PS4 Pro - ongelmat, bugit ja muut murheet

Keskustelu osiossa 'Pelaaminen' , aloittajana TT-2k, 11.11.2016.

Tags:
 1. Pirate fin

  Pirate fin Well-Known Member

  Täällä ihan sama homma, että jos olen Storea selannut, niin sen jälkeen Pro tahmaa oikein kunnolla ja välillä uudelleen käynnistys on ainut mikä sen korjaa.

  Jos en ihan värin muista, niin alkoi tekemään tätä firmware 5.00 jälkeen..
   
 2. kuosikasikuus

  kuosikasikuus Member

  PSN:
  kuosikasikuus
  Karvalakilla lagaa jos esim d2 päällä ja kun menee storeen.
  Proolla ei ongelmaa.
  Toki valillä lagaa just noin jos raskas kohtaus jossakin pelissä ja siitä menee suoraa viesteihin.
  E:tosin store välillä lagaa oli pleikka mikä hyvänsä
   
 3. Omenanraato

  Omenanraato Well-Known Member

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Omenanraato
  Switch:
  Omppu
  Samaan aikaan mullakin alkoi ihan tolkuton tahmaus, viime viikolla sit kiintolevy hajosi ja uuden kiintolevyn kanssa tuota tahmausta ei ole laisinkaan.

  Esim screenshotin otti en en ehkä 5sek viiveellä, tai siis se kuvake tuli ruutuun. Nyt tulee alle puolessa sekunnissa, eli käytännössä heti.

  Samoin valikot tahmasi pahasti, välillä enemmän, välillä vähemmän, nyt ei laisinkaan.
   
 4. Legge

  Legge Active Member

  XBL:
  Slendo
  PSN:
  Legge
  Storessa ja sieltä poistumisen jälkeen mullakin välillä tahmoo. Jostain syystä Storen selailu rasittaa paljon kovalevyä. Liekö tuo meinaa jossain vaiheessa poksahtaa. Tai sitten alkuperäinen kovo on hitaanlainen. Ihmeellistä vaan, ettei pelejä pelatessa kovalevyltä ole mitään ongelmia.

  Toinen ihmejuttu on kyllä yhteensopivuusongelmat telkkareiden kanssa. Viralliselta foorumilta löytyy ketju, jossa valitellaan satunnaisesta 1-2 sekunnin ruudun pimeämisestä. Ketju on jatkunut yli vuoden ja edelleen ongelmat jatkuvat. Itsekin olen testannut paria Samsungin UHD-töllöä ja molemmilla sama vika. Satunnaisesti kuva pimenee hetkeksi. Ilmeisesti jonkinlainen purkkaratkaisu on laittaa videoulostuloksi manuaalisesti YUV 420, mutta ihmeellistä, ettei hommaa ole ratkaistu Sonyn toimesta.
   
 5. kuosikasikuus

  kuosikasikuus Member

  PSN:
  kuosikasikuus
  Huomasin lte et mokkulalla on muka paljon vähemmän tota tahmaamista joten en usko et on nii paljon riipuvainen kovon luvun nopeudesta
   
 6. Legge

  Legge Active Member

  XBL:
  Slendo
  PSN:
  Legge
  Mulla ei ainakaan liity mitenkään nettiyhteyteen. Samaa tekee Telian VDSL2-yhteydellä, Elisan valokuidulla sekä puhelimesta yhteyttä jakaessa. Langattomasti sekä langalla. Hiljaisessa huoneessa kuulee konsolin vieressä ollessa, kuinka kovalevy työskentelee heti, kun Storea alkaa selaamaan.

  Kummallista vaan, ettei tahmaa joka kerta.
   
 7. Pirate fin

  Pirate fin Well-Known Member

  En usko, että liittyy nettiin tai sisäiseen kovalevyyn, koska olen toista kovoakin testannut ja silti alkaa tökkimään jos pidempään selailee storen valikoimaa ja menee päävalikkoon takaisin. Ehkä se on tuo @Jogi mainitsema Pron lisämuisti joka tuon aiheuttaa.

  Onneksi ei vaikuta peleihin mitenkään, mutta onhan tuo ärsyttävää.
   
 8. kuosikasikuus

  kuosikasikuus Member

  PSN:
  kuosikasikuus
  Mut mitäs kun täällä on pro sekä og ja molemissa on toimimattomuutta.
  Varsinkin silloin jos sammuttaa pelin tai pleikka ollu vaan päällä.
  Mutta kun testaa verkon nii alkaa taas pelittää nii kyllä se siitä kertoo että käyttöjärjestelmä ei osaa kommunikoida stroren kanssa ja alkaa lagaa.
  Storehan on verkkopalvelu mikä kylläkin lukee jonkin verran kiintolevyä mutta ei mitenkään voi käyttäää kiintolevyä nii että menis pelkästään nii jumiin että ei enää vastaa.
   
 9. Legge

  Legge Active Member

  XBL:
  Slendo
  PSN:
  Legge
  Tässä voi olla jotain perää, vaikkei ongelma liittyisikään sinänsä käyttäjän nettiyhteyteen. Eilen alkoi taas tahmaus pitkän Store-session jälkeen, mikä johti myös siihen, että Pleikka kirjautui ulos PSN:stä ja potkaisi itsensä myös kokonaan pois langattomasta verkosta. Kirjautui sisään vasta, kun teki yhteystestin. Sen verta kuuntelin taas läheltä kovalevyn toimintaa, että tahmatessa rutinaa kuuluu normaalia enemmän.
   
 10. Make93

  Make93 Active Member

  PSN:
  makejou
  Ei varsinaisesti ole ps4 pro:n ongelma, mutta asensin battlefield 4 uudestaan tähän pro:lle ja kaikki lisärit myös (mulla on siis ps3 levyversio update) pelissä väittää ettei mulla ole asennettu DLC paketteja, katoin niin luki "INSTALL" kaikissa pelin sisällä. Netistä löysin ohjeen, että pitää palauttaa käyttöoikeudet ps4 asetuksista, tämän tein. Nyt peli sanoo "owned" mutta ei siltikään toimi DLC kartat mulla. Lataan nyt taas uudestaan näitä karttoja, vaikka ne onkin ollut asennettu jo. En tiiä miks tämä ps4 lataa asennettujen päälle? Jos ei tällä toimi kartat niin en tiedä mitä tekisin sit enään. :(:eek:

  Jep, ei toimi....
   
  Viimeksi muokattu: 04.03.2018
 11. TT-2k

  TT-2k Päämoderaattori Ylläpidon jäsen

  Steam ID:
  TT-2k
  XBL:
  TriKuiva
  PSN:
  TT-2k
  Twitter:
  tontsa
  Make93: Onhan kartat ostettu samalla PSN-tunnuksella kuin millä pelaat? Entä onhan peli ja DLC:t varmasti samaa regionia?
   
 12. Make93

  Make93 Active Member

  PSN:
  makejou
  On ostettu juu, ps3 aikaan ostettu premiumi, toimi tolla mun vanhalla ps4:llä ja mut pro:lla ei tahdo toimia jostain syystä. Mistä nään regionin?
   
 13. TT-2k

  TT-2k Päämoderaattori Ylläpidon jäsen

  Steam ID:
  TT-2k
  XBL:
  TriKuiva
  PSN:
  TT-2k
  Twitter:
  tontsa
  Regionin näkee pelilevyssä olevasta tuotekoodista. Mutta jos se on toisella konsolilla toiminut, niin ei ne eri regionia voi olla.

  Onko se vanha PS4 vielä käytössä vai onko se Pro aktivoitu ensisijaiseksi PS4-järjestelmäksi?
   
 14. Make93

  Make93 Active Member

  PSN:
  makejou
  Pro on jo aktivoitu ensisijaiseksi. Katoin viel vanhalla pleikalla niin ei ole enään edes asennutuna BF4 joten ei voi siitäkään johtua. Kokeilen vielä et siirrän koko tiedoston ulkoselta tohon järjestelmän tallennustilaan jos se voi siitä johtua, mitä en kyllä usko...
   
 15. Make93

  Make93 Active Member

  PSN:
  makejou
  Jahas. Siirsin ton Battlefield 4 "73gb" tonne järjestelmän tallennustilaan, sinne siirtyi pelkkä peli 42gb. Jäiköhän noi lisärit mitä asensit sinne laajennutteen tallenustilaan sitten, tähän "MUUT" osioon, kun siellä on tiedostoja 64gb edestä eikä sitä linkkiä voi avata et näkee mitä siellä on. Saako tätä "muut" tarkistettua mitenkään, ettei siel siis ole enään bäfä 4 tiedostoja?

  Asensin järjestelmän tallenustilassa olevaan bf4 nyt yhden lisärin ja kyllä se toimii! Mikähä tässä nyt mättää, asentelen nyt kaikki vaihteeks uudestaan? Eiks pelin lisärit tue tota laajennutua muistia vai mikähän.
   
  Viimeksi muokattu: 04.03.2018
 16. TT-2k

  TT-2k Päämoderaattori Ylläpidon jäsen

  Steam ID:
  TT-2k
  XBL:
  TriKuiva
  PSN:
  TT-2k
  Twitter:
  tontsa
  Ei. Sen ”muun” sisältö on täysi mysteeri, eikä siihen ole valitettavasti mitään näkyvyyttä, eikä sieltä myöskään pääse mitään poistamaan. Omalla 4 teran ulkoisella levyllä tuota ”muuta” on jo yli 1,4 teran edestä. Prosentuaalisesti siis pelottavan iso osa.

  Jaa-a, kyllä kaiken pitäisi sieltä ulkoiselta levylläkin toimia aivan kuten sisäiseltäkin. En ole tuollaiseen tilanteeseen ite koskaan törmännyt, etteikö DLC toimisi myös External-levyltä.

  Mikä lie sitten ollut tuossa syynä. Hyvä kuitenkin, että jonkinlainen ratkaisu löytyi.
   
 17. Make93

  Make93 Active Member

  PSN:
  makejou
  Ohho, aika paljon sulla "muuta" sisältöä. Joo nyt toimii kaikki kentät, aika outoa ettei toiminu ennen tätä.
   
 18. Pirate fin

  Pirate fin Well-Known Member

  Toimiikos sulla muuten ulkoisen levyn kanssa pelien automaattiset päivitykset rest modessa tai ihan konsolin käynnistyksessä?

  Mulla on kanssa 4 teran levy ja joudun aina manuaalisesti lataamaan päivitykset.
   
 19. TT-2k

  TT-2k Päämoderaattori Ylläpidon jäsen

  Steam ID:
  TT-2k
  XBL:
  TriKuiva
  PSN:
  TT-2k
  Twitter:
  tontsa
  Hyvin toimii. Ei ole ollut moisia ongelmia missään vaiheessa.
   
 20. villevaino

  villevaino Member

  Steam ID:
  ville
  XBL:
  killmail
  PSN:
  villevaino
  Switch:
  SW-4384-4842-4316
  Twitter:
  vainoville
  Tilasin uudet lämpötyynyt ja tahnat. Kuhan saapuu niin vaihan ps4prohon nuo molemmat. Otan kuvia ja dokumentoin homman.

  Kyllästyny tuulettimen hulluu ulinaan.
   

Jaa tämä sivu