Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Mass Effect 3 - Biowaren avaruusseppojen mehustelua

Vastaus: Mass Effect 3 [PS3/X360 Hype] - Biowaren avaruusseppojen hehkutusta

Joko olette nähneet Patryk Olejniczakin Mass Effect -taidetta? Miehellä on sen verran hieno kynän jälki, että suosittelen kurkkaamaan. Pistin blogiin pystyyn gallerian miehen töistä. Aivan silmiä hivelevää :eek:

Amazing Mass Effect Art | Bag of Games
 
Vastaus: Mass Effect 3 [PS3/X360 Hype] - Biowaren avaruusseppojen hehkutusta

Ellen nyt aivan väärin muista, niin kyseinen sällihän aloitti fan artilla ja siitä sitten otettiin nopeasti palkkalistoille. Näitä fanista devaajaksi tuhkimotarinoita.
 
Vastaus: Mass Effect 3 [PS3/X360 Hype] - Biowaren avaruusseppojen hehkutusta

BioWare Pulsessa oli juttua noista ennakkotilaajien eduista sekä ääninäyttelemisestä. Ei mitään erikoista, mutta kuullaan ja nähdään vähän uusia näytteitä:
[video=youtube;ADOWP8a0naM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ADOWP8a0naM#![/video]
 
Vastaus: Mass Effect 3 [PS3/X360 Hype] - Biowaren avaruusseppojen hehkutusta

Joystiq kertoo enemmän tuosta Story, Roleplay, Action -jutusta mikä on ME3:ssa. Eli millä tavoin peli muuttuu riippuen minkä noista pelityyleistä valitsee, kun pelaa kampanjaa. Ei mitään kovinkaan breakthrough juttua, mutta ihan kivoja pieniä tidbittejä, jos ei ole seurannut.
 
Vastaus: Mass Effect 3 [PS3/X360 Hype] - Biowaren avaruusseppojen hehkutusta

PC-version kanssa joutuu käyttämään Originiä, pitäisikö sittenkin ostaa konsoliversio...

aku-rage.gif
 
Vastaus: Mass Effect 3 [PS3/X360 Hype] - Biowaren avaruusseppojen hehkutusta

BioWaren keskustelualueelle laitettu ilmoitus kertoo demon julkaisupäivän, joka on 14. helmikuuta. Demossa on pari yksinpeliosuutta ja myös pari co-oppina pelattavaa kenttää. Mielenkiintoisesti vain Battlefield 3:n Online Passin aktivoineet pääsevät co-oppiin käsiksi demon julkaisupäivänä. Muille ominaisuus aukeaa 17. päivä.

Itse varmaan tulee yksinpeliosuuksista pelattua vain tuo ensimmäinen aivan pelin alkuun sijoittuva. Melko turhalta vaikuttavaa co-oppiakin pitää toki testata.
 
Vastaus: Mass Effect 3 [PS3/X360 Hype] - Biowaren avaruusseppojen hehkutusta

Parin päivän sisällä ME2:sta tahkottu 25h. Pakko pelata niin täydellisesti kun voi sillä ensimmäisellä pelikerralla tuli liian huonoja valintoja tehtyä että melkein itku pääsi :eek:
Myös ME sarjan 3 kirja pitäisi pikku hiljaa lukasta. Uusin neljäskin pitäisi hommata, mutta timeline törppöilyjen takia vielä viitsi ostaa ennen kuin korjattu versio tulee.

Mitä ite Massan kolmoseen tulee niin varmaa jää demo testaamatta. Mielummin koen kaikki uudistukset ihan kokoversiossa ja säästyn mahdollisilta spoilereilta. Onneksi ei enään kauaan tarvitse odotella.
 
Vastaus: Mass Effect 3 [PS3/X360 Hype] - Biowaren avaruusseppojen hehkutusta

Tää nyt on vähän offtopickia, mutta T4izuunin viestiin liittyen:
En ole vielä lukenut kuin sata sivua tuosta 300 sivuisesta Deceptionista, mutta tähän mennessä se on kyllä ollut myötähäpeää herättävän surkea. Toivottavasti lopussa on edes jotain merkityksellistä tapahtumaa, ettei mene lukemiseen käytetty aika täysin hukkaan. Timeline-ongelmiin en ole kiinnittänyt huomiota, mutta hahmonkehitys ei tosiaan mätsää ollenkaan muihin sarjan kirjoihin. Edes virheet eivät ole kuitenkaan yhtä paha kuin kirjan yleinen lapsellisuus ja haukottava meininki. Tulee mieleen joku fani-fiktiona kirjoitettu Neiti Etsivän Mass Effect-versiointi.
 
Vastaus: Mass Effect 3 [PS3/X360 Hype] - Biowaren avaruusseppojen hehkutusta

Tää nyt on vähän offtopickia, mutta T4izuunin viestiin liittyen:
En ole vielä lukenut kuin sata sivua tuosta 300 sivuisesta Deceptionista, mutta tähän mennessä se on kyllä ollut myötähäpeää herättävän surkea.

200 sivua luettuna ja täsmälleen samaa mieltä. No, tuleepahan kirjasta ainakin selväksi että asareilla on tosi isot tissit, jos joku ei sitä vielä tiennyt. Etenkin ottaa päähän Andersonin hahmon totaalinen pilaaminen. Pelien jämpti sotasankari on kirjassa läjä hempeilevää pullamössöä.
 
Vastaus: Mass Effect 3 [PS3/X360 Hype] - Biowaren avaruusseppojen hehkutusta

Voihan plörinä, odottelin että co-opissa pääsis pelaamaan itse tarinaa kamujen kanssa.. no ei sitten :(

"Sure, BioWare bills its co-op multiplayer as Galaxy at War, but after going hands-on with it at EA's Vegas Showcase in September, I can tell you that it is, in fact, horde mode"

Ei paljon hordet nappaa, pari hikistä matsia olen jossain pelissä moista kokeillut, ei vaan kiinosta noin aivoton räiskintä.
Taitaa jäädä ostamatta kun en jaksanut edellistäkään läpi pelata, ei vaan ollut samaa vetoa kuin ekassa.
 
Vastaus: Mass Effect 3 [PS3/X360 Hype] - Biowaren avaruusseppojen hehkutusta

Käytiin poikain kanssa Tukholmassa pelailemassa Massa Kolmosen kaksi ensimmäistä tehtävää. Kannattaa pitää silmät ja korvat auki, sillä muutakin aiheeseen liittyvää saattaa olla tiedossa...

Joulukalenterin toiseksi viimeisessä luukussa (Luukku 23: Katseet tulevassa - Jutut - PlayStationFIN) kirjoitin näin:
noose01: Pelonsekaisin tuntein odotan Mass Effectin jatko-osaa saapuvaksi kauppojen hyllyille. Sarjan ensimmäinen osa oli aikoinaan hidasteluista ja muista teknisistä ongelmistaan huolimatta äärimmäisen huikea elämys. Valitettavasti toinen osa oli jo pienoinen pettymys lähes jokaisella osa-alueella tapahtuneen yksinkertaistamisen takia. Peloistani suurin toteutuu, jos Mass Effect 3 oikoo vielä enemmän mutkia ja mukana on salaman nopeisiin reflekseihin perustuva kilpailullinen moninpeli. Siinä vaiheessa käteen hakeutuu Fiskarssin halkaisukirves ja peli päätyy pölkyn päälle.

Ennen pelaamaan pääsyä hostimme Lion Martinez kyseli Mass Effect historiaamme. Lähes poikkeuksetta ja vähemmän yllättäen kaikki pitivät enemmän trilogian ensimmäisestä osasta. Jatko-osan suoraviivaistaminen ei ollut ainakaan paikalla olleen kohdeyleisön mieleen. Olikin huojentavaa kuulla Lionin sanovan, että ME3:ssa olisi otettu opiksi kahden edellisen osan onnistumisista ja yhdistelty niistä hyvä coctail. Markkinointimiesten juttuja, mutta totuus paljastuu vasta pelatessa, joten kuulokkeet korville, hyvä asento ja pelit käyntiin.

Kokeilemamme osuus on aivan pelin alusta ja ensimmäinen tehtävä toimii samalla tutoriaalina ja muistinvirkistäjänä niille, jotka eivät aio tahkota aiempia osia läpi ennen julkaisua. Maan kamaralle sijoittuva tehtävä on hyvin suoraviivainen ja nopeatempoinen. Taistelu oli sujuvaa jo kakkosessa, mutta sitä on parannettu entisestään. Suojautuminen onnistuu herkemmin sekä kauempaa ja suojan takana liikkuminen tuo mieleen Gears Of Warin. Tolpan takaa seuraavalle pystyy kierähtämään sulavasti ja kulman ympäri kiertäminen onnistuu aitoon SWAT-tyyliin. Liikkuminen ja pelimekaniikka ylipäänsä tuntuu harkitulta toimivine ratkaisuineen ja viimeistellyltä ylipäänsä.

Aseet tuntuvat tehokkailta ja jälkikin on sen mukaista. Lähietäisyydeltä haulikko laittaa verimassat liikkeelle ja kauempana suojan takaa kurkistava vihollinen on hyvin äkkiä päätön jos Sheppiksellä sattuu olemaan mukana tarkkuuskivääri. Hitboksien tarkka mallinnus mahdollistaa vastustajien kurmoottamisen vaikka näkyvissä olisi ainoastaan pieni osa jalasta. Kaiken kaikkiaan taistelu toimii erinomaisesti ja se on ainakin testipätkällä rytmitetty sopivasti. Mass Effectin tärkein anti ei kuitenkaan koskaan ole löytynyt taistelusta, vaan upeasta pelimaailmasta joka on täynnä pieniä ja suuriakin tiedonmurusia peliuniversumista, sen asukeista ja historiasta. Ja ennenkaikkea tarinasta.

Alussa on välinäyttöjen lisäksi varsinaista keskustelua hyvin vähän, mutta toisaalta se on hyvin linjassa käsillä olevan tilanteen kanssa. Tarina räjähtää ryminällä käyntiin ja se tuntuu välittömästi paljon mielenkiintoisemmalta sekä merkityksellisemmältä kuin edellisessä osassa, joka selvästikin oli suurimmaksi osaksi pohjustusta trilogian päätöstä varten. Tarinan osalta tämä voi hyvinkin olla juuri sitä Mass Effectiä mihin moni rakastui reippaat neljä vuotta sitten.

Noin puolitoistatuntisen pelisession jälkeen päästään kohtaan, jossa Lion pysäyttää pelin. Kuuleman mukaan tämän vaiheen jälkeen ruudulle vyöryy turhan suuria juonipaljastuksia ja peli-ilo sattaisi olla mennyttä jos tietäisimme liikaa tapahtumien kulusta melkein kuukautta ennen kuin tarinaa pääsee jatkamaan. Ohjaimen käsistä laskemisen jälkeen fiilis oli kenties yhtä huikea kuin aikoinaan ensimmäisen Mass Effectin parissa ja ensimmäisenä suusta meinaavat päästä sanat: "Mutkun mä haluun!"

Jos herää kysymyksiä niin minä ja/tai muut matkaretkueesta vastaamme mielellämme jos vaan satumme tietämään vastauksen.
Moninpeliä emme valitettavasti päässeet testaamaan, teknisten sattumusten takia.
 
Vastaus: Mass Effect 3 [PS3/X360 Hype] - Biowaren avaruusseppojen hehkutusta

Jos haluaa varaslähdön ME3 demoon niin kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä facebookin ME3-sovellusta.

Tuolta sain itse rohmuttua aikaisen pääsyn demoon ja jonkun Normandy-härpäkkeen avatarille. Sovellus koskee valitettavasti vain 360-versiota.

Ja jukopliuta että olikin eeppistä tykitystä! Demo tosiaan kaattaa kaksi tasoa; aivan ensimmäisen kentän ja toisen pelin myöhäisemmästä vaiheesta. Toinen, "toiminnallisempi"-osio jäi vielä kokematta mutta pelin aloitus on ehdottomasti sarjan eeppisin. Kortit heitetään välittömästi tiskiin eikä mitään jää epäselväksi, nyt on tosi kyseessä! Ensimmäisen osion lopussa iho veti sellaista kananlihaa että oikein pyörrytti. Jos jo pelkkä aloitus vetää tälläisiä kierroksia niin... Huhhuh, tästä on kyllä tulossa jotain todella suurta.

Jalustalle pitää myös nostaa Manselin Clintti. Kaverin ammattitaito näkyy erityisesti demon välivideoissa jotka ovat sataprosenttista elokuvatasoa. Erityisesti se ensimmäisen osion viimeinen spektaakkeli oli kerrassaan upeasti sävelletty. En muista yhdenkään Mass Effectin käyttäneen musiikkia näin luovasti hyödykseen. Hienointa oli kuitenkin huomata se että mukana ovat edelleen Wallin ikimuistoiset teemat. Niistä luopuminen olisikin ollut suuri rikos koko galaksia vastaan.
 
Vastaus: Mass Effect 3 [PS3/X360 Hype] - Biowaren avaruusseppojen hehkutusta

Jos haluaa varaslähdön ME3 demoon niin kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä facebookin ME3-sovellusta.

Ilmeisesti ihan tuuriin perustuva minipeli? Perhana tuli ryssittyä omat kolme yritystä. Nyt pitää odotella sitten pari tuntia, että pääsee uudestaan yrittämään.

Edit: Tjaa, taitaapi olla koodit loppu, tai ainakin jotain tuollaista puhuivat Biowaren foorumeilla.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Mass Effect 3 [PS3/X360 Hype] - Biowaren avaruusseppojen hehkutusta

Massa 3 meni kultaan. Itsellä ollut vähän vaikea rakentaa mitään hypeä tätä varten, kun kaikki uutiset lähinnä ärsyttää. Toisaalta jos juoni ottaa kunnolla kierroksia, niin eiköhän se perusräiskyttelynäkin mene.

Achitkin on julkaistu jo hetki sitten. Itse en pilaantunut noista, mutta jos ei halua mitään tietää niin ei kannattane vilkaista. Tylsähköiltähän nuo vaikuttaa. Pelaajaystävällisesti ei taida kuitenkaan olla yhtään pelkkää MP achia.

EA:n "project ten dollarssin" hengessä peliin on tulossa myös julkaisupäivän DLC From Dust. Teoriassa tuo voinee olla maksullinenkin, ei taideta olla tuosta sanottu virallisesti juuri mitään.
 
Online pass näytti myös olevan käytössä.
Itselläni ei ollut juuri mitään hypeä ennenkuin pääsin sitä testaamaan, mutta nyt ei meinaa enää pysyä housuissaan.
 
Vastaus: Mass Effect 3 [PS3/X360 Hype] - Biowaren avaruusseppojen hehkutusta

Näyttäisi siltä, että Massa kolmosen demo on huomenna ladattavissa, alusta ei kylläkään itselleni selvinnyt:Mass Effect

Itse kyllä aion odottaa pelin ilmestymistä ja fiilistellä vielä kakkososan maailmassa ennen sitä, että pääsee tunnelmaan.
 
Vastaus: Mass Effect 3 [PS3/X360 Hype] - Biowaren avaruusseppojen hehkutusta

Ilmeisesti PC miehet pääsee vasta 17 päivä jos ei ole battlefield 3 tilillä
 
Vastaus: Mass Effect 3 [PS3/X360 Hype] - Biowaren avaruusseppojen hehkutusta

^Pitäisi olla kaikille kolmelle alustalle.

Turhaa oli aikomus pysytellä pimennossa loppuun asti ME3:n suhteen. Vakaumuksen horjahdus, eksyminen tähän ketjuun ja seuraavaksi onkin jo luvassa oikein demo!
 
Ylös Bottom