Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Smackdown vs RAW

Vastaus: Smackdown vs RAW

Jarmo Hänninen sanoi:
Eivät varmaan rupea muuttamaan mainosta minkään vuoksi... onhan samassa mainoksessa myös "mestari Batista" jne jne...

Viisaintahan olisi tietty nakata kehiin jonkinsortin ilmoitus, että mitä on tapahtunut tuon shown osalta. Peruuntumiset yms yms. mutta sehän vain aiheuttaisi melkoista paniikkia "lippuluukuilla" tms.

Todennäköisesti eivät edes tienneet Eddien kuolemasta, vaan näyttivät vain sovitut mainokset kuten pitääkin.

En ollut itse paikalla, mutta kuulemma hyvä show oli.
 
Vastaus: Smackdown vs RAW

Hyvä Smäkki oli. Parempi kuin viime vuoden RAW.

Batista oli Piper's Pitissä mukana. :)

Sain muuten kuvan jossa Benoit pitää Eddie Guerrero kylttiä ylhäällä... Ainoa että takana lukee Marry me Batista. :) Jotenkin sain siitä kiksit.
 
Vastaus: Smackdown vs RAW

Oli yleisö aika vaisu kuulemma ja ME oli ollu surkee? :eek:
No sinänsä voi olla hyvä et yleisö on ollu aika hiljanen, koska sitä voi pitää kunnioituksena Eddielle vaikka oikee syy tais olla et porukka ei niitä monii painijoita tuntenut kunnolla.
En ollut paikal, joten voisko Janus vaikka kertoo jotain showsta? Mistä ne puhuivat siinä Piper's Pit haastattelus ja et sanoko JBL jotain yleisölle tai joku muu?
 
Vastaus: Smackdown vs RAW

Piper's Pit oli lähinnä pelleilyä. Koska Dave on loukannut selkänsä, ei voinut painia. Joten Piper oli lennätetty mukana. Piperin piti haastatella Batistaa, mutta Simon Dean tuli paikalle ja ne teki JBLät.. Eli yleisöstä yksi tekemään punnerruksia (hemmo oli Hesan Vallilasta) ja kun onnistui, Simon potkasi käden alta. Punnertaja meinas rökittää Simonin joten Piper joutu pelastamaan sen. Sitten Batista tuli paikalle ja ne nöyryytti Simonia. Tais se punnertajakin saada sen hunttinsa. Roddyllä oli Jokereitten paita päällä. Hyi hemmetti. Taas muistin miksi nuorena tyyppi oli inhokki. Hulkki sen olla pitää.

Kyllähän siellä muutamat jutteli... Parhaimmat naurut sai JBLän morkkauksista. Shitty audience jne.. :)

Fatal Fourwaynä oli toi USAn mestaruus... Orlando Jordan, Booker T, Matt Hardy ja Benoit.. Booker voitti (eihän kyseessä ollut PPV eikä iso porukka), Cruiser weightin piti Nunzio. Rey voitti JBLän (Eddie tribuutti osittain) ja tuo Undertaker / Orton matsi... Alku oli tyyyhmä. Osa siitä oli jees, mutta loppujen lopuksi itsestäni tuo oli jotenkin pakkopulla. Kyllä tuo Takerin sisääntulo on komia, jopa Hesan pienellä areenalla.
 
Vastaus: Smackdown vs RAW

Saa nähä kyl et tuleeko WWE viel ensvuonakin suomeen, mutta jos tulee, niin saa kyl olla RAW joka tulee. Ite oon sitä mieltä, että ne vois seuraavaks tulla vasta parin vuoden päästä tänne uudestaan. Samaa mieltä muuten ton JBL:llän kanssa et suomen yleisö on surkee. Se RAW yleisö viime vuonna oli kyl hyvä, mutta niin oli kyllä se niiden showkin. :cool:
 
Vastaus: Smackdown vs RAW

Oltiinkohan me kattomassa samaa RAWta viime vuonna? Yleisöä.. Melkein tyhjä halli. Ei ääntä... Tylsä show... :) IMHO
 
Vastaus: Smackdown vs RAW

Janus sanoi:
Oltiinkohan me kattomassa samaa RAWta viime vuonna? Yleisöä.. Melkein tyhjä halli. Ei ääntä... Tylsä show... :) IMHO

Olitkohan ite vaan koko ajan siel baarin puolel sammuneena, koska matsit ja painijat olivat parhaita mitä löytyy melkein WWE:stä, niin koko ajan sai yleisö olla äänessä ja kannusti siellä. :) Yks matsi oli ainoostaan tylsä ja siinä jotkut huus ''boooooring''.
 
Vastaus: Smackdown vs RAW

Ekaa kertaa olin kattomassa WWE:tä livenä ja olihan se ihan hieno kokemus. Eka puolikas oli vähän pakkopullaa (olisi ollut hauska nähdä Mexicools ihan oikeassa ottelussa eikä battle royalessa). Sylvanille heitetyt "What?" -huudot naurattivat hetken. Batista Piper's Pitissä oli vähän pakkopullaa, vaikka olihan se hauska nähdä äijä ekaa kertaa livenä. Piperin Jokeripaitatempaus ei kyllä osunut tähänkään suuntaan, olisi ollut toisaalta ihan hienoa jos mies olisi huudattanut vetämällä punaisen pelipaidan Hartwallilla päällensä :)

Väliaika oli liian lyhyt, Jaffalan ahtaat käytävät tukkeentuvat täysin kun jengi jonottaa poppareita. Fatal fourway -matsi oli jees, vaikka tiesihän sen etukäteen, että Booker voittaa. Sama juttu JBL vs. Rey -matsissa. JBL:n läpänheitto oli illan parhautta. Illan vika matsi oli taas aivan liian hitaasti käynnistetty. Tottakai Taker on Taker, mutta Ortonia poljetaan kyllä tällä hetkellä aivan liian alas. Saisivat siirtää miehen jo yli tuosta Taker-vaiheestaan.

Missä on Stacy? Neitokainen on loistanut poissaolollaan parista viimeisestä SD!:stä, eikä harmikseni ollut eilen Helsingissäkään paikalla. Nyyh... no toisaalta ihan hyvä kun tyttöystävä istui vieressä ;)

Vaikka olihan noita lapsikatsojia näkynyt telkkarissa, niin silti yllätti miten monta lasta katsomosta löytyi. Varsinkin alle 10-vuotiaiden kohdalla en ymmärrä, mitä he saavat tuosta irti, kun puheista ei ymmärrä mitään? Ei taida subin ja pelien K15-rajat paljoa taas painaa.
 
Vastaus: Smackdown vs RAW

NviperO, oliko paikalla paljon tyttöjä? Itse olen kahdesti ollut katsomassa ja molemmilla kerroilla minun on yllättänyt sen naisten määrä showssa. Raw:ssa oli todella paljon tyttöjä HBK paidat päällä ja hurrasivat ja seurasivat koko shown, mutta räjähtivät kun HBK tuli. Samoin 2002 SD:tä seuraamassa oli paljon tyttöjä, jotka huusivat ja kirkuivat ja olivat todella mukana showssa. Uppoaa melko hyvin myös naispuolisiin tämä laji.
 
Vastaus: Smackdown vs RAW

Suhteellisen paljon. Varsinkin RKO-huutoja kuului viimeisen ottelun aikana. Tosin joku meikäläisen lähistöltä alkoi miehekkäästi huutamaan vastaan "Pissikset". Laatua. :)
 
Vastaus: Smackdown vs RAW

Olit sitten siellä pyörispäädyssä. Oltiin suht lähekkäin. Girder ja minä repeiltiin tuossa RKO / PISSIKSET! huudoissa. :) Shown alussa Jokerit/HIFK/TPS huudot aiheutti kanssa huvitusta.:)

Oli muuten ihan älyttömästi tyttöjä... Samoin noita pentuja.
 
Vastaus: Smackdown vs RAW

Jes Edgestä tuli mestari New Year Revolutionissa! Sen matseja ei ookkaan kait näytetty kovin montaa suomen raw jaksoissa, mutta eiköhän nyt näytetä enemmän ja musta ihan hyvä mestari tuli. :)
 
Vastaus: Smackdown vs RAW

Kerrankin pientä vaihtelua... :) en oo kyllä pitkiin aikoihin seurannu wrestlingiä, mutta mikäs rooli Edgelle on langennu? Liekö vielä heelinä :confused:
 
Vastaus: Smackdown vs RAW

En viitsi edes katsoa wwe uutisia, mutta eiköhän se Edge edelleen Litan kanssa esitä jotain kovaaparia.. Turhaa..
 
Vastaus: Smackdown vs RAW

Podu sanoi:
En viitsi edes katsoa wwe uutisia, mutta eiköhän se Edge edelleen Litan kanssa esitä jotain kovaaparia.. Turhaa..

Tästä voisi jotain arvella, että Edgen haastajaksi (ainakin innokkaimmaksi) voisi tulla Hardy ;)

... mutta en tosiaan tiedä mitä tuolla on tehty...
 
Vastaus: Smackdown vs RAW

Smackdown spoil:
Batista siis loukkaantui Mark Henrya vastaan otellessaan, joten hän luovutti vyön pois. Käytiin 20-miehen battleroyal jonka voitti... Kurt Angle! :eek: Upee-ta, mahtavaa! Argh, liikaa yllättäviä mestaruudenvaihdoksia...

...Ja battleroyalin panoksenahan oli WWE-mestaruus...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Smackdown vs RAW

Jarmo Hänninen sanoi:
Tästä voisi jotain arvella, että Edgen haastajaksi (ainakin innokkaimmaksi) voisi tulla Hardy ;)

... mutta en tosiaan tiedä mitä tuolla on tehty...
Hardyhan hävisi edgelle saat potkut matsin joten näin ollen häntä ei enään nähtäisi Rawissa
 
Vastaus: Smackdown vs RAW

Spoilaa NYRiä, Raw:ta ja SD:tä.

Joo, Kurt Angle on nyt World Heavyweight Champion ja Edge on WWE-Champion. Firman molemmat isot mestaruudet vaihtoivat omistajaa. New Year's Revolutionin katsoin ja olihan se todellinen yllätys. Luulin, että Angle vie Elimination Chamberin. Angle on heel, mutta mies on saanut kovia hurrauksia silti ja fanit ovat olleet jo piktään kääntymässä Cenaa vastaan ja NYRissä Cena sai todella kovia buuauksia. Vähän sama homma oli Bret Hartilla aikoinaan. Tuommoinen lastensankari maitonaama-hyvis ei vaan toimi pitkään. Kyllähän Cena viime keväänä sai yleisön räjähtämään oikein kunnolla, mutta ei enää. Fanit kääntyivät tylsää miestä vastaan ja hyvä niin. Cenalle nyt heel-turn niin olen erittäin onnellinen. Cena IMO on toiminut aina paremmin heelinä kuin facena.
Edge on ollut koko Raw:n tai jopa koko WWE:n inhotuimpia painijoita yleisön keskuudessa. Mies on saanut todella kovaa buuausta jo pitkään, mutta Cenan voitettuaan yleisö sananmukaisesti räjähti. Älytön meininki oli kun Edge vei mestaruuden Cenalta. Tiedä sitten, kyllähän moni hurrasi Cenan mestaruuden menetyksellekkin.

Nyt WWE:ssä kuviot ovat mielenkiintoisempia kuin pitkään aikaan. Royal Rumble on tulossa ja toisin kuin edellisinä vuosina, nyt ei ole mitään hajuakaan siitä kuka mahdollisesti veisi Rumblen. Orton, Benoit, Triple H, Shawn Michaels....
 
Ylös Bottom