Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

NHL12 Suomen Mestaruus Liiga: Hakemukset

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Jaahas
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: NHL12 Suomen Mestaruus Liiga

Eipä tässä sunkaan kirjoituksissa ole mitään ylpeiltävää ;D Jos en jaksa heittää mitään aivan hienoa tekstiä johon muuten menisi viitisen minuuttia kun muuten vain nopealla kirjoituksella kaks kolme niin mitä sillä on väliä ja alkaa siitä mitään jauhamaan? Enkä mä ole ketään huonoksi väittänyt vaan sillä että parempiakin löytyy mutta ei konsolifinistä eikä Jaahaksen seuraavasta paikasta mikä on jatkoaika kun muualta ei osaa etsiä porukkaa. Sekää en usko että nuo adminit alkanut siitä mitään mitä Jaahas sanoit että kun et ottanut jotain Kolttaa. Täältä löytyy varmasti kovia kavereita jotka ei oo vain pelannut konsolifinin liigoissa en nyt meinaa mua siinä mutta muita jotka ovat hakeneet ja et tule varmaankaan niistä melkein ketään ottamaan kun tulee ehkä vähän lisää uusia hakemuksia vanhoilta konkareilta jotka ovat pelanneet niitä missä sinäkin tai edes täällä konsolifinin liigoja joten tiedät ne. Eipä siinä muuta voin kuvitella youngbloodin itkemisen määrän tekstin kirjoittaessa kun oppinut tuommoisen väsäämään! ybe!

Se niistä kirjoitus- ja sosiaalitaidoista, joita vaadittiin liigaan. En saanut kyseisestä selvää kun tuolla luikertaa 3 rivin lauseita, eikä siinä ollut muuta selvää saatavaa kuin riidanhaasto..

-Yleiset sosiaaliset taidot (Keskustelun ja muun sosiaalisen kanssa käymisen olisi oltava helppoa) Olen kyllä aika asiallinen kaveri ja muutenkin tulen ihmisten kanssa varmasti toimeen joten tämänkään kanssa ei pitäisi tulla mitään ongelmia.

Joka tapauksessa, voit olettaa mitä vain. Se, että suosin ''kavereitani(?)'' on täyttä paskaa. Teen liigasta kovimman mahdollisen ja pyrin myöskin siihen. Jos se ei sinulle kelpaa ei tarvitse myöskään yrittää osallistua. Tuolla muita asiallisia kavereita pistänyt hakemuksen, otan mielummin heistä sen pelaajan kuin sinusta.
 
Vastaus: NHL12 Suomen Mestaruus Liiga

Voisin kans yrittää päästä mukaan kun on tullut lähiaikona vähän kiekkoa neppailtua

-ikää yli 25v
-IRC oon todella vähän käyttänyt mut jos se selaimen kanssa onnistuu helposti niin miksipäs ei
- KFIN liigoissa mukana NHL10 ja 11 aikoihin.
- NHL12 HUTissa statsit jotain 450-45 ihan tarkaan en muista.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL12 Suomen Mestaruus Liiga

Pitää nyt itekin kastella vähän siimaa ku tänne on tällänen ilmestynyt.

Ikä: 30v
Aktiivisuus foorumilla: Ensimmäistä viestiä pukataan nyt, mutta lurkattu jo pidemmän aikaa. Yleensä kirjoitetaan kun on asiaa ja paskan puhuminen jätetään jonnekin muualle.
IRC mahdollisuus: mIRC löytyy asennettuna nii sinne pääsee helposti tarvittaessa.
Yleiset sosiaaliset taidot: Monenmoisen hiihtäjän kanssa on oltu tekemisissä ja aina on jonnekin päästy. Harrastukset joukkueurheilussa kapteenistossa, niin vastuukin kannetaan hyvästä ja pahasta.
Saavutukset: Toistaiseksi on saavutukset jääneet olemattomaksi. NHL pelisarjaa on tullu pelattu -94 saakka ja lähinnä tuo on keskittyny kavereitten kanssa vääntämiseen. Vs pelejä on tullu väännettyä vielä vähän noin 19-8-0 recordilla. Pelannu noita nyt vähän enemmän että saisi jotain kerrottavaa tähän hakemukseen, ~30 ranking vastustajia vastaan parhaimmillaan tullu vastaan random haulla, mutta vielä ei ole tullut vastaan ketään joka olisi ollut kenttäpelissä edellä.

Tiedossa on kyllä että tuntemattomana on vaikea tulla suoralla haulla valituksi, niin olisin kallellaan tuohon karsintaturnaukseen mitä Jaahas väläytteli yhdessä viestissään. Antaa nyt ainakin 5 paikkaa karsintaturneen parhaimmille... ;) Luotto omaan peliin on kova ja voin ottaa haasteita vastaan järjestäjiltä jos haluavat testata tasoa.

MCEdit: Päivitetääs hieman hakemusta, kun on tässä tovi vierähtäny sen postaamisesta.

PSN ID: MatrimC_
Vs: 67 - 14 - 0 recordi, lvl 46. (hitaasti tuntuu lvl nousevan tässä vaiheessa, enemmän pelejä vaan :D)
KFin sarjat: Tällä hetkellä mukana Stanley Cup 4. kaudella ja Verkkoliiga #2. Molemmissa ollu ylä- ja alamäkeä pelit, mutta sillon tällön onnistuukin. Allzua vastaan kaks erittäin tasaista peliä (jotka olisi voinu kääntyä kummin päin tahansa) ja Gendlikia pidettiin vähän aikaa sillassa (tosin mokattiin ihan omasta tahdosta sekin ;)). Altavastaajana ollu melkein helpompaa pelata, kun tuntuu että niitä "helppoja" pisteitä mitkä pitäisi ottaa sarjataulukossa alemmilta joukkueita, ei tunnu saavan millään.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: NHL12 Suomen Mestaruus Liiga

naur1s-jutut ovat sitten jo kaikkien liigassa pelanneiden käyttäjien tiedossa ja hänen taipumuksensa vittuiluun ja asioiden pilaamiseen.

Mitäs tämä on?

Missään tekstissä en ole ketään ruvennut parjaamaan, vaan kaikki ovat takaisinlaittoa, kun esimerkiksi nimeltämainitsematon yrittää kakkosnimimerkillään provosoida banneja (kuten raportoidessa teille noista mainitsin, jota sitäkään ei mainittu kun otit nuo esille). Laita ne viestit joihin vastaan muille näkyviin, ja katsotaan asiaa uudelleen ilman yksipuolista syyllistämistä.

Tässä vaikka lainaus viestistäsi toisessa topicissa, siis viesti jossa et vastaa mihinkään minun vittuilulleni vaan otat minut maalitauluksesi ilman mitään järkeviä perusteita:

Opinpahan läksyni, että pitää läiskäistä ''K-18'' lätkä liigalle tai muuten ottaa vain asiallisia pelaajia liigaan ja jättää kiukuttelijat pois (erityiskiitos naur1s nimimerkille, sinulla loppuelämän pituiset bannit meikäläisen liigoihin). Muutenkin koko liigaperintö kuoli vähän kun saimme foorumeille oman draamakomedian, jossa osallisena olivat KFIN-adminit, naur1s.
 
Vastaus: NHL12 Suomen Mestaruus Liiga

Väliaikatietoa!

Vajaa viikko sitten ketjua laitettu pystyyn, nyt on hyvä laittaa sunnuntaille väliaikatietoja Liigaan liittyen:

Liigaan hakeneet pelaajat: 29, jos laskemme minut mukaan. Osmoselta odotan vielä ''oikeata'' hakemusta liigaan liittyen, sillä hänen edellistä viestiä ei kyseiseksi lasketa.

Liigaan päässeet hakijoista: 4

Liigaan päässeet perusteluineen:

Youngbloo_d: Pitkäaikainen ja asiallinen kaveri KFIN toiminnassa. Kyseinen käyttäjä dominoinut pelejään jaksaessaan pelata online pelejä. Kovat saavutukset vanhoista NHL-peleistä, ja nykyisestä. Jokaisella liiga kerralla kärkikahinoissa. Huomion arvoista on, että kyseinen käyttäjä on tehnyt kovaa jälkeä Virginin rahapeliturnauksissa. Myöskään yhtään turnausta ei ole jätetty väliin, ellei hänestä johtumattomat esteet ole osuneet tielle.

gendlik: Kova pelaaja sekä VS:ssä että EASHL:ssä. KFIN-liigoissa jatkuvalla syötöllä kärkipäässä, jo useiden vuosien ajan. Kovat online statsit jokaisesta pelimuodosta ja erinomaista dominointia aina hänen pelatessaan. Liigoja ei ole kesken jäänyt. Asiallinen ja rehti kaveri. Huomion arvoista on pääseminen SM-turnauksen finaaliturnaukseen NHL 11 versiossa, jossa kärsi vieraspelietujen antamisesta vastustajalle.

drygin: Suomen kovimpia VS-pelejä rankingien perusteella. Myös Virgin-rahapeleissä dominoivaa jälkeä. Hieman uusi tuttavuus KFIN:ssa, mutta viime liigan runkosarjan jaettu sija 1. ja asiallisuus korkealla tasolla. Erinomainen ja Suomen parhaimpiin lukeutuva EASHL-pelaaja pelinrakentaja roolissa. IRC-aktiivisuus erittäin korkealla.

Jaahas: Tasapuolisuuden nimissä jotain muutakin perustelua kuin vain liigan pyörittäjä; Pitkään toiminnassa mukana ollut kuumapää, jonka runkosarjat ovat yleensä tasaista vääntöä play-offeja odotellessa. Play-off pelaaja, joka hyvin usein TOP-4:ssä, joskin saavutukset NHL 12 sarjasta suhteellisen vähissä johtuen EASHL pelaamisesta. Virgin-rahapeleissä voittamaton, suurella rahavoittomäärällä ja matka New Yorkiin 200.000$ turnaukseen kolkuttelee ovia. SM pronssia NHL 11 versiosta.


Edelleenkään keneltäkään ei ole varsinaisesti mielipiteitä sääntöihin tulleet ja siinä haluaisin aktiivisuutta:
-Pelaajavaihdot?
-Kaksinkertainen sarja?
-Paras 7 sarja Play-Offseissa?
-Joukkuevaraus?
-Palkinnot?
-Aikataulut liigalle?
-Kotisivu kiinnostusta?

Pienten karsintojen järjestämistä olen miettinyt ja alan kaatua kannalle. Asiasta myöhemmin uutta tietoa.

Alustava deadline hakemuksille olisi maaliskuun lopulla, jotta liiga saadaan kaikilta osin hiottua loistavaan kuntoon. Tavoitteena huolella valmisteltu äärimmäisen kova liiga, jonka voittaja voidaan kruunata ps3 puolen SM-mestariksi (epävirallisesti).

-SeRe
 
Vastaus: NHL12 Suomen Mestaruus Liiga

Pienten karsintojen järjestämistä olen miettinyt ja alan kaatua kannalle. Asiasta myöhemmin uutta tietoa.

Karsinnat olis joo hyvät, näin joukkoon voisi löytyä muutama (esim. 5-6) tuntematon tai kovassa nosteessa oleva pelaaja.

Omilla "meriiteillä" ei suoraan liigaan olisi mitään asiaa mutta karsintoihin osallistuisin mielelläni liigapaikka mielessä. Kokemus NHL-sarjasta on hyvin hyvin lyhyt joten omissa tilastoissa näkyy periaatteessa koko pelihistoria, kun pelkkiä online-pelejä oikeastaan pelannut = alkuun 30 matsia turpaan kun vasta opetteli näppäimiä :D . Kuitenkin hyvässä nosteessa ollut online-pelit viime aikoina (tässä joku hetki oli viimeiset 20 peliä jotain 15-3-2 tjsp)

Pointti oli kuitenkin tuo, että karsinnat lähes ehdottoman hyvä ajatus. Sieltä voisi joitakin kykyjä löytyä ihan yllättäen.
 
Vastaus: NHL12 Suomen Mestaruus Liiga

Kahteen kuukauteen en ollu VS-pelejä pelanuut...toissa päivänä koitin ja voitin 8-0 :D karsinnat ois hyvät ni itekki pääsis mukaa.Joukkueeks varaisin Philadelphian :) jos päääsen tietenkin
 
Vastaus: NHL12 Suomen Mestaruus Liiga

Pienten karsintojen järjestämistä olen miettinyt ja alan kaatua kannalle. Asiasta myöhemmin uutta tietoa.
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Juuu hyvät olis...vaiks sillee et halukkaat ilmottautuu tähä ja sit ne pelaa kaks otteluu vastakkai (niinku pareittai) ja sit voittajat jatkaa
 
Vastaus: NHL12 Suomen Mestaruus Liiga

Ikä:23
Aktiivisuus:Ensimmäinen viesti ,mutta lurkattu foorumia päivittäin
Irc:Voin asentaa
Sosiaaliset taidot:Ei ole tuottanut ongelmia, yritän pärjätä kaikkien kanssa.
Saavutukset:vs pelit 356-149-28 sija 280 ,ja hutissa 63-11-1 ja sija 1040.Tuli pitkään pelattua top 100 sisällä, mutta vähäinen pelailu viime kuukausina on syöny sijoitusta aika pahasti.
 
Vastaus: NHL12 Suomen Mestaruus Liiga

Pienten karsintojen järjestämistä olen miettinyt ja alan kaatua kannalle. Asiasta myöhemmin uutta tietoa.
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Juuu hyvät olis...vaiks sillee et halukkaat ilmottautuu tähä ja sit ne pelaa kaks otteluu vastakkai (niinku pareittai) ja sit voittajat jatkaa

Eihän edellämainittu karsinta järjestelmä karsi liigaan parhaita vaan perustuu onneen. Esim "ennalta taidoiltaan tuntemattomat" nuoriveri - gendlik pari tulisi arvonnassa vastakkain niin tällöin yksi liigaan kuuluva pelaaja blogattaisiin ulos vastaavasti parista rähmä - käpälä taas liigaan pääsisi taidoiltaan edellistä esimerkkiä heikompi pelaaja. Toisin sanoen karsinta pitäisi olla liiga muotoinen jossa kohdataan kaikki liigaan pääsyä tavoittelevat kertaalleen. Jos vielä hifistellä haluaa niin karsinnoissa kaikille sama joukkue niin kukaan ei voi sanoa ***** kun sillä oli vancouver ja mulla columbus niin siks jäin ulos liigasta.
 
Vastaus: NHL12 Suomen Mestaruus Liiga

Eihän edellämainittu karsinta järjestelmä karsi liigaan parhaita vaan perustuu onneen. Esim "ennalta taidoiltaan tuntemattomat" nuoriveri - gendlik pari tulisi arvonnassa vastakkain niin tällöin yksi liigaan kuuluva pelaaja blogattaisiin ulos vastaavasti parista rähmä - käpälä taas liigaan pääsisi taidoiltaan edellistä esimerkkiä heikompi pelaaja. Toisin sanoen karsinta pitäisi olla liiga muotoinen jossa kohdataan kaikki liigaan pääsyä tavoittelevat kertaalleen. Jos vielä hifistellä haluaa niin karsinnoissa kaikille sama joukkue niin kukaan ei voi sanoa ***** kun sillä oli vancouver ja mulla columbus niin siks jäin ulos liigasta.

Jos karsinnat järjestetään (kuten tehdään), pyritään älykkäämpään tapaan. Voin luvata, ettei tule tuollaista :)

Olen juuri miettinyt samaa, että tehtäisiin liiga, joskin itse olen miettinyt että se olisi 5 pelaajan (tai muutaman päälle) ja se koostuisi kaikista liigaan pyrkivistä + yhdestä, joka on jo liigassa mukana. Eli käytännössä esim. gendlik, sinä ja 3 muuta, jolloin myös mitataan taso ''kovia'' vastaan. Tällöin tappio ei haittaa vaan lähinnä se olisi vain tason tarkastelua muihin pelaajiin nähden.

Toisiin lohkoihin sitten esim youngbloo_dia ja muita pyrkyreitä jne. Tällöin ''liigan'' voittaja ei saisi paikkaa, vaan se olisi ennemmin ''sparraamista'' ja näyttöjä (ottelut raportoitaisiin foorumille). Tällöin myös jokainen saa huippujoukkueen ja liiga ei veisi paljoa aikaa, kun pelejä on muutama. Tästä voidaan sitten jatkaa monella eri tapaa, kuten muodostamalla ottelupareja ristiin jne.

Katsellaan aivan lähipäivinä karsintaa ja sen muodoista ;)
 
Vastaus: NHL12 Suomen Mestaruus Liiga

Jotenkin ihmettelen jos jotain tosipeluria kiinnostaisi pelata tuollaisia pelejä ja olla tasomittarina + nähdä kaikkea muuta vaivaa. Ei mun mielestä tollasesta kannata kuitenkaan tehdä ihan liian monimutkaista... Omasta mielestäni selkein olisi vain yksinkertainen karsintaliiga mihin laitetaan kaikki paremmat ehdokkaat pelaamaan. Tulokset kuitenkin ratkaisee tässä pelissä ja parhaat liigaan.
 
Vastaus: NHL12 Suomen Mestaruus Liiga

Jotenkin ihmettelen jos jotain tosipeluria kiinnostaisi pelata tuollaisia pelejä ja olla tasomittarina + nähdä kaikkea muuta vaivaa. Ei mun mielestä tollasesta kannata kuitenkaan tehdä ihan liian monimutkaista... Omasta mielestäni selkein olisi vain yksinkertainen karsintaliiga mihin laitetaan kaikki paremmat ehdokkaat pelaamaan. Tulokset kuitenkin ratkaisee tässä pelissä ja parhaat liigaan.

Pidemmässä menee paljon aikaa ja silloin tosiaan kaikki eivät saa hyvää joukkuetta :) Pitää kuitenkin katsoa formaattia vähän.
 
Vastaus: NHL12 Suomen Mestaruus Liiga

No laitetaanpa oma "toivotaan toivotaan" hakemuskin vetämään, jos vaikka jonkinmoiset karsinnat järjestetään.


-Ikää löytyy vaivaiset 15 vuotta, mutta sehän on vain numero, eikö?
-Aktiivisuus? Päivittäin selaan tietyt topicit, ja kommentoin niitä.
-IRC mahdollisuus? Kai tuo ihan mahdollista on, ei tulisi olemaan este
-Yleiset sosiaaliset taidot? Luen ne täysin riittäviksi. Kirjoitusasuni on mielestäni ihan ok, tosin ainahan voi parantaa. Otteluiden sopiminen tuskin olisi ongelma.
-Saavutukset? Saavutukseni 1vs1 peleistä, ovat täysin mitättömät, kuten myös HUT-statsini. Jos minut jostain tietää tai tuntee, se on EASHL.
Tämä ei kuitenkaan muuta sitä faktaa, että pystyn haastamaan kovintakin eliittiä, myös VS-pelien merkeissä. Esimerkiksi EASHL-seurakaveri gendlikin kanssa pelasimme eilen yhden ottelun, joka päättyi 3-4 tappiooni rankkareilla. Hänen innoittamana laitoinkin hakemuksen.

Jos jonkinlaiset karsinnat järjestetään, otan niihin mielelläni osaa. Kokemusta aikaisemmista KFIN-liigoista ei ole.
 
Vastaus: NHL12 Suomen Mestaruus Liiga

-Ikä 19
-Aktiivisuus foorumilla Aktiivine jos tarve vaatii
-IRC mahdollisuus On, jos aivan pakollinen
-Yleiset sosiaaliset taidot (Keskustelun ja muun sosiaalisen kanssa käymisen olisi oltava helppoa) Joo tää onnistuu kyl hyvin
-Saavutukset Vaatimattomasti maailman parhaita pelaajia nhl12:ssa
 
Vastaus: NHL12 Suomen Mestaruus Liiga

En tiedä sijoituksiani, mutta omasta mielestä ihan hyvää kiekkoo pelaan. Voittanu täällä HUT:n puolel dominoivii ja aktiivisii pelaajii mm. hexton ja yghy.
Aktiivisuus ihan normii mutta jos pääsee sisään niin tottakai kirjotukset lisääntyy. Aktiivisesti seuraan mm. HUT ketjuu montakin kertaa päiväs.
irc ja yms. keskustelu paikat mahdollista. Oma kone tässä päällä koko ajan niin ei jää niistä kiinni.
Ikää siinä 16+, että koulu aikana en pääse 9-15 pelailemaan kun ekana vuonna ei mulla hyppyi ole.
 
Vastaus: NHL12 Suomen Mestaruus Liiga

Eli nyt on aloitettu liigan viimeistely ja mainostaminen. Tosiaan viitisenkymmentä viestiä laitettu suomalaisille huippupelaajille, joista ensimmäisen hakemuksen laittoi yllä oleva juuti_. Kirjoitusasussa lienee hivenen parannettavaa, mutta kyseinenkin pelaaja on TOP-53 ja tästä saammekin toivon mukaan viimeisen rypistyksen hauille.

Pyritään avaamaan liiga parin viikon kuluttua ja todennäköisesti liigasta tulee kaikkien aikojen kovin VS-liiga jota Suomen ps3 puolella on nähty. Olen positiivisen odottavainen liigan suhteen ja toivon, että saataisiin tasainen ja hyvähenkinen liiga, jossa porukka ei häivy yhden tappion jälkeen.

Karsintoja en järjestä, joka on pahoiteltavaa, mutta toivottavasti ymmärrätte. Pyrin konsultoimaan muilta pelaajilta kaikkien pelaajien tasoa ja luen kaikki hakemukset useaan kertaan läpi. On myös selvää, että moni ei tule pääsemään rajalliseen 30 pelaajan liigaan, mutta toivottavasti ymmärrätte. Pyritään kuitenkin saamaan kaikki pelaajat mukaan NHL 13 ja pyritään pitämään SM-liiga jokakeväisenä perinteenä, jolloin liigat, joita pyöritetään vuoden ympäri, avaisivat näyttöpaikkoja muillekkin.

Tarkkailkaa topicia, jotta pysytte ajan tasalla :)
 
Vastaus: NHL12 Suomen Mestaruus Liiga

Töttöröö! jätkät ne jaksaa väntää kun me veteraanit ruvetaan jo väistymään ( enää vaan kavereiden sohva peleihin) kai se pitäis varmaankin osallistua kerran elämässä tälläiseenkin sitten mikäli aikataulut antaa myöten:D.

- Ikä: 29
- Aktiivisuus foorumilla: Eipä ole tullut pahemmin vierailtua aikaisemmin.
- IRC-mahdollisuus: 50-50%.
- Yleiset sosiaaliset taidot: Eiköhän ne jo ammatin puolesta mene.
- Saavutukset: Aloittanut joskus 89 -90 luvun taitteessa. Commadore64:sella olisko ollut Ken Dryden lätkä tai joku sellanen siitä Wayne Gretzky hockeytä Amigalla jne. Siis tähän päivään asti eri kiekkopelejä siltä väliltä aina Segasta PS3:n.

HUT Joukkue on MAAJOUKKUE moni varmasti tietääkin nimimerkistä tai on nähnyt ainakin nimen. Ainakin Youngbloo_d ja Naikou88 kai se oli noin?:confused: olen kohdannut NHL11 HUTin puolella useasti. HUTin puolelta siis jonkin verran voittoja ja kohdannut oikeastaan kaikki sen version parhaat pelaajat voittanut ja hävinnyt, tasaisia vääntöjä kuitenkin. Lähinnä NHL11 PS3 Rank tais olla lopulta 25-30. En pelaa hirveästi normipelejä kun HUT on mielekkäämpi/kiinnostavampi. Tässä NHL12 versiossa sijoitus joku 80-> ei oo samanlaista buustia saanut tähän versioon kun alkuun tullut noita keskeytyksiä/katkoja yms. Niin kuin varmasti useimmillekkin teistä niin vienyt myös siltä osin makua pelistä ja välillä jäänyt pelaaminenkin siltä osilta vähiin.


Siinäpä tämä deitti ilmoitus ilmoittakaa tarkemmin milloin tämä sitten starttailee ja miten sinne päästään kun kutsu kerran tuli niin otetaan vastaan.:p
 
Vastaus: NHL12 Suomen Mestaruus Liiga

-Ikä: 21
-Aktiivisuus foorumilla: Tarvittaessa aktiivisuutta löytyy niin paljon ku tarve vaatii ja enemmän.
-IRC mahdollisuus: Löytyy
-Yleiset sosiaaliset taidot (Keskustelun ja muun sosiaalisen kanssa käymisen olisi oltava helppoa): Erittäin hyvät
-Saavutukset (KFIN -liigoissa, VS -peleistä yms. kaikesta, jotka voivat edesauttaa pääsyäsi liigaan): Paras vs. rank 20 tällä hetkellä 60 paikkeilla recordi 343-81-15. EASHL perusvarmat vähä vajaa 2.5pts/peli vaik siin ei oo tullu pelattuu ku about 130pelii ja myös HUTissa sopiva 144-23-4 recordi. Pelannu jokaista änärii vuodesta 1998. Osallistunu yhteen elitebattlezonen turnaukseen. Yhteensä pelejä NHL12:ssa about 900-1000
PSN: akseli90
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom