Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Red Dead Redemption

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 3274
  • Aloituspäivämäärä
Vastaus: Red Dead Redemption [PS3] - keskustelua pelistä

Kauankohan kestää verkonpuolella että saa hevosen laillisesti hankittua.
Itselläni kun ei valinnassa alussa näy olevan kuin aasi... (jotain 30 minuuttia free roamia kokeiltuna)
Vinkkejä (ei cheattejä) otetaan ilolla vastaan miten hevosen saisi parhaiten. Ei kehtaa Possessa liikua aasilla joten yksinään pitäisi siis mennä siihen asti. ;)
Eikait muuta kuin quickmatchejä pelaamaan että saa tarvittavan hepan avattua.
Eilen kokeilin freeromea ja nolona aasin selässä yritin pysytellä hengissä. Tuli huomattua että aasi ei myöskään ole se paras pakosuunnitelma jos kilahtaa most wanted.
 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Tunnelmallista oli myös räiskiä el funky amigoilla armadillon laidalla olevilta hiekkadyyneiltä kohti puolustajia ja pikkuhiljaa ujuttautua kylään pensas pensaalta.

Ehdottomasti lisää kfinläisten sisäisiä matseja ja lisää porukkaa kinkereihin. Jotain sovittuja "sääntöjä" tai tehtäviä mukaan niin hauskaa tulee.

Pitää kyllä tulla mukaan jos huolittaa, kuulostaa erittäinki hauskalta touhulta.

Älkäähän vielä kyllästykö, pitää pelata eka tuo yksinpeli läpi ja sitte tahtoo mukaan.. :)
 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Plöh, postittelin jo maanantaina Rockstarille että mikseivät statsini näy Social Clubissa. Vastausta ei kuulunut, vaikka lupailivat semmoista vuorokauden sisään, ja postitin uudelleen keskiviikkona. Eivät vastanneet, kakkiaiset.
 
Red Dead Redemption [PS3] - keskustelua pelistä

Ei tarvinnut kuin yks jengi piilo putsata niin level nous kakkoseen ja tuli heppa, ihan free roamissa siis
 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Plöh, postittelin jo maanantaina Rockstarille että mikseivät statsini näy Social Clubissa. Vastausta ei kuulunut, vaikka lupailivat semmoista vuorokauden sisään, ja postitin uudelleen keskiviikkona. Eivät vastanneet, kakkiaiset.

Omat statsitkaan ei alkuun näkynyt, sitten kävin multiplayerin puolla siell sosialclub kohdassa
ja peli ilmoitti että on lisätty nettisivuille jne... sitten näky.
 
Vastaus: Red Dead Redemption [PS3] - keskustelua pelistä

Onkohan tässä joku tuntimäärään vai fameen perustuva systeemi, kun tuntuu, että sen jälkeen kun tein sen Bonnien kesytystehtävän (jossa piti kesyttää hevosia, ei naista), niin yhtäkkiä joka "kadunkulmassa" on jos jonkinlaista sivutehtävää tms. kusetusta. ;)

Ja pelasin varmaan tunnin tuota mainittua tehtävää, koska
en tajunnut kun piti siellä kanjonissa saada stallion kiinni, niin yritin lassoilla niitä siihen lähistölle pinkoavia hevosia (en tajunnut katsoa karttaa) ja aina sitten vähän ajan päästä tuli "stallion has escaped"-ilmoitus ja tehtävä loppui. Juuri kun olin lopettamassa niin keksin kartasta merkin minne stallion juoksee ja tajusin lähteä perään. Sitten tasankolla kanjonista ulkona lassoaminen ja kysytys onnistui. Se kesytys on muuten kummallista veivausta. En yleensä osaa noita tasapainoiluja, mutta hevosen selästä en ole kertaakaan pudonnut.

Alla vielä pelin wikisivulta bongattu "uutinen", jos jolla kulla on ongelmia löytää Mo van Barr. "Currently, the bounty for Mo van Barr is bugged for many players making it impossible for them to receive their pre-ordered bonus - the Deadly Assassin Outfit. Rockstar Support has posted in numerous forums that they are working on a fix."
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Red Dead Redemption [PS3] - keskustelua pelistä

Tuli eilen pelattua koko päivä ja ihan positiiviset tunnelmat on edelleen.
Grafiikka nyt on taattua konsolilaatua mutta kyllä sen kestää.
Heti ekassa tehtävässä tuli bugi kun piti hevosen kanssa lähteä ratsastamaan. Hevonen spawnasi johonkin kilometrin päähän ja kun lähdin sitä etsimään niin tehtävä loppui siihen. Toisella yrityksellä heppa oli kyllä kiltisti oikealla paikallaan.
Välillä tulee rankasti pop-iniä kuten kerran kun kävelin armadillossa ja metrin päähän ilmestyi hevosvankkurit :eek:
Yksi todella outo ratkaisu on että kun menee hevosen kanssa veteen niin kuolee samantien. Kyllä hevoset osaa ihan luonnostaan uida vaikka mies ei osaisikaan :eek:
Tehtävät on ihan mukavan monipuolisia eikä vielä ainakaan ole alkaneet puulta maistumaan.
Pelialuetta hehkutettiin SUURIMMAKSI IKINÄ mutta ei se kyllä tunnu erityisen suurelta. kartan ratsastaa kuitenkin suhteellisen nopeasti reunasta reunaan.
 
Vastaus: Red Dead Redemption [PS3] - keskustelua pelistä

kyllä nimenomaan ilmestyy...kaupungissakin saattaa 5m ennen kohdetta ilmestyä tyhjästä tuoli talon eteen, välillä kallion lähellä näyttää et kallio loppuu, kunnes se yks kaks jatkuu. Armadillo on kauempaa välillä 2-3 talon kylä, kunnes menee lähemmäs niin taloja pompsahtelee sieltä täältä lisää, muutenkin puut jne kaik ilmestyy ihan tyhjästä ilman mitään kameran kääntämisiä
Eipä kyllä 30 pelitunnin aikana ole mitään noin helposti huomattavaa popuppia tullut vastaan. Voiskohan tässä olla jotain eroja slimien/fattien taikka eri peliversioiden välillä?

Ja näköjään ne etsintäkuulutuksetkaan eivät vain ilmesty tyhjästä, kun Meksikon puolella satuin näkemään poliisihepun liimaamassa julistetta seinälle. Vähintäänkin kiitettävästi kiinnitetty huomiota pieniinkin yksityiskohtiin.
 
Vastaus: Red Dead Redemption [PS3] - keskustelua pelistä

Jokune tunti nyt pelattu ja täytyy minunkin toitottaa, että aivan mahtavasta pelistä on kyse! Siinä missä GTA IV oli meikäläiselle "pakkopullaa" ja tylsien tehtävien väkinäistä suorittamista, on tämä peli täyttä timangia ja teknisesti, graafisesti sekä ohjaukseltaan valovuosien päässä esi-isästään. Pelkkä maailman tutkailu ja ihmettely eteen sattuvine ramdom-tehtävineen riittäisi jo nostamaan tämän tuotoksen pelien hall of fameen, mutta siihen on sitten lätkäisty päälle vielä äärimmäisen kiinnostava juonikin! Tietysti western-aihe on SUURI osatekijä koko paketissa.

Oma henkilökohtainen mielipiteeni tuohon tähtäyksen vaikeustasokysymykseen on, että älkää herran tähden pelatko millään muulla kuin expert-tasolla! Sekin on nimittäin kovin helppoa, mutta, ah, niin paljon palkitsevampaa, kun saa ihan itse paikallistaa ja tähdätä kohteita. Lisättäköön vielä, että en todellakaan ole yleisesti edes kovin hyvä ammuskelupeleissä. Mutta tämä siis täysin subjektiivinen mielipide ja päääasiahan on että itse tykkää.
 
Vastaus: Red Dead Redemption [PS3] - keskustelua pelistä

Ei kehtaa Possessa liikua aasilla joten yksinään pitäisi siis mennä siihen asti. ;)

Heh.. Meillä on porukat tulleet mukaan suoraan aaseilla ja ovat saaneet osakseen kyllä ansaittua hilpeyttä, vaikka jokaisellahan se on sama alussa ollut. Ollaan annettu omia hevosia näiden käyttöön ja vislattu itselle uutta pakasta. Mitään spoilaamatta sen enempää, on ratsuja muitakin luvassa kuin vain aasi+hevonen - ei kuitenkaan muulia :D

Eipä kyllä 30 pelitunnin aikana ole mitään noin helposti huomattavaa popuppia tullut vastaan.

Parhaiten popparit saa esille hyppäämällä junan kyytiin ja asettumalla sinne katolle pällistelemään maailman menoa. Ei jätä juuri tulkinnoille varaa tämän jälkeen.
 
Vastaus: Red Dead Redemption [PS3] - keskustelua pelistä

Nyt on tullu 10h pelattuu ja tarinaa 24% vaikka en oo sen kanssa mitään kiirrettä pitäny. On kyllä tajunnan räjäyttävä peli, paras mitä olen ikinä pelannut. Olisi vain muutama kysymys:
1. Milloin aukeaa seuraava alue? Minkä tehtävän jälkeen?
2. Milloin saa buffalo riflen? Heittoveitset? ja Polttopullon?

Hienoimpia random tapahtumia on ollu kun satuin kulkeemaan keskellä ei mitään aavikolla ja kuulin huutoa. Menin katsomaan ja siellä kaksi ukkoa tappelivat nyrkeillä. Peli päättyi siihen kun molemmat väsähtivät maahan. Maassa oli vielä ammuttu peura, liekkö tappelu siitä tullut? :)
 
Vastaus: Red Dead Redemption [PS3] - keskustelua pelistä

Mitä te valitatte et multiplayer freeroam on shittiä :D. Se on just parhautta porukalla. Yks ehtoo mentii 5 henge possella kaikki yhdel vaunul lahtaamaa sellast pienempää possee. Mahto ne ihmetellä ku 5 ukkoo hyppää samast kärryst :D
Ja niit gang hideoutei on helveti hauska pelata porukal. yksin todella tylsiä.
 
Vastaus: Red Dead Redemption [PS3] - keskustelua pelistä

Teinpä sit privaservun, ja kun yksinäni siellä olin niin riitti tekemistä.
Ensimmäisen lahdatun sheriffin jälkeen taloon jemmaan, josta alkoikin aika teurastus; vajaa 5000 oli se wanted juttu, ja ovesta ei meinannut ulos mahtua, sen verran oli äijää nurin siinä.. :D
 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Kaikki peliä pelanneet voivat varmasti todeta että RDR on teknisesti ehdotonta alansa huippuluokkaa. Hiiteen inhat Unreal-moottorit, RAGE pieksee raivollaan kaikki!

Kun tätä vertaa RAGE:n aikaisempaan tuotokseen IV:seen on ero merkittävä. Tekstuurit ovat hämmästyttävän tarkkoja, varjot hivelevät pehmeydellään silmiä eikä sellaista suttuisuutta ole missään. Merkittävin muutos aiempaan on kuitenkin pop-upin lähes minimaalinen poissaolo. Pelissä on esim. aluskasvillisuutta, ruohoa ja palmuja joka ilmansuunnassa. Onkin melko hämmästyttävää että nämä ei kovimmassakaan laukassa poppaa silmään. Toki pop-uppia löytyy pelistä, mutta niin minimalistisen vähän että sitä on aivan turha huomioida. Suurimmat pop-upit tulevatkin vastaan vasta siellä pohjoisen havumetsissä ja Meksikossa punvuorien varjot vähän poppailevat.

Mutta moottorin ehdoton vahvuus on sen kyky simuloidan säätä ja vuorokauden aikoja. Se on ihan törkeän siistiä miten horisonttia peittävistä tummista pilvistä voi haistaa tulevat rankkasateet. Kun kaksi päivää kestäneet rankkasattet vihdoin loppuvat ja preeria täyttyy auringon valosta joka heijastuu sateen tuomista lätäköistä, on näky henkeä salpaava.

Moottori tarjoaa myös yhden todella vaikuttavan ominaisuuden mikä on helppo missata, RAGE nimittäin simuloi tuulta ja sen vaikutusta kankaisiin. Rankkasateen voi hyvin ennakoida myös kasvavasta tuulen määrästä mikä on tyhjällä nummella erityisen vaikuttavan näköistä/kuuloista. Mutta se miten tuuli vaikuttaa kankaisiin; Marstonin vaatteisiin(tarkkasilmäisimmät huomaavat miten mm. hihat ja lahkeet lepattavat tuulessa) ja lippuihin on melko pärisyttävää katsottavaa. Raahaappa itsesti poncho niskassa junan katolle , näky on lähestulkoon hypnoottinen.

Monia moottorin ominaisuuksia ei välttämättä edes huomaa mikä onkin sen päällimmäinen tarkoitus; tehdä kaikilla näillä yksityiskohdilla immersiosta täydellinen.

EDIT: Ja nostalgian nälkäisille pieni muistutus menneestä ja nykyisestä:
GUN (2005)
gun_011.jpg


Red Dead Redemption (2010)
red-dead-redemption-20091214044156090_640w.jpg
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Red Dead Redemption [PS3] - keskustelua pelistä

Alla vielä pelin wikisivulta bongattu "uutinen", jos jolla kulla on ongelmia löytää Mo van Barr. "Currently, the bounty for Mo van Barr is bugged for many players making it impossible for them to receive their pre-ordered bonus - the Deadly Assassin Outfit. Rockstar Support has posted in numerous forums that they are working on a fix."

Siis hetkinen, minulla huono nimi muisti mutta suoritin yhden bounty tehtävän eilen ja oliko tuo juuri se joka siellä hanging rockeilla lymyää? Minulla LE versio joten jos olen hänet tappanut niin onko niin etten tuota pukua saa? :eek:
 
Vastaus: Red Dead Redemption [PS3] - keskustelua pelistä

Sain eilen illalla auki tuon Deadly Assasin Outfit:in, on aika badass.
 
Vastaus: Red Dead Redemption [PS3] - keskustelua pelistä

Siis hetkinen, minulla huono nimi muisti mutta suoritin yhden bounty tehtävän eilen ja oliko tuo juuri se joka siellä hanging rockeilla lymyää? Minulla LE versio joten jos olen hänet tappanut niin onko niin etten tuota pukua saa? :eek:

Mä en ole herraa vielä tavannut, mut näkisköhän nuo kiinniotetut kaverit jostain statseista tms.? En tiedä sitäkään. Mut siis tuo toimii niin että koodin syöttämisen jälkeen saat aseet ja hepan ja puku "aukeaa" sinne outfit-valikkoon. Sieltä voit sitten tarkistaa tilanteen, että mitä pitää vielä tehdä puvun pukemiseksi. Etkö ole siis vielä syöttänyt koodia?
 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Saatuani polttopullot ensimmäistä kertaa käsiini:

Tarkoituksena oli hyökätä meksikon armeijan apuna kapinallisten tukikohtaan ja polttaa kapinallis kylä (tehtävä jossa saa siis ensimmäistä kertaa polttopullot käyttöön). Ylempi arvoinen meksikolainen upseeri antoi sitten tehtävän ja polttopullot, jonka jälkeen lähdin hyökkäykseen polttopullo kädessä. En ollut ennen koskenutkaan polttopulloihin joten niiden heittäminen oli hieman hakusessa. No, lähdin juoksemaan kohti ensimmäistä kapinallis taloa ja heitin polttopullon, mutta heitinkin sen vahingossa suoraan päin puolen metrin päässä pönöttävää kaktusta ja sytytin itseni tuleen. Hirveän huudon saattelemana ja yrittäessäni epätoivoisesta sammuttaa liekkiä lähdin juosten perääntymään takaisin tämän upseerin luo. Mahtoi olla melkoinen näky :D
 
Vastaus: Red Dead Redemption [PS3] - keskustelua pelistä

Semmoinen kysymys, että kun saa sen lvl 20 ja aukeaa se HC moodi? Niin jatketaanko siitä +20 lvl:stä aina eteenpäin ilman autoaimia ? (toivon mukana kyllä, koska eikö se autoaim syö pelifiilistä koska kaikilla on tavallaan "aimbot") ?:confused:
 
Ylös Bottom