PS4 Pro - ongelmat, bugit ja muut murheet

Keskustelu osiossa 'Pelaaminen' , aloittajana TT-2k, 11.11.2016.

Tags:
 1. Pirate fin

  Pirate fin Active Member

  Toivottavasti panostavat PS5:sen jäähdytykseen, ettei siinäkin tuuletin huuda ihan hulluna.
   
 2. TT-2k

  TT-2k Päämoderaattori Ylläpidon jäsen

  Steam ID:
  TT-2k
  XBL:
  TriKuiva
  PSN:
  TT-2k
  Twitter:
  tontsa
  Luulen keksineeni ratkaisun tähän mysteeriin. Ongelma syntyy siitä, jos peli ja DLC on asennettu eri levyille. Tämä tuli itselleni tänään vastaan Just Cause 3:n kanssa. Peli oli PS4 Pron sisäisellä levyllä, mutta kun kausipassin ostamisen jälkeen laitoin DLC-paketit lataukseen, ne menivätkin ulkoiselle levylle (koska se on määritelty oletusasennuslokaatioksi).

  Ja koska pelkkiä lisäosia ei saa siirrettyä mihinkään, piti ensin pelikin siirtää tuonne USB-levylle. Vaan vielä senkin jälkeen lisukkeet näyttivät lukon kuvaa, tein vielä lisenssien palautuksen. Ja nyt kaikki futaa miten pitääkin (ja nyt kun siirsin pelin takaisin konsolin sisäiseen tallennustilaan, tulivat kausipassiin kuuluvat matskut kiltisti mukana).

  Eli PS4 käyttöjärjestelmä on pikkaisen hölmö, kun se ei ensinnäkään osaa käyttää DLC:tä kuin tasan samalta levyltä jossa pelikin on. Lisäksi se ei mitenkään indikoi, että ongelman syy on tuossa. Ja kolmannekseen se ei tarjoa mahdollisuutta pelkkien ladattavien lisukkeiden siirtoon.
   
  kalakanto ja Make93 tykkäävät tästä.

Jaa tämä sivu