Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PS4 KFIN F1 2016 [KAUSI 4]

Vastaus: PS4 KFIN F1 2016 [KAUSI 4]

Kisa:
[video=youtube_share;77d5AA5nROo]https://youtu.be/77d5AA5nROo?t=3238[/video]

Semmosta tällä kertaa. Olin sitten vahingossa tallentanu väärän setupin, enkä sitä ladatessa huomannu. Kisassa sitten vielä pari spinniä. Tästä huolimatta oli kyllä paras kisa pitkään aikaan, loistavaa vääntöö, kun oli vähän vaikeuksia päästä ohi.

Aika-ajot meni sopivan nousujohteisesti, joka kierros taisin parantaa ja lopulta neljäs. Startti meni vähän pieleen, Redspeed ajo ulos ni jouduin sitä väistämään, niin putosin sijan alaspäin. Toisella kierroksella Senaattorin kanssa rinnakkain mutkat 4 ja 5, vitosesta sain loistavan ulostulon ja oisin päässy heittämällä ohi, mutta kanttarin päältä lähti sutimaan, siitä Senaattorin kylkeen ja ympäri. Ei onneks tainnu Senaattorille käyä mitään?

Siitä putosin koko letkan taakse, ja kun ei oikein vauhti riittäny, niin näytti että koko kisa pilalla. Onneks turva-auto pelasti, meinasin käyä hakemassa vielä kovat renkaat, mutta en uskaltanu kun en tienny kestäskö loppuun asti. Turva-auton lähtiessä pois letka pysähty shikaaniin, niin osuin Senaattorin perään ja taas ympäri, tällä kertaa vielä siipi rikki.

Jumituin sitten Kossun taakse, ja kun ohi en päässy niin koitin aikasta undercuttia, kun siinä oli eellä melkonen määrä porukkaa. Harmittavasti vaan tulin suoraan Rantalan taakse, johon jumituin sitten muutamaks kierrokseks, kunnes Rantala tuli varikolle. Samalla kun Rantala tuli varikolle, Kossu oli ajanu mut kiinni ja koitti ohitusta eka mutkaan. Siinä väännettiin sitten vitosmutkaan asti, josta pääsin paremmin ulos ja sain piettyä paikkani. Loppukisan sain kasvatettua eroo taaksepäin, mutta eelläolevia en saanu kiinni. Lopulta kymmenes, 0,040s Senaattorin takana rangaistusten jälkeen :D
 
Vastaus: PS4 KFIN F1 2016 [KAUSI 4]

En aatellu tehä koostetta enää tältä kaudelta, mutta nyt oli pakko.

[video=youtube;NGLnZBmsisM]https://www.youtube.com/watch?v=NGLnZBmsisM[/video]

Aika-ajo
Sateella ei hirveesti odotuksia ollu. Kunhan lähin koittamaan. Pari ekaa yritystä meni pieleen kun aina oli joku nopeempi hönkimässä persuksille :D Ei pystyny keskittymään. Sit toisen stintin vedin nii sain ehjän kiekan ja olin 13. lopulta. Vieläki ois voinu yrittää yhen mutta aattelin että samapa tuo kun startissa putoon kuitenkin kun varon muita.

Kisa
Kisa oli onneksi sitten kuivaa. Vähän säätöä ja porukkaa putoili mut päästiin me muut onneksi ajamaan. Lähtö oli ihan hyvä, sain hyvät linjat ekoihin mutkiin, mutta jouduin vähä varomaan muita. Kolmosmutkassa valuin radan ulkopuolelle ja putosin sitten viimeiseksi. Sieltä sitten Jontun taakse pariksi kierrokseksi. Olin nopeampi, mutta ohittaminen oli vaikeaa. Lopulta Jonttu päästi sitten ohi suosiolla, kiitos siitä. Thuto ja Storkki oli pujonneet taakse kolarien takia tässä vaiheessa.

Huomasin että softit kesti oikein hyvin. Muut jo teki pysähyksiä ja itellä oli n. 50 % kuluma. Aattelin että sinnittelen kunnes menee yli 70 prossan ja sitten tuun pitille ja koitan hardeilla loppuun asti riskillä. Tulin kierroksen 11. päätteeksi pitille ja samalla vielä SC sattu tuleen ku kaarsin varikolle. Ei ois parempaa ajoitusta voinu tulla. SC:n takana sitten Viltzu ja vissiin Storkki kolautti vikassa shikaanissa ja osuin sit Viltzuun kun pysähtyivät. Viltzu tästä spinnasi. En kyllä voinu mitään sille kun oli jo kiihdytetty matkaan. Senaattori pääsi siinä livahtamaan ohitse.

Sitten olikin vain pitkä odottelu että miten renkaat kestää. Ajelin Senaattorin takana kiltisti aika pitkään. Ei ois vauhti riittäny ohitse siististi niin suosiolla ajelin perässä enkä yrittänyt väkisin. Säästelin samalla renkaita. Takana ei kuitenkaan uhkaajia ollu kimpussa.

Sittenpä sieltä porukka tulikin pitille taas ja ite olin pian kärjessä. Simo paineli ohi helposti, mutta Viltzua sain pideltyä pari kiekkaa hyvin takanani. Hymyilin koko ajan kun mentiin pääsuoraa peräkkäin, muistot vain valtasi mieleni viime vuodelta :D Lopulta se taistelu päättyi Viltzun ulosajoon, mikä oli sääli. Loppukisan ajelin sitten yksin säästellen renkaita. VIimeiselle kierrokselle hirvee jännäri että hajooko rengas kun kuluma meni yli 70 prossan. Onneksi kesti ja "uran" paras sijoitus näissä karkeloissa. Kolmossijoja on muutamia, mutta kakkonen en oo koskaan ollu. Ja vieläpä lempiradalla. Ja surkean aiemman kauden jälkeen oli tosi kivaa vaihtelua. Ratti toimi kuten pitikin ja säädöt oli tosi hyvät. Ajoin koko kisan varmaan puolen sekunnin sisään kierrosaikoja. Virheitä oli 0.

Tästä sitten putoamaan pilvilinnasta Monacoon.
 
Vastaus: PS4 KFIN F1 2016 [KAUSI 4]

Aika-ajoissa muistaakseni 12. ruutu. Parempaan oli eväitä, mutta aina joku mutka epäonnistui, vaikka olin parantamassa aikaa parilla-kolmella kymmenyksellä. Ei kuitenkaan mikään katastrofi.

Kisataktiikkana oli S7-H20-H33 eli kahdella stopilla ja pelkästään hardeilla alun pakollisen softin jälkeen. Reeneissä hardit tuntuivat mukavimmilta verrattuna mediumeihin ja kuluivat n. 5% kierroksessa, joten päätin siksi ajaa tuplastintin hardeilla. Lisäksi kokeilin nyt ensimmäistä kertaa ajaa täydellä tankilla ja richillä ja sen avulla juuri nuo hardit tuntuivat reenatessa hyvältä ja pystyin ajamaan lähes yhtä kovia aikoja kuin softeilla.

Lähtö oli ihan OK, jouduin ykkösmutkan jälkeen hieman väistämään storkkia ja rantala pääsi takaisin edelle. Ykkösstintin aikana tein muutamia ohituksia, ne ovat koosteessa. Rantalasta pääsin ohi kakkossektorin jälkeisessä jarrutuksessa ja Suomi-Rammasta sekä Redspeedista pääsuoran jarrutuksessa. Redspeed uutena tulokkaana antoi kohteliaasti reippaasti tilaa, joten käytin sen Simon vanavedessä. Hardeilla olin sitten ehtinyt ajaa viitisen kierrosta, kun SC tuli radalle. Ilmeisesti se ei sitten kuitenkaan tullut tuosta Junddun tilanteesta, jossa hän kävi ulkona radalta ja pääsin kuittaamaan hänet juuri ennen SC:n tuloa radalle. No joka tapauksessa päätin jatkaa radalla ja pysyä alkuperäisessä suunnitelmassa, koska tiesin, että jos olisin mennyt vaihtamaan tuoreet hardit, en olisi päässyt niillä siltikään maaliin, joten päätin parempaa asetelmiani kisassa. Nousinkin toiseksi Simon peesiin. Uusintastartissa sain hyvän raon revittyä Jundduun. Simoa en lähtenyt ohittamaan, koska se olisi hidastanut meitä molempia. Niinpä ajoin varmoja kierroksia ja tulin varikolle kierroksella 21 toiselta sijalta.

Laitoin jälleen hardit alle, koska en luottanut siihen, että mediumit olisivat kestäneet ja hardeilla ajoin reeneissä melkeinpä samanlaisia kierroksia kuin mediumeilla. Hiljalleen edestä osa tuli sisään ja nousin neljänneksi kierroksella 25. Storkki oli kuitenkin tullut varikolta tuoreilla softeilla muutaman sekunnin päähän ja sai minut kiinni. Storkki hiillosti takana ja sorruin ottamaan kolmannen varoituksen kierroksella 28. Siitä kolmen sekunnin aikasakko, joka sitten koitui lopussa kohtaloksi. Storkki tuli seuraavan kierroksen aluksi ohi, mutta sitten kierroksella 30 Viltzulle oli käynyt jotain ja storkki kuittasi hänet pääsuoran jarrutuksessa. Itsekin ajoin kierroksessa Viltzun kiinni ja kierroksen 32 aluksi pääsin imusta ohi tuoreemmilla hardeilla. Lopussa sitten yritin repiä eroa kolmeen sekuntiin, mutta en onnistunut. Viltzu tuli puolen sekunnin päässä maaliin ja nousi ohitseni neljänneksi, koska hänellä ei ollut rangaistusta.

Kiitoksia jälleen kisasta, vaikeuksien kautta saimme lopulta sen ajettua. Toinen viides sija putkeen, joten huomattavasti paremmin on tämä kausi alkanut kuin edellinen, siihen pitää olla tyytyväinen kaikkinensa. Senaattorikin toi arvokkaita jämäpisteitä tallille, hyvä homma. Espanjalle ratana vielä erikseen iso peukku, viikko kului mukavasti tätä rataa jauhaessa, vaikka aiemmin syksyllä Careerissa en jostain syystä syttynyt radalle. Nyt kuitenkin setup oli sen verran mukavantuntuinen, että oli nautinnollista jauhaa ympäri rataa auringon paisteessa. :)

[video=youtube;5nrOhjK-NrE]https://www.youtube.com/watch?v=5nrOhjK-NrE[/video]
 
Vastaus: PS4 KFIN F1 2016 [KAUSI 4]

Olen tässä nyt yli tunnin jo odotellut, että joku tulee herättämään ja kertomaan; "Ei hätää Viltzu, se oli vain pahaa unta."

Kaikki alkoi niin hyvin. En tiedä mikä monsuunikeli muilla kuvaruuduilla oli, mutta en muistaakseni ole aiemmin ollut hyvä sateella. Sieltä kuitenkin paalu ihan kohtuullisella kierroksella, joka taisi olla KFIN-urani ensimmäinen. Sitten sähläystä sähläyksen perään, mutta onneksi päästiin lopulta kisaamaankin. :D

Startti mielestäni ihan kohtalainen omalle tasolle, mutta muut lähti huomattavasti paremmin. Sain kuitenkin pidettyä ykköspaikan ja mentiinkin Simon kanssa pari ensimmäistä kierrosta muita karkuun, kun Simo ei minusta ohi tahtonut päästä. Neloskierroksen alussa sitten osuma, josta Codemastersin loistavan mallinnuksen takia ei välittynyt minulle mitään viestiä rattiin. Ihmettelin vaan, kun Simoa ei näkynyt enää taaksepäin katsoessa.
Ennen kisaa kertoilinkin, että strategia ihan hukassa. Kerkesin ajamaan yhden testikisan, mutta siinäkin käytin vain softeja, hardeja ja kaksi kierrosta mediumeja. Ei mitään käryä kuinka pitkälle mediumit kestää ja yhden stopin taktiikkakin oli hiinä ja hiinä, niin ei uskaltanut lähteä kokeilemaan. Olin varautunut tulemaan varikolle jo 7.kierroksella, mutta kun lähimmät takana olevat jatkoivat 8.kierrokselle asti, niin ei ollut huolta undercutista. 9.kierroksen lopussa sitten varikolle ja uudet softit alle. Siinä vaiheessa ajatuksena oli ajaa viimeinen stintti mediumeilla tai hardeilla, riippuen kuinka pitkälle softeilla pääsisin. SC kuitenkin tuli ja sekoitti pakan. Kokonaisen kierroksen sain aikaa miettiä mitä teen ja tulin sitten lopulta varikolle, koska tiesin pääseväni hardeilla maaliin. Uusintalähdössä sitten jotain koomailua edessä (lagia vai mitä ihmettä siellä tapahtui? Salmingi ja Simo lähtivät kuitenkin ihan nätisti.) Storkin perään osuin ja takaa Kiraih TÖRKEÄSTI ja TARKOITUKSELLISESTI pyöräyttää minut. Thuton ohitin vielä radalle palatessa pelin sääntöjen vastaisesti ja päädyin päästämään takaisin ohi, jotta uudestaan mahdollisesti tulevan SC:n aikana ei tarvitsisi kärsiä aikarangaistusta. Siinäpä sitten katselinkin, kun Thuto ja Kossu kamppaili keskenään. Lopulta edestä katosi porukka varikolle ja olin kolmossijalla Simon ja Kiraihin takana. Välittömästi mieleen tuli viime vuoden karmeat muistot, vaikka tällä kertaa edes saavutin pääsuoralla :)rolleyes:). Liian ahnaasti 29.kierroksen lopussa kaasulle, perä alta ja hyvää yötä. Storkin päästin heti ohitse, jotta pääsisi jahtaamaan kisaani tuhonnutta vihulaista, mutta storkilla taisi renkaat loppua kesken. Salmingi tuli vielä myöhemmin pääsuoralla ohi, jossa osasyynä aivan kummallinen jumitus polkimien kanssa. 110% varmuudella en painanut jarrupoljinta, mutta noin se vaan näyttää, että jarrua olisi painettu. Siitä ei kuitenkaan suurempaa vahinkoa syntynyt, kun Salmingilla aikarangaistus ja nelosena maaliin.

En vieläkään tiedä, olisiko ollut parempi pitää ykkössija SC:n aikana ja pysähtyä uudelleen kerran. Käytössä ollut suunnitelma tuhoutui tuossa uusintalähdössä aika nätisti, jolta nyt kärjessä olisi ainakin välttynyt.

Kooste kisasta:
[video=youtube;g4z7OitCCag]https://www.youtube.com/watch?v=g4z7OitCCag[/video]

[SARKASMI]Samalla ilmoitan, että Kiraih on asetettu virallisiin tutkintoihin. Tänään esiintyneet bugit, muut jumitukset, Kiraihin kannalta täydelliseen aikaan saapunut turva-auto ja Kiraihin normitasosta täysin poikkeava sijoitus kielivät vahvasti siitä, että syytetty on käyttänyt mustaa magiaa, voodoo-nukkeja ja norjalaista huulirasvaa ennen Espanjan osakilpailua. Kaikki nämä otetaan Konsolifinin sarjoissa vakavasti ja syytettyä uhkaa pahimmillaan kahdeksan vuoden tuomio suoritettavaksi Alcatrazissa uudelleen avattavassa vankilassa.

Mahdolliset (ja todennäköiset) kurinpitotoimenpiteet ilmoitamme johtoryhmän kanssa tässä ketjussa myöhemmin.
[/SARKASMI]
 
Vastaus: PS4 KFIN F1 2016 [KAUSI 4]

Kiraih, vielä ehdit paeta. Poliisi hakee sinut vasta huomenna! ":D"
 
Vastaus: PS4 KFIN F1 2016 [KAUSI 4]

Pistetään oma näkökulma tuosta tilanteesta mistä merimax tuolla ps ryhmässä otti kantaa. Tai ainakin luulen, että tarkoitti tätä tilannetta.
Täysin reaktiona tuli käännettyä vasemmalle, etten aja ite rantalan perään. Enempää en ota tilanteeseen kantaa, saa muut tehdä päätökset.

https://www.youtube.com/watch?v=QWlgS0rnmH4
 
Vastaus: PS4 KFIN F1 2016 [KAUSI 4]

https://m.youtube.com/watch?v=C45MZ_H4eac

Koosteessani näkyy startti, jatumatusen tilanne, SC:n takana tapahtuva häslinki, jonka jälkeen osun haamuna Suomi-Rampaan ja pari Thuton ohitusyritystä. Ja tietenkin deltaa tuijottaessa ajoin varikolle ylinopeutta johon oma kisani menikin pilalle.
 
Vastaus: PS4 KFIN F1 2016 [KAUSI 4]

Pistetään oma näkökulma tuosta tilanteesta mistä merimax tuolla ps ryhmässä otti kantaa. Tai ainakin luulen, että tarkoitti tätä tilannetta.
Täysin reaktiona tuli käännettyä vasemmalle, etten aja ite rantalan perään. Enempää en ota tilanteeseen kantaa, saa muut tehdä päätökset.

https://www.youtube.com/watch?v=QWlgS0rnmH4

https://m.youtube.com/watch?v=C45MZ_H4eac

Koosteessani näkyy startti, jatumatusen tilanne, SC:n takana tapahtuva häslinki, jonka jälkeen osun haamuna Suomi-Rampaan ja pari Thuton ohitusyritystä. Ja tietenkin deltaa tuijottaessa ajoin varikolle ylinopeutta johon oma kisani menikin pilalle.

En minä näe ainakaan näiden kummankaan kuvakulman perusteella tilanteissa mitään tarkoituksellisesti väärää tai muuta törkeää. Jos tämä nyt ylipäätään oli se Maxin puhuma tilanne, niin näytti varmaan erilaisesta hänen vinkkelistään. Mutta sitähän emme saa koskaan selville. :D
 
Vastaus: PS4 KFIN F1 2016 [KAUSI 4]

Tää oli se merimaxin tilanne kossun kanssa.

https://youtu.be/jWOaX8Hzqac?t=3m33s

Tossa muuten näkyy, että SC tuli merimaxin autosta. Vaikka merimax meni varikolle ja paino retire/quit ni silti tuo merimaxin auto on edennyt vielä tonne kolmannen mutkan kohdille ja jäänyt sinne parkkiin.
 
Vastaus: PS4 KFIN F1 2016 [KAUSI 4]

Tossa muuten näkyy, että SC tuli merimaxin autosta. Vaikka merimax meni varikolle ja paino retire/quit ni silti tuo merimaxin auto on edennyt vielä tonne kolmannen mutkan kohdille ja jäänyt sinne parkkiin.
Täytyy varmaan muuttaa sääntö niin, että jatkossa ei saa painaa retiree missään, paitsi jos on terminal damage. Quittaamisesta vois tulla jatkossa tulla -1 pistettä, jos ei palaa takaisin.
 
Vastaus: PS4 KFIN F1 2016 [KAUSI 4]

Tällä kertaa turva-auto sitten pilasi minun kisan, kun viimeksi se siivitti minut podiumille. Välillä se ottaa ja välillä se antaa.

Ihan kohtuu mielenkiintoinen toi SCn jälkeinen tilanne missä jrantala minut haamuna teilaa. Noh, eipä tuolle mitään voinut.
 
Vastaus: PS4 KFIN F1 2016 [KAUSI 4]

Tää oli se merimaxin tilanne kossun kanssa.

https://youtu.be/jWOaX8Hzqac?t=3m33s

Tossa muuten näkyy, että SC tuli merimaxin autosta. Vaikka merimax meni varikolle ja paino retire/quit ni silti tuo merimaxin auto on edennyt vielä tonne kolmannen mutkan kohdille ja jäänyt sinne parkkiin.

Täytyy varmaan muuttaa sääntö niin, että jatkossa ei saa painaa retiree missään, paitsi jos on terminal damage. Quittaamisesta vois tulla jatkossa tulla -1 pistettä, jos ei palaa takaisin.

Aika hankalaksi muodostuu quittimissäännön muodostaminen, kun tuntuu typerältä rangaista quittimisesta, jos sille on hyvä syy (esim. eilen kisan venyminen todella pitkäksi). Joku linja tuohon on kuitenkin selvyyden vuoksi vedettävä. Laitoin aiheesta CM:n foorumille kysymystä, että onko tuohon quittimiseen olemassa mitään turvallista tapaa, joka ei aiheuttaisi SC:tä.
 
Vastaus: PS4 KFIN F1 2016 [KAUSI 4]

Oma kisa oli tällä kertaa tosi tylsä. Sainpahan kuitenkin jollain ihmeen konstilla minuutin mittaisen koosteen:
Q: 5
R: 6

[video]https://m.youtube.com/watch?v=T7kbO6XwJv4[/video]

Tuossa kosteessa suurinpiirtein kaikki kisan tapahtumat.
 
Vastaus: PS4 KFIN F1 2016 [KAUSI 4]

[video=youtube;7O6hJQjZn1U]https://www.youtube.com/watch?v=7O6hJQjZn1U[/video]

Ei positiivista sanottavaa kisasta.
 
Vastaus: PS4 KFIN F1 2016 [KAUSI 4]

Joo laitetaas se oma näkemys kisan kulusta. Ekana meni kisa siinä pilalle kun alussa tuli chain launch ja siivestä lähti pieni pala. Laitoin vielä, että siipeä ei vaihdeta kun vauhtiin se ei vaikuttanut mitenkään. Mekaanit rupee silti vaihtamaan siipeä. Sitten oli toi jatun ja rantalan kanssa tilanne. Omassa kuvassa jatu veti suoraan mun siivelle ja siipi meni halki ja poikki. Hirveästi se ei menoo haitannut, mutta siinä sählingissä putosin aika paljon. Sitten tuli toi kossu juttu, siinä hermot sitten palo totaalisesti 30 spinnauksen jälkeen.
Menin varikolle ja otin retiree. Multa mennyt jotain ohi, kun kuvittelin juuri ton estävän sen SC spawnin. Tahallisesti en siis yrittänyt pilata kaikkien kisaa.

Joo ja Vilzu laittaa rohkeesti mulle vaan rankkua. Säännöissä lukee selvästi, että "tahallinen" SC hommaaminen on kiellettyä. Jospa sitä sit Monacossa onnistuis.
 
Vastaus: PS4 KFIN F1 2016 [KAUSI 4]

Joo ja Vilzu laittaa rohkeesti mulle vaan rankkua. Säännöissä lukee selvästi, että "tahallinen" SC hommaaminen on kiellettyä. Jospa sitä sit Monacossa onnistuis.

No ohjeistuksessa meillä olikin kuitata varikolle, joten ei kai tuosta nyt mitään miinusta voi antaa.

Oisko parempi ratkaisu jos kesken haluaa jättää niin laittaa suoraan "Quit" ilman retireä? Silloin jäänee haamuksi, muttei aiheuta ainakaan SC:tä. Ja AI:n tason vois laskee easyksi niin eivät jää häiritsemään vauhdillisesti. Mietinki joskus että varikolle retire saattaa SC:n aiheuttaa kun siitä keltanen lippu tulee aina.
 
Vastaus: PS4 KFIN F1 2016 [KAUSI 4]

No ohjeistuksessa meillä olikin kuitata varikolle, joten ei kai tuosta nyt mitään miinusta voi antaa.

Oisko parempi ratkaisu jos kesken haluaa jättää niin laittaa suoraan "Quit" ilman retireä? Silloin jäänee haamuksi, muttei aiheuta ainakaan SC:tä. Ja AI:n tason vois laskee easyksi niin eivät jää häiritsemään vauhdillisesti. Mietinki joskus että varikolle retire saattaa SC:n aiheuttaa kun siitä keltanen lippu tulee aina.
Juu ei Merimax mitään väärää tehnyt, vaan juuri niinkuin ohjeistus sanoo. CM on vaan koodannu ton retiren aika nolosti, kun auto jatkaakin matkaansa. Kai se quitti pitää sallia. Se hard on aika sopiva, tai vois ehkä olla nopeempikin. Malesiassa psn heitti pihalle vaikka striimikin jatku ilosesti, niin menetin jonkun reilu 10sek muistaakseni kun tekoäly ajo 2-3 kierrosta.
 
Vastaus: PS4 KFIN F1 2016 [KAUSI 4]

Juu ei Merimax mitään väärää tehnyt, vaan juuri niinkuin ohjeistus sanoo. CM on vaan koodannu ton retiren aika nolosti, kun auto jatkaakin matkaansa. Kai se quitti pitää sallia. Se hard on aika sopiva, tai vois ehkä olla nopeempikin. Malesiassa psn heitti pihalle vaikka striimikin jatku ilosesti, niin menetin jonkun reilu 10sek muistaakseni kun tekoäly ajo 2-3 kierrosta.
Se on mulle ihan sama mikä on ohjeistus. En ole ikinä ennen rage quitannut ja ansaitsen ne rankkupisteet tahallisesta SCstä. En halua olla kannustava esimerkki rage quittaamiselle. Rankkua vaan mulle. :)
 
Ylös Bottom