella intensiivistä hippaa.

Joten Nintendolle: Tulevat tämän pelin seuraajat astetta armottomampaan suuntaan, pliX! ;) Tietty ensikertalaisia ja todella nuoria pelaajia löytyy myös, joten jotku normal ja pr0-konfiguraatio vaihtoehdot voisivat olla poikaa näissä peleissä.
 
Vastaus: Mario Kart Wii

Onkos halukkaita pelaamaan netissä? Puol viideltä kaikki pelaamaan tai saatte turpaan:D

Edit. 5198-2544-5184 on koodini
 
Vastaus: Mario Kart Wii

Kun olette online -puolta kokeilleet, niin kertokaahan miten tuo toimii. Onko aulat miten jaoteltu? Pääseekö kavereitten kanssa helposti pelaamaan. Löytääkö kaverit ilman puhelinta jne.

Edit: Onko tässä pelissä nyt eri koodi vaihteeksi?
 
Vastaus: Mario Kart Wii

Tuli tänään ostettua Mario Kart Wii ja sanon että ehdottomasti hemmetin hyvä peli! :D Samantien piti testata netissä ja nettipeli on kyllä erittäin hyvin onnistunut.
 
Vastaus: Mario Kart Wii

Teme ja Ötzi lisätty.

Oma FC: 3952-7110-3736

XShava
Kuten muissakin Nintendon nettipeleissä, on myös tässä oma FC, mutta mukavana uudistuksena Wii Friendin voi pyytää pelin omaan kaverilistaan helposti muutamalla klikkauksella. Tällöin numeroiden näpyttelyä ei vaadita.

Tuntemattomia vastaan pääsee pelaamaan joko Euroopan tai maailman laajuisesti. Kentistä suoritetaan arvonta, johon voi joko äänestää omaa suosikkiaan tai randomia. Kavereita vastaan en ole vielä päässyt pelaamaan, mutta ilmeisesti heidän liikkeitään voi jotenkin seurata Mario Kart Channelin kautta.
 
Vastaus: Mario Kart Wii

Ei siellä frendipeleissäkään taida olla noita lokaalin moninpelin valintoja. Tosin 150cc-kisan heitti johonkin väliin kysymättä. En tiedä millä logiikalla se tuli.
 
Vastaus: Mario Kart Wii

Hitto teidän kanssa.

Kananmunia piti mennä Citymarketista ostaan, kun emäntä käski. Nyt ratti vaan viuhuu, vaikka pitäis siivota huomisia tupareita varten...

;)
 
Vastaus: Mario Kart Wii

Hahaa tää ratti on ihan toimiva juttu. Aluksi vähän hirveetä huitomista, mutta nyt lähtee driftit jo oikeeseen suuntaan. :p kohta pitää ottaa online matsia.
 
Vastaus: Mario Kart Wii

Kaveriporukalla pidettiin peli-iltamat. Mario Kart oli hitti, ja rattiohjaus toimi hyvin. Muuta ohjaustapaa ei kokeiltukaan.

Vanha kunnon Wii Sportsin tennis osoitti myös jälleen kerran vetovoimansa.
 
Vastaus: Mario Kart Wii

Tämä peli pääsi yllättämään moneltakin kantilta. Odotin ennakoiden ja niiden vähäisten lukemieni arvosteluiden perusteella sellaista Double Dashia parempaa, muttei sentään Mario Kart DS:n tasoista peliä. Eli ihan hyvää, muttei välttämättä loistavaa. Todellisuudessahan peli vaikuttaisi olevan jopa paras Mario Kart. Ensinnäkin rattiohjaus toimii todella hyvin, eikä muita ohjaustapoja tarvitse edes harkita (tosin koitettu on niitäkin). Ratti sopii käteen erinomaisesti, eikä se tunnu moten kanssa niin muoviselta kuin aluksi pelkäsin. Toisekseen pidän todella paljon siitä, että turboa saa nykyään vähän joka paikasta. Peli on melko hidas kuten Mario Kartit aina, mutta nyt se ei paljoa haittaa, koska pelaaminen perustuu niin vahvasti boostin käyttöön. Tästä syystä uudet radat tuntuvat paremmilta kuin klassikot, sillä vanhat radat eivät tarjoa niin paljoa boostimahdollisuuksia. Minusta myöskin sivuluisun hallinta on toteutettu loistavasti. Ja mukavan erilaisesti autoilla ja moottoripyörillä. Moottoripyörätkin yllättivät positiivisesti. Ne vaativat täysin erilaista ajoa ja taktiikkaa kuin autot. Asia joka ei todellakaan tullut ilmi ennakoissa ja arvosteluissa, joissa moottoripyöriä tunnuttiin pitävän melko mitättömänä uudistuksena.

Fiilikseltään peli tuntuu vähän Mario Kart DS:ltä, mutta kaikki on vain paremmin tehty. Uudet radat ovat lähes järjestäen sieltä paremmasta päästä, suurimmat uudistukset kuten moottoripyörät ja temput toimivat todella hyvin, uusi sivuluisumekaniikka toimii totuttelun jälkeen loistavasti ja rattiohjaus tuntuu todella hyvältä ja luontevalta ja paremmalta kuin perinteinen ohjaus, vaikkei itse ohjaustuntumaa lopulta paljoa uudista. Uudistuksia ei ole mitenkään äärettömästi, mutta mario Kartiksi niitä on paljon ja ne ovat melko ratkaisevia.

Grafiikoissa olisi varmasti parantamista, mutta hyvin ne asiansa hoitavat ja ovat mukavan Mario Kartmaiset. Minusta ainoastaan osa klassikkoradoista tuntuu paikoin todella karuilta, mutta ilmeisestä syystä. Muita vikoja en pelistä löydä paitsi ehkä muutamia asioita olisi kiva säätää nettipelissä enemmän, mutta sen testaaminen on vielä niin vähissä, että en ole aivan varma mitä pystyy säätämään ja missä. Yksinpelipuoli kuitenkin toimii kaikinpuolin loistavasti. Lisäilen porukkaa kaverilistoilleni kun kerkiän. Yksinpeli ja paikallinen moninpeli on vienyt niin hyvin aikani, etten ole paljoa nettipeliin kerinnyt keskittymään. Sen vähän perusteella mitä koitin se ainakin toimii aika täydellisesti.

Tosiaan, Mario Kart on aina ollut minulle hyvin toissijainen sarja. Ensimmäisen jälkeen ehkä Mario Kart DS on ainoa, joka on tuntunut loistavalta. Mutta tämä osa vaikuttaisi vielä paljon paremmalta ja nostaa Mario Kartin minun silmissäni paljon varteenotettavammaksi sarjaksi. En todellakaan odottanut oikein mitään tuolta ratilta tai moottoripyöriltä tai muiltakaan uudistuksilta, mutta järjestäen ne kaikki pääsivät yllättämään.
 
Vastaus: Mario Kart Wii

hohoo! 50cc kilpailuista tähdet hommattu ja avautui pari hahmoakin. Ja jos joku vielä ihmettelee miten noita saa niin ne vaativat vain hyvät ajat jokaisesta kilpailusta ja tietysti kultaisen pokaalin(ainakin luulisi, eli älä aloita uudestaan jos muuten joku kilpailu mennyt hyvin mutta loppusuoralla kakkos sija on pamahtanut ruutuun!)

On kyllä hienoa meininkiä, ja ratti tietty kokoajan käytössä ja cubeohjain pöydällä pölyttymässä.
Sen verran tarkka tuo Ratti että sitä ei lakkaa hämmästelemästä. Ja kyseessä on vain loppujen lopuksi muovin palanen o_O

Nettipeli toimii todella hienosti, vaikkakin paikoitellen tuota matsin alkua joutuu odottelemaan jonkin aikaa liikaa.

Huonoista puolista on tietty mainitsemisen arvoinen asia se, että taito on vain 50% voitosta, eli ykkös sijan pitäminen on yhtä helvettiä, mutta kakkos ja kolmossijalta nousemenin on huomattavasti turvallisempaa. Eli siis peli välillä suorastaan pakottaa pelaajat hidastelemaan jotta he voisivat harmittomasti vikalla mutkalla ohittaa kaikki, jonkun superesineen kanssa voittoon.
Tämä tosin on kaksiteräinen miekka, sillä kavereiden kanssa on paljon mukavampi pelata kun peli tekee kilpailuista tiukkoja oli pelaajien taidot sitten mitkä tahansa!
 
Vastaus: Mario Kart Wii

Voi tuntua hölmöltä Mario Kartissa, mutta minusta pyörät ohjautuvat niin paljon autoja paremmin, että neljä pyörää tuntuu jopa turhalta.:D
 
Ylös Bottom