Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL 19 - Yleinen keskustelu

Eka patch ja peli on pilalla!! Kaikki se hyvä mikä oli loistaa poissaolollaan. Mailaa tulee joka puolelta, mutta yllätys jäähyjä ei mistään. Itse kyllä saa istua enemmän, kuin ennen patchia. Jonnet sai mitä halusivat, eli kiitos siitä!!

Kaikesta pitää yrittää löytää jotain positiivista. Olisiko tässä skenaariossa positiivista se, että onneksi tekivät muutokset jo tässä vaiheessa, kun beta on kaikkien pelattavissa ilmaiseksi? Nyt voi sitten ilmaiseksi tehdä päätöksen, haluaako tuotteesta maksaa 70 euroa vai ei. Ei käy nyt sitten niin, että julkaisupäivän patchi muuttaa pelin täysin ja monelle jää käteen se 70 euron levy, jota ei haluakaan pelata. Tai pahimmassa tapauksessa 70 euron arvosta bittejä, joiden jälleenmyyntiarvo on puhdas nolla.

Nyt jokainen voi tehdä hyvissä ajoin päätöksen olla ostamatta, jos siltä tuntuu.
 
Eka patch ja peli on pilalla!! Kaikki se hyvä mikä oli loistaa poissaolollaan. Mailaa tulee joka puolelta, mutta yllätys jäähyjä ei mistään. Itse kyllä saa istua enemmän, kuin ennen patchia. Jonnet sai mitä halusivat, eli kiitos siitä!!

Älä muuta sano. Vituiks sit meni tämäkin lupaava alku, ekaa kertaa vuosiin pääsi innostumaan uudistuksista, mut ei sitten.
 
Olisihan se pitänyt arvata. Samoin 18.ssa toimineet läpiajojen bugit tuotu takaisin. Saipahan edes hetken nauttia oikeasti hyvästä änäristä.
 
Huoh. Onneksi en ole edes harkinnut ennakkotilausta, mutta kuten @Fabre#4 yllä sanoi, onneksi liike tehtiin nyt eikä sitten kun porukka on maksanut väärin perustein pelistä, jota ei saa.

Toki kukaan ei sano, etteikö EA lopullisten palautteiden jälkeen muuttaisi gameplayta takaisin uuteen. Jos näkevät, että palaute on siihen suuntaan suurempi. Epäilen tosin. Jonnet tätä peliä hallitsee isin luottokortteineen, joten sen pillin mukaan EA myös tanssii.

Itse testaan "uuden" gameplayn huomenna, aika nopeastihan tuosta huomaa onko sama kuin aiemmat kurat. Eräässä Twitchin striimissä siis kun sanottiin ettei se poke ole niin järkyttävä oksennus vieläkään, mitä aiemmissa peleissä.
 
Kyllä tämä beta on niin huikea parannus viimeisestä kahdesta pelistä, että pakko taitaa olla jopa palkita EA ihan ennakkotilauksella, mitä en oikeasti tee koskaan. Olin jopa varma ennen betan testaamista, etten edes osta peliä. Olen siis aloittanut NHL-pelien pelaamisen NHL16 (pelasin aikoinaan 93-2001) , joten sitä ennen en osaa sanoa moderneista NHL-peleistä, mutta 16 oli todella hyvä, jossa oli paljon vikoja ja 17 ja 18 paransivat joitain asioita, mutta rikkoivat vielä enemmän verrattuna kuuteentoista kuin paransivat.

Uskomaton harppaus lähes kaikessa, mitä jäällä tapahtuu. En olisi esim. ikinä uskonut, että EA oikeasti poistaisi board pinnin tekoälyn boteilta (kukaan ei näytä puhuvan tästä ja tämähän on aivan massiivinen muutos siihen, miten peliä voi nyt pelata, kun porukka ei pääse huoraamaan tuota) tai tekisi niistä muutenkin niin paljon passiivisempia. Ja toisaalta samalla pystyisi parantamaan tekoälyn tietoisuutta kiekosta ja ymmärrystä kustakin tilanteesta, jossa ovat ja sitä kautta tekoälyn sijoittumista puolustuspelissä niin karvatessa kuin puolustaessa omassa päässäkin. Eli juuri niitä asioita on muokattu, joita eniten pitääkin. Eli samaan aikaan tehdään bottien vaikuttaminen kiekon riistoon ja pelin estoon huomattavasti heikommaksi ja parannetaan kuitenkin niiden sijoittumis- ja luistelukykyä, jotta voit hyödyntää niitä oikeassa paikassa oikeaan aikaan, kuitenkin niin, että sinun pitää hoitaa se puolustaminen.

Puhumattakaan huikeasti kehittyneestä luistelumallista, joka tuo aivan uusia nyansseja pelaamiseen ja luistelun mahtavasta animoinnista, joka tuo pelaamiseen todella hyvän fiiliksen.

Myös jotkut pikkujutut on kiva nähdä korjattaneen kuten se, että ketjun energiat ei kuole heti, jos se ehtii olla kentällä sekunnin, kun tulee heti vaikka paitsio aloituksesta, vaan energiapalkki pysyy täysillä, koska eihän siinä vielä ehdi ketjulta niin energiaa kulua, että pitää jo melkein tulla vaihtoon.

Toki pelaajan vaihdossa on vieläkin joitain ihmeellisyyksiä, miksei tietyissä tilanteissa vaan pysty vaihtamaan lähimpään tai loogisempaan eikä tekoäly edelleenkään täydellinen ole, mutta on tämä uskomattoman paljon paremmin nyt pelaajan kontrollissa kuin aiemmin.

Myös kiekon elävyys ja osumat luistimiin ja mailoihin on nyt melko lailla täydellisellä tasolla.

Poken tuunaus oli täydellinen. Nyt peli rankaisee hölmöistä pokeista, mutta ei rankaise sillä järjettömällä alkuperäisellä tavalla, joka esti käytännössä täysin riiston yrittämisen suurimassa osassa tilanteita. Nyt se on täydellisesti balanssissa.

Oli kyllä täystyrmäys, kuinka uskomattoman paljon EA saa gameplaytä yhtäkkiä parannettua ja kuinka oleellisia odottamattomia muutoksia he tekevät (bottien board pin poisto kaikkein isoimpana pommina näistä ja muutenkin bottien passivoittaminen wow!)

Nyt kun saisivat vielä korjattua modernien pelien ylivoimaisesti paskimmat, epäloogisimmat, pöhöttyneimmät ja hitaimmat valikot, niin huhhuh. Se taitaa kylläkin olla vielä liikaa vaadittu. Ehkä muutamassa vuodessa.
 
EASHL.ssä tuli ainakin tosi hyvin vielä poke jäähyjä. Mutta läpiajobugien paluu jos joku vituttaa.
 
Pelin pilaamisen jälkeen vielä yksi kysymys. Ennen patchia voitin aloituksia yli 80 % ja nyt on hyvä jos viisi aloitusta voittaa. Onko tämä sitä "EA apua", vai mikä on ettei niitä enää voita? Ei edes sitominen auta enää. Ehkä pelissä on taas palattu siihen, että aloittajan kokonaisuus ratkaisee. Tämäkin on tavallaan hieman hölmöä, koska eihän oikeasti joukkueella välttämättä ole neljää huippusentteriä aloituksiin. Tänään vielä testi EASHL ja sitten jäädä miettimään mitä tekisi. Änäriä kuitenkin tulee pelattua pelitunteina eniten, mutta harmittaa tuon lupaavan alun jälkeinen päivitys.
 
Ei tuo gameplay kyllä vieläkään vaikuta samalta oksennukselta, mitä se oli kahdessa viimeisimmässä NHL:ssä. Toki vastustajat noissa kahdessa pelissä eivät olleet kovin erikoisia, mutta joka tapauksessa edelleen ok tuo pelaaminen on. Ainoa asia joka noissa peleissä häiritsi, oli tuo täysin järjetön magnetismi. Tuntuu että tuo on vaan pahentunut siitä mitä oli ennen, kiekko käyttäytyy täysin epärealistisesti ja typerästi, eikä tarvitse kuin luistella läheltä ja johan pomppaa lavasta vastustajan lapaan.

Pari peliä testiä vielä hieman myöhemmin.
 
Ostoonhan tämä menee, koska EASHL kerhopelit on rautaa. Muutenkin parasta, että saat pitkästä aikaa kehittää pelaajaa edes jotenkin:) Huttia tulee sitten väännettyä se pakolliset 500-600 peliä. Onko porukka muuten huomannut, että pelaajan saa haltuun muullakin kuin kuvakenäppäimellä? Itsellähän tämä on R2, koska pelaan hybrideillä. Helpottaa oikean pelaajan valitsemista huomattavasti.
 
Ei pelistä tarvitse maksaa 70:ä , odottakaa kuukausi ja tilatkaa virallinen CD-KEY netissä olevista ,vain niitä myyvistä liikkeistä. Uskon että kuukaudessa pelin hinta laskee noissa liikkeissä 40€ pintaan!
 
Pelihän parani kummasti, kun laittoi ketjujen energiat täysille. Lisäksi kaikki muutkin ketjusliderit tappiin, paitsi puolustajien nousut nollaan. Viisi peliä ja viisi voittoa. Peli oli kuin ennen patchia, eli räimettä ja rytinää!! Pienistä asioista se on kiinni näissä änäreissä aina:) Eli aivan satavarmasti menee ennakkotilaukseen.
 
Beta loppui. Ehti tossa testata online otteluakin, ja selkeä päätös. Ennakkotilattu.

Nyt pelannut pari peliä NHL18 ja ero on aivan käsittämätön 19-version eduksi.
 
Eka patch ja peli on pilalla!! Kaikki se hyvä mikä oli loistaa poissaolollaan. Mailaa tulee joka puolelta, mutta yllätys jäähyjä ei mistään. Itse kyllä saa istua enemmän, kuin ennen patchia. Jonnet sai mitä halusivat, eli kiitos siitä!!
Hmmm... avaatko tuota logiikkaa?
 
Hmmm... avaatko tuota logiikkaa?
Hmmm... avaatko tuota logiikkaa?
No, ennen patchia piti oppia olemaan käyttämättä pokea ja sitten kun siitä tuli sallivampi, niin istutaan enemmän jäähyllä. Kuitenkin tuo energioiden nostaminen auttoi tuohon ja nyt niitä jäähyjä ei taas tule. Tämä johtuu taas siitä, että pelaan todella fyysistä kiekkoa ja siihen tarvitaan paljon luisteluvoimaa. Energioiden ollessa alle puolivälin, niin pelaajat eivät liikkuneet tarpeeksi fyysistä peliä varten. Huomioikaa, tämä ei todennäköisesti toimi, jos käytätte paljon mailapuolustusta. Tähän lopputulokseen minä ainakin tänään tulin, en tiedä ymmärsitkö yhtään..
 
Pokesta tulee kyllä jäähyjä edelleen herkästi. Ehkä jopa liian herkästi, kun pelasi vielä lisää pelejä tuunerilla. Huippupelaajia vastaan on todella, todella, todella vaikeaa riistää kiekkoa, kun pokesta saa niin helposti jäähyn. Sillä alkuperäisellä jäähytahdilla huiput olisivat täysin koskemattomia.
 
Youtuben videoista itselleni parhaan kuvan pelin viihdyttävyydestä antoi käyttäjän Big Mike video. Tällä videolla tehdään muutakin, kuin pyöritään kulmissa tai haetaan varmoja maaleja. Pelityyli muistuttaa paljon omaa, mutta itsellä peli on kaksi kertaa fyysisempää:D Maalivahtien päälleajamisesta voisi tulla suora kakkonen, koska se on aika ärsyttävää pitemmän päälle. Tämä ominaisuus oli NHL Legacyssä. NHL 19 ei voida oikeastaan pilata, kuin vaihtamalla luistelumoottori takaisin TPS systeemiin. Pelkällä poken säätämisellä peliä ei saada pilattua. Pitää vain muistaa laittaa ketjuilta energiat täysille ennen ensimmäistä matsia:rolleyes:
 
Viittisköhä tän ostaa? Opin vihdoinkin nää nykyänärit..aika hyviä on!! Toki vähän itseääntoistavaa..
 
en keksinyt parempaa ketjua joten....

oon tällästä ideaa pyöritelly päässäni, että euroopan sarjoissakin vois pelata franchise modea niin, että voi esim nostaa AIK:n shl:ään(olis hyvä jos mestiskin tulis vois nostaa vaikka tuton lügaan) ja voittamaan ruotsin mestaruuden. Sitten joukkueille kehitettäs juniori tuotanto systeemi esim, kun aloitat saven peli keksii sinulle joukkueellisen(tällä joukkueella ei voi pelejä pelata?) a-junnu ikäisiä pelaajia eli 16-20v joiden potentiaali on perus liiga pelaajan tasolla, mutta 2-3 pelaajalla olisi änäri tason potentiaali.
Sitten jokaisen uuden kauden alusta junnuihisi tulee muutama uusi pelaaja.
Tietenkin pystyy budjetoimaan junnu toiminan tasoon, kun junnu toiminta on 5/5 tähteä, silloin junnuihisi tuppaa tulemaan, joka uusi kausi3-6 änäri tason lupausta.
myös pystyy vaihtamaan pelajia muiden sarjojen kesken,sitten kun gm sopimus loppuu pystyt tekemään sopimuksen toisen liigan joukkueen kanssa.
ja kun olet menestynyt gm saat tarjouksia nhl seuroilta

tyylisestä monet on myös varmasti fantasioinut.
 
Ylös Bottom