Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Tekken-miitti - aiheen virallinen thread -

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan illu
PS. Way to go Yoshi, taisit pöllyttää Veibiä taas aika hyvin. :)

No joo. Mokasin 90 voittoprosentin viimeiseksi kaavaillussani matsissa, kun hävisin vikan erän stevellä parin millin health-erolla. Se oli siis yhdestä iskusta kiinni. Hävisin sitten järkytyksestä seuraavankin, missä vaiheessa päätin laskea nöyrästi ohjaimen maahan, muistaakseni 26-5 voittosuhteilla.
 
Miitti?

Juuh..
Jos joku miitti saadaan kasaan niin tottakai tullaan.
Helsinkiin raahaudun, jos jostain vaan saatte pelipaikan.

=)
 
Ilman muuta voisin tulla. Kesällä mulla on nyt aikaa ja Hesa ois hyvä paikka. Saispahan ainakin taas turpaan niin että tukka lähtis. :p
 
I'm in... Siis jos nyt miitti järjestyy. On tullut lähiaikoina aika vähän tekkeniä pelattua, vf4:ää sitäkin enemmän, mutta kai mä edelleen nyt tavallisia kuolevaisia voitan ;) Muutenkin olisi hauska tavata vanhoja tuttuja kampin-pelikaani ajoilta.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Ghegs
Kesälomaa varmaan useimmilla on ja kesätyöläisillä viikonloput on varmaankin vapaata eli kyllähän tämä voisi tällä kertaa toteutua.

Tuo aikaisemmin mainostamani paikka on vieläkin varteenotettava vaihtoehto, joskin 20-30 henkilöä on ehkä realistisempi arvio paikan tilavuudesta, muuten voi tulla aika tiivis tunnelma.

Jonkun vaan täytyisi ottaa johto käsiinsä, muuten tämä hajoaa taas palasiksi. Feldon, kenties? Muilla ei tuota auktoriteettia taida riittää. ;)
Aivan, töitä pitää painaa koko kesä, joten käytännössä vain viikonloput sopivat. Tuo kerhohuone kuulostaisi olevan ainakin riittavän kokoinen, tuskinpa yli 20 henkeä saadaan kasaan, jos sitäkään. 10-15 voisi olla aika osuva arvio. Auktoriteetistä en tiedä, mutta taidanpa ottaa johdon käsiini ainakin siihen asti kunnes joku organisointitaitoisempi ilmaantuu paikalle. :)

Mikä on muuten tuon kerhohuonen varustelu? Yksi tai useampi televeisio (60Hz-tuki on ehdoton vaatimus :rolleyes: )? Keittiö, sohvia, ja voiko siellä nukkua, mikäli porukkaa tulee kauempaa Helsinkiin pariksi päväksi? Itse voin kyllä tarpeen tullen ainakin pari henkeä majoittaa ja saatan saada paikalle töllönkin, jos tuohon kerhohuoneeseen päädymme. Tosin jos osallistujamäärä on kovin pieni, kannattanee tilat etisiä jostain muualta (= solukämppäni Espoossa tai vanhempien talo Helsingissä, on tyhjänä osan kesää).



IRL-Tekkeniä kaavaileville tuo Pasilan kerhohuone olisi ainakin sikäli sopiva vaihtoehto, että kisahalliin voi hurauttaa ratikalla muutamassa minuutissa tai vaikka kävellä. En tiedä millaisia tiloja tarvitsisitte, mutta kisahallissa pitäisi ainakin jonkinlainen sparraaminen yms. onnistua. Joku potkusäkkikin siellä taitaa olla.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Entomostracan
Auktoriteetistä en tiedä, mutta taidanpa ottaa johdon käsiini ainakin siihen asti kunnes joku organisointitaitoisempi ilmaantuu paikalle. :)
*ilmaantuu*

Ghegs taisi ehdotella minua, mutta joudun valitettavasti kieltäytymään kunniasta. Jätän myös Tekken-miitin väliin, jos se järjestetään tänä vuonna. On aika kiireinen kesä edessä, eikä vähiten PS2FINin takia. Entomo lienee oikea sälli organisoimaan hommia.

Ehdotan, että hoidatte ensin kuitenkin osallistujalistan kuntoon perimällä sen tilan vuokriin menevän maksun jokaiselta ennakkoon. Myös päivä ja tilojen saatavuus kannattaa sopia mahdollisimman ajoissa, jottei tule ikäviä yllätyksiä. Kun tilat on varattu ja varausmaksut on kaikkien osalta maksettu, ei periaatteessa enää haittaa vaikka joku peruisikin osallistumisensa. Muut pääsisivät silti pelaamaan.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan west
I'm in... Siis jos nyt miitti järjestyy. On tullut lähiaikoina aika vähän tekkeniä pelattua, vf4:ää sitäkin enemmän, mutta kai mä edelleen nyt tavallisia kuolevaisia voitan ;) Muutenkin olisi hauska tavata vanhoja tuttuja kampin-pelikaani ajoilta.
Siinä tapauksessa Tekkenissä ainoa uhka taitaa olla Juhana... ;) Paikalle eksyvien Kamppi-homottajien (homottaa = pelata Tekkeniä, ei ole minun keksimä :p) määrä taitaa kylläkin jäädä kolmeen: minä, Juhana ja sinä. Teemu ja Jukka lopettivat jo ajat sitten ja Sebullakin Tekkenit kai jäänet muutamaan matsiin vuodessa. Niitä muita hemmoja en sitten sen kummemmin tuntenut/tiennytkään. Mutta todella hienoa jos pääset tulemaan.

Itiksen pelikaanista saattaisi löytyä joitakin kiinnostuneita. Toisaalata olen käynyt siellä vain noin kaksi kertaa, joten en kyllä tiedä yhtään. Jonkun turnauksenkin siellä järjestivät pari kuukautta sitten, muuta unohdin mennä (argh, sama kuin unohtaisi oman syntymäpäivänsä)
 
Entomo oon muutes kuun lopulla tulossa hesaan ja vois vaikka tekkeniä jossain taas pelailla. Mites ite oot liikenteessä. :p
 
Edellisellä sivulla myös uusia viestejä.

Peini tilanneraportti:

Ajankohta:
Ei tarkkaa tietoa vielä. Mitä pikemmin sen parempi periaatteella kuitenkin, eli kun porukkaa on hyvin kasassa lyödään vain päivämäärä lukkoon. Kesä-heinäkuun vaihde voisi olla "tavoite" tällä hetkellä. Ilmotelkaahan jos joku tietty viikonloppu ei sovi.

Kesto:
Yksi päivähän ei riitä mihinkään, joten pe-su olisi koko hommalle hyvä varata aikaa. Jos porukkaa tulee Helsingin ulkopuolelta, heille varmasti jokin majoitus järjestyy. Määrästä riippuen.

Paikka:
Osallistujamäärstä riippuen. Isolla porukalla (>10 henkilöä) kerhohuone Pasilassa tai Espoossa. Espooseen matkustaminen kuitenkin maksaa aikaa ja rahaa jonkin verran, enkä ole varma voiko sitä edes varata viikonlopuiksi. Yksi vaihtoehto joka tapauksessa. (Sieltä löytyy myös bilis ja pingis jos padin hakkaaminen alkaa kyllästyttää. :) )

Pelit:
Ainakin Tekken4, Tekken Tag Tournament ja luultavasti myös Tekken3. Kaikista NTSC-versiot (eli nopeat), jos jotkut välttämättä haluavat pelat PAL-versioita, sekin kait sopii. Virtua Fighter 4:ää voi harkita jos ihmisiä kiinnostaa ja Soul Calibur 2:kin löytyy kaapista. Tekken voisi kuitenkin olla pääasia (= en välitä muista). Osallistujamäärästä riippuen (taas vaihteeksi) voisi yrittää hommata useamman töllön, videotykistäkin oli jo vähän puhetta...

Osallistujat:
Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita. Ilmoituksia joko tänne threadiin tai alla oleviin, pistin infoa myös muille boardeille (aika hiljaista on näissä ollut):
Peliplaneetta
Tilt.tv
Pelit.fi

"Varmoja" osallistujia tällä hetkellä (7):
Entomostracan
Juhana --- en ole vielä kysynyt, mutta voisin olettaa että tulee
JussiMan
fuhrer --- JussiManin kaveri
bryanfury80
west
Yoshimitsu --- sellaisen käsityksen IRCissä sain

Mahdollisia ja toivottavia osallistujia (9+):
illu
Veib
tordragon --- freedom tourin finalisti, ei vastausta mailiin vielä
Nikodemus --- vastasi Peliplaneettaan, oli kiinnostunut
Radikus --- vastasi Peliplaneettaan, ei tosin sanonut tuleeko
Deee --- juttelin IRCissä, en muista mitä sanoi :eek:
Sepi --- ei tietoa, pitää kysyä IRCissä
Sebu --- aikanaan Helsingin parhaita, voisihan siltä kysyä
SilverMist --- Tekken-into kuulemma hieman hiipunut, saisi kyllä tulla jos kerrankin jotain tapahtuu :)
Muutama ruotsalainen --- "Kontaktini" lännessä olivat kiinnostuneita, mutta T4 ei heitä tunnetusti innosta. TTT:ssä ruotsalaiset ovatkin sitten omaa luokkaansa.


Levittäkäähän sanaa boardeilla, IRCissä jne.. Ja tietysi kaveripiirissä, jos muita Tekken-pelaajia tunnettte. Kyselkää ja ehdotelkaa ahkerasti jos on jotakin epäselvää.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan bryanfury80
Entomo oon muutes kuun lopulla tulossa hesaan ja vois vaikka tekkeniä jossain taas pelailla. Mites ite oot liikenteessä. :p
Juu päivämääriä peliin vaan. :) Viikolla oon töissä päivisin, illat yleensä vapaita. Viikonloput sopii kuitenkin parhaiten. Hyvällä tuurillahan toi miitti vois olla tuolloin kun oot tulossa.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Entomostracan

Mikä on muuten tuon kerhohuonen varustelu? Yksi tai useampi televeisio (60Hz-tuki on ehdoton vaatimus :rolleyes: )? Keittiö, sohvia, ja voiko siellä nukkua, mikäli porukkaa tulee kauempaa Helsinkiin pariksi päväksi?

Kerhohuoneen varustelu menee jotakuinkin näin:

-Keittiö (jääkaappi, uuni, ei mikroaaltouunia)

-Sohvia sekä puutuoleja, ja voihan sitä pöydilläkin istua...

-Nukkuminen onnistuisi parhaiten makuupussin kanssa, sopu sijaa antaa.

-Telkkareita ei ole, kaikki pitää tuoda.

Onhan se vähän spartalainen, mutta toimiva.
 
Minä ja ainakin yksi kaveri olemme noin 100% varmoja että olemme osallistumassa. Ja 50% varmoja että pleikan, kahden ohjaimen, muistikortin, tttuornamentin ja tekken nelonen löytyisi.
+voisin olla mukana järkkäämässä jos on järkkääjistä pulaa :)

toivottavasti saisitte järkättyä tän hässäkän jollekin muulle kun ajalle 22-29.6 kiitti etu käteen
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Joo mullekaan ei sovi 27.-29. tätä kuuta.


Oma T4 tällä hetkellä lainassa (prkl, miks just nyt...) mut kai sitä jotain muistaa.

Btw, voitais Veibin kanssa testata se ggx2...ois hieno nähdä miten pahasti sitä ottais kuonoonsa joltain kuka oikeesti osaa pelata niitä pelejä.

Mut pidetään tosiaan koko homma silti Tekken-miittinä.


Siinä tapauksessa Tekkenissä ainoa uhka taitaa olla Juhana... ;)

No mitäpä tässä sit mitään miittejä järjestelemäänkään jos asiat näin on... :p :p
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
LAINAUS:Kaikista NTSC-versiot (eli nopeat), jos jotkut välttämättä haluavat pelat PAL-versioita, sekin kait sopii.

Itelläni on ttt:stä ainoastaan se "hidas" versio enkä koskaan ole pellanutkaan sitä "nopeaa" versiota että käviskö se kaikille että sellaista pelattaisiin?

Semmosta vielä, että millä säännöillä noi pelit pelataan, ehdotuksia?
 
Öh, kai ne on niitä paras viidestä -matseja, ekana kymmeneen voittoon tai jotain. Kai se tarkotus nyt kuitenkin olis saada friendly matseja enemmän...

Mites matsien purkittaminen nettiin?

PS. Ei se varmaan mikään ongelma oo nopeampaan versioon siirtyä, toisinpäin on paljon pahempi.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan illu
Öh, kai ne on niitä paras viidestä -matseja, ekana kymmeneen voittoon tai jotain. Kai se tarkotus nyt kuitenkin olis saada friendly matseja enemmän...

Mites matsien purkittaminen nettiin?

PS. Ei se varmaan mikään ongelma oo nopeampaan versioon siirtyä, toisinpäin on paljon pahempi.

voiko PAL ttt:ssä vaihtaa "nopeuden" entäs NTSCSSÄ?
 
Pal TTT on 50Hz, ei voi vaihtaa nopeutta. NTSC on 60Hz eikä tietääkseni siinäkään voi vaihtaa hitaampaan.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan _skuge_
Minä ja ainakin yksi kaveri olemme noin 100% varmoja että olemme osallistumassa. Ja 50% varmoja että pleikan, kahden ohjaimen, muistikortin, tttuornamentin ja tekken nelonen löytyisi.
+voisin olla mukana järkkäämässä jos on järkkääjistä pulaa :)

toivottavasti saisitte järkättyä tän hässäkän jollekin muulle kun ajalle 22-29.6 kiitti etu käteen
Hieno juttu että porukkaa löytyy. :) Telkkarit on suurempi huolenaihe, yhtä monta pleikkaria tullaan tarviimaan kuin töllöjä saadaan. Eli tolle pleikkarille saattais olla käyttöä. Pistän kuun lopun toistaiseksi "mustalle listalle", kun ei kerran kolmelle ihmiselle passaa (skuge + kaveri + illu).



Lainatun viestin kirjoitti alkujaan _skuge_
Itelläni on ttt:stä ainoastaan se "hidas" versio enkä koskaan ole pellanutkaan sitä "nopeaa" versiota että käviskö se kaikille että sellaista pelattaisiin?

Semmosta vielä, että millä säännöillä noi pelit pelataan, ehdotuksia?
Ikävä kyllä suurin osa ihmisistä, varsinkaan minä, ei pidä 50Hz PAL-versiosta yhtään. Syykin on hyvä, nopeampi versio on paaaljon hauskempi pelata. Mutta kyllähän se sopii, jos kuitenkin haluatte pelata PAL-versiota keskenänne tai joku muukin haluaa sitä pelata. Säännöt ja asetukset sen mukaan mikä kummallekin pelaajalle sopii ja siten että tulee mahdollisimman vähän odottelua. Pitää miettiä tarkemmin kun osallistujamäärä ja pelikoneiden määrä selviää. Paras viidestä systeemillä 10 voittoon vois olla aika toimiva (paitsi että TTT:ssä tollanen setti saatta kestää yli tunnin :rolleyes: ).

PS. Ainoa peli jossa nopeuden voi valita on PAL Tekken4. Muuten NTSC on aina 60Hz = "nopea" ja PAL 50 Hz = "hidas".
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Entomostracan
Pistän kuun lopun toistaiseksi "mustalle listalle", kun ei kerran kolmelle ihmiselle passaa (skuge + kaveri + illu).

Juu, mut eiköhän tääkin kannata demokraattisien periaattein järjestää. Jos pari heeboa ei pääse niin ei sitä kannata murehtia jos ko. ajankohta on muille optimaalinen. Tuleehan noita mahdollisuuksia toistekin.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan illu
Btw, voitais Veibin kanssa testata se ggx2...ois hieno nähdä miten pahasti sitä ottais kuonoonsa joltain kuka oikeesti osaa pelata niitä pelejä.

Mut pidetään tosiaan koko homma silti Tekken-miittinä.
Toivottavasti miekkonen pääsee tulemaan, pitänee kohta yrittää otta yhteyttä. Vai oletko kenties kysynyt Veibiltä jo? Testatkaa pois GGX2:ta, mielellään varmaan jossain sellasessa välissä jollon pelaamaan ei oo paljoa jonoa.



No mitäpä tässä sit mitään miittejä järjestelemäänkään jos asiat näin on... :p :p
Mielenkiintoista nähdä onko kenestäkään vastusta Suomen mestarille. Veikkaisin että ei, mutta saapa nähdä...



Mites matsien purkittaminen nettiin?
Onnistuu helposti, varsinkin Tekken4:ssä. Tagiakin voi nauhoittaa jos jostain löytyy NTSC-tuelliset videot tai raahaan sinne tietokoneen. Jos hyviä matseja tulee, niitä voisi pistää ihan yleiseen jakeluun Suomen suurimmalle Tekken-sivulle. ;)



Juu, mut eiköhän tääkin kannata demokraattisien periaattein järjestää. Jos pari heeboa ei pääse niin ei sitä kannata murehtia jos ko. ajankohta on muille optimaalinen. Tuleehan noita mahdollisuuksia toistekin.
Aivan, mutta karsitaan näitä huonoja päivämääriä aluksi jos vaikka löytyy joku kaikille sopiva.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom