Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PES 3

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja kesis
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Itselläni ei kyllä ole peli nykinyt kertaakaan,ei hidastuksissa eikä muutenkaan. On muuten aika hyvät tilastot pelistä ja pelaajakohtaiset tiedot pelin jälkeen.
 
Sanokaa joku sivu mistä näkee joukkueiden oikeat tämänhetkiset pelaajalistat. Katsos kun tuo PES 3 on jäljessä pelaajsiirroissa. Esim. Hernan Crespo.
 
Ohjeita siirtoihin

Löytisikö joltain tietoa tuosta Free Tranfers- ominaisuudesta? Tarkoitan sitä 10 000 pisteen hommelia. Kiitos jo etukäteen!
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan NapaKettu
Sanokaa joku sivu mistä näkee joukkueiden oikeat tämänhetkiset pelaajalistat. Katsos kun tuo PES 3 on jäljessä pelaajsiirroissa. Esim. Hernan Crespo.
Paavin mainitsema www.pes3.tk vaikuttaa aika hyvältä, tosin sieltä ei näe mistä joukkueesta pelaajat ovat tulleet.

EDIT: Komento takaisin, tuolla ei olekaan siirtoja, vain oikeat nimet. http://www.paddster.co.uk/kcetsfinest/winning_eleven_7_transfers.txt Täällä on KCET's Finestin tekemä siirtolista.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Cavalera
Tulihan se peli play.comista... Manuaali Ranskaksi, ei hyvä. Onneksi pelin treenausmoodissa kerrotaan kaikki jipot mitä ohjekirjasessakin.

Voi ny saatana. Taidan sitten olla varmaan ainoa, joka ei ole saanut vielä peliä (play.comista). :( Enkä edes asu jumalan seläntakana, vaan Tampereella. :p

No, pitää vaan edelleen venailla... Aika outoa, että joku tuolta playsta tilannut on saanut manuaalin ranskaksi ja joku englanniksi. Luulis, että ne on samalta liukuhihnalta. ;)
 
Play taitaa hommata pelejä sieltä mistä halvimmalla sattuu sillä hetkellä saamaan, joten manuaaleja voi tulla monella muullakin kielellä kuin englannilla tai ranskalla. No omani oli kuitenkin pelkästään englanniksi.

Pakko mainita, että teinpäs muuten eilen upean maalin. Peli oli ManU - Juventus, itse pelasin manulla. Pääsin kahdella yhtä vastaan hyökkäykseen. Kuljetin palloa Nistelroylla ja Scholes juoksi pakin toisella puolen boksin sisään. Laitoin syötön Scholesille eteen. Scholes veti jumalattoman vedon, mutta Buffon(?) torjui. Scholes juoksi paluupalloon ja laittoi päällä vasemmalle alas ja Buffon oli jälleen tiellä. Pallo tuli torjunnasta Nistelroyn jalkoihin josta lähti napakka kuti jälleen vasemmalle alas.. Buffon lähti torjumaan jo vasemmalta, mutta pallo osui pakkiin ja muutti suuntaa oikealle ja siellähän se oli verkossa! Kelasin tätä muutaman kerran uusintana ja oli kyllä hienoa katsottavaa. Uusinnassa Buffonin katse kääntyi ovelasti palloon kun se muutti suuntaa. Todella hienoa.
 
Hienoin uudistus on mun mielestä mahdollisuus pelata ainoastaan yhdellä pelaajalla.

Oon pelannut liigaa Juventuksella viitisen matsia ainoastaan pelaten Pavel Nedvedillä. Tuntuu oikeasti, että on osa joukkuetta. Tilanteita tulee omalle kohdalle harvoin, mutta silloin täytyy olla valmiina tekemään niistä maali. Tämä nostaa pelin intensiteettiä huomattavasti.

Myös riemun tunne oli aika huikea, kun tietokoneen ohjastama Del Piero teki vaparista 1-0 voittomaalin yläkulmaan 87. minuutilla sen jälkeen kun mut oli kaadettu rankkualueen rajalla.

Viva PES3!
 
Jossain näin sivun vähän aikaa sitten missä oli kaikki(?) pes3:n kikat, manuaalissahan niitä ei ole läheskään kaikkia vissiin. Tietäskö joku osotetta tälle/saman tapaselle sivulle? Siellä oli videot joka tempusta ja napit mitä pitää painaa.
Käyttääkö kukaan muutenkaan noita sidesteppejä, oversteppejä, 360-spinnejä jne?
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan melody
Jossain näin sivun vähän aikaa sitten missä oli kaikki(?) pes3:n kikat, manuaalissahan niitä ei ole läheskään kaikkia vissiin. Tietäskö joku osotetta tälle/saman tapaselle sivulle? Siellä oli videot joka tempusta ja napit mitä pitää painaa.
Käyttääkö kukaan muutenkaan noita sidesteppejä, oversteppejä, 360-spinnejä jne?
http://www.evo-web.co.uk/games.proevolutionsoccer3.controls.shtml
Tuota varmaan tarkoitit?
 
Hyvältä kuulostaa.

Kaveriltani löytyy Winnig Eleven 7 ja ollaankin sitä aika ahkerasti pelattu, niin lähinnä kiinnostaisi: Onko PES3 yhtä hyvä kuin WE7?
(esim. ruudun päivitys, ohjaus...)
Entä onko ne joukkueet (nimet ja pelaajat) helppo päivitää käsin?
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan The Joker
Saakos tämän jo Helsingistä kaupasta kuin kaupasta, vai onko kaikki tilanneet netistä?
Eiköhän saa kun täälläkin päin näkyy joka marketista löytyvän.

Englannin kielinen ohjekirja löytyy muuten pdf:nä täältä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Joku tais sanoo tuolla aiemmin että sillä peli nykii maalipotkuissa, ja jollain taas tökkii uusinnoissa.
Ite en oo huomannu noissa kummassakaan tilanteessa mitään vikaa, mut aina kun tekee maalin ja pallo just ylittää maaliviivan...töks. Ei mikään pitkä nykäisy, mutta aika ärsyttävää!
Onko muilla vastaavaa?
 
Itsellä nykii aina se ensimmäinen hidastusvideo maalin jälkeen. Muutenkin tuntuu kuva jotenkin utuiselta. Noh eipä tuo haitanne mitään ja muuta pätkimistä en ole havainnut.
 
Tuo "pätkiminen" uusinnoissa on varmaan myöskin tyyliseikka, eli on haluttu näyttää pallon meno maaliin hidastuksena. Ukon pujottelut ja syötöt näkyy normaalinopeudella, muuten uusinnat kestäisi liian pitkään. Jotain pieniä nytkähdyksiä (kestää ehkä sadasosasekunnin) olen huomannut joskus maalipotkuissa, mutta ne eivät haittaa peliä/pelattavuutta ollenkaan.

Utuisuus on jonkinsortin antialiasointia, muistaakseni PES1:ssä oli sama efekti. Ovat kai halunneet uusinnoista pehmeämmän näköisiä, mun mielestä se ei oikein istu väliin, kun kuitenkin se viimeinen maaliuusinta, jossa voit vaikuttaa kameraan, on ilman mokomaa efektiä.
Toivottavasti joku ymmärsi mitä tarkoitan :rolleyes:
 
Utuisuus-efekti tunnetaan nimellä Motion Blur. Kyseistä efektiähän käyttää varsin tehokkaasti myös toinen Konamin mestariteos MGS2.
 
Jups, niinhän se on. Tässä pelissä huomaa kyllä valtavan eron RGB:n ja komposiitin välillä. Komposiitillä reunat ovat pehmeitä ja utuisia, kun RGB:llä ne ovat terävät, mikä tuo tosin aliasingin paremmin esiin.
 
No niin, viimeinkin. Tänään klo 11 tipahti postilaatikkoon... Huhhuh, aloin jo pelästyä että en saa sitä ikinä. :cool:

Pari peliä olen ehtinyt pelaan ja ei voi muuta sanoa kuin että paras jalkapallopeli mitä olen ikinä pelannut (muutamat pelihallien pelit, se segan joku soccer ja särkänniemen futispeli, jossa oikeasti potkaistaan, tulee pikkusen perässä...). :p

Trainingit on myös mukavia, niitä aloin tuossa pelaileen, kohta taas takasin leaguen kimppuun. Haetaan vähän kovuutta reenikentältä... :D
 
Tuhannet kiitokset Jurkalle.

Eilen "innostuin" käsin editoimaan. Tulos: kaikki 8/8 riviä seurajoukkueita muutettu. Eli pelaajien ja joukkueiden nimet.

Maajoukkueista 4/7 riviä. Tosin sillä yhdellä rivillä ei ole kai kun kaksi editoitavaa ja se on yksi editoimattomista riveistä. Nyt voinkin aloittaa vihdoinkin Master Leaguen!
 
Ylös Bottom