Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Max Payne 3

Vastaus: Max Payne 3 [PS3/X360]

Onko Multiplayerissä S&D tyylistä pelimuotoa?

On, mutta siinä pelimuodossa spawnataan kyllä takaisin, eli vain aikaraja on olemassa. Pommipaikkoja on kai jotain kolme, mutta riittää kunhan yksi näistä räjäytetään. Ja tämä pelimuoto kuuluu tuohon Gang Warsiin, jossa on 8 erilaista tehtävää, joita arpoutuu kesken pelin yhteensä viisi. Eli joihinkin noista viidestä erästä saattaa välillä arpoutua tuo Demolition, vai mikä sen nimi olikaan. Eli ei tuota nyt niin useasti pääse pelaamaan, mutta on ne muutkin tehtävät ihan kivoja.
 
Vastaus: Max Payne 3 [PS3/X360]

Eli ei ole sellaista muotoa, että kun kuolet niin kuolet ja pääset mukaan seuraavassa erässä?
 
Vastaus: Max Payne 3 [PS3/X360]

Eli ei ole sellaista muotoa, että kun kuolet niin kuolet ja pääset mukaan seuraavassa erässä?

Tuossa Gang Wars -pelimuodossa on yks niistä tehtävistä sellanen, että edellisten erien perusteella sulle jaetaan joku tietty määrä elämiä / respawn-kertoja ja kun elämät loppuu, joudut katsojaksi, kunnes seuraava erä alkaa (ja tehtävä vaihtuu). Eli tuollaista hakemaasi eliminaatiota ei valitettavasti löydy, mutta tuo on lähimpänä, minkä juuri selitin.
 
Taidan itse olla nyt lopputaistelussa ja on kyllä maistunut! Pelaan hardilla ja free aimilla, muutama vaikeahko kohta, mutta checkpointit on mielestäni ihan oikein laitettu. Jos minuutin pätkän pelaaminen muutaman kerran uusiksi tekee kipeää niin... Itsekin yhtä kohtaa pelasin noin viistoista kertaa uusiksi, mutta ei se silti turhauttanut. Haistan selvää pullamössöä ilmassa!

Tarina on ollut aika köykäinen, mutta sen kuljetus pelastaa ihan pirusti. Tää on vähän niinkun kesäleffat, mut toiminta on vaan oikeasti pirun siistiä!
 
Vastaus: Max Payne 3 [PS3/X360]

Voi kyllä minä sanon.... Noin reilu viikko sitten tuli pelattua läpi, normaali+vapaa tähtäys. Veri alkoi maistua suussa melkein yhtä monta kertaa, kuin joskus Bayonettaa pelatessani.
Katsoin, että olenko tosiaan noin huono pelaaja? Alkaa jo pelottamaan tuollainen meininki.
Erittäin nätti peli, toimintaa piisaa ja tykkäsin palata pitkästä aikaa Max Paynen synkkään maailmaan. Ainut vain pikkuriikkinen ärsyttävyys/huvittavuus Maxin mielentasoa kuvastavissa epileptisissä välivideoissa ja ukkelin masennuksen puuskassa heitetyissä itsesääli-kommenteissa. Mutta se kaikki kuului asiaan ja sopi sankariin sekä tarinaan.

Pelin ollessa suoraviivainen, antoi silti jonkinlaisen mahdollisuuden yksittäisiin hiippailuihin. Sellaiset jäivät tietysti minimiin mutta ei Max Payne mikään hiippailija muutenkaan ole.

Pelasin jonkun aikaa nettipeliä ja totesin, että anti olla, minkä jälkeen palasin tyytyväisenä Mass Effectin multiplayerin taisteluihin.
Max Payne 3 sai lähteä erään seuraavan pelaajan matkaan. Tuli samanlainen tunne kuin Uncharted 3:ssa: Jotain tuntui puuttuvan, lähinnä jollain lailla sen fiiliksen suhteen.
 
Vastaus: Max Payne 3 [PS3/X360]

Meikäläisen pelailut on aika satunnaista ollut, ja kovasti odotettu peli osoittautuu melkoiseksi tuskantaipaleeksi ni ei tässä hirveesti naurata. Tajuttoman ärsyttävä juoni, jatkuvat blingblingit, skippaamattomat cutscenet sekä tietyt ingame-kohdat (kuulustelu ym.). Saako tuota kohdistinta jotenkin suurennettua tai tarkemmaksi? Aivan törkeän pieni jota ei näy edes kun koittaa ampua menemään. Tekstityksiä ei näy paskaakaan ruudulla - tämä tosin ei ole uutta pelien saralla - ja loputon läpätys taustalla ei jaksa kiinnostaa. Loppupeleissä alkaa miettimään et mikä tässä lisää pelitunteja stoorille niin pirusti, ja olisiko em. juttuja voinut muuttaa, ettei tarvi puolta elämää käyttää cutscenejen katteluun.
 
Vastaus: Max Payne 3 [PS3/X360]

Läpi pelattu ja pari tuntia testailua moninpelissä, tuomion aika.

Vanhojen Max Payne -pelien mielenmaisemaa pelissä ei ole. Tämä ei ole yllätys, mutta silti ainakin aluksi hankalaa pureskeltavaa. Dan Houserin kirjoittama monologi (kuin myös dialogi) ei ole johdonmukaista aikaisemmissa peleissä etabloidulle Maxin persoonalle. Olkoon: Max on vanhennut, viettänyt viimeiset vuotensa juomalla Kongia (jonka etikettiä jaksetaan kyllä pelissä sitten esitellä) ja suremalla surkeuttaan, mutta Max Payne 3:ssa rakennettu henkilö ei yksinkertaisesti ole uskottava aikaisempaan taustaan nähden. Henkilöiden asunnot ovat jotakuinkin samassa kunnossa, mutta yhtäläisyydet loppuvat melkein siihen: Max Payne 2:ssa esitelty henkilö ei ollut maailmaa vihaava misogynisti, vaikka olikin menettänyt jo merkittävimmän osan elämästään. Remedyn Max Payne on runoilija, joka on ajautunut väärään ammattiin; Rockstarin Payne on traumatisoitunut kehäraakki, jolle tärkeintä on löytää ympäröivästä maailmasta mahdollisimman paljon rumuutta.

Max Payne 3:n dialogi on liian maanläheistä, liian käytännöllistä: repliikit kuten "Say what you will about Americans, but we understand capitalism --" eivät sovi Maxin suuhun, vaikka tämä olisikin 10 vuotta vanhempi. Houser on selvästi epäonnistunut ymmärtämään, mikä Max Paynen mielenmaisemassa oli olennaista. Mitään merkittäviä metaforia ei kuulla, ja ne jotka kuullaan, ovat tylsiä. Unikohtauksia ei nähdä. Aikaisempi Max Payne oli viehättävä, sillä hahmo oli surullinen: kaiken menettänyt protagonisti, joka ei kuitenkaan ole hukannut kykyään tuntea. Toki Max toivoi kuolevansa, mutta kykeni myös rakastamaan ja tekemään töitä - tällöin Max oli samaistuttavissa. Houserin visio Maxista on säälittävä, äreä juoppo, eikä näin lainkaan pidettävä hahmo. Juoni ei ohimennen käsiteltynä ole mitenkään erityinen, eikä siihen saa luotua emotionaalista kosketuspintaa. Tämä on harmi, sillä juuri aikaisemmissa Max Payneissa tämä oli keskeistä.

Paynen dialogissa esitetään huomattavasti enemmän tunnetta. Maxin äänenkäyttö ja artikulaatio vaihtelevat suuresti, joka on ainakin objektiivisesti tarkasteltuna meriitti. Toimintakohtaukset ovat uskottavia, kun päähenkilö ei mutise repliikkejään samalla monotonisella paatoksella. Kuitenkin sekin tuntui olevan olennaista Maxin introvertissä karakteerissa - suureen äänen karjutut fuck-sanat eivät vain vaikuta luonnollisilta edes pelin loppuvaiheilla. Tähän liittyy toisaalta myös se, ettei Maxin artikulaatioon kuulunut koskaan erityisen amerikkalainen aksentti. Esimerkiksi repliikki "It's drive or shoot, sister, and I reckon I'll be better at the shoot'n" kuulostaa hirveältä Maxin suussa. Max ei ole amerikkalainen antisankari, vaikka Houser kyllä yrittää tehdä parhaansa leipoakseen tästä sellaisen.

Pelimekaniikka onkin sitten loppuun saakka hiottu timantti. Shootdodgessa tehdyistä pääosumista on hankalaa saada tarpeekseen, sillä aseiden tuntu yhdistettynä mahtaviin osumareaktioihin luo saumattoman toimintakokonaisuuden, josta ei tunnu saavan tarpeekseen. Bullet Timeä jaellaan minusta hieman liian karsaasti; samoin on hölmöä, että Shootdodge vie suuren osan hiekkaa tiimalasista, vaikka tämä on suoritettavissa tyhjälläkin mittarilla. Tämä ei kuitenkaan pilaa kokonaisvaltaista tuntumaa, joka on varmasti sinänsä paras tämän hetken kolmannen persoonan räiskinnöistä. Animaatiot ovat huippuluokkaa, kuin myös grafiikka. Välivideoiden paljous on kuitenkin ehdottomasti rasittavaa. Välillä ohjaus annetaan pelaajalle vain muutamaksi sekunniksi, jonka jälkeen tarinaa jatketaan jälleen. Meininkiin turtuu niin, että joskus huomaa toivovansa välivideon vain jatkuvan, jotta ei tarvitsisi käydä samaa rumbaa jälleen läpi. Tästä huolimatta Rockstarin huollellinen ote pelimekaniikkaan on jopa liikuttavan hieno. Max Payne 3 on varmasti eniten Hard Boiled -elokuvaa mukaileva sarjan peleistä. Lentokenttäkohtaus, jossa Healthin Tears paukahtaa soimaan, on yksi modernien pelien helmistä. Harmi vain, että näitä suuria toimintakohtauksia jaellaan hieman säästeliäästi; varmasti valitukset pelin vaikeudesta johtuivat juuri näistä kohtauksista, mutta ne ovat samalla ehdottomasti nautinnollisimpia.

Moninpeli toimii hyvin, jos ei oteta huomioon raivostuttavia yhteysongelmia. Pidän eniten Payne Killeristä, jossa turpaan ottamisen palkitsevat nopeat, väkivaltaiset purkaukset Max Paynena tai Passoksena. Shootdodge on hieno mekaniikka myös moninpelissä. Minua ei juuri kiinnosta pelata Max Paynea raskailla aseilla, ja olenkin kaikkein mieltynein kahta yhden käden asetta käyttävään, kevyeen akrobaattiin.
 
Vastaus: Max Payne 3 [PS3/X360]

Bugikorjauksia ja moninpelitasapainotuksia tuli eilen Max Payne 3:n konsoliversioihin. Alla muutosvastarintalokki.

Multiplayer tuning, including spawn point tweaking, improvements to stability/load times and weapon balancing
Reduce Hardcore Playlist requirement from 5000 to 1000
Fix for gold textures not unlocking on DLC weapons
Fix for XP display not incrementing between Rank 49 and Rank 50
Fix for issue where game could autosave immediately before a death screen
Fix for Rank 50 trophy not unlocking
Fix for Unlimited Bullet Time cheat not unlocking
Fix for scope weapons incorrectly becoming southpaw (wrong stick) for users playing with inverted vertical axis

Lähde: Eurogamer
 
Vastaus: Max Payne 3 [PS3/X360]

Tässä olis itselle tarpeettomia PS3 collector painoksen mukana tulleita koodeja tarjolla sadepäivien ratoksi:

Cemetary Map:7BPG-Q8N4-78GE

Soundtrack: JPTK-PQQS-CNO3-N6SZ

Special Edition pack: 78BB-RQQ3-XM1J-TMQX

Kesän jatkoja väelle!
 
Vastaus: Max Payne 3 [PS3/X360]

Tässä olis itselle tarpeettomia PS3 collector painoksen mukana tulleita koodeja tarjolla sadepäivien ratoksi:

Cemetary Map:7BPG-Q8N4-78GE

Soundtrack: JPTK-PQQS-CNO3-N6SZ

Special Edition pack: 78BB-RQQ3-XM1J-TMQX

Kesän jatkoja väelle!

Ei toimi soundtrackin koodi. Liekö joku käynyt jo lataamassa sitten...
 
Vastaus: Max Payne 3 [PS3/X360]

Tuossa muuten saattaa olla tuo CN(iso-oo)3 oikeasti CN(nolla)3 Soundtrack: JPTK-PQQS-CNO3-N6SZ ?

Se oli tosiaan nolla. Nyt toimi, kiitoksia paljon! Tuo pelin soundtrack on kyllä mahtava.

EDIT: Ahh, Tears. <3

Sanottiinko niissä CE:n lappusissa minne tuo alin koodi pitää syöttää? Tuohan on liian pitkä Storeen.
 
Vastaus: Max Payne 3 [PS3/X360]

Joku kerkes jo nähtävästi käyttämään tuon koodin. Joka käytti sen, niin voisitko ystävällisesti valaista, mitä siinä paketissa tuli mukana? Tuolla koodillahan olisi siis saanut uniikin latauskoodin Storeen (tai vaihtoehtoisesti Xboxinkin / PC:n puolelle), mutta mitä sillä olis saanut ladattua?
 
Vastaus: Max Payne 3 [PS3/X360]

Tuli tämä hommattua ja pelattua läpi ja pakko sanoa, että kyllä maistu!

Ensimmäinen Max Payne omalla kohdallani, kun 1 ja 2 jäivät osaltani väliin. Tarinasta jotenkin paistoi noiden edellisten osien "legenda" tai vastaavanlainen tunnelma taustalla. En osaa oikein tarkalleen selittää tuota tunnetta ;).

Nyt siirrytään multiplayerin kimppuun ja siinä sivussa story läpi vielä hardillakin, kun ensimmäinen kerta meni normal+free aim yhdistelmällä.
 
Vastaus: Max Payne 3 [PS3/X360]

Oonkos ymmärtänyt oikein, että saako tolla Rockstar Passilla ladattua kaikki nykyiset ja tulevat DLC:t + muut Max Payne 3 sälät ilmaiseksi?

Ps. Mua voi lisäillä kaveriksi, jos kaipaa suomalaista seuraa. Vois tulla Rank 50 itelle vähän mukavammin :D PSN: akizle
 
Vastaus: Max Payne 3 [PS3/X360]

Tuli nyt vihdoin hommattua tämä peli. Kaikin puolin vaikuttaa hyvältä peliltä ja mukavan raikkaasti uudistetulta. Kuitenkin jäin kaipaamaan niitä sarjakuvia. Välinäytöksissä ärsyttää hieman nuo välähdykset yms efektit. Pelaan mediumilla ja free aimilla niin saadaan perinteinen max payne meno päälle. Kenttä suunnittelu on hyvää ainakin tähän mennessä varsinkin tuo jalkapallo stadioni on tyylikkäästi toteutettu.
Vaikuttaa hyvältä peliltä.
 
Ylös Bottom